- Reaction score
- 23.084
Γιατί;LUXMAN said:Κώστας Κόγιας said:................................ Άντε, γιατί έχω κάτι 78άρια που θέλω να κάνω mp3…
Ελπιζω να αστειευεσε
Γιατί;LUXMAN said:Κώστας Κόγιας said:................................ Άντε, γιατί έχω κάτι 78άρια που θέλω να κάνω mp3…
Ελπιζω να αστειευεσε
Τι είν' τούτο εγγόνι μου;Νίκος Τσαρουχάς said:....ΔΕΝ είναι θόρυβος επιφανείας, κάτι που και η γιαγιά μου άλλωστε ξέρει τι ακριβώς είναι.
Ο LUXMAN, όπως και η γηραιά Αλβιών, δεν έχει φίλους και εχθρούς: έχει μόνο συμφέροντα.Νίκος Τσαρουχάς said:Ακόμη και φίλοι να είστε
Γιατι το MP3 "ακουγεται" μονο απο κουφους .Κώστας Κόγιας said:Γιατί;LUXMAN said:Κώστας Κόγιας said:................................ Άντε, γιατί έχω κάτι 78άρια που θέλω να κάνω mp3…
Ελπιζω να αστειευεσε
RDoherty said:Ο LUXMAN, όπως και η γηραιά Αλβιών, δεν έχει φίλους και εχθρούς: έχει μόνο συμφέροντα.Νίκος Τσαρουχάς said:Ακόμη και φίλοι να είστε
Η κλασική αντίδραση ενός χαϊεντά. Τόννοι εγωισμού, αφορισμοί προς αυτούς που "του τη λένε", και από γνώσεις, μαύρα μεσάνυχτα. Τουλάχιστον από μπύρες σκαμπάζεις τίποτα ρε; Να κάνουμε ένα τυφλό τεστάκι με δυό τρεις Pilsener; Ή μήπως προτιμάς άλλες γεύσεις;LUXMAN said:Γιατι το MP3 "ακουγεται" μονο απο κουφους .Κώστας Κόγιας said:Γιατί;LUXMAN said:Κώστας Κόγιας said:................................ Άντε, γιατί έχω κάτι 78άρια που θέλω να κάνω mp3…
Ελπιζω να αστειευεσε
Είπα να μην ασχοληθώ πάλι με τον συγγραφέα, διότι στο κάτω-κάτω δεν είναι και ο χειρότερος, αλλά (όπως λέει περίπου και ο τίτλος) "δεν μ' αφήνετε ν' αγιάσω"Σπύρος Κωστόπουλος said:...με τσιτάτα σαν το ακόλουθο (ίδιο περιοδικό, ίδιο τεύχος, σελ.63) στη δοκιμή ηχείου made in Switzerland:
"...οι μονάδες του ηχείου είναι φυσικά το εκπληκτικό ταινίας (ribbon) τουίτερ, ένα μιντρέιντζ κι ένα γούφερ. Υπάρχουν δύο οπές εκτόνωσης χαμηλών, οι οποίες συντονίζονται σε διαφορετικές χαμηλές συχνότητες. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να ανοίξω το ηχείο για να το εξετάσω από μέσα, γιατί δεν είμαι κλειδαράς...Πού να ανοίξεις αυτό το χρηματοκιβώτιο; Πάντως, και για να τελειώνουμε με κάποιους που τραβούν μεγάλο ζόρι με τα τεχνικά, δε θα κάθομαι τώρα να αντιγράφω τι λένε τα τεχνικά εγχειρίδια των εταιρειών. Για μένα ισχύει το: ή παίζει ή δεν παίζει. Τίποτα άλλο..."
Μάλιστα.