Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Reaction score
114
Απάντηση: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Εχουν κανει αναβαθμιση Kernel οποτε καποιες εκδοσεις plugin δεν ειναι συμβατες .
Ειδικα αν το ειχες απο πριν και εχεις βαλει χειροκινητα .
Δοκιμασε να το κανεις απεγκατασταση με telnet για να μην μεινουν υπολειμματα και ξανα εγκατεστησε το απο το TSPanel.
Υπαρχουν βεβαια και τα ετοιμα image αλλα προσωπικα δεν τα χρησιμοποιω.

Reaction score
2
Θεωρώ ότι πρέπει να βγει καινούργια έκδοση συμβατή με το πιο πάνω νεώτερο BH image. Το παράξενο είναι ότι κανένας δεν βλέπω να το έχει αναφέρει και στο support forum του programmer δεν μπορείς να κάνεις register (βγάζοντας σφάλμα όταν πας να επικυρώσεις την εγγραφή - σε post βλέπω ότι και παλιότερα είχε αντιμετωπίσει το forum παρόμοιο πρόβλημα) για να το αναφέρω!!!

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Θεωρώ ότι πρέπει να βγει καινούργια έκδοση συμβατή με το πιο πάνω νεώτερο BH image. Το παράξενο είναι ότι κανένας δεν βλέπω να το έχει αναφέρει και στο support forum του programmer δεν μπορείς να κάνεις register (βγάζοντας σφάλμα όταν πας να επικυρώσεις την εγγραφή - σε post βλέπω ότι και παλιότερα είχε αντιμετωπίσει το forum παρόμοιο πρόβλημα) για να το αναφέρω!!!
Στο ετοιμο του Kalemi φαινεται να υπαρχει στα plugin.Εισαι σιγουρος οτι τελικα δεν λειτουργει ?
http://linuxsat-support.com/vu-solo...0-3-hyperspace-backup-kalemisultimo-solo.html

Reaction score
114

Το προβλημα με το μεγεθος των υποτιτλων στο media player του Βlackhole λυνεται με το Plugin Font Magnifier

Reaction score
114

Λοιπον το Plugin Font Magnifier = Δηλητηριο
Σημερα εκλεισα τον δεκτη απο το on/off και δεν ανοιγε μετα με τιποτα .Μονο τους υποτιτλους ειχα μεγαλωσει.
Αλλο ενα μπραβο στους δημιουργους plugin που τα δοκιμαζουν πριν τα δωσουν στο κοινο.:sleep:
Αν ηταν ετσι πειραζα απο μονος μου τον κωδικα του skin και το εβρισκα υστερα απο παιδεμα.

@xalaros
Τωρα εβαλα το ΒΗ 2.0.3 και δεν βλεπω καποιο θεμα με το ddamir sub player .
Τουλαχιστον στην εγκατασταση .
Τωρα με το αν βγαζει παντα υποτιτλους κτλ. πρεπει να το τεσταρω πιο πολυ .
Οταν εχω χρονο .........

Reaction score
114

Mε ftp στο /usr/share/enigma2/ αντικαθιστουμε το αρχειο skin.xml και εχουμε μεγαλους ασπρους υποτιτλους .
Ισχυει για το default skin του ΒΗ 2.0.2 & 2.0.3

http://www.sendspace.com/file/do6f8c

Reaction score
2
Σχετικά με το DDamir Subtitle Player έκανα καθαρή εγκατάσταση του image με πέρασμα όλων απ' την αρχή και δουλεύει όπως παλιά!!! Επιτέλους...!!!

Mε ftp στο /usr/share/enigma2/ αντικαθιστουμε το αρχειο skin.xml και εχουμε μεγαλους ασπρους υποτιτλους .
Το αρχείο αυτό έχει να κάνει με το Font Magnifier κι αντικατάσταση μετά του εν λόγω αρχείου ή είναι άσχετο κι απλά κάνουμε την αντικατάσταση;

Reaction score
114

Ασχετο με το Font Magnifier .
Εμενα το συγκεκριμενο οπως εγραψα μου δημιουργησε προβλημα εκκινησης του δεκτη.

Ανεβαζω και με κιτρινους μεγαλους υποτιτλους.
Οτι βολευει τον καθενα.

http://www.sendspace.com/file/s7zvn4

Reaction score
2
Ποια είναι η εντολή μέσω telnet για απεγκατάσταση ενός plugin κι αν υπάρχουν κάπου συγκεντωμένες οι πιο βασικές.

Reaction score
114

Reaction score
62

Μπορω σε δέκτη Dreambox 500 να βλέπω ταινία σε sky Italia π.χ. Και να έχω ελληνικούς υπότιτλους;

Reaction score
114

Μπορω σε δέκτη Dreambox 500 να βλέπω ταινία σε sky Italia π.χ. Και να έχω ελληνικούς υπότιτλους;
Νομιζω οτι υπαρχει καποιο plugin αλλα οχι το ddamir .
Θα πρεπει να ψαξεις στα addons - plugins αναλογα και ποιο image εχεις .

Reaction score
62

Pli έχω. Δηλαδή κάτι υπάρχει. Απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να βρω πως λέγεται.

Reaction score
114

Pli έχω. Δηλαδή κάτι υπάρχει. Απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να βρω πως λέγεται.
Drtic αλλα δεν θυμαμαι να λειτουργουσε καλα .
Ισως να υπαρχει και καποιο αλλο.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Για το καινούργιο BH 2.0.4 λειτουργούν; Αν μπορείς να αναφέρεις την πηγή που το βρήκες για να το ελέγξω.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Για το καινούργιο BH 2.0.4 λειτουργούν; Αν μπορείς να αναφέρεις την πηγή που το βρήκες για να το ελέγξω.
Μονος μου το εφτιαξα .
Δεν εχω βαλει το καινουριο,δεν βλεπω να προσφερει και κατι καινουριο για τον Solo .
Βλεπω οτι εχει αλλο skin, New Skin: MX S Line by Matrix10 , οποτε δεν κανει .
Ανεβασε το skin.xml να δω αν μπορω να το φτιαξω .

Reaction score
114

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Σ' ευχαριστώ πολύ, θα τα δοκιμάσω το απόγευμα, όσο αφορά την αναβάθμιση ανακάλυψα (ο 1ος είμαι!!!!) ότι δεν εμφανίζει τους αγγλικούς υπότιτλους στα κανάλια SkyITA Cinema (οι ιταλικοί είναι εντάξει). Μάλλον bug τους έχω στείλει και μνμ. στο site τους...να δούμε....
Υ.Γ. Μου έγραψαν "English subtitles do not work at the moment on SkyITA Cinema.VideoText is down."

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.195