Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Reaction score
877
Σας συγχωρώ όλους γιατί δεν έχετε ακούσει πότε τον Πλούταρχο να τραγουδάει έντεχνα.
Δεν μπορώ να σας πως περισσότερα γιατί είναι ακόμα νωρίς.
Τι να μας πεις ρε g.kar??? Ότι ο Πλούταρχος θα αφήσει το 'μπουζουμάγαζο' και το χρήμα που ρέει με το μπουρί κάθε βράδι και θα την δει Λυδάκης και Μητσιάς ??? Και θα πάρει σβάρνα τα επαρχιακά θέατρα το καλοκαιράκι τραγουδώντας μαζί με Αρβανιτάκη και Λουδοβίκο???
Ο τύπος έχει τραβήξει το δρόμο του...Μπουζουκοκαψούρα και κλαψομ--νίαση... και το χρήμα πακτωλός......
έφυγες μια νύχτα ξαφνικά...και μ'άφησες μόνο μου...και όλα σε σένα τα βρήκα...και τι να κάνω χωρίς εσένα...και δε μπορώ μονάχος...και αχ κορίτσι μου...και βαχ αγόρι μου και... άντε να μη πώ τίποτα πιο χοντρό.....

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Εχεις δικηο να αναρωτιεσαι Κατερινακι - εννοω το γουστο για τον Πλουταρχο εξαιρειταi του high end (sorry ε;).
Οι δε θαυμαστριες του Πλ., αντιθετως, αγγιζουν το high end!!!

:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Σας συγχωρώ όλους γιατί δεν έχετε ακούσει πότε τον Πλούταρχο να τραγουδάει έντεχνα.

Δεν μπορώ να σας πως περισσότερα γιατί είναι ακόμα νωρίς.

:bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Τι να μας πεις ρε g.kar??? Ότι ο Πλούταρχος θα αφήσει το 'μπουζουμάγαζο' και το χρήμα που ρέει με το μπουρί κάθε βράδι και θα την δει Λυδάκης και Μητσιάς ??? Και θα πάρει σβάρνα τα επαρχιακά θέατρα το καλοκαιράκι τραγουδώντας μαζί με Αρβανιτάκη και Λουδοβίκο???
Ο τύπος έχει τραβήξει το δρόμο του...Μπουζουκοκαψούρα και κλαψομ--νίαση... και το χρήμα πακτωλός......
έφυγες μια νύχτα ξαφνικά...και μ'άφησες μόνο μου...και όλα σε σένα τα βρήκα...και τι να κάνω χωρίς εσένα...και δε μπορώ μονάχος...και αχ κορίτσι μου...και βαχ αγόρι μου και... άντε να μη πώ τίποτα πιο χοντρό.....
Πες τα χρυσοστομαι!!! :cool_4: :cool_4:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
εισαι ενημερος ομως για τα τραγουδια του....μαρεσει...:crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
877
εισαι ενημερος ομως για τα τραγουδια του....μαρεσει...:crazy_3: :crazy_3:
Δυστυχώς για μένα και ευτυχώς για μερικούς και μερικές είμαι αναγκασμένος να τα έχω όλα του Γιαννάκη, να τα παίζω συχνά και να τ' ακούω συχνά...
Μια ζειμπεκιά class AAA αφού σ΄αρέσει........

Σιγά σιγά και γω σε ξεπερνάω
Σιγά σιγά βάζω στο χθές μηδενικά
Τέτοια αγάπη ξέρεις δε χωρούσε
μέσα σε λίγα μόνο τετραγωνικά...

Σιγά σιγά και γω σε ξεπερνάω
Σιγά σιγά κι ας μου θολώνεις το μυαλό
σε περιθώρια βάζω τη ψυχή μου
ψυχή που είχα χάσει τώρα από καιρό...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Γιατι βρε Κατερινακι μου αγριευεις; Αφου το hi end ειναι ΕΠΑΙΝΟΣ KI OXI...ΒΡΙΣΙΑ!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Σιγά σιγά και γω σε ΞΕΧΝΑΩ
Σιγά σιγά ΣΕ βάζω ΣΤΑ ΚΑΙΛΟΙΠΑ
Τέτοια αγάπη ξέρεις δε χωρούσε
μέσα ΣΤΑ λίγα ΜΑΣ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ...

Σιγά σιγά ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΑ Σ' ΑΚΟΥΩ
Σιγά σιγά κι ας μου θολώνεις το μυαλό
σε ΙΔΡΥΜΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ
ΑΙΣΘΗΣΗ που ΕΧΩ χάσει τώρα από καιρό...

(στα γρηγορα και εκ του προχειρου -ως του αρμοζει!)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Χαχαχαχα!
Mπράβο Foivoss51! :respect:

Reaction score
3.579
Το θέμα μας εδώ είναι αν η φωνή και το μουσικό ταλέντο του Πλούταρχου είναι Hi-End.

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ και πολύ μάλιστα. Ενα σκαλοπάτι ποιο πάνω από Πάριο, Μητσιά, Λιούγκο, αν και δεν έχει νόημα η σύγκριση, αναγκάζομαι να την κάνω .

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Γιατι βρε Κατερινακι μου αγριευεις; Αφου το hi end ειναι ΕΠΑΙΝΟΣ KI OXI...ΒΡΙΣΙΑ!!!
καλε χαμογελαωωωωω.......:crazy_3: ...δεν θυμωσα.....

Reaction score
3.579
Re: Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Πες τα χρυσοστομαι!!! :cool_4: :cool_4:
Τι είπε ο χρυσόστομος και σου άρεσε ;

Αυτός ακούει Πλούταρχο από ηχεία KEF made in China κι όμως κατάφερε να ξεχωρίσει το στίχο από τη μουσική, αυτό από μόνο του μας λέει ότι ο Πλούταρχος έχει φωνή μοναδική και Hi-End :bravo: :bravo: :bravo:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Το θέμα μας εδώ είναι αν η φωνή και το μουσικό ταλέντο του Πλούταρχου είναι Hi-End.

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ και πολύ μάλιστα. Ενα σκαλοπάτι ποιο πάνω από Πάριο, Μητσιά, Λιούγκο, αν και δεν έχει νόημα η σύγκριση, αναγκάζομαι να την κάνω .
δωσε....:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
877

Τι είπε ο χρυσόστομος και σου άρεσε ;

Αυτός ακούει Πλούταρχο από ηχεία KEF made in China κι όμως κατάφερε να ξεχωρίσει το στίχο από τη μουσική, αυτό από μόνο του μας λέει ότι ο Πλούταρχος έχει φωνή μοναδική και Hi-End :bravo: :bravo: :bravo:
g.kar... άμα ΔΕΝ ξέρουμε ή ΔΕΝ μπορούμε να αγοράσουμε κάτι ΔΕΝ το σνομπάρουμε, ούτε διαδίδουμε 'πληροφορίες' που κατεβάσαμε από το μυαλό μας, ούτε γράφουμε ασχετοσύνες παραμυθιάζοντας τον κόσμο...Ψάχνουμε, μαθαίνουμε, ΡΩΤΑΜΕ, και μετά γράφουμε... Αυτά όσον αφορούν τα KEF REFERENCE...

http://www.kef.com/products/reference06/resources/Reference brochure_EN.pdf
http://www.kef.com/products/reference06/GLOBAL/press/default.aspx

Όσον αφορά τον Πούταρχο δεν ξεχώρησα τον στίχο από τη 'μουσική', ούτε τον ακούω στα 205 ref...Tο έχω ακούσει άπειρες φορές σε επαγγελματικό επίπεδο από eminence+qsc και το ξέρω απ'έξω όπως και πολλά άλλα καψουροτράγουδα του είδους........gege???

σημ...
Κατερινάκι σόρρυ...θα σου απαγγείλω στίχοι συντόμως....

Reaction score
3.579

Όσον αφορά τον Πούταρχο δεν ξεχώρησα τον στίχο από τη 'μουσική', ούτε τον ακούω στα 205 ref.......
Δεν ξεχώρισες τον στίχο από τη μουσική ;;;

Για να ακούσεις τον στίχο από τα KEF 205 ref, δοκίμασε να αλλάξεις αυτό το παθητικάκι με έναν ενεργό προενισχυτή μπας και σου δώσει καλύτερα δυναμικά :happy_4:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Ειναι ο Πλουταρχος hi end?

Και απο τον Μητσια;;;;!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.997
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos