Ενδιαφερον Controller για PS3

Reaction score
62
Απ' ό,τι κατάλαβα μόνο δόνηση προσφέρει, κι όταν βγεί το Dualshock 3. θα έχουν τα ίδια. Μόνο στην τιμή λογικά χτυπάει τα official!

Reaction score
4
Απ' ό,τι κατάλαβα μόνο δόνηση προσφέρει, κι όταν βγεί το Dualshock 3. θα έχουν τα ίδια. Μόνο στην τιμή λογικά χτυπάει τα official!
Οχι αυτο που προσφερει και για αυτο το εβαλα ειναι το πιασιμο που ειναι σαν του 360 και με τους triggers να ειναι εκει που πρεπει.
Πολυ βασικο για αυτους με μεγαλα χερια που δεν τους βολευει καθολου το κλασσικο.
Ολα αυτα χωρις να χανεις δονηση και sixaxis. :cool_4:

Reaction score
4
Τι λέτε μωρέ?? Και πως ισορροπείτε στο Drake's fortune στους κορμούς???:happy_9:
Μωρε αλλο καταλαβα εγω...:crazy_1:
Νομιζα οτι ο λαμπρος εννοουσε οτι το controller ειναι αχρηστο για αυτους που εχουν μεγαλα χερια και ετσι συμφωνησα.

Reaction score
62
Μωρε αλλο καταλαβα εγω...:crazy_1:
Νομιζα οτι ο λαμπρος εννοουσε οτι το controller ειναι αχρηστο για αυτους που εχουν μεγαλα χερια και ετσι συμφωνησα.
Για το Λάμπρο όλα τα controllers είναι άχρηστα!! Κουνάει τους χαρακτήρες με τη σκέψη....:cool_11:

Reaction score
4
Προς το τέλος. Sorry αν σας το χάλασα. :crazy_1:
Σιγα μωρε που μας το χαλασες.
Παιδες μετα απο τα εντατικα στο COD4 , τους εχω ταραξει στο headshot τους ταλαιπωρους και μου δινει συνεχεια reward.:crazy_3:

Reaction score
0
Σιγα μωρε που μας το χαλασες.
Παιδες μετα απο τα εντατικα στο COD4 , τους εχω ταραξει στο headshot τους ταλαιπωρους και μου δινει συνεχεια reward.:crazy_3:
:cool_4: Με το περίστροφο βολεύει γιατί αλλιώς πρέπει να χαλάσεις τρεις σφαίρες για τον καθένα. Και πέφτουν και πιο ωραία με το αίμα :cool_1:
Με το ΑΚ-47 όμως τους γάζωνα στο σώμα και το χαιρόμουν. :crazy_3:

Reaction score
4
:cool_4: Με το περίστροφο βολεύει γιατί αλλιώς πρέπει να χαλάσεις τρεις σφαίρες για τον καθένα. Και πέφτουν και πιο ωραία με το αίμα :cool_1:
Με το ΑΚ-47 όμως τους γάζωνα στο σώμα και το χαιρόμουν. :crazy_3:
Μονο το πιστολι χρησιμοποιω και μολις τελειωσει μονο τοτε σηκωνω το καλαζνικοφ :cool_4:
Η βλακεια ειναι οτι πολεμαω να τους φαω και μετα βλεπω οτι ειχε και 10 βαρελια να σκασω :cool_11:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ενδιαφερον Controller για PS3

Τι λέτε μωρέ?? Και πως ισορροπείτε στο Drake's fortune στους κορμούς???:happy_9:
Και στο 2Κ8 NBA παιδια. Οι βολες γινονται με το sixaxis. Προσομοιωνει την κινηση των χεριων στη βολη. Εχει το χαβαλε του.

Reaction score
62
Μονο το πιστολι χρησιμοποιω και μολις τελειωσει μονο τοτε σηκωνω το καλαζνικοφ :cool_4:
Η βλακεια ειναι οτι πολεμαω να τους φαω και μετα βλεπω οτι ειχε και 10 βαρελια να σκασω :cool_11:
Αστα κι εγώ...γεράματα....:happy_9:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφερον Controller για PS3

Και στο 2Κ8 NBA παιδια. Οι βολες γινονται με το sixaxis. Προσομοιωνει την κινηση των χεριων στη βολη. Εχει το χαβαλε του.
Αυτό το βρήκα τρομερά άβολο. Μιλάμε δεν έβαλα ούτε μία wall_1
Σε δύο demo (NBA & College Hoops) πρέπει να είχα γύρω στο 0/15 ή κάτι τέτοιο.
Τη φάση του είχε και στο Heavenly Sword το aftertouch με το τόξο αλλά με το μοχλό ήταν πολύ πιο εύκολο να σημαδέψεις.
Όλα μια συνήθεια βέβαια...

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members