Εδώ γελάμε

Reaction score
17.299
:biggrin:

“Who wouldn't want an opponent that can't pass a cognitive test?”

Και η απάντηση του Τραμπ :biggrin: : ( Νομίζω πως ο Τραμπ θα επανεκλεγει!)

«Before I even arrive at the Oval office, I will...win the presidency."

Απο τα σχόλια κάτω από το βίντεο :

«Imagine you are a Germany citizen and you hear trump saying we are protecting Germany and they are not paying their bills.» :biggrin:

«It's like an ex-husband telling his ex-wife - when I marry you, we will be forever happy after.»😍

“the whole thing is screwed up!” :roflmao:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Η δασκάλα στο δημοτικό ρωτάει τη πρώτη ημέρα του σχολείου τα παιδιά με τι ασχολούνται οι γονείς τους :

-Εσένα Πετράκη τι κάνει η μαμά σου ;

-Είναι γιατρός , κυρία !

-Εσένα Ελενίτσα ο πατέρας σου με τι ασχολείται ;

-Εμένα είναι ταχυδρόμος κυρία !

-Εσένα μικρέΤοτέ τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου ;

-Εμένα κυρία ο μπαμπάς μου είναι πιανίστας σε μπoυρδeλo ! ......λέει ο Τοτός αφήνοντας άναυδη τη δασκάλα .

Το ίδιο απόγευμα ενόχλημένη η δασκάλα πηγαίνει στο σπίτι του Τοτού και χτυπάει το κουδούνι . Η πόρτα ανοίγει και στο κατώφλι βγαίνει ο μπαμπάς .

-Συγνώμη για την ενόχληση , λέει η δασκάλα , όμως ο γιος σας ισχυρίζεται ότι δουλεύετε ως πιανίστας σε μπoυρδέλο !
Τι έχετε να πείτε για αυτό ;

-Κοιτάξτε να δείτε , λέει ο πατέρας του Τοτού , στην πραγματικότητα είμαι αναλυτής πληροφοριακών συστημάτων , εξειδικευμένος σε θέματα επικοινωνίας πρωτοκόλλου TCP/IP σε περιβάλλον windows , σε ανάπτυξη εφαρμογών με χρήση νέων τεχνολογιών κατανεμημένων συστημάτων αρχιτεκτονικής σε περιβάλλοντα αντικειμενοστραφών βάσεων δεδομένων σε μια εταιρεία που είναι επιεικώς απαράδεκτη .
Μπορώ ......θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο σε ένα εφτάχρονο παιδάκι ;

-

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.904

gid

Reaction score
10.086
Κι έτσι η σαπίλα των Δήμων βγαίνει για λίγες μέρες ή ώρες στην επιφάνεια στα ΜΜΕ...

Όπως πριν καιρό βγήκε για λίγες ώρες και η αθώωση του νομάρχη Ζακύνθου με τους ψευτο-τυφλούς...

Μετά η ρεμούλα συνεχίζεται απτόητη.

Reaction score
7.383
Άντε πάλι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491