ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Μηπως τελικα ειναι τα ιδια και τζαμπα τσακωνομαστε?
http://www.audioholics.com/news/industry-news/consumer-reports-blu-ray-hd-dvd-equal
Ενταξει παιδια βγηκε ο νικητης. Τρεξτε να ψωνισετε. Αφου το ειπε ο ανθρωπος.καταρχην ειχα πει οτι το hdvd θα επικρατησει
αυτο για οσους δεν το θυμουνται....
......
...αυτα για τωρα σε λιγο ο προφητης θα δουμε αν βγει αληθινος
Κανόνισε κακομοίρη μου να πάνε τζάμπα τα λεφτά που πέταξα για το Samsung!!!!:happy_9: :happy_9:πως ειναι τα ιδια?
καταρχην ειχα πει οτι το hdvd θα επικρατησει
αυτο για οσους δεν το θυμουνται
επισεις το hdvd ειναι πολυ πιο κοντα σαν τεχνολογια στο dvd μας
η σονι για αλλη μια φορα αποδυκνυεται ατυχη
προσπαθησε με μια παιχνιδομηχανη να καταστραφει ρειχνοντας την τιμη του και μπαινοντας μεσα μπας και τελικα επιζησει αυτη
μπα
σε λιγο καιρο με το hdvd στα 250 ευρο να δουμε ποσο θα αντεξει να μπαινει μεσα
κριμα τοσα λεφτα τοση προσπαθεια και σε θεση ΑΒ το hdvd να παιζει καλυτερα απο το br
αυτα για τωρα σε λιγο ο προφητης θα δουμε αν βγει αληθινος
Ενταξει παιδια βγηκε ο νικητης. Τρεξτε να ψωνισετε. Αφου το ειπε ο ανθρωπος.
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:Ενταξει παιδια βγηκε ο νικητης. Τρεξτε να ψωνισετε. Αφου το ειπε ο ανθρωπος.
Ενταξει παιδια βγηκε ο νικητης. Τρεξτε να ψωνισετε. Αφου το ειπε ο ανθρωπος.
βλεπεις το δεντρο χανεις το δασος ,δεν κρινει η ελλαδα το τικαι που θα φτηνηνει το HD-DVD τι εγινε..??? παιδες... Βλεπετε εσεις πουθενα δισκακια στην Ελλαδα..?? Μην ξεχνατε
οτι δεν ειναι ολοι σαν αυτους που μπορουν και εχουν τη δυνατοτητα και τις γνωσεις να κατεβαζουν ταινιες απο ιντερνετ.
Η μεγαλη μαζα που θα παρει HD θα πηγαινει στο Βιντεο-ΚΛΟΥΜΠ και θα απιτει να βρει ταινιες... με ελληνικά...
Αρα...? αν συνεχισουν τα ΚΛΟΥΜΠΣ να εχουν BR μαλλον στο Ελλαντα... θα επικρατησει BR...
Aν ο επαγγελματικος κλαδος των ΚΛΟΥΜΠΣ δεν πιεσει τις εταιρειες να πιεσουν τις αλλες εταιρειες για Ελληνικους υποτιτλους
που θελει η μαγαλη μαζα το HD ειναι πεθαμενο στην Ελλαδα... θα ειναι ενα ακριβο Χομπυ για λιγους που θα μπορουν
να καταλαβαινουν τα Αργκω-Αγγλικά των Αμερικανων και ΤΕΛΟΣ...
Δεν εχουν ολοι ΠΡΟΦΙΣΙΕΝΣΥ αγαπητοι μου...
για να καταλαβαινουν τις μασημενες και κατεστραμμενες αγγλικες λεξεις της σημερινης Αμερικανικης Αγγλικουρας...
Το Fnac είχε μονο BR και τώρα έχει περισσότερα hddvd από BR πλέον.και που θα φτηνηνει το HD-DVD τι εγινε..??? παιδες... Βλεπετε εσεις πουθενα δισκακια στην Ελλαδα..??
Aγαπητε Argi αν διαβαζες πιο προσεκτικά το ποστ μου θα εβλεπες οτι μιλάω για ΕΛΛΑΔΑ μονο.... και φυσικάβλεπεις το δεντρο χανεις το δασος ,δεν κρινει η ελλαδα το τι
Μακαρι.... Αλλα το FNAC ειναι ενα μαγαζι... σε μια περιοχή του Λεκανοπεδίου... Το τι γινεται στηνΤο Fnac είχε μονο BR και τώρα έχει περισσότερα hddvd από BR πλέον.
μιας και διαβαζω προσεκτικα οπως λες Αρα...? αν συνεχισουν τα ΚΛΟΥΜΠΣ να εχουν BR μαλλον στο Ελλαντα... θα επικρατησει BR...Aγαπητε Argi αν διαβαζες πιο προσεκτικά το ποστ μου θα εβλεπες οτι μιλάω για ΕΛΛΑΔΑ μονο.... και φυσικά
δεν ειμαστε εμεις που θα κρινουμε το παιχνιδι... εχω τις στειχειωδεις γνωσεις για να καταλαβαινω πως παιζεται το σπορ
στη παγκοσμια σκακιερα.... Επομενως βλέπω και το δασος... αλλα και το δεντρο...
H μαχη εξω ειναι αγρια... και δεν ξερουμε που θα καταληξει... αν καταλήξει... μιας και το Χολυγουντ ειναι λιγακι μοιρασμενο..μιας και διαβαζω προσεκτικα οπως λες Αρα...? αν συνεχισουν τα ΚΛΟΥΜΠΣ να εχουν BR μαλλον στο Ελλαντα... θα επικρατησει BR...
πως θα επικρατησει κατι στην ελλαντα αν δεν υπαρχει εξω
φιλικα argi:cool_4: