- Reaction score
- 1.788
Απάντηση: Ενα SANSUI SR 838.....στου Μαρκου.......
pioneer m-22 2x30 watt class A!!!!!
με εσας που εχω μπλεξει με βλεπω και με d!!!!!!Κάπου το εχω ξαναδεί αυτό αλλά δε θυμάμαι τι είναι..Τάκης χωρίς λάμπα γίνεται?
Αααα γειά σου.με εσας που εχω μπλεξει με βλεπω και με d!!!!!!
Με d δεν σε βλέπω.Με κανά Τ όμως..με εσας που εχω μπλεξει με βλεπω και με d!!!!!!
εγω το εχω πει δημοσια!!!! αν σε δω με πικαπιο εγω θα σπασω οτι λαμπιονι εχω!!!! και μετα d !!Αααα γειά σου.
Από την σειρά αυτή να μην ξεχνάμε τον C-21 προενισχυτή (με ρυθμιστικά πάνω σε phono) και το U-24 το σουίτσερ.... που το έχω... και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!pioneer m-22 2x30 watt class A!!!!!
Χριστουγεννιάτικα εννοείς?:105:...και εχω παααααααααρα πολλα λαμπιονια!!!!!!!!
εγω το εχω πει δημοσια!!!! αν σε δω με πικαπιο εγω θα σπασω οτι λαμπιονι εχω!!!! και μετα d !!
και εχω παααααααααρα πολλα λαμπιονια!!!!!!!!
Γιαννάκη δεν τα παίρνεις για να μας λυθεί και εμάς η απορία...Παίζουν καλά αυτά τα ηχεία?...γιατί δεν βλέπω και πολλά να κυκλοφορούν...:135:
παντως να ξερεις οτι ξεκιναω το σπασιμο πρωτα απο αυτες που ειαι μεσα στο επιπλο ετσι για να παιζω....κοιταξε .....δεν θα με χαλαγε να ειχα ενα Pluto πικαπιον με εναν Morch βραχιονα......αλλα θελω και δισκους,θελω και pre pre ,θελω και νεα καλωδια,θελω και αντιστατικα πανακια,θελω και βουρτσακια γαι την βελονα,θελω και αλλο ρακ,θελω και προτρακτορα ,θελω.....θελω....θελω......ρε ice σιχτηρ...θα μεινω με την Metric ,τα cdια μου,το Αmarra μου ,το λαμπατο AMR μου και φυσικα τους σκληρους μου!!!!!!!!
Αν με πιανει η καψα για πικαπι θα πηγαινω στον Μανο να ακουω που μου φτιαχνει και ωραιο capuccino on the rocks και κανουμε και 10 τσιγρα μιλωντας!!!!!!!
κολαει το πληκτρολογιο!!!Eχεις πρόβλημα με το ν.