- Reaction score
- 6
Μόνο αν είσαι κοντά στο Star θα τα δεις. Κι εγώ μόνο στη δουλειά τα πιάνω που είναι κοντά στο σταθμό. Όταν πάρω το δέκτη σπίτι ούτε εγώ τα βλέπω.:110:Στο Χαλάνδρι πάντως δεν πιάνω τίποτα. :108:
Μόνο αν είσαι κοντά στο Star θα τα δεις. Κι εγώ μόνο στη δουλειά τα πιάνω που είναι κοντά στο σταθμό. Όταν πάρω το δέκτη σπίτι ούτε εγώ τα βλέπω.:110:Στο Χαλάνδρι πάντως δεν πιάνω τίποτα. :108:
Μια μικρή διόρθωση του.. τυπογραφικού λάθους, για να μην γίνονται παρεξηγήσεις... Μέχρι 7 κανάλια SD ή 2 κανάλια HD ...Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:
1. Υπάρχουν αυτή την στιγμή 2 τεχνολογίες για την επίγεια ψηφιακή μετάδοση:
α. DVB-T με συμπίεση είτε σε mpeg2 είτε σε mpeg4 h.264. Σε mpeg2 χωράνε έως 4 sd κανάλια ή 1 HD κανάλι. Σε mpeg4 χωράνε έως 7 κανάλια σε hd ή 2 κανάλια HD. Το χαρακτηριστικό τους είναι το 64 QAM.
Μπορεί να τα ρίχνουμε όλα στην ΕΡΤ ή το Κράτος ή τα Ιδιωτικά Κανάλια αλλά όταν γίνεται ένας σχεδιασμός το 2006 δεν υπήρχε καν το mpeg4 ενώ το dvb-t2 είναι ακόμα και σήμερα σε πειραματικό στάδιο...
Το περισσεύουν μου άρεσε:141:μόνο για το Σάκη και τις αφες Μαγγίρα περισσεύουν?
Αν η Ελλαδα ειναι δυσκολη λογω βουνων...............................................................
Γιατί δεν υπήρχε νόμος; Γιατί χρειάστηκαν 8 μήνες ώστε να σχεδιαστεί ο χάρτης της ψηφιακής μετάδοσης. Η Ελλάδα με τα πάρα πολλά βουνά και την πολύ δύσκολη γεωγραφία της έχει μεγάλο πρόβλημα καθώς απαιτούνται πολλές συχνότητες για να καλυφθεί όλη η χώρα. Μόνο η Αττική για να έχουμε 90% κάλυψη θέλει 3 σημεία εκπομπής (Υμμητός - Πάρνηθα - Αίγινα) και ακόμα και δευτερεύοντα (π.χ Αιγάλεω...).