- Reaction score
- 2
Black Hole 2.0.3 Hyperspace image
Στο ετοιμο του Kalemi φαινεται να υπαρχει στα plugin.Εισαι σιγουρος οτι τελικα δεν λειτουργει ?Θεωρώ ότι πρέπει να βγει καινούργια έκδοση συμβατή με το πιο πάνω νεώτερο BH image. Το παράξενο είναι ότι κανένας δεν βλέπω να το έχει αναφέρει και στο support forum του programmer δεν μπορείς να κάνεις register (βγάζοντας σφάλμα όταν πας να επικυρώσεις την εγγραφή - σε post βλέπω ότι και παλιότερα είχε αντιμετωπίσει το forum παρόμοιο πρόβλημα) για να το αναφέρω!!!
Το αρχείο αυτό έχει να κάνει με το Font Magnifier κι αντικατάσταση μετά του εν λόγω αρχείου ή είναι άσχετο κι απλά κάνουμε την αντικατάσταση;Mε ftp στο /usr/share/enigma2/ αντικαθιστουμε το αρχειο skin.xml και εχουμε μεγαλους ασπρους υποτιτλους .
Ισχυει για το default skin του ΒΗ 2.0.2 & 2.0.3
post no.134Ποια είναι η εντολή μέσω telnet για απεγκατάσταση ενός plugin κι αν υπάρχουν κάπου συγκεντωμένες οι πιο βασικές.
Νομιζω οτι υπαρχει καποιο plugin αλλα οχι το ddamir .Μπορω σε δέκτη Dreambox 500 να βλέπω ταινία σε sky Italia π.χ. Και να έχω ελληνικούς υπότιτλους;
Drtic αλλα δεν θυμαμαι να λειτουργουσε καλα .Pli έχω. Δηλαδή κάτι υπάρχει. Απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να βρω πως λέγεται.
Για το καινούργιο BH 2.0.4 λειτουργούν; Αν μπορείς να αναφέρεις την πηγή που το βρήκες για να το ελέγξω.Mε ftp στο /usr/share/enigma2/ αντικαθιστουμε το αρχειο skin.xml και εχουμε μεγαλους ασπρους υποτιτλους .
Ισχυει για το default skin του ΒΗ 2.0.2 & 2.0.3
Μονος μου το εφτιαξα .Για το καινούργιο BH 2.0.4 λειτουργούν; Αν μπορείς να αναφέρεις την πηγή που το βρήκες για να το ελέγξω.
Δοκιμασε :Για την αναβάθμιση έχεις δίκιο, δεν έχω δει κάτι αξιοσημείωτο. Για το αρχείο
http://www16.zippyshare.com/v/93939097/file.html