Ελληνικο site ????

Reaction score
60
Απάντηση: Ελληνικο site ????

Σύντεκνε κανόνισε να με αναστήσεις για να με τακτοποιήσει ο κουμπάρος
-----α !!!! / -α- / -ε---ς / -α / τ--β----ς / -ο--α / --ο / --ν / --ν-ε--- !!!!..:137::126:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικο site ????

Κατ'αρχάς γιατί τα παίρνεις βρε Βασίλη?Στα δικά σου κατεβατά αν κάποιος για παράδειγμα δεν γνωρίζει τι είναι το DOLBY NR Το σύστημα SR Dolby (Spectral Recording) (φασματική καταγραφή), dolby c dolby b κλπ και ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα δεν θα τα ψάξει? Ή μήπως φαντάζεσαι πως έχεις κάνει εξονυχιστική εξήγηση σε κάποιους τεχνικούς όρους?
Ναι. Νομιζω οτι εξηγω θαυμασια τους εκαστοτε ορους. Ποιο απλα δεν γινετε.

Για ποια επίδειξη πνεύματος μπορούμε να μιλάμε μετά?
Εννοείται ότι δε με πείραξαν τα γραφόμενά σου αλλά οι υπόνοιες που θα μπορούσαν και είναι ελαφρώς μονόπλευρες και φωτογραφίζουν κατά λάθος κάποιο μέλος, ενώ κάλλιστα θα μπορούσες να αναφέρεις ακόμα μερικά παραδείγματα και να μη φιγουράρει αυτό το παράδειγμα που έβαλες μόνο του.
Αντιγραφω την απαντηση που εδωσα στον Μελετη. Αν νομιζεις οτι με αυτη την απαντηση φωτογραφιζω καποιο μελος τοτε πρεπει να ζητησω συγνωμη.

Originally Posted by meletov

Εννουσα σε πιο thread ειδικα .Ενα παραδειγμα τρανταχτο..

Η δικη μου απαντηση;

Παααααααααααρα πολλα, αλλα παρε ενα που προσπαθησα να διαβασω πριν απο λιγο.

Δεν είναι κακό να πω τη γνώμη μου όπως έκανες φυσικά κι εσύ.
Απλά διαφωνώ στον τρόπο που προσέγγισες το πρόβλημα με την αγγλική γλώσσα και στα θέματα που χρησιμοποιείται σαν κριτήριο ανάγνωσης των άρθρων στην προκειμένη περίπτωση..
Το δυστυχημα ειναι οτι δεν εχω καλιτερο τροπο γραφης. Ουτε προφορικης εκφρασης. Οτι σκεπτομαι το λεω και το γραφω. Η διπλωματια μου αγγιζει τα ορια του μηδενος. Συμπαθιο. Οι λιγοι ανθρωποι ομως που με εκτιμουν, το κανουν γι' αυτο και μονο το λογο.

Reaction score
40

Εντάξει Βασίλη δεν υπάρχει πρόβλημα κατάλαβα το σκεπτικό σου και όλα καλά.

Δηλαδή τι καλά με βλέπω για....:613:.....κρεμάλα :142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικο site ????

Σε ελευθερη μεταφραση.

Τωρα το θελει η δεν το θελει το κοκο της;;;;:142:
:111: Θα σε τσακίσω βρε:143::143:

Άντε καλό νάνι

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Ελληνικο site ????

Εντάξει Βασίλη δεν υπάρχει πρόβλημα κατάλαβα το σκεπτικό σου και όλα καλά.

Δηλαδή τι καλά με βλέπω για....:613:.....κρεμάλα :142:
Ουδεποποτε. Κι εγω τι θα κανω μετα. Ποια θε με ανεχτει;;;;

Reaction score
40

Ουδεποποτε. Κι εγω τι θα κανω μετα. Ποια θε με ανεχτει;;;;
:122: Πάλι εγώ?:135: Όχι ρε μαμώτο...

Reaction score
40

Ητανε να μη σου λαχει. Ελαχεσου ομως..................
Κάτσε να μπω στο πετσί του ρόλου μου τότε...:105:

Γκούχ....κμμμμ.... Ωιμέεεε τη δύσμοιρη....Αλί και τρις αλί :146:

Reaction score
17.812
Re: Απάντηση: Ελληνικο site ????

οοοοοοοοοοοοοοοο κρεμαλα !!!!!

λεω το γραμμα Α !!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α !!!:137:

Η ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ ΕΙΝΑΙ ???????????
.-.. --- .. .--. --- -. - . .-. -- .- - .- .- ... - . .. .- .--. .- .. -.. .. .- .- ... -- .. .-.. .- -- . -- --- -. --- . .-.. .-.. .. -. .. -.- .-

LOIPONTERMATAASTEIAPAIDIAASMILAMEMONOELLINIKA

Κωδικος σε greeklish?Δυσνοητος πολυ...:114:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.020
Απάντηση:(Ελληνικός διαδικτυακός τόπος?)-Κυματομο-μ-φές:Μην κάνουμε τον...Κινέζο

Αναρωτιεμαι, αν τελικα βρισκομαι σε Ελληνικο site.
Γιατι πρεπει να ειμαι αναγκασμενος να μιλαω τελεια την Αγγλικη, για να μπορω να διαβασω ενα νημα στο site που εχω επιλεξει για την πληροφορηση μου και το οποιο ειναι κατα τα αλλα Ελληνικο;;;:110:
Και να σκεφτει κανεις οτι απαγορευονται τα greeklish.:136::137:
Να το ξανασκεφτουμε λιγακι;;;
Παααααααααααρα πολλα, αλλα παρε ενα που προσπαθησα να διαβασω πριν απο λιγο.
Ακριβώς!Σ'αυτό το σάϊτ βρισκόμαστε...Των μορφωμένων κοινωνικά και γραμματικά ανθρώπων που μπορούν να διαβάζουν και κείμενα στην αρχική τους μορφή(όπως γράφονται προτού υπεισέλθει ο υποκειμενικός χρωστήρας της μετάφρασης).
Και καλό θα είναι τα γραφόμενά μας πριν δημοσιοποιηθούν,να περνάνε από το κόσκινο του μυαλού μας.Αλίμονο αν αυτό το σάϊτ εκπροσωπούσε κάτι λιγότερο στο μορφωτικό του επίπεδο!
Όσο γιά το ΄΄μεταφραστικό θέμα΄΄,δεν πιστεύω ότι υπάρχει αφού ακόμα και οι...΄΄γάτες΄΄ διαβάζουν και καταλαβαίνουν Αγγλικά σήμερα.
Απλά πιστεύω ότι α λ λ ο ύ στο δεδομένο θέμα βρίσκεται η (ελληνικά γραμμένη)΄΄ταμπακέρα΄΄...:612:

Reaction score
8
Re: Απάντηση:(Ελληνικός διαδικτυακός τόπος?)-Κυματομο-μ-φές:Μην κάνουμε τον...Κινέζο

Ακριβώς!Σ'αυτό το σάϊτ βρισκόμαστε...Των μορφωμένων κοινωνικά και γραμματικά ανθρώπων που μπορούν να διαβάζουν και κείμενα στην αρχική τους μορφή(όπως γράφονται προτού υπεισέλθει ο υποκειμενικός χρωστήρας της μετάφρασης).
Εαν πραγματικα υπηρχε ο υποκειμενικος χρωστηρας της μεταφρασης, τοτε δεν θα υπηρχαν καθολου μεταφρασεις σε κανενα συγγραμμα.

Δυστυχως υπαρχουν ακομα ανθρωποι οι οποιοι ειτε δεν γνωριζουν αλλη γλωσσα εκτος της δικης τους, ειτε την γνωριζουν ελαχιστα. Ολοι ομως εχουν δικαιωμα στη μορφωση, αγαπητε.

Και καλό θα είναι τα γραφόμενά μας πριν δημοσιοποιηθούν,να περνάνε από το κόσκινο του μυαλού μας.Αλίμονο αν αυτό το σάϊτ εκπροσωπούσε κάτι λιγότερο στο μορφωτικό του επίπεδο!
Ακομα καλιτερο θα ηταν να ελειπαν οι νουθεσιες. Ποιος σας εχει δωσει αυτο το δικαιωμα;

Όσο γιά το ΄΄μεταφραστικό θέμα΄΄,δεν πιστεύω ότι υπάρχει αφού ακόμα και οι...΄΄γάτες΄΄ διαβάζουν και καταλαβαίνουν Αγγλικά σήμερα.
Ισως μεχρι καποιο επιπεδο. Δεν γνωριζουν και δεν μπορουν ομως απαντες να διαβαζουν Αγγλικη λογοτεχνια.

Απλά πιστεύω ότι α λ λ ο ύ στο δεδομένο θέμα βρίσκεται η (ελληνικά γραμμένη)΄΄ταμπακέρα΄΄...:612:

Τι ακριβως θελετε να πειτε. Δεν καταλαβαινω το πνευμα σας, αν και στην Ελληνικη.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.311
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικο site ????

Ειμαστε ψιλοτεμπεληδες εμεις που δεν περνουμε εναν κ@λ@ιντερνετικο μεταφραστη και οχι οποιος δεν μπαινει στον κοπο να κανει την μεταφραση του κειμενου που επιλεγει να ποσταρει.
Μία στοιχειώδης μετάφραση, ενός μέτριου σε μέγεθος κειμένου, θα πάρει στον poster :)136:) πάνω από 10-15 λεπτά. Δεν πρόκειται λοιπόν να έμπαιναν ούτε το 1/3 των θεμάτων με ξενόγλωσσο περιεχόμενο. Δεν είναι θέμα τεμπελιάς, είναι θέμα διαθέσιμου ελεύθερου χρόνου.
Αν επίσης σκεφτείς πως στα περισσότερα θέματα οι πηγές πληροφόρησης είναι στην Αγγλική γλώσσα, θα έπρεπε να κάνουμε όλη μέρα μετάφραση προκειμένου να παραθέσουμε κάποια στοιχεία, νέα, παραπομπές κλπ

Η γνώση της Αγγλικής γλώσσας σήμερα είναι πιο απαραίτητη κι από τη χρήση ΗΥ. Θα μπορούσε, αντίστοιχα, κάποιος να παραπονεθεί πως η ύλη του AVSite θα έπρεπε να υπάρχει και σε έντυπη μορφή επειδή δεν ξέρει να χειρίζεται ΗΥ.

Υ.Γ. Τι να πω κι εγώ που δεν μπορώ να διαβάσω μεγάλα ελληνικά κείμενα; :142: Ότι βιβλίο διαβάζω είναι στα αγγλικά και η ανάγνωση ελληνικών με κουράζει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όποιος μπορεί να καταλάβει ένα κείμενο, είτε αυτό είναι στα ελληνικά είτε είναι στα αγγλικά ας το διαβάσει. Όποιος δεν μπορεί ας μην το κάνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράφουν όλοι με τρόπο κατανοητό ή όπως βολεύει τους πολλούς. Ειδικά μια συζήτηση σε τεχνικό επίπεδο δεν μπορεί να γίνει με τρόπο που να συμμετέχει οποιοσδήποτε. Θα έχει τόσο ελληνικούς όρους όσο και αγγλικούς που δεν πρόκειται να τους καταλάβει αυτός που διαβάζει, αν δεν έχει επαφή με το σπορ. Η δε μετάφρασή τους, ελάχιστη σημασία έχει. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή, να μην γίνει καθόλου η συζήτηση επειδή κάποιοι δεν μπορούν να την παρακολουθήσουν; Να γίνει γι αυτούς που μπορούν.

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.429
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos