Εδώ γελάμε

Reaction score
17.389
Κατά ποσό αξίζει αυτης της γιαγιάς - αντιπροσωπεύει πολλούς υπερήλικες - η συμπεριφορά της κόρης και της εγγονης,εφοσον φαίνεται πως ούτε Αλτσχάιμερ έχει ούτε άνοια.Συνειδητα φοβάται την κόρη της και η εγγονη της την εμπαίζει με και πισω από την κάμερα for profit.

Και μετά θυμήθηκα το βίντεο με τα παιδάκια που βούτηξαν στα βρωμερα νερα προχθές και τα χειροκρότησαν οι γονείς,φίλοι και συγγενείς τους….
….και σκέφτομαι…μηπως να σταματήσω αυτή τη διεργασία του εγκεφάλου μου με κάποιο τρόπο?:idk:

Ναι,όντως προκαλεί τον γέλωτα η στιγμή της κλοπής του κουραμπιέ.Διοτι μας πιάνει εξ αίφνης!Δεν το περιμέναμε,γιατί δεν θεωρείται φυσιολογικό.

Βαζω λοιπόν τον εαυτό μου νοερά σ όλους τους παραπάνω ρόλους και θλίβομαι…αντί να γελάω.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.250
πολυ λυπηρο, εως εξοργιστικο πραγματι.
ευελπιστω να λαβει επι προσωπικου την κατακραυγη που εφαγε στο τουιτερ το ανθρωποειδες απογονος που τραβηξε το βιντεο.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.250
κανενα γεροντα χαλιεντα δε βγαζουν στο διαδικτιο να γελασουμε και εμεις ? :king: :angel:
τυπου ο αγιασμος των πικαπ... κοκ
πεταμε το δισκο στο λασπονερο και οπχοιος το πχιασει... τετοια κατασταση..

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.705
Συνειδητα φοβάται την κόρη της και η εγγονη της την εμπαίζει με και πισω από την κάμερα for profit.
Καταπίεση λέγετε.
Το ίδιο νιώθω και εγώ, φοβάμαι τους γνωστούς-άγνωστους κάθε φορά που πάω να ποστάρω τις μπάμιεσμ στο ανάλογο νήμα...
Και με εμπαίζουν και από πάν... Στα μάτια της γιαγιάς βλέπω τον εαυτόμ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef