Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Η' σε usb stick .γινεται αποθηκευση του καθε υποτιτλου μεσα στην μνημη του δεκτη?
φιλε μου johnny78 καταρχασ σε ευχαριστω που απαντασ,αλλα δεν καταφερα να βαλω υποτιτλουσ παταω το πρασινο κουμπακι να κατεβασω και περνω μια πρασινη εικονα,αλλεσ φορεσ δεν μου βγαζει να κατεβασω.δεν μπορω να καταλαβω αν δεν δουλευη το δδ,η δεν εχω κανει εγω κατι σωσταΗ' σε usb stick .
Υπαρχει στο ιδιο το plugin επιλογη του που θα αποθηκευεται.
φιλε μου johnny78 καταρχασ σε ευχαριστω που απαντασ,αλλα δεν καταφερα να βαλω υποτιτλουσ παταω το πρασινο κουμπακι να κατεβασω και περνω μια πρασινη εικονα,αλλεσ φορεσ δεν μου βγαζει να κατεβασω.δεν μπορω να καταλαβω αν δεν δουλευη το δδ,η δεν εχω κανει εγω κατι σωστα
Δες την φωτο.παντωσ ουτε απο 1channel,εχω επιλογη για υποτιτλουσ
Με ftp περασμενο, αλλα κανει επανεκκινηση! Μαλλον καπου τα "μπερδεψε" ο Αραψ!απο το TSpanel,
Με το πρασινο κουμπι,κανει ρεσταρ ο δεκτησ,μαλων κατι γινεται με το image,
Όχι και αν είχε θα ήταν παράνομο αφου δεν θα είχε πληρώσει τα δικαιώματα για αναμετάδοση στην Ελλάδα όπου τα δικαιώματα θα τα είχαν η nova η ο ΟΤΕ.το εκανα απεγκατασταση, ddamir sub player, φαινεται να μην δουλευη για μενα,κ κατι ακομη δεν υπαρχει απ ολα αυτα τα καναλια καποιο που να εχει εγκαταστημενουσ .gr. υποτιτλουσ στησ ταινιεσ.
πηρα βαση για laptop κ το εβαλα πανω,λιγο καλυτερα τα παει,αν υπαρχει υποδοχη για εσωτερικο ανεμιστηρακι πιο το μεγεθος αυτου.κ ποσ το βαζεισ πανωΔες η' βγαλε μια φωτο να δουμε αν υπαρχει υποδοχη για εσωτερικο ανεμιστηρακι .
Μπορεις να χρησιμοποιησεις και βαση για laptop .
Προσωπικα δεν θα εκανα τιποτα γιατι δεν πιστευω οτι η θερμοκρασια ειναι τετοια που να ανησυχει .
Ισως προσεχως να δοκιμασω και τη νεα βερσιον και ετσι να εχω σιγουρη αποψη .
Παντως και στο τεστ που εγινε απο το περιοδικο Digital TV Info δεν αναφερθηκε κατι τετοιο .
Ούτε κι εγω έχω!Στο Fight Network HD - Telstar 15W ,δεν εχω ηχο .
Σε μη linux δεκτες ,υπαρχει κανονικα .
Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος και αν ξερει πως διορθωνεται ?
Το ψαχνω και εγω , μαλλον πρεπει να μπει χειροκινητα ?
Μολις φυγει το "please wait" με τα κεντρικα βελη δεξια αριστερα (δεξια παει μπροστα, αριστερα πισω η χρονικη στιγμη/υποτιτλος).Πρεπει να ξερεις ομως περιπου σε ποιο λεπτο ειναι η ταινια, ωστε να ξερεις και ποσο να "τρεξεις" τον υποτιτλο (περιπου, γιατι απαιτειται και μια ακουστικη εξοικιωση με τη γλωσσα)ποσ να συχρονισω τουσ υποτιτλουσ, ddamir sub player, σε ταινια που παιζει
vhannibal η' καποιου αλλου ?Διορθώνω: δεν έχω στον dm8000 με ΟΕ 1.6 ενω έχω κανονικα στον solo2 OE 2.0 στον οποίο μόλις πέρασα τα settings του 8000! Στο audio εμφανίζει δυο επιλογές ac3 που δεν τις εμφανίζει ο 8000 άρα κάτι έχει να κάνει με drivers διαχείρισης ac3 υποθετω
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Σεττιγκς...πάντα τα δικα μου, τα σωζω απο τον 8000 και τα περνάω στον solo2 έχοντας βέβαια το ίδιο XML.satelites. Δεν υπάρχουν έτοιμα σεττιγκς όπως τα θέλω με δορυφόρους και για μπαντα C και χωριστά τους ίδιους δορυφόρους που έχουν και ku και Cvhannibal η' καποιου αλλου ?