- Μηνύματα
- 14.077
- Reaction score
- 35.784
Γιατί προσπαθείς να ευτελίσεις κι αυτό το thread ρε φίλε; Οι εμμονές σου με την θρησκεία και το παπαδαριό δεν χωράνε εδώ πέρα.
άσ'τον τέτοια ώρα...προσεύχεταιΓιατί προσπαθείς να ευτελίσεις κι αυτό το thread ρε φίλε; Οι εμμονές σου με την θρησκεία και το παπαδαριό δεν χωράνε εδώ πέρα.
το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το περάσαν νύχταγια να πάρεις άδεια να καλλιεργήσεις απαιτούνται και κάποιες προϋποθέσεις δεν είναι και τόσο άπλα τα πράγματα
όπως και δεν έχουν καμιά σχέση το ένα με το άλλο (όχι πως δεν το ξέρετε αλλα λέμε τώρα)
και παλι φιλε μου δεν εχουν καμια σχεσηάσ'τον τέτοια ώρα...προσεύχεται
[DOUBLEPOST=1526683344][/DOUBLEPOST]
το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το περάσαν νύχτα
ανάθεμα και αν το διάβασε κανένας από αυτούς που το ψηφισαν
+έχει διατυπωθεί στο παρελθόν από συριζαίο βολευτή ότι καλό είναι...όσοι θέλουν να μπορούν να καλλιεργούν στα μπαλκόνια τους πληρώνοντας ένα παράβολο
άρα το πόσο θα το εξελίξουν-συμπληρώσουν δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία![]()
δεν λέω ότι έχουν..αλλά βλέπουμε ότι υπάρχει διάθεση εξέλιξηςκαι παλι φιλε μου δεν εχουν καμια σχεση
Γιατι ειναι ευτελισμος οι θεσεις της εκκλησιας για το θεμα?Γιατί προσπαθείς να ευτελίσεις κι αυτό το thread ρε φίλε;
Οταν ο πρωτοσυγκελος μιλαει για το θεμα στις 25 1 18 και δεν αναφερει καθολου το παραδειγμα της ΠορτογαλιαςΟπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι το να σημειώσουμε ποιοι εναντιώνονται, τώρα, αλλά και στο παρελθόν, και να αναρωτηθούμε "Γιατί";
Απλή ανοησία, ή κάτι άλλο;
Εκεί διαφοροποιείται η θεωρητική βάση του πράγματος, καθώς μιλούμε για ουσίες με επικινδυνότητα. Εκτός εάν είσαι υπέρ στην ελεύθερη διακίνηση κάθε ουσίας ανεξαιρέτως. Χώρια ότι ξεχνάμε ότι οι κρατικές δομές με το ζόρι διαθέτουν σήμερα γάζες.Η χρηση. Πρεπει να αποποινικοποιηθει πληρως και τα σκληρα ενδοφλεβια, μαζι με τα υλικα χρησης να χορηγουνται απο κρατικες δομες.
Θελει μια οργανωση οπως στην πορτογαλια με συμμετοχη των οργανωσεων που ασχολουνται με το θεμα.Χώρια ότι ξεχνάμε ότι οι κρατικές δομές με το ζόρι διαθέτουν σήμερα γάζες.
Γιαυτο ηταν ανατρεπτικη η προσεγγιση της Πορτογαλιας, που σε καποια φαση ειχε ηρωινομανεις το 1% του πληθυσμου της, να μεταθεσει το προβλημα της εξαρτησης απο ποινικο σε ιατρικο και των κοινωνικων υπηρεσιων .
Ο εμπορος θα ειναι σε lose -lose θεση γιατι θα ειναι το ιδιο παρανομος με τους ιδιους σκληρους νομους χωρις το κινητρο του παρανομου ακριβου προιοντος. Ετσι παυει να υπαρχει ο αποαγορευμενος εξωτικος καρπος για πειραματισμο στις πλατειες και ετσι ερχονται λιγοτεροι σε επαφη με τα σκληρα ναρκωτικα.
Και οσοι συνεχιζουν δεν παρανομουν για την δοση και κινδυνευουν πολυ λιγοτερο να πεθανουν απο υπερβολικη η νοθευμενη δοση ή να κολλησουν aids ηπατιτιδες κλπ.