Εκθεση "Εικόνα και Ήχος" 2004 - ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Reaction score
0
Το μεγαλύτερο γέλιο της έκθεσης ήταν ο πωλητάκος της ηχοέκφρασης που προσπαθούσε απεγνωσμένα να πείσει τον κόσμο ότι ο 700 είναι ο καλύτερος προβολέας του κόσμου. (παίζοντας High Definition με άθλια εικόνα)

Σε μία φάση καθίσαμε καμιά 10ριά άτομα απέναντι και τον χαζεύαμε να προσπαθεί να πείσει ότι ένας LCD είναι  καλύτερος από όλους τους DLP σε υψηλή ανάλυση.

Ε ρε γέλια που έπεσαν και ας έκανε ότι δεν μας ξέρει.

Βέβαια ακόμη  μεγαλύτερη πλάκα ήταν στην  Panasonic που λέγανε ότι ο 700 θα έρθει από την αντιπροσωπεία σε 2 μήνες , θα υποστηρίζουν μόνο τα δικά τους μηχανήματα και χαρακτήριζαν τον Καφάτο παραεισαγωγέα ...   Ε ρε γλέντια….

:mrgreen:

(και για οσους δεν εχετε καταλαβει ακομα ειμαι κομπλεξαρας, εχω προβλημα με τις γυναικες και βγαζω τα απωθημενα μου εδω μεσα γιατι ειμαι καρπαζοεισπρακτορας.
Και κατι αλλο ακομα.Ασχολουμαι με τον Ανδρεα Κ. συνεχεια γιατι με εχει κανει να αισθανομαι σαν ενα πελωριο μηδενικο.Εαν στην πραγματικοτητα ηταν ολα οσα ελεγα, θα ασχολιομουν ποτε μαζι του?)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΧΟ ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΗΤΑΝ.ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.ΓΛΥΤΩΣΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΚΘΕΤΕΣ. Υ.Γ.ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ ΕΙΧΕ Η ΙΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΤΑΚΙ LINE ARRAY

Reaction score
7
@ teri....
Εχεις δικιο και για το περιπτερο που ησουν και για τον HS50.

Στο περιπτερο που ησουν λοιπον δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑΣ πωλητης...(παραξενο και εξωφρενικο θα ελεγα)...αλλα μονο οι product manager (και οχι ολες τις ωρες, ποσοι ειναι αλλωστε νομιζεις?). Ολοι οι υπολοιποι ηταν υπαλληλοι της εταιριας απο διαφορα -σχετικα και ασχετα- με προιοντα ποστα. Και μετρα και πες απο τις μερες που ησουν ποσους εβλεπες να τρεχουν πραγματικα και να γνωριζουν. Το αλλο αρνητικο ειναι οτι θεωρουν κακο να πουν στον επισκεπτη ''δεν ξερω'' ''δεν το γνωριζω αυτο που ρωτατε'', οποτε να ο λογος για τις αλλου απαντησεις που πηρες...

Υποθετω οτι σε αυτην την εκθεση οι εταιριες ηθελαν να προωθησουν τις flat tv, γιατι μαλλον ο καταναλωτης εχει ηδη γνωρισει και ''εξοικειωθει'' με τους προβολεις, μιας και οι τιμες τους σε σχεση με παλιοτερα εχουν πεσει αρκετα και εχουν γινει πλεον πιο προσιτες απο τις flat.

Αλλωστε οσοι ΗΔΗ γνωριζουν καποια πραγματα και ΗΔΗ ξερουν τι θελουν να ψωνισουν πηγαν στην εκθεση για βολτα. Οσοι πηγαν για να ενημερωθουν για το τι ειναι καλο για να αγορασουν ειναι αυτοι που θα μπορουσαν να ενημερωθουν και απο καποιο περιοδικο.

Ειμαι σιγουρος οτι οσους εβλεπες, teri_vti, να μπαινουν στο HomeCinemaRoom και να την κανουν αμεσων ΗΔΗ ηξεραν κατι απο προβολεις και ΗΔΗ ειχαν δει καποιους αλλους να παιζουν. Οσοι αλλοι καθοντουσαν να δουν ΔΕΝ ειχαν ξαναδει προβολεα και τους αρεσε το θεαμα.
Πιστευω οτι συμφωνεις...

Υ.Γ. Σ' ευχαριστω (και απο αυτο το χωρο) και παλι για τη βοηθεια σου στην εκθεση.
Υ.Γ.2 Μην χανεσαι φιλε...

Reaction score
7
Καλο Ανδρεα (αργησα αλλα το καταλαβα (νομιζω)).

Παντως στην panasonic ενημερωτικα, οπως μου ειπε καποιος πελατης , ρωτησε για τον 700, και του ειπαν ''εδω δεν εχουμε ουτε τον 500''

Οσον αφορα το τι υποστηριζουν οι εταιριες το καθοριζει ο νομος και οχι αυτες, αρκει να ξερεις...

υ.γ. θα συνεχισω την καλη διαγωγη που εδειξα στη εκθεση και δεν θα πω τιποτε αλλο....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν είναι πάντως να έρθει ο panasonic ae700 από την αντιπροσωπεία στην τιμή που είχε έρθει και ο panasonic ae200 με βλέπω να ψωνίζω πάλι από την Ιαπωνία με έκπτωση 45%!!!

Reaction score
0
Το ποιος είναι καρπαζοεισπράκτορας φίλε Αντρέα φαίνεται από το κόκκινο σβέρκο, έχει βαρύ χέρι ο Τεό!

Καλό το κουβάλημα στην έκθεση; :mrgreen:

Αν νομίζεις δε, ότι αλλοιώνοντας και διαγράφοντας μηνύματα κάνεις κάτι, ΜΑΖΙ ΣΟΥ, να γράφω περισσότερα να γελάμε κιόλας.

Έτσι και αλλιώς μόνος σου γράφεις κάθε μέρα, μόνος σου τα βλέπεις, μόνος σου απαντάς.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οταν εχεις δικαιο δεν μπορω να πω τιποτα!
Ναι με καρπαζωσε ο...Τεο διοτι δεν επρεπε να πουλησω ΟΛΟΥΣ τους 700αρηδες.
Ηθελε βλεπεις να καταπιει κανεναν-οπως του ειπες- για να δει αν αξιζει η γευση :lol: :lol: :lol:

Το κουβαλημα πηγε μια χαρα διοτι μου αρεσει να εργαζομαι. :wink:
ΒΤW και επειδη βλεπω οτι εχεις καποιο προβλημα και με φωναζεις υπαλληλακο εχω να σου κανω μια προταση.Θα βαλουμε κατω τις φορολογικες μας δηλωσεις.Εαν η δικη σου ειναι μεγαλυτερη απο το 1/10 της δικης μου τοτε απο εμενα οτι θες στουρναρακο. :lol:

Μονος μου τα γραφω και τα διαβαζω?Ε καλα αυτο ειναι ευκολο.Ακομα και καποιος με το δικο σου μυαλο μπορει να βρει ποιο a/v site εχει την μεγαλυτερη κινηση και επισκεψεις .Γιατι δεν το κανεις και να μας δωσεις στοιχεια? Με το να μπαινεις με ενα ψευδωνυμο και να βγαζεις την χολη σου απεναντι μου φερνεις τα αντιθετα αποτελεσματα.
Βρε κουτο, το καλο σου θελω και στα λεω.
Πριν μεινεις εντελως μονος...

Reaction score
7
Το ποιος είναι καρπαζοεισπράκτορας φίλε Αντρέα φαίνεται από το κόκκινο σβέρκο, έχει βαρύ χέρι ο Τεό!
...............
Καποιοι φιλε Νικο μπορει να εχουν κοκκινο σβερκο αλλα καποιοι αλλοι εχουν κοκκινη παλαμη...

Παντως να ξερεις οτι καλο ειναι να τα εχεις καλα με ολους γιατι ποτε δεν ξερεις ποιανου την αναγκη θα εχεις. Η ζωη δεν τα φερνει παντα οπως τα περιμενουμε.

Τωρα στην εκθεση αν προσεχες την ουσια θα εβλεπες το ποσο γεματο ή αδειο ηταν το μπλοκ παραγγελιων του Α.Κ.

Αν εχεις προσωπικες διαφορες με τον Α.Κ. υπαρχουν και τα πμ. Οι αλλοι δεν σου φταινε σε τιποτα να καθονται και να διαβαζουν τις ανουσιες αποψεις σου.

Σου ευχομαι, αν αποφασισεις να δουλεψεις, να ξεπερασεις τον Α.Κ.

Το θεμα ειναι οτι εχω δημοκρατικες αποψεις και δεν διαγραφω μηνυματα στην κατηγορια μου...

Get a life.

Φιλικα Γιωργος

Reaction score
51
Γιώργο πολύ καλό:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
...αλλα καποιοι αλλοι εχουν κοκκινη παλαμη...

Βέβαια, καλή η μαλ..... αλλά με το sex κάνεις και γνωριμίες!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλά βέβαια ο nikos-ell..... μάλλον δεν το ξέρει αυτό και ασχολείται μόνο με την "ενδοπαλάμια παλινδρόμηση"
Και όπως λέγανε παλιά: πρόσεχε Νικολάκη μην τυφλωθείς και μετά ούτε Panasonic βλέπεις αλλά ούτε και το κόκκινο.....χεράκι σου!!!
Ή μάλλον τα κόκκινα δακτυλάκια σου (γιατί αν κρίνω απ' τα λεγόμενά σου......δεν χρειάζεσαι ολόκληρη την παλάμη σου!!!)

Reaction score
7
Δηλ. δεν σου έμεινε κανένας panasonic 700?

Και πως θα κάνουμε το επόμενο συγκριτικό με τον z3 και τον sony?
Δεν χρειαζεται... τον μπανασονικ τον εχουμε δει....

Δε θελω να δω τον Ζ3, γιατι... θα μου αρεσει... :mrgreen:

Reaction score
7
Εδειξα καλη διαγωγη στην εκθεση και θα την διατηρησω και γι αυτο ημουν και φιλικος με το Νικο.
Και λογω της καλης διαγωγης επιασα και φιλιες (μονο γνωριμιες ομως, λογω διαγωγης) στην εκθεση με μοντελες - το πηραν χαμπαρι και στην εταιρια (φαινοταν μαλλον οτι μιλουσαν πιο πολλη ωρα με εμενα...) και εχει πεσει πολυ δουλεμα... (ζηλευουν ομως...).

Και εμαθα οτι θα ειμαι και στην Hi-End... (τωρα δεν ξερω αν θα πρεπει να χαρω ή οχι...παντως ελπιζω να γνωρισω το Χ.Σ., aca as A.C.A.!! - σιγα μην μου ξεφυγει...)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Ρε παιδια για βοηθατε λιγο ποιoς ειναι ο nikos-ell? Και γιατι ολη αυτη η ιστορια μρ το ποιος πουλαει ποιος οχι και ποιος βγαζει τα περισσοτερα?Ομολογω πως δεν καταλαβαινω που ελεγε και ο Καψης.

Reaction score
51
Ρε παιδια για βοηθατε λιγο ποιoς ειναι ο nikos-ell? Και γιατι ολη αυτη η ιστορια μρ το ποιος πουλαει ποιος οχι και ποιος βγαζει τα περισσοτερα?Ομολογω πως δεν καταλαβαινω που ελεγε και ο Καψης.
Νίκο ωραία η απορία σου, αλλά προς το παρόν θα μείνει αναπάντητη!
Το σίγουρο είναι ότι το να αρχίσει κανείς να πυροβολεί οποιονδήποτε θέλει είναι εύκολο, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσεις ότι αυτός ο κάποιος μπορεί πολύ απλά να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία!
Εμείς είμαστε κορόιδα (σύμφωνα με τον "κύριο") αφού έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και γράφουμε επώνυμα! Με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό!

Bέβαια, ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι τέτοιου είδους κείμενα συσπειρώνουν όλα τα μέλη εναντίον του και βέβαια φέρνουν περισσότερο κόσμο στους κόλπους του AVsite!
Και τους αξιόλογους και σοβαρούς πάντα θα προσπαθούμε να τους κρατάμε στην παρέα μας με τον τρόπο μας!

Αν κάνεις πάντως Νίκο μια αναζήτηση των posts του nikos-el, nikos-ell και δεν θυμάμαι πια με τι άλλο όνομα έγραφε, θα καταλάβεις την νοοτροπία των μηνυμάτων του! Και βέβαια θα καταλάβεις και το δικό μας ύφος (γιατί δεν γράφουμε με αυτό το στυλ στα μηνύματά μας, αλλά σε κάποιες "ειδικές" περιπτώσεις ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται και αυτό!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907