Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Reaction score
114
DDamir Subtitle Player

Το DDamir Subtitle Player ειναι ενα plugin που ενσωματωνει Ελληνικους υποτιτλους στις ταινιες.
Το σημαντικο ειναι οτι τους ενσωματωνει επιτυχως, κατι το οποιο δεν το ειχα καταφερει με παλαιοτερα plugin .
Για την ωρα το εχω δοκιμασει σε μολις δυο ταινιες αλλα επιτυχως.
Μπορουμε να το κατεβασουμε απο τη βαση του Blackhole image και απλα να το ανανεωσουμε στην τελευταια του εκδοση πατωντας το 0
Σιγουρα δουλευει στους VU+ και ισως και σε Dreambox κτλ.
Οι φωτο ειναι απο την ταινια ''John Carter'' που παιζεται αυτην την στιγμη που γραφεται το ποστ απο το ΗΒΟ - Τhor 1*W

Attachments

Reaction score
114
Απάντηση: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

BBCiPlayer
+
RTE Player
+
ITV Player

Ειναι τεσταρισμενα σε VU+ ,ομως ο καθενας τα δοκιμαζει με δικη του ευθυνη καθως δεν ειναι επισημα.

unzip the folder, and FTP to your receiver in

usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions

restart enigma

BBCiPlayer
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1358534464

RTE Player
http://dl.dropbox.com/u/31328853/rteplayer Alpha 2.zip

ITV Player
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1358535035

Δουλευει μονο για ΙP UK οποτε οι υπολοιποι μπορουν να κανουν αυτο :
http://www.unblock-us.com/

Attachments

Reaction score
114

TSonlineTV enigma2 plugin 1.0

Plugin for internet TV and rtmp streaming.

From TSpanel server:

TSpanel/addons/Tunisiasat dreambox addons/plugins-multimedia/Tsonlinetv_1.0

Attachments

Reaction score
114

1channel

Με παρα πολλες ταινιες και με τη δυνατοτητα ενσωματωσης υποτιτλων σε αυτες.

unzip the folder, and FTP to your receiver in

http://www.sendspace.com/file/esjeme

Attachments

Reaction score
114

TS panel plugin .
Μας προσφερει απο μια μεγαλη βαση δεδομενων emu,pluggins,addons,settings ........

Ανεβαζω μια προγενεστερη βερσιον για να ειναι συμβατη στην εγκατασταση με ολα τα image και μεσα απο το ιδιο το plugin μπορειτε να αναβαθμιστειτε στην τελευταια 6.8

Κανουμε unrar ,παιρνουμε το αρχειο .ipk και με ftp το βαζουμε στον φακελο tmp και με δεξι κλικ δινουμε attributes 755
Επιλεγουμε telnet και δινουμε την εντολη :

opkg install -force-overwrite /tmp/tsp5.4.ipk
Κανουμε επανεκκινηση τον δεκτη.

http://www.sendspace.com/file/5hpzom

Reaction score
4.906

Με το 1Channel στον Vu+ Solo2 (Blackhole) δεν καταφερα να δω τιποτε γιατι ακόμη και στα λινκ που ειναι ενεργά μόλις πανε να ανοίξουν...κρασάρει (πρασινη οθόνη) και κανει επανεκκίνηση...Θα το δοκιμασω και στον DM8000 αλλα πιστευω ότι εκει θα ειναι ακόμη χειρότερα...
Υπάρχει κατι συγκεκριμένο που φταίει; Εχω την υποψία οτι τα πολλά...στρημοπλαγκιν (streamtv, greekstream tv κλπ) κανουν conflict...

Reaction score
114

Με το 1Channel στον Vu+ Solo2 (Blackhole) δεν καταφερα να δω τιποτε γιατι ακόμη και στα λινκ που ειναι ενεργά μόλις πανε να ανοίξουν...κρασάρει (πρασινη οθόνη) και κανει επανεκκίνηση...Θα το δοκιμασω και στον DM8000 αλλα πιστευω ότι εκει θα ειναι ακόμη χειρότερα...
Υπάρχει κατι συγκεκριμένο που φταίει; Εχω την υποψία οτι τα πολλά...στρημοπλαγκιν (streamtv, greekstream tv κλπ) κανουν conflict...
Θυμαμαι και εγω την 1η φορα που το κατεβασα απο τη βαση δεδομενων του Blackhole δεν εμφανιστηκε πουθενα.
Μετα το εβαλα οπως προτειναν και ειχαν ανεβασει και ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα.
Τελικα το διορθωσα .
Αυτο ειναι για oe1.6 δηλαδη για VU .
Για τον DM θα πρεπει να βρεις την εκδοση οe2.0
Απλα δοκιμασε να το κατεβασεις απο το προηγουμενο ποστ μου και βαλε τον φακελο στη διαδρομη
και κανε επανεκκινηση.
Προσοχη επειδη το εχω κανει rar με το που το κανεις unrar θα εχεις δυο φακελους 1channel .
Χρειαζεται να βαλεις μονο τον εναν με τα περιεχομενα στην διαδρομη.
Αν βαλεις και τους 2 δεν θα εμφανιζεται.
Ελπιζω να σου δουλεψει αλλιως θα πρεπει να ψαξεις στο crash log ποιο ειναι το προβλημα.

Reaction score
114

Valerie Project

Δυστυχως εμενα μου βγαζει πρασινη οθονη οταν επιλεγω '' movies '' .
Αυτη η βερσιον ειναι μια παλια και με την επανεκκινηση του δεκτη σου ζηταει και κανεις αναβαθμιση στην πιο καινουρια.
Θα προσπαθησω να βρω τι φταιει σε εμενα και να το διορθωσω.
Παρ' ολα αυτα σε αλλους πιθανοτατα να μην βγαζει σφαλμα.
Μπορειτε να δοκιμασετε.
Απλα βαζουμε με ftp το αρχειο .ipk και δινουμε attributes 755
Mε telnet δινουμε :

opkg install -force-overwrite /tmp/proval.ipk
Κανουμε επανεκκινηση τον δεκτη .
Εμφανιζεται αμεσως και επιλεγουμε αν θα το αναβαθμισουμε και συνεχιζουμε με τις επιλογες ........

http://www.sendspace.com/file/m4z3rd

Attachments

Reaction score
4.906

Θυμαμαι και εγω την 1η φορα που το κατεβασα απο τη βαση δεδομενων του Blackhole δεν εμφανιστηκε πουθενα.
Μετα το εβαλα οπως προτειναν και ειχαν ανεβασει και ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα.
Τελικα το διορθωσα .
Αυτο ειναι για oe1.6 δηλαδη για VU .
Για τον DM θα πρεπει να βρεις την εκδοση οe2.0
Απλα δοκιμασε να το κατεβασεις απο το προηγουμενο ποστ μου και βαλε τον φακελο στη διαδρομη
και κανε επανεκκινηση.
Προσοχη επειδη το εχω κανει rar με το που το κανεις unrar θα εχεις δυο φακελους 1channel .
Χρειαζεται να βαλεις μονο τον εναν με τα περιεχομενα στην διαδρομη.
Αν βαλεις και τους 2 δεν θα εμφανιζεται.
Ελπιζω να σου δουλεψει αλλιως θα πρεπει να ψαξεις στο crash log ποιο ειναι το προβλημα.
Σημερα εγιναν πολλες αλλαγες στον solo2 και μπηκε στην φλας το vti5.0
Απο τον σερβερ του κατεβασα το 1 Channel και....δουλεψε κανονικά και όχι μόνο αυτό αλλα.... σχεδόν δουλευει και το TS Online TV που πριν δεν εφτανε καν στο να ολοκληρωσει εγκατασταση (το σχεδόν αφορα την προοδο γιατι σ αυτό μολις πανε να παιξουν τα καναλια κρασαρει...)
Εχω σπαστει ομως με το Vti γιατι με οποιο σκιν κι αν δοκιμασα μου κοβει τμημα της οθόνης στα ακρα και αριστερα και πάνω και κάτω και δεν βρισκω καποιο ρυθμιστικό για να μικρυνω ολο το πλαισιο ωστε να συμπίπτει με την οθόνη και κάτι τετοιο πρωτη φορα μου συμβαινει...Ειδικά το κοψιμο αριστερα ειναι σπαστικο γιατι κοβει την αρχη των ονομάτων απο την λίστα καναλιών...

Reaction score
4.906

Δεν προλαβα να κανω edit, το ελυσα το θεμα με την οθονη, setup-system-user interface-setup position και την φερνεις οπως θελεις (καλό!). Σορρυ για το ασχετο με το νημα...

Reaction score
114

Εγω εχω τον Solo .
Ξερεις να μου πεις αν με το συγκεκριμενο image αργει να bootαρει ο δεκτης ?
Σε σχεση με το Blackhole .
Eπισης εχει αξιοπρεπη media player ?
Σε αυτο πασχει το Blackhole.
Δηλαδη να μπορω να μεγαλωνω μεγεθος υποτιτλων,αλλαζω θεση τους, χρωμα κτλ. ?

Reaction score
4.906

Εγω εχω τον Solo .
Ξερεις να μου πεις αν με το συγκεκριμενο image αργει να bootαρει ο δεκτης ?
Σε σχεση με το Blackhole .
Eπισης εχει αξιοπρεπη media player ?
Σε αυτο πασχει το Blackhole.
Δηλαδη να μπορω να μεγαλωνω μεγεθος υποτιτλων,αλλαζω θεση τους, χρωμα κτλ. ?
Εννοείς το open vix σε σχεση με blackhole?
Δεν προσεξα κάποια διαφορα γιατι ο solo2 μπουταρει φοβερά γρηγορα ετσι κι αλλιώς και η σύγκριση είναι...κατατροπωτική για την ναυαρχίδα τον dm8000 ....
Επίσης δεν ασχολήθηκα με media player καθόλου ακόμη, έφαγα ηττα απο ξενο φορουμ οπου πήγα να κατεβασω ενα backup image για τον solo2 με λινκ απο το sendspace και κολλησα ενα επίμονο malware στον υπολογιστή που με κάνει ακόμη να ασχολούμαι με αυτό όλες τις ώρες που ειμαι στο σπίτι (γκρρ), θα το δω πάντως με την πρώτη ευκαιρία (επίσης εχω χωριστό media player και γενικά δεν βλέπω απο τους δέκτες)
Παντως αφου ελυσα το πρόβλημα της προσαρμογής στα πλαισια της οθόνης μου δεν βλέπω καμία έλλειψη στο Vix και μαλλον ειναι και πιο σταθερό

Reaction score
114

Περα απο τους δεκτες,σημασια εχουν και τα image ως ενα βαθμο.
Για κλωνους DM ,το Newenigma & Dreamelite αργουν πολυ στο μπουταρισμα σε σχεση με το GP3,Νemesis .
Θυμαμαι οταν δοκιμασα το Italysat στον Solo ειχα καποια θεματα με το oscam .
Ενω με το Vti ο δεκτης αργουσε παρα πολυ στο μπουταρισμα.
Το Vix δεν θυμαμαι να το εχω δοκιμασει.
Αν ειναι το ιδιο καλο με το Blackhole στο δορυφορικο κομματι και με καλυτερο media player θα το δοκιμαζα.
Δεν εχω media player και τις περισσοτερες ταινιες σε .mp4 τις παιζω απο τον ενσωματωμενο της TV μου.
Καποιες ελαχιστες σε καποια format που δεν παιζουν θα ηθελα να τις παιζω απο τον δεκτη.
Αλλα και για καποιο συμπερασμα, το τι κανουν οι δεκτες σαν media player .

*Με windows 7 & nod32 δεν εχω εδω και χρονια καποιο προβλημα με virus κτλ.

Reaction score
114

Επανερχομαι για το TSonlineTV enigma2 plugin 1.2
Η νεα εκδοση που βγηκε, και μπορει να κατεβει απο το TS Panel ,ειναι σταθερη και δεν εμφανιζει πρασινη οθονη.

Attachments

Reaction score
4.906

Θα το δοκιμάσω οπως και τον μήντια πλευερ αλλα αυριο το απόγευμα που δεν δουλεύω

Reaction score
114

Με το μπλε κουμπι, μιλαω για το TSonlineTV enigma2 plugin 1.2, προσθεσανε και νεα καναλια,αθλητικου περιεχομενου και καποιες ταινιες.
Η αληθεια παντως ειναι οτι αυτα τα στρημ πασχουν απο ποιοτητα εικονας .
Εκπληξη θα ηταν να επαιζαν καλα.
Οταν κανεις καμμια δοκιμη με Vix κτλ. ,ποσταρε καμμια αποψη.

Reaction score
4.906

Λοιπον οι δοκιμές έγιναν...αλλά απέτυχαν!
Συγκεκριμένα (μιλάω για solo2 με open Vix) αναβάθμισα το TS Online απο το μπλε κουμπι στην βερσιόν 1.2 και εχω τα ίδια συμπτώματα, δηλαδή μόλις ξεκινάει να παίζει το στρημ...ο δέκτης κρασάρει. Προφανώς λείπει κάποιος driver η δεν ξερω τι αλλο...
Σχετικά με media player ...πολύ απλά δεν βλέπει καν τον δυομισάρη εξωτερικό σκληρό μου όπου έχω τις ταινίες απο την μπροστινή θύρα usb και πίσω δεν μπορω να δοκιμάσω γιατι εχω την μία θυρα πιασμενη με το στικακι και αντε να βρεις την δεύτερη χωρίς πρόσβαση απο πίσω (δεν βλεπω όμως γιατι θα αλλαζε κάτι). Δεν ξέρω αν φταιει που ο σκληρός ειναι usb 3.0, την ίδια στιγμή όμως ο DM8000 με newnigma τον βλέπει μιά χαρα απο την μπροστινή θύρα και παιζει (χωρις υπότιτλους, αφού δεν τους έχω σε UTF 8 κλπ). Αν υπάρχει καποιο τιπ για να δοκιμάσω τον σκληρό παλι στον solo2 πες μου

Reaction score
114

-Για το TSonlineTV enigma2 plugin 1.2 θα προτεινα να το απεγκαταστησεις με εντολη απο telnet και να περασεις το TS Panel .
Το εχω σε πιο πισω ποστ .
Απο εκει και επιλεγοντας Addons, Tunisiasat VUplus Addons -Tunisiasat Pluggins ,θα το βρεις και το κανεις εγκατασταση.
Εμενα ετσι μου δουλεψε.

-Για τον δισκο εχω εναν φορητο Verbatim 320gb και εχω το ιδιο προβλημα.
Τον ειχα παρει παλιοτερα ,ειχα ταινιες μεσα κτλ. ,τον εβαλα στον Solo ,και δεν γινεται τιποτα.
Η' θελει δισκο με εξωτερικη τροφοδοσια η' θελει κανενα format απο τον δεκτη η' δεν τον βλεπει που ειναι σε FAT32 ?
Εγω χρησιμοποιω ενα usb stick 8gb. για την ωρα .
Για να τεσταρω το θεμα με τον δισκο , θα πρεπει να αγορασω καινουριο.Δεν ειναι να παιζω με αυτον ,γιατι εχω καποια σημαντικα μεσα.
Στον Spiderbox παντως δουλευει,στον DM800 δεν εχω δοκιμασει .

Reaction score
4.906

-Για το TSonlineTV enigma2 plugin 1.2 θα προτεινα να το απεγκαταστησεις με εντολη απο telnet και να περασεις το TS Panel .
Το εχω σε πιο πισω ποστ .
Απο εκει και επιλεγοντας Addons, Tunisiasat VUplus Addons -Tunisiasat Pluggins ,θα το βρεις και το κανεις εγκατασταση.
Εμενα ετσι μου δουλεψε.

-Για τον δισκο εχω εναν φορητο Verbatim 320gb και εχω το ιδιο προβλημα.
Τον ειχα παρει παλιοτερα ,ειχα ταινιες μεσα κτλ. ,τον εβαλα στον Solo ,και δεν γινεται τιποτα.
Η' θελει δισκο με εξωτερικη τροφοδοσια η' θελει κανενα format απο τον δεκτη η' δεν τον βλεπει που ειναι σε FAT32 ?
Εγω χρησιμοποιω ενα usb stick 8gb. για την ωρα .
Για να τεσταρω το θεμα με τον δισκο , θα πρεπει να αγορασω καινουριο.Δεν ειναι να παιζω με αυτον ,γιατι εχω καποια σημαντικα μεσα.
Στον Spiderbox παντως δουλευει,στον DM800 δεν εχω δοκιμασει .
Μα απο το TS Panel το εγκατέστησα το Ts Online
Πριν λίγο το αναβάθμισα στην βερσιόν 1.3 και αρχικά χάρηκα! Για περίπου 7-8 δευτερόλεπτα έπαιξε βίντεο κανονικά και μετά κράσαρε πάλι...ειμαστε σε καλό δρόμο, στην βερσιόν 1.6 η 1.7 θα μου παίζει κανονικά!
Για τις εγγραφες μπορω να δοκιμάσω το Σαβ/κο αν θες και σε ενα usb stick 32 GB που έχω χωρίς να χρησιμεύει σε κάτι, αν όμως το φορμάρω απο τον solo2 σε ext-3 μετα δεν θα το βλέπει ο υπολογιστής...Ο δικός μου εξωτερικός δισκος (δυομισάρης χωρις τροφοδοσία βεβαια) είναι σε NTFS και ο 8000 τον βλέπει μιά χαρά.

Reaction score
114

Νομιζα οτι το ειχες εγκαταστησει με telnet απο .ipk
Σε εμενα παντως λειτουργει κανονικα.
Βασικα οι εγγραφες εμενα δεν με ενδιαφερουν.
Σαν media player θα με ενδιεφερε να μαθω αν εχει εξτρα επιλoγες αυτο το image.
Βασικα ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει και εχω αποφασισει να το κανω.
Με την πρωτη ευκαιρια........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim