Ειδικός (???) τύπος και πράσινα άλογα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τελικά που πάει η κατάσταση με τν ειδικό τύπο?

Είναι σίγουρα "ειδικοί" οι γράφοντες και αξιολογόντες σε τέτοια έντυπα, ή απλά πιόνια των ιδιοκτητών που φοβούνται μην χάσουν καμμία διαφήμιση?

Μήπως παίζουν με τα νεύρα μας?

Διάβαζα προχθές ένα έντυπο του "ειδικού" τύπου και ξεράθηκα στο γέλιο. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς...

2-3 πρόχειρα παραδείγματα...

- Παράδειγμα πρώτον...

Συγκριτικό 2 ραδιοενισχυτών. Ο πρώτος έχει ισχύ 7x130w ενώ ο δεύτερος 7x110w (τιμές κατασκευαστή, σιγά μην μετρήσουμε). Μέσα στα στοιχεία που αξιολογεί το περιοδικό είναι και η μέγιστη στάθμη ήχου που δημιουργούν οι ενισχυτές.

α' ερώτηση: από πότε η μέγιστη στάθμη ήχου έχει να κάνει με την ποιότητα του ήχου?

β' ερώτηση: Με ποια ηχεία έγινε η μέτρηση, σε ποιον χώρο, και με ποιο μετρητικό?

Η γελοιότητα συνεχίζει. Ο πρώτος από τους δύο λοιπόν παρουσιάζεται ότι έχει μέγιστη στάθμη, αν θυμαμαι καλά, 110dB ενώ ο δεύτερος 107dB. Ακόμα και οι πιο νέοι στο σπορ γνωρίζουν ότι διαφορά της τάξης των 3dB σημαίνει διπλασιασμός της ισχύος. Άρα ή ο πρώτος έχει ισχύ 7x130w και ο δεύτερος 7x65w ή ο πρώτος έχει ισχύ 7x220w και ο δεύτερος 7x110w.

γ' ερώτημα: Τι ισχύει τελικά? Αφού μετρήθηκε η "μέγιστη στάθμη" και βρέθηκε τέτοια διαφορά ο "ειδικός" δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μέτρηση ισχύος?

- Παράδειγμα δεύτερον...

Δοκιμή ηχείου κόρνας ευαισθησίας 102dB (τιμή κατασκευαστή μάλλον). Πρόσληψη ισχύος 100w συνεχής - 400w μέγιστη(προφανώς και πάλι τιμή κατασκευαστή). Άρα στα 100w θα έπρεπε η στάθμη του ήχου να είναι κάτι λιγότερο από 123dB. Πάλι όμως το περιοδικό μας διαψεύδει. Μέγιστη στάθμη λοιπόν 119dB. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνει η συνεχής ισχύς που μπορεί να δεχθεί το ηχείο είναι μόνο 25w περίπου.

α' ερώτημα: Τελικά τι συμβαίνει (οέο)? Πόση είναι η ισχύς (οέο)?

β' ερώτημα: ποιος ο λόγος να πάρω ένα περιοδικό που απλα αναφέρει τα specs του κατασκευαστή από την στιγμή που τα βρίσκω ανα πάσα στιγμή στο internet?

γ' ερώτημα: Τελικά είναι "ειδικός" ή άσχετος τύπος?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και τα παραπάνω είναι απλά παραδειγματάκια. Έχει κι άλλα ο μπαξές, και όχι μόνο αυτός ο μπαξές αλλά και οι γειτονικοί...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Δεν βαρεθήκατε να ασχολείστε σοβαρά με κάποια μη σοβαρά θέματα?

Σπύρος Μπλάτσιος said:
β' ερώτημα: ποιος ο λόγος να πάρω ένα περιοδικό που απλα αναφέρει τα specs του κατασκευαστή από την στιγμή που τα βρίσκω ανα πάσα στιγμή στο internet?
Απάντηση: Γιατί απλά δεν έχεις ακόμη internet στην τουαλέτα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Νίκος Τσαρουχάς said:
- Δεν βαρεθήκατε να ασχολείστε σοβαρά με κάποια μη σοβαρά θέματα?

Σπύρος Μπλάτσιος said:
Απάντηση: Γιατί απλά δεν έχεις ακόμη internet στην τουαλέτα.
δηλ. ο ειδικός τύπος είναι μόνο για την τουαλέτα?

(περιοδικά του κ*λου δηλαδή?)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όπως και κάθε περιοδικό...
Λες και υπάρχει... ειδικός τύπος. Ρε συ ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Αν ήταν "ειδικός", "τύπος" θα ήτανε?

- Τα τζαμπαντάν SACD καλά είναι όμως κουφάλες! Α, κουφάλες!! :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θα ηθελα να δωσω μια αλλη διασταση στο θεμα , ομως πριν το κανω πρεπει να ρωτησω ορισμενους εαν μου επιτρεπουν να δημοσιευσω "καποια πραγματακια" που εφτασαν στα αυτια μου... :roll:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κάνε ότι πρέπει να κάνεις.
Το έχω πει 1000 φορές. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ακόμη ότι στην εποχή του internet υπάρχει "ειδικός" τύπος. Ας σταματήσουμε κάποτε να δίνουμε περισσότερη σημασία στο hi tech από ότι στο Nitro. Εκείνοι μάλιστα είναι πιο ειδικοί...

- Τι ακριβώς το ειδικό έχει αυτός ο τύπος?
- Δεν υπάρχει δικαιολογία τέτοια ώστε ο "ειδικός" τύπος να ζητάει 8,5€ κάθε μήνα, όταν ακριβώς τόσο κοστίζει μια adsl 384. Η μόνη περίπτωση λοιπόν να δίνεις τα φράγκα, είναι να μην έχεις πλήρες ασύρματο δίκτυο στο σπίτι σου, αφού πρέπει υποχρεωτικά να διαβάζεις κάτι στην τουαλέτα, άντε και στην παραλία μιας και είναι πολύ in...

Βέβαια είναι και τα sacd...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Θα ηθελα να δωσω μια αλλη διασταση στο θεμα , ομως πριν το κανω πρεπει να ρωτησω ορισμενους εαν μου επιτρεπουν να δημοσιευσω "καποια πραγματακια" που εφτασαν στα αυτια μου... :roll:
για λέγε, για να τα διασταυρώσουμε, γιατί κάτι έφτασε και στα δικά μου αυτιά...

Reaction score
14
Αντε ρίχτε πράγμα στην φωτιά όλοι...!!!

Ειμουν επιφυλακτικός σε άλλο thread καθώς λέω έχουμε ένα φορουμ σεβαστό και αξιόλογο. Στο φόρουμ αυτό συντελεστής(ές) είναι καποιος(οι) που είναι μεσα στον χώρο των AV.

Αν λοιπόν εδώ μεσα πούμε αλήθειες που πονάνε κάποια περιοδικά μήπως αυτό εχει κανένα αντίκτυπο σε κάποιον(ους) απο εδω μέσα? Μήπως φέρουμε δυσκολίες χωρίς λόγο???

Αυτό ρωτάω ώστε να ξέρω πόσο βαθιά να ρυθμίσω το JCB μου να σκάψει???

αντε αν δεν εχουμε πρόβλημα ρίχτε τα στο πάτωμα να τα πατήσουμε

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γραφω οσα μπορω να γραψω αυτη την στιγμη...

Φιλος reviewer ,και μαλιστα απο αυτους που τα "ακουσαν" προσφατως εδω μεσα , βρισκεται σε πολυ δυσκολη θεση διοτι συχνα αλλα στελνει στο περιοδικο για το οποιο εργαζεται...και αλλα βγαινουν απο τον δ/ντη συνταξης.
Οι λογοι ειναι προφανεις καθως ενα περιοδικο ζει απο τις διαφημησεις.
Αλλα αλλο να σου αλλαζουν 2-3 προτασεις και αλλο να σου αλλαζουν το 50% της πνευματικης σου περιουσιας.
Οποτε καταλαβαινετε τι τελικα φτανει στα ματια του "πτωχου πλην τιμιου" αναγνωστη.

Αραγε ποια θα ηταν η αντιδραση του Σπυρου Μπλατσιου η του Νικου Τσαρουχα(για παραδειγμα) εαν ο Γενικος τους αλλαζε καθε κειμενο που εγραφαν εδω μεσα?
Και ποια θα ηταν η γνωμη του κοσμου για το AVSite εαν διαβαζαν τα "διορθωμενα"? :roll:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βρε τα παιδιά... Εύγε! Να που σιγά σιγά θα βγούνε στη φόρα οι λαμογιές...
Καλά λέω εγώ μόνο για τουαλέτα είναι. Είναι θέμα συστήματος και γενικής λειτουργίας στα media, όχι προσώπων όπως κάποιοι νομίζουν...

Reaction score
0
Παρακολουθώ το avsite εδώ και πολύ καιρό και πολύ πρόσφατα αποφάσισα να μπω στην παρέα σας. Το θέμα που ξεκινήσατε με απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια επειδή είμαι τακτικός αναγνώστης των περισσοτέρων περιοδικών του αντικειμένου και φυσικά είμαι και εγώ χορηγός των αντιπροσώπων του χώρου. Μπορώ να πω ότι ο κύριος Μπλάτσιος και κάποιοι άλλοι κύριοι που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε αυτό το ζήτημα, έχουν δίκιο κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό >90%. Βέβαια δεν θα πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι γιατί υπάρχουν και μερικοί ολίγοι που είναι πολύ σωστοί σε αυτό που κάνουν.

Έχει τύχει να γνωρίσω αρκετούς από αυτούς τους κυρίους και διατηρώ φιλική σχέση με τρεις από αυτούς. Δυστυχώς μόνο ο ένας από τους τρεις φίλους και μόνο άλλος ένας από τους υπολοίπους που έχω γνωρίσει αξίζουν. Τους έχω δοκιμάσει επανειλημμένα από αυτά που γράφουν και από τις συζητήσεις μας και δυστυχώς μόνο αυτοί οι δύο ξέρουν τι ακούνε και τι κάνουν. Ίσως να φταίει ένα κοινό και των δύο αυτών δοκιμαστών που είναι ότι έχουν μεγάλη εμπειρία από ζωντανές παραστάσεις και ότι και οι δυό τους έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν πολλές ώρες ως ηχολήπτες. Και το κυριότερο είναι ότι και την ηχοληψία και τα περιοδικά και όλα τα σχετικά τα κάνουν περισσότερο σαν χόμπι και από αγάπη για την μουσική.

Πάντως σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι όπως τα γράφετε και αυτό είναι κρίμα. Τα περισσότερα περιοδικά έχουν καταντήσει διαφημιστικές φυλλάδες και δεν έχουν προσανατολισμό. Με άλλα λόγια όταν διαβάζω περιοδικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν δεν βρέξει θα χιονίσει και αν δεν χιονίσει θα κάνει ζέστη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να τους διαβάζουμε. Εγώ πάντως συνεχίζω να διαβάζω και ελπίζω οι δύο να γίνουν περισσότεροι όπως ήταν παλιά την δεκαετία του 80.

Σας κούρασα αλλά τα είπα και ξελάφρωσα.

Reaction score
25.503
Νίκος Τσαρουχάς said:
- Δεν υπάρχει δικαιολογία τέτοια ώστε ο "ειδικός" τύπος να ζητάει 8,5€ κάθε μήνα, όταν ακριβώς τόσο κοστίζει μια adsl 384. Η μόνη περίπτωση λοιπόν να δίνεις τα φράγκα, είναι να μην έχεις πλήρες ασύρματο δίκτυο στο σπίτι σου, αφού πρέπει υποχρεωτικά να διαβάζεις κάτι στην τουαλέτα, άντε και στην παραλία μιας και είναι πολύ in...
ρε σεις μην το κανετε θεμα χωρις λογο.
με 10 μερες all bran και θα πηγαινετε τουαλετα αερα...

Reaction score
14
Το θέμα αυτό με εχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν καθώς βρίσκομαι απο την καθαρά αδύναμη θέση ενος καταναλωτή συσκευών AV.

Εχω ζήσει στην Αγγλία όλη την δεκαετία του 80. Η διαρκής πηγη μας (όλων των γκατζετονύχιδων) ήταν τότε τα 2 "what" i.e. "What HiFi" και το "What Video". Ειμασταν φοιτητάκια τότε με ένα βαλάντιο του στυλ 2-3 McDonalds να μην φάμε και μια φορά να πούμε όχι στα μπουζούκια, και με κανα δανεικό μέχρι να φτάσει το επόμενο μηνιάτικο αγοράζαμε το "brand new set of whamo boxes" i.e. ζεύγος ηχείων.

Ανοίγαμε λοιπόν το What-HiFi και αρχίζαμε το ψάξιμο στις κριτικές. Αρχιζε το ένα είναι ετσι το αλλο αλλιώτικα, το αλλο εχει μαγνήτη στο γούφερ τόσα κιλα, το άλλο δυναμική ετσι και ετσι σε τοσα dB, και αρχιζε το ξεψχνισμα. Τελικά καταλήγαμε σε μερικά μοντέλα που μας φταναν τα λεφτά μας. Πριν λοιπόν βγούμε στην Tottenham Court Road ή στην Edgware Road για Shopping ηχείων, κάναμε και το περιβόητο "let your fingers do the shopping" πρωτα.

Ανόιγαμε τον ειδικό τύπο και αρχίζαμε τα τηλέφωνα. Εχεις αυτό εχεις εκέινο, βλέπαμε μεσα στα επριοδικά διαφημήσεις απο μαγαζιά με τιμές, με προσφορές με όλα τα χαρτιά τους ανοιχτά. Τηλεφωνούσες και ο Ινδός ή Πακιστανός ή Εβράιος μαγαζάτορας σου έλεγε τιμές και σου ανοιγε το μαγαζί του διαπλατα. Στις διαφημήσεις υπήρχε το SRP (Suggested retail price ή Street Recommended Price) και παντού το Our Price χωρίς φόβο.

Τελικά πηγαινες και αγόραζες ότι ειχες διαβάσει στο περιοδικό και όλα ήταν όπως τα λεγανε. Και το ηχείο ή το στερεοφωνικό εβγαινε όσο καλό ή κακό το γράφανε μέσα.

Που την πάω την ιστορία μου?

Οτι ερχομενος εδώ βλέπω ένα περιοδικό ελληνικό με κάποιες κριτικές και καποιες διαφημήσεις μέσα. Ανοίγω, πάω να δώ στα μαγαζιά τιμές τζιφος. Τους πέρνω τηλέφωνο και μου λένε ελάτε απο εδώ να τα πούμε. ΟΧΙ δεν θέλω να τα πούμε απο κοντα, θέλω να τα πούμε τηλεφωνικά και αν με πεισεις θα έρθω απο εκεί. Δεν λέγανε τιμές ποτε. Δεν θελανε και να σε χάσουνε και έκαναν τα αδύνατα δυνατά να σε φέρουν μεσα στην τρύπα τους!!!!

Τα περιοδικά. Σχεδόν μέχρι και πριν 8 χρόνια όταν έβαζαν τιμές οι τιμές ήταν 20-25% πάνω απο τις τιμές του δρόμου, του εμπορίου. Γιατί? Τι κέρδιζαν να μου γράφουν ένα βίντεο Panasonic που το αγόραζα εγώ με 180,000 ότι κάνει 290,000???? Ποιός τα ανάγκαζε να γράφουν άλλες τιμες?

Επίσης έβλεπες μια μιζέρια και μια προσπάθεια σε κάθε κριτική να προοθηθούν τα γνωστα και παραδοσιακά μοντέλλα των μεγάλων κολλοσών

Απο τότε μέχρει σήμερα 16 χρόνια μετά τίποτε δεν άλλαξε. Ισως τα ιντερνετικά wesbsites μερικών μαγαζιών εβγαλαν μερικές τιμές στην "φόρα" και δεν είναι ποιά η τιμή επτασφράγιστο μυστικό που δεν πρέπει να δεί ο ανταγωνιστής μου ή το διπλανό μαγαζί γιατί θα ξεβρακωθέι και αυτός. Αυτή η κουτοπονηρη νοοτροπία ευτυχώς κάπως τέλειωσε αλλά το υπόλοιπο κομματι της σοβαροτητας των περιοδικών δυστυχώς έχει χειροτερέψει και δεν βλέπω να υπάρχει αντικειμενική κρίση σε καμμία κριτική. Πολλές εταιρίες εχουν αποφασίσει και δεν στέλνουν κομμάτια προς σφαγή στα περιοδικά (εε σόρρυ προς σύγκριση εννοω) Καλα κάνουν γιατί για να τους τα πάνε και να τα μαγαρίσουν με τα βρομόχερά τους και να γράψουν ότι επιβάλει ο μαρκετινγκ μανατζερ του περιοδικού ανάλογα με το τα κοντύλλια τα διαφημιστικά??

Τωρα αγοράζεις ενα Hitec και οπως το κρατάς απο εξω νομιζεις οτι εχεις την τελευταια μπροσούρα της Philips. Οι Πρώτες 4-5 σελιδες είναι εξώφυλλο της Philips. Ανοίγεις τις επόμενες σελίδες και βλέπεις 5-10 σελιδες Samsung. Λες μέσα σου τί ειναι αυτό άλλη μπροσούρα?

Μετά πάς στα τεστ και διαβάζεις νουμερο ενα Philips Νουμερο δυο Samsung. Τυχαίο??? Nope!!!!!

Θα περίμενα να μπορούμε πλεον με την έλευση του ιντερνετ να εχουμε μια απεξάρτηση του τυπου απο την διαφημιση. Να διαβάζουμε και να περνουμε κριτική ορθή. Το καλό να λέγεται και το κακό να τονίζεται οχι να θάβεται. Δυστυχώς όμως μερος της διαπλοκής είναι όλος ο τυπος μας, εγγραφος, ιντερνετικός και γενικά όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει διαφήμιση, και κατα συνέπεια εντεχνη στροφή του αγοραστικού κοινού προς όπυ υπάρχει το καλίτερο συμφέρων.

Οταν αλλάξει αυτό στην κοινωνία μας ίσως και τα Ειδικά εντυπα γίνουν ειδικά και οχι εντυπα ειδικών αποστολών!!!!

Reaction score
1
Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι κυρίως και πρωτίστως είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

Στο κάτω - κάτω όταν θέλεις να ευνοήσεις κάποιο συγκεκριμένο κατασκευαστή πρέπει να το κάνεις «χειρουργικά». Γιατί αν είναι όπως στο τελευταίο τεύχος του ακατονόμαστου, όπου και ένας άσχετος σαν κι εμένα μπορεί να εντοπίσει τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ, τότε το μόνο αποτέλεσμα που μπορούν να έχουν είναι να μην ξαναπάρουν τα 8,5 Ευρά.

exile

Videocameras
Reaction score
4.513
Και να'ταν μονο ενα περιοδικο....Μου θυμιζει μια "επισκεψη" στον Αντρεα ενα μεσημερι,οπου μπουκαρει
ενας τυπος με 2 περιοδικα παραμασχαλα και λεει...:
"Ηρθα να δω την ταδε τηλεοραση γιατι εγω ειμαι της δουλειας και θελω να εχω προσωπικη αποψη..."
Ακομα φαινεται οι "ειδικοι"γυριζουν και ψαχνουν...
Αν δειτε κανεναν ρωτηστε τον με ποιο προγραμμα μπορει κανεις να κανει authoring HD-DVD video... 8) 8) 8) 8) 8)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Αραγε ποια θα ηταν η αντιδραση του Σπυρου Μπλατσιου η του Νικου Τσαρουχα(για παραδειγμα) εαν ο Γενικος τους αλλαζε καθε κειμενο που εγραφαν εδω μεσα?
Και ποια θα ηταν η γνωμη του κοσμου για το AVSite εαν διαβαζαν τα "διορθωμενα"? :roll:
Το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να πάω να αγοράσω ένα one way ticket για το πουστονήσι (συγνώμη παρασύρομαι την Μύκονο εννοούσα) και να το στείλω ταχυδρομικά στον Γενικούλη για να του υποβάλω τα σέβη μου. Η συνέχεια θα ήταν να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και να την κάνω μιας που αυτό δεν θα ήταν φόρουμ αλλά διαφημιστικό site...

Αλλά αυτό που λες για τον συντάκτη και το περιοδικό του χώρου, δυστυχώς δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο με το παράδειγμα του φόρουμ. Ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα διαφωνίσει ή δει ότι δεν τον εκφράζει κάτι μποπρεί να αποχωρήσει. Ο εργαζόμενος στο περιοδικό όμως έχει σχέση εξάρτησης από τον εκδότη οπότε εκεί έχουμε εκβιασμό (του στυλ αν σου αρέσει αλλιώς στρίβε).

Ένα πράγμα όμως μου κάνει εντύπωση. Αφού κάποιοι έτσι κι αλλιώς θέλουν να επιβάλλουν την άποψή τους γιατί δεν κάθονται να γράψουν από μόνοι τους τα άρθρα εξ αρχης, και μπαίνουν εκ των υστέρων στον κόπο να κάνουν διορθώσεις κλπ κλπ. Μήπως θέλουν να κρυφτούν πίσω από κάποιους άλλους και αυτοί να μένουν στο απυρόβλητο παίζοντάς το οσίες Μαρίες???

Ειλικρινά έχω ακούσει πολλά για τον ελληνικό και ξένο ειδικό τύπο αλλά αυτό το σημερινό είναι το πιο γελοίο αλλά συναμα και το πιο απαξιωτικό απ' όλα. Όσο υπάρχουν εκδότες, διευ/ντες σύνταξης κλπ κλπ που λειτουργούν με τέτοια κριτήρια δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε σοβαρό ειδικό τύπο...

ΥΓ. Όταν αναφέρομαι στον ειδικό τύπο φυσικά και δεν αναφέρομαι στο σύνολό του. Σαφώς και θα υπάρχουν εξαιρέσεις από την σημερινή μίζερη κατάσταση, σαφώς και θα υπάρχουν και παραδείγματα προς μίμηση. Αλλά όταν σε έναν κλάδο η μεγάλη πλειοψηφία είναι σκάρτη τότε δυστυχώς ένας ή δύο κούκοι δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
exile said:
Και να'ταν μονο ενα περιοδικο....Μου θυμιζει μια "επισκεψη" στον Αντρεα ενα μεσημερι,οπου μπουκαρει
ενας τυπος με 2 περιοδικα παραμασχαλα και λεει...:
"Ηρθα να δω την ταδε τηλεοραση γιατι εγω ειμαι της δουλειας και θελω να εχω προσωπικη αποψη..."
Τώρα που μιλάμε για τηλεοράσεις 2 περιοδκά του χώρου έχουν super test σε τηλεοράσεις LCD 32". Λίγο πολύ καταλείγουν σε παρόμοια συμπεράσματα ως προς τις "προτεινόμενες" τηλεοράσεις, αλλά και τις βαθμολογίες, με μικρές αποκλίσεις (πράγμα λογικό). Υπάρχει όμως μια χτυπητή διαφορά που μυρίζει λαμογιά που έκανε ο ένας από τους δύο...

Reaction score
7
Ειδικος Τρυπος Κατσαρος....

Εγω παντως "Το αγορασα, επειδη ΔΕΝ εγραψε το ψαρι τεκ οτι ειναι καλο..."

Μακαριοι οι ΜΗ διαβαζοντες....

Εχω κοψει τσιγαρο, ποτο, διαβασμα και ειμαι καλα.

Καλυτερα ανειδικευτος, παρα ειδικος....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo