Ειδησεις για την ΝΟVA

Reaction score
59
Καυτό καλοκαίρι

Από τις 25 Ιουνίου, η Nova προσθέτει στο μπουκέτο της δύο κανάλια για ενήλικους, τo Private Spice και to Playboy TV. Μέχρι τις 9 Ιουλίου μπορείτε να τα χαρείτε δωρεάν αλλά στη συνέχεια όποιος τα θέλει θα πρέπει να πληρώνει 9,99 ευρώ το μήνα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.808
Καυτό καλοκαίρι

Από τις 25 Ιουνίου, η Nova προσθέτει στο μπουκέτο της δύο κανάλια για ενήλικους, τo Private Spice και to Playboy TV. Μέχρι τις 9 Ιουλίου μπορείτε να τα χαρείτε δωρεάν αλλά στη συνέχεια όποιος τα θέλει θα πρέπει να πληρώνει 9,99 ευρώ το μήνα.
Αν με αυτά τα κανάλια ικανοποιήσουν τους "ενήλικους"... :happy_4:
Είναι σα να βάζουν τους οπαδούς του Mozart να πληρώσουν για να ακούσουν Άντζελα... :cool_3:

Reaction score
0
Aλλη μια πανεξυπνη ιδεα της συνδρομητικης τηλεορασης με την φοβερη ποιοτητα εικονας που προσδοκα να αυξησει της πωλησεις της ψαχνοντας για κοροιδα,δες PVR.
Δεν κοιτανε να βελτιωσουν λιγο την ποιοτητα τους σε προγραμμα και παροχη υπηρεσιων, μονο αυξησεις και περισσοτερα καναλια με το αζημωτο αξιωνουν.

Reaction score
164
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράτε έτσι. Η Nova καταλαβαίνει και αφουγκράζεται τις ανάγκες των συνδρομητών και προσσφέρει πακέτα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες τους. Έτσι κάνει κάθε σοβαρή εταιρία που σέβεται τον ευαυτό της και τους πελάτες της. Είμαι κατενθουσιασμένος με την πολιτική της. Σαν να βλέπω το meeting μπροστά μου:
-Τι είναι οι συνδρομητές μας;
-Μεγάαααααλοι μ@λ@κες!
-Δώστε τους και άλλη τσόντα.
:happy_9:

VG

Reaction score
0
Είναι σα να βάζουν τους οπαδούς του Mozart να πληρώσουν για να ακούσουν Άντζελα... :cool_3:

Ο ειδικος μιλησε :prof:

Reaction score
0
Απάντηση: Ειδησεις για την ΝΟVA

Μα καλά ποιός μ@λ@κας θα πληρώνει 10Ε το μήνα για τσόντα όταν είναι δωρεάν στο internet? :happy_9:

Reaction score
4
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράτε έτσι. Η Nova καταλαβαίνει και αφουγκράζεται τις ανάγκες των συνδρομητών και προσσφέρει πακέτα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες τους. Έτσι κάνει κάθε σοβαρή εταιρία που σέβεται τον ευαυτό της και τους πελάτες της. Είμαι κατενθουσιασμένος με την πολιτική της. Σαν να βλέπω το meeting μπροστά μου:
-Μεγάαααααλοι μ@λ@κες!
Φωναξτε αμεσως τον Healer ....εκανε επιτελους ορθογραφικο λαθος....και τι λαθος , αμα πας να το διαβασεις σε πιανει πονοκεφαλος.....:happy_5:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Ειδησεις για την ΝΟVA

Τώρα άμα σου απαντήσω:
"πες μου ποιος είναι ό φίλος σου να σου πω και εγώ ποιος είσαι", δε θα παρεξηγηθούμε... :happy_5:

Reaction score
7
Πες τα ρε συνάδελφε:crazy_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Ειδησεις για την ΝΟVA

Κατσε να φυγει και η ΑΕΚ απο την νοβα κι αν ξαναδουν το ευρω μου να μου τηλεφωνησουνε.
Αν συνεχισουνε την ιδια τιμολογιακη πολιτικη για τις χείριστες υπηρεσιες τους, θα φτασουν στο τελος να βγαλουν καναλι οπου θα χορευουν οι ιδιοι καν καν και θα κανουν τις Playmates για να μαζεψουνε κοσμο...

Reaction score
8
Παίδες όσο υπάρχει το μονοπώλειο, η nova θα ανεβαίνει.
Και όσο για τα νέα τσοντοκάναλα, υπάρχουν πάρα πολλοί που θα τα δώσουν
τα 10 ευρουλάκια.

Reaction score
173

-Μεγάαααααλοι μ@λ@κες!
:cool_4:

Reaction score
10
Εμεις φταιμε δεν φταιει κανας αλλος....Α ρε ελλαδιτσα!!!
Εχω Νova 5 χρονια, ζητημα να εχω δει 10 ταινιες....
Μονο για αθλητικα, discovery, national και καπου εκει τελειωνει το παραμυθι......
Να ρωτησω εσεις που βλεπετε nova στο προβολεας σας η ποιοτητα πως ειναι?Αξιζει να συνδεσω τον optoma hd70 η θα ξενερωσω?

Reaction score
59
Μονο για αθλητικα, discovery, national και καπου εκει τελειωνει το παραμυθι......
Να ρωτησω εσεις που βλεπετε nova στο προβολεας σας η ποιοτητα πως ειναι?Αξιζει να συνδεσω τον optoma hd70 η θα ξενερωσω?

Εδω απο την πολυ συμπιεση που εχει το nova βλεπεις πιξελιασματα και σε 28'' τv , φαντασου στον προβολεα τι θα βλεπεις !!! wall_1 wall_1

Reaction score
3

Το σήμα του nova είναι εξαιρετικό, φοβερό, με τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση. Αν το βάλεις στον προβολέα σου θα δεις πραγματικά ποιες είναι οι δυνατότητές του. Θα δεις έναν άλλο προβολέα. Δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.:shock:
Τι HD & Blue Ray, το nova είναι το απόλυτο σήμα, ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σήμερα. Είναι το σήμα αναφοράς το οποίο ξεβρακώνει (κατά Βογιατζάκη) όλους τους προβολείς καλύτερα και από τα πατερνάκια του DVE. wall_1

Μη το σκέφτεσαι καθόλου, βάλε nova στον προβολέα σου… Ανεξάρτητα από την ανάλυση του προβολέα σου εσύ θα δεις 1080π (1080 το πλήθος, το δε π από τη γνωστή ελληνική λέξη [_]ούτσες):mad_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik