- Reaction score
- 23.029
Ανδρέα, αυτή η δικαιολογία είναι όντως πολύ καλή, καθ’ ότι εύκολα πιστευτή, και δεν είναι απίθανο να είναι απλώς δικαιολογία, αλλά γεγονός. Όμως, νομίζω ότι το πρόβλημα εκτείνεται και πέραν της όποιας άδηλης αρχισυντακτικής γραμμής, που υλοποιείται με την τροποποίησης των γραφομένων. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ εύκολα, (o scanner να είναι καλά). Ρίξε μια ματιά στο editorial του τρέχοντος High Fidelity και θα καταλάβεις τί εννοώ.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Γραφω οσα μπορω να γραψω αυτη την στιγμη...
Φιλος reviewer ,και μαλιστα απο αυτους που τα "ακουσαν" προσφατως εδω μεσα , βρισκεται σε πολυ δυσκολη θεση διοτι συχνα αλλα στελνει στο περιοδικο για το οποιο εργαζεται...και αλλα βγαινουν απο τον δ/ντη συνταξης.
Οι λογοι ειναι προφανεις καθως ενα περιοδικο ζει απο τις διαφημησεις.
Αλλα αλλο να σου αλλαζουν 2-3 προτασεις και αλλο να σου αλλαζουν το 50% της πνευματικης σου περιουσιας.
Οποτε καταλαβαινετε τι τελικα φτανει στα ματια του "πτωχου πλην τιμιου" αναγνωστη.
Αραγε ποια θα ηταν η αντιδραση του Σπυρου Μπλατσιου η του Νικου Τσαρουχα(για παραδειγμα) εαν ο Γενικος τους αλλαζε καθε κειμενο που εγραφαν εδω μεσα?
Και ποια θα ηταν η γνωμη του κοσμου για το AVSite εαν διαβαζαν τα "διορθωμενα"? :roll:
Γενικότερα, νομίζω πως δεν πρόκειται για λαμογιά. Στο κάτω της γραφής, όταν μια συσκευή τιμάται 285000 ευρώ, ε, σιγά μην είναι και κακή δηλαδή. Ούτε τεμπέληδες είναι. Αυτό που μπορώ να τους προσάψω –και το έχω τεκμηριώσει παλιότερα, άπτεται του γνωστικού τους υποβάθρου. Οι άνθρωποι έχουν γνωστικά κενά που δεν θα έπρεπε, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι απλώς άσχετοι.