Ενα SANSUI SR 838.....στου Μαρκου.......

Reaction score
1.788
Απάντηση: Ενα SANSUI SR 838.....στου Μαρκου.......

Νικολα καποια πραγματα ειναι πολυ βαθια χαραγμενα στη μνημη μας!!!!!!!!!

Reaction score
29.589

Ελα ρε george , αστονε μην τον τσιγκλάς και αρχίσει πάλι τα κλάματαααα :116:

Reaction score
1.788

Αααα γειά σου.
εγω το εχω πει δημοσια!!!! αν σε δω με πικαπιο εγω θα σπασω οτι λαμπιονι εχω!!!! και μετα d !!

και εχω παααααααααρα πολλα λαμπιονια!!!!!!!!

Reaction score
8.905

pioneer m-22 2x30 watt class A!!!!!
Από την σειρά αυτή να μην ξεχνάμε τον C-21 προενισχυτή (με ρυθμιστικά πάνω σε phono) και το U-24 το σουίτσερ.... που το έχω... και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!

Οσον αφορά τις Ultra Japan συσκευές (technics – victor - κλπ)... δεν ερχόντουσαν ποτέ στην χώρα μας, μόνο κάτι Γερμανοί και Αμερικάνοι και λιγότερο οι Αγγλοι.... τα χαιρόντουσαν!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

εγω το εχω πει δημοσια!!!! αν σε δω με πικαπιο εγω θα σπασω οτι λαμπιονι εχω!!!! και μετα d !!

και εχω παααααααααρα πολλα λαμπιονια!!!!!!!!

κοιταξε .....δεν θα με χαλαγε να ειχα ενα Pluto πικαπιον με εναν Morch βραχιονα......αλλα θελω και δισκους,θελω και pre pre ,θελω και νεα καλωδια,θελω και αντιστατικα πανακια,θελω και βουρτσακια γαι την βελονα,θελω και αλλο ρακ,θελω και προτρακτορα ,θελω.....θελω....θελω......ρε ice σιχτηρ...θα μεινω με την Metric ,τα cdια μου,το Αmarra μου ,το λαμπατο AMR μου και φυσικα τους σκληρους μου!!!!!!!!

Αν με πιανει η καψα για πικαπι θα πηγαινω στον Μανο να ακουω που μου φτιαχνει και ωραιο capuccino on the rocks και κανουμε και 10 τσιγαρα μιλωντας!!!!!!!

Reaction score
8.905

Παίζουν καλά αυτά τα ηχεία?...γιατί δεν βλέπω και πολλά να κυκλοφορούν...:135:
Γιαννάκη δεν τα παίρνεις για να μας λυθεί και εμάς η απορία...
ετσι και αλλιώς το τελευταίο καιρό όλο με παλιατζούρες ακούς...:135:

Y

Yiannis_B

Guest

Τα ηχεία τα φοβάμαι σε μτχ, ειδικά αυτής της ηλικίας.

Αλλά κάτι σαν αυτό, θα ήθελα να το ακούσω.

Reaction score
1.788

κοιταξε .....δεν θα με χαλαγε να ειχα ενα Pluto πικαπιον με εναν Morch βραχιονα......αλλα θελω και δισκους,θελω και pre pre ,θελω και νεα καλωδια,θελω και αντιστατικα πανακια,θελω και βουρτσακια γαι την βελονα,θελω και αλλο ρακ,θελω και προτρακτορα ,θελω.....θελω....θελω......ρε ice σιχτηρ...θα μεινω με την Metric ,τα cdια μου,το Αmarra μου ,το λαμπατο AMR μου και φυσικα τους σκληρους μου!!!!!!!!

Αν με πιανει η καψα για πικαπι θα πηγαινω στον Μανο να ακουω που μου φτιαχνει και ωραιο capuccino on the rocks και κανουμε και 10 τσιγρα μιλωντας!!!!!!!
παντως να ξερεις οτι ξεκιναω το σπασιμο πρωτα απο αυτες που ειαι μεσα στο επιπλο ετσι για να παιζω....

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
1.788

μετα θα χρειαστω βοηθεια ............πρεπει α παμε κατω που ειαι περιπου 2000-2500 κοματια!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo