Ενα SANSUI SR 838.....στου Μαρκου.......

Reaction score
29.590
Απάντηση: Ενα SANSUI SR 838.....στου Μαρκου.......

Τα σιρόπια απο τις λάμπες/.
Πωπω κόλησα ολόκληρος. Πολύ με΄λι ρε παιδάκι μ.:116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ο Χριστος και η Παναγια..........Τακη μας....ξερεις ποσα πορτατιφ μπορεις να φτιαξεις με NOS λαμπες και να τα βγαλλεις για πουλημα ?

ΧΑΙΕΝΤΟΠΟΡΤΑΤΙΦ με NOS TELEFUNKEN 6922 η γωνιακους ορθοστατες με CV181 Chelmer Mullard Black Base 1950's .......Θα ησουν ο πρωτος αγορακι στην πιατσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:410::410::143:

Reaction score
29.590

κοιταξε .....δεν θα με χαλαγε να ειχα ενα Pluto πικαπιον με εναν Morch βραχιονα......αλλα θελω και δισκους,θελω και pre pre ,θελω και νεα καλωδια,θελω και αντιστατικα πανακια,θελω και βουρτσακια γαι την βελονα,θελω και αλλο ρακ,θελω και προτρακτορα ,θελω.....θελω....θελω......ρε ice σιχτηρ...θα μεινω με την Metric ,τα cdια μου,το Αmarra μου ,το λαμπατο AMR μου και φυσικα τους σκληρους μου!!!!!!!!

Αν με πιανει η καψα για πικαπι θα πηγαινω στον Μανο να ακουω που μου φτιαχνει και ωραιο capuccino on the rocks και κανουμε και 10 τσιγαρα μιλωντας!!!!!!!

Κανά κοντοσούβλι θες?
Μπορώ να σου βρω απο λαιμό κοιρινό μαριναρισμένο κυριλέ , να γλείφεις τα δάχτυλά σου.:116:

Reaction score
29.590

απο το θεικο του Παπα;

Αυτός είναι ακόμα κλειστός , αλλά έχω την συνταγή αμα θέλεις.
Δια χειρός πιλότου, μιλάμε κορυφή.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Κανά κοντοσούβλι θες?
Μπορώ να σου βρω απο λαιμό κοιρινό μαριναρισμένο κυριλέ , να γλείφεις τα δάχτυλά σου.:116:
αυτα νεαρουλι θα τα κανονισουμε απο Σεπτεμβρη ....μιας και ερχονται οι δροσουλες και καιρος ειναι να ξεκινησουν και οι συναθροισεις μας........προ φαγητου βεβαιως βεβαιως!!!!!!

:602::602::609:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

αυτα νεαρουλι θα τα κανονισουμε απο Σεπτεμβρη ....μιας και ερχονται οι δροσουλες και καιρος ειναι να ξεκινησουν και οι συναθροισεις μας........πριν φαγητου βεβαιως βεβαιως!!!!!!

:602::602::609:
θα φωναξουμε και τον Γιαννακη τον ΒΟΥ που του αρεσουν τα κοκορετσια και τα παχυντικα!!!!!!:410:

Reaction score
1.788

ρε σεις αυτη η σουπια ο παπας που ειναι; το παιζει σοβαρος; η τον πουλησαν μαζι με το υπολοιπο πακετο του ΟΤΕ!! ;;;

Reaction score
8.905

Τα ηχεία τα φοβάμαι σε μτχ, ειδικά αυτής της ηλικίας.

Αλλά κάτι σαν αυτό, θα ήθελα να το ακούσω.

Αντωνάκη τα ακούς... που είσαι, ο φίλος μας θέλει να ακούσει κάτι JBL... πότε θα γίνει το επόμενο μίτινγκ?

Reaction score
8.905

...πιστεύω να συμβιβάζεσαι με κάτι σαν και αυτά...:105:

Reaction score
1.815

Το κακό με αυτόν σταμάτη είναι οτι έχει μετ/στές στην έξοδο , πράγμα που τον κάνει αργό.
Xμμμ... το κακό με αυτόν είναι οτι δεν μπορούμε να τον βρούμε έστω και μεταχειρισμένο. Αν τον έβρισκα θα έκανα πολλά σκ@τ@ παξιμάδι για να τον αποκτήσω!

Με 63 κιλά βάρος δε νομίζω να έχεις αντίρρηση για τη δύναμη που έχει! Αν δε σου λέει κάτι αυτό τότε τα 2x1,2KW στο ...1 ohm μάλλον σε προετοιμάζει για κάτι εξωφρενικό σε ρεύματα ισχύος!!!

Αν κι εκει έχεις ...απορίες, τότενες μια ματιά στη σχεδίασή του θα σου λύσει όλες σου τις απορίες:

"The secret inside lies in the two secondary transformers : these are "In Phase" transformers which echo the Signal In-Phase Filters of the Integra P-308 high-end preamplifier.
In Phase transformers are to cope with the reactive load of loudspeakers, and not only their resistive aspect.

Real Phase transformer are inserted between the positive and negative charging currents of the the power-supply and the capacitors : as the positive and negative currents pass through the transformer's two windings, unwanted peaks and dips cancel each other out - in phase !"

Δες τον δίπλα στα άλλα "τερατάκια" και θα καταλάβεις το μέγεθος της ...σύγχρονης τεχνολογίας::116:

Kατά τα άλλα.. πότε θα φάμε κοντοσούβλι είπατε??

Reaction score
460

Αντωνάκη τα ακούς... που είσαι, ο φίλος μας θέλει να ακούσει κάτι JBL... πότε θα γίνει το επόμενο μίτινγκ?
Παρων !!
Τι να ακουσει μωρε απο τις παλιοκορνες?
Οτανε κανετε κεφι μου λετε......και αυριο απογευμα ειμαι χαλαρος,παρε με τηλ Βασιλακη στο κινητο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo