Εκδήλωση για ακρόαση στην Θεσσαλονίκη...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
3.593
H τσαμπούνα οι ζουρνάδες και τα ντέφια από πότε βγάζανε μπάσα, για να θέλουν 18ιντσα ? :lol: :lol: :lol:
Αυτό μου θυμίζει έναν φίλο που ήθελε περισσότερο βαθύ χαμηλό σε ένα κομματι με solo βιολί.

Reaction score
3.593
θα παρακαλούσα τον Κώστα Κόγια, αφού θα πάει κι αυτός στη Θεσ/νίκη να δοκιμάσει ταυτόχρονα και την δική του μέθοδο αξιολόγησης συσκευών που μας πρότεινε στην Hi-End κατηγορία. Είναι ευκαιρία αφού θα έχετε ήδη στημένο το reference σύστημα. Δεν νομίζετε ?
Να μας φτιάξετε και ένα CD με τα samples.
Η εγγραφή δεν θα πάρει πάνω από μισή ώρας το πολύ.

Reaction score
313
Κώστας Κόγιας said:
...Μπαρτζώκας...
...Καλύτερα να πάμε κατ' ευθείαν για καφέ. Έτσι δεν είναι;
ΜπαρτζΟκας 8)
(Με το συμπάθειο, δηλαδήΣ... :? )

Α, ναι...και για κανένα γλυκάκι, θα μπορούσαμε να πάμε... :p

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιώργο, δεν προλαβαίνουμε ρε φίλε. Δύο ώρες γεμάτες είναι μόνο το test, μπορεί και παραπάνω...

Reaction score
3.593
Ταυτόχρονα με τη δοκιμή σας, ο Κόγιας απλά "θα σας τον ακουμπάε"ι με 4 κροκοδειλάκια που θα έχει τοποθετήσει στους ακροδέκτες των ηχείων. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα CDR της Τηλεοπτικής και 4 αντιστασούλες.

Reaction score
3
g.kar said:
H τσαμπούνα οι ζουρνάδες και τα ντέφια από πότε βγάζανε μπάσα, για να θέλουν 18ιντσα ? :lol: :lol: :lol:
Αυτό μου θυμίζει έναν φίλο που ήθελε περισσότερο βαθύ χαμηλό σε ένα κομματι με solo βιολί
.
Δεν μίλησα για μπάσα, φίλτατε g.kar: τα φυσικά κρουστά και νυκτά όργανα, όπως τα παραπάνω, συσσωρεύουν τεράστια κινητική ενέργεια, την οποία απελευθερώνουν ακαριαία. Μοιραία, ο κρουστικός παλμός που προκύπτει δεν μπορεί να προσομοιαστεί από μεγάφωνο μικρότερο των 20 ιντσών -αν θέλουμε ταυτόχρονα να διατηρήσουμε ανέπαφη τη φασική συνοχή του σήματος.

Όσο για τον φίλο σου, φοβάμαι ότι δεν είχε άδικο: η κατώτερη θεμελιώδης συχνότητα που αναπαραγάγει το solo βιολί είναι 60 κύκλοι. Επομένως, οι αρμονικές της άνετα μπορούν να κατέβουν (έστω και -3dB) στους 20 κύκλους...//;-)

Reaction score
298
Χμμμ, νόμιζα ότι αρμονικές είναι τα ακέραια πολλαπλάσια της θεμελιώδους, όχι τα υποπολλαπλάσια :shock:

Reaction score
3
Τouche... :oops:
Γλώττα προτρέχουσα της διανοίας: συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...//;-)

Reaction score
3.593
Θα πήξετε στη δουλεία στραβάδια , ενώ εμείς θα γυρνάμε με τις gom n s , θα διασκεδάζουμε και θα χαιρόμαστε τα εφηβικά μας χρόνια. :lol: :lol: :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.151
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ said:
Κώστας Κόγιας said:
15 άτομα; Πού 'ν' τα κυρ διαχειριστή μ'; Ολοι μαζί το πολύ - πολύ να παίξουμε ένα 5 x 5.
θα είμαι κι εγώ
και έτεροι Καπαδόκες....
if you know what I mean...
Έτσι, μάλιστα. Είπα κι εγώ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μετά το πέρας της διαδικασίας, θα υπάρχει χρόνος για όποιον το επιθυμεί να ακούσει ότι cd θέλει, δηλαδή να ακούσει και λίγη μουσική (μιας και μέχρι τότε δεν θα ακούσουμε μουσική). Οφείλω να σας προειδοποιήσω όμως, ότι όσοι θα συμμετάσχουν στο blind test, μετά θα έχουν τόσο μεγάλη κεφάλα, που το μόνο πράγμα που θα θέλουν να κάνουν είναι να φύγουν τρέχοντας... 8) :lol: :lol:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead