Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Πώς πάει αυτή η παροιμία με τις αφοδευτικές συνήθειες της Musca domestica?
Έκανε η musca...

Αλλά νομίζω ότι είσαι άδικος!!! Οι προτιμήσεις όλων δεν πρέπει να είναι σεβαστές?

Στα πλαίσια της αυριανής απεργίας, προβλέπω πικετοφορία

Reaction score
0
Δηλαδή ξέρετε πολλούς ποπίζοντες και ροκίζοντες που μπορεί η φωνή τους να βγάλει τα ηχοχρώματα της φωνής του Τερλέγκα ? Η μήπως είναι ηχητικά πιό ενδιαφέρουσα η Αιο ?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Δηλαδή ξέρετε πολλούς ποπίζοντες και ροκίζοντες που μπορεί η φωνή τους να βγάλει τα ηχοχρώματα της φωνής του Τερλέγκα ? Η μήπως είναι ηχητικά πιό ενδιαφέρουσα η Αιο ?
Και του Χριστοδουλοπουλου και κυριως του αξεπεραστου Αγγελλοπουλου η φωνη ηταν το κατι αλλο. Μα τα τραγουδια τους σκετα σκουπιδια!

Hi end ειναι οτι γουσταρει ο καθενας μας .- (τελεια και παυλα)

εξαιρουνται οι ...θαυμαστριες του Πλουταρχου!!!

Reaction score
7
Τελικά ότι και να γίνει το Hi-end είναι η εποχή μας. Ξεκίνησε απο τις συσκευές ήχου, μπήκε στα προβόλια, τώρα βλέπω μπαίνει και στους τραγουδιστές.:crazy_3:

Reaction score
8
Απάντηση: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Εχετε ακουσει το προσκλητιριο του Μακη απο hi-end ηχεια? αλλο πραγμα ρε παιδι μου!!

Reaction score
877
Δεν έχω ακούσει το 'προσκλητήριο' του Μάκη αλά έχω ακούσει το 'τσάμπα καίει η λάμπα' σε βινύλιο με την Πίτσα... Ίσαμε που πλησιάζει την Gloria Estefan...(χωρίς πλάκα)

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Και του Χριστοδουλοπουλου και κυριως του αξεπεραστου Αγγελλοπουλου η φωνη ηταν το κατι αλλο. Μα τα τραγουδια τους σκετα σκουπιδια!

Hi end ειναι οτι γουσταρει ο καθενας μας .- (τελεια και παυλα)

εξαιρουνται οι ...θαυμαστριες του Πλουταρχου!!!

???

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Εχεις δικηο να αναρωτιεσαι Κατερινακι - εννοω το γουστο για τον Πλουταρχο εξαιρειταi του high end (sorry ε;).
Οι δε θαυμαστριες του Πλ., αντιθετως, αγγιζουν το high end!!!

Reaction score
3
Αχταρμά τα έχουμε κάνει με το Hi End...:cool_3:

Θα συμφωνίσω όμως ότι η φωνή του Μάκη Χριστοδουλόπουλου είναι πάρα πολύ καλή,οι στίχοι όμως...wall_1

Και δεν πρέπει να γίνονται εξαιρέσεις πουθενά...:happy_9:

Reaction score
27
Νομίζω πως ο Πλούταρχος και ο κάθε Πλούταρχος είναι η επιτομή του "consumer". Ως εκ τούτου πρέπει το θέμα να βγει από την κατηγορία hi end. Oύτε καν στο hi fi δεν μπορεί να ανήκει κατά την ταπεινή μου άποψη.

Εξ άλλου τι είναι hi end στον Πλούταρχο?
η μαεστρία της λουλουδοεπικοινωνίας με τα μπροστινά τραπέζια?
οι στιχοι των τραγουδιών?
η ψαγμένη - προχωρημένη - εμπνευσμένη μουσική του που παρόμοιά της δεν έχουμε ξανακούσει?
η μοναδική στα χρονικά φωνή του?
ο ερμηνευτικός του πλούτος?
το ανυπέρβλητο sex appeal?
το στυλ του καλοντυμένου γκαρσονιού?

Προσωπικές απόψεις είναι αυτές δεν έχω λόγο να προσβάλλω ούτε όσους την βρίσκουν με αυτό το είδος διασκέδασης, ούτε τον ίδιο τον άνθρωπο που φαίνεται συμπαθής και μη καβαλημένος, λες κι έχει συνειδητοποιήσει πολύ καλά πως αυτό που του συμβαίνει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ...(μ' αγαπάει ο Θεός!)

Φυσικά δεν αναθεματίζω τους consumeraδες. Αλλο να είσαι consumeράς λόγω οικονομικής στενότητας και άλλο λόγω πνευματικής (με την έννοια της καλλιέργειας την οποία δεν επιδιώκεις όσο μεγαλώνεις). Αλλά ακόμα κι έτσι, δεν γίνεται όλοι να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τη μουσική που ακούν. Οι περισσότεροι εκεί έξω δεν έχουν καν τη μουσική μέσα στις προτεραιότητές τους. Οπότε γιατί να μην ακούσουν αυτό με το οποίο τους πιπιλίζουν τα αυτιά?

Αλλωστε ακόμα και τα consumer μπορούν υπο προϋποθέσεις να ακούγονται πολύ πολύ ωραία (μετά το τρίτο τέταρτο ποτό και με την υποκίνηση παρέας που δεν "χαλιέται" με τέτοια φιλοσοφικά ερωτήματα)

Σαν το bluesky ένα πράγμα.

Reaction score
5
Tι σχέση εχει ο Πλούταρχος με την οινομική ή την πνευματική στενότητα;
Τι σχέση έχει το τι ακούει ο καθένας με το πόσο έξυπνος/χαζός ή πλούσιος/φτωχός μπορεί να είναι;

Reaction score
27
...Hμουν σαφής και διακριτικός στα όσα έγραψα...

Απλά πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος που ψάχνει και εξελίσσει αυτό με το οποίο "την ακούει" (γυμναστική/ design/αυτοκίνητα/ hi end /κήπος/ φαγητό/ σπίτι/ sex/ xρήμα/ πνεύμα/ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς) και άλλοι που δεν το κάνουν. Οι τελευταίοι είναι αυτοί που τους αρέσουν όλα αυτά που αρέσουν στους άλλους και όταν τους ρωτήσεις "τι σε φτιάχνει σε αυτό?" δεν θα έχουν να σου δώσουν απάντηση με νόημα.

Αυτοί είναι οι ιδανικοί καταναλωτές consumer προϊοντοκαταστάσεων.

Ετσι αν για παράδειγμα κάποιος επιλέγει μουσικά θέματα για να "ταξιδεύει" το μυαλό του ή για να μπαίνει όσο μέσα σε αυτά μπορεί (είτε έχει είτε δεν έχει hi end σύστημα) με αντάλλαγμα μια ιδιότυπη προσωπική ικανοποίηση δεν νομίζω πως θα έχει το ίδιο αντάλλαγμα με ακροάματα τύπου Πλούταρχου. Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιοι άλλοι που θεωρούν τον κάθε Πλούταρχο καλλιτεχνάρα και κόβουν φλέβα για πάρτη του και για τις θαυμάστριές του έχουν άδικο. Απλά εμένα αυτό το πράμα δεν μου λέει τίποτα.

Ενας άνθρωπος που προσέχει καθημερινά την ποιότητα των τροφών που γεμίζουν το πιάτο του δεν θα ικανοποιηθεί ούτε γευστικά ούτε θρεπτικά με μια κατεψυγμένη πίτσα... Και δεν χρειάζεται να είσαι σεφ για να καταλάβεις τη διαφορά.

Δεν κατανοώ γιατί μου απευθύνεις αυτή την ερώτηση regunus... μιλούσα για τη λογική του consumer και όχι ειδικά για τον Πλούταρχο. Αυτός είναι απλά η αφορμή...

Reaction score
3.579
Σας συγχωρώ όλους γιατί δεν έχετε ακούσει πότε τον Πλούταρχο να τραγουδάει έντεχνα.

Δεν μπορώ να σας πως περισσότερα γιατί είναι ακόμα νωρίς.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Σας συγχωρώ όλους γιατί δεν έχετε ακούσει πότε τον Πλούταρχο να τραγουδάει έντεχνα.

Δεν μπορώ να σας πως περισσότερα γιατί είναι ακόμα νωρίς.
Παντως στα ατεχνα καλα τα παει

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members
38.523
Νεότερο μέλος