- Reaction score
- 4
Οχι αυτο που προσφερει και για αυτο το εβαλα ειναι το πιασιμο που ειναι σαν του 360 και με τους triggers να ειναι εκει που πρεπει.Απ' ό,τι κατάλαβα μόνο δόνηση προσφέρει, κι όταν βγεί το Dualshock 3. θα έχουν τα ίδια. Μόνο στην τιμή λογικά χτυπάει τα official!
Ακριβως για αυτο το λεω επειδη ειναι αχρηστο :cool_4:μεταξύ μας, το sixasis ειναι άχρηστο...
Τι λέτε μωρέ?? Και πως ισορροπείτε στο Drake's fortune στους κορμούς???:happy_9:Ακριβως για αυτο το λεω επειδη ειναι αχρηστο :cool_4:
Μωρε αλλο καταλαβα εγω...:crazy_1:Τι λέτε μωρέ?? Και πως ισορροπείτε στο Drake's fortune στους κορμούς???:happy_9:
Για το Λάμπρο όλα τα controllers είναι άχρηστα!! Κουνάει τους χαρακτήρες με τη σκέψη....:cool_11:Μωρε αλλο καταλαβα εγω...:crazy_1:
Νομιζα οτι ο λαμπρος εννοουσε οτι το controller ειναι αχρηστο για αυτους που εχουν μεγαλα χερια και ετσι συμφωνησα.
ξεχασες τις χειροβομβιδες....Τι λέτε μωρέ?? Και πως ισορροπείτε στο Drake's fortune στους κορμούς???:happy_9:
Και τα ζόμπι. Ήταν η πρώτη φορά που μου βγήκε φυσικά μια κίνηση με το sixaxis.ξεχασες τις χειροβομβιδες....
Προς το τέλος. Sorry αν σας το χάλασα. :crazy_1:Ρε σεις εχει και Ζομπι ????
Σιγα μωρε που μας το χαλασες.Προς το τέλος. Sorry αν σας το χάλασα. :crazy_1:
:cool_4: Με το περίστροφο βολεύει γιατί αλλιώς πρέπει να χαλάσεις τρεις σφαίρες για τον καθένα. Και πέφτουν και πιο ωραία με το αίμα :cool_1:Σιγα μωρε που μας το χαλασες.
Παιδες μετα απο τα εντατικα στο COD4 , τους εχω ταραξει στο headshot τους ταλαιπωρους και μου δινει συνεχεια reward.:crazy_3:
Μονο το πιστολι χρησιμοποιω και μολις τελειωσει μονο τοτε σηκωνω το καλαζνικοφ :cool_4::cool_4: Με το περίστροφο βολεύει γιατί αλλιώς πρέπει να χαλάσεις τρεις σφαίρες για τον καθένα. Και πέφτουν και πιο ωραία με το αίμα :cool_1:
Με το ΑΚ-47 όμως τους γάζωνα στο σώμα και το χαιρόμουν. :crazy_3:
Και στο 2Κ8 NBA παιδια. Οι βολες γινονται με το sixaxis. Προσομοιωνει την κινηση των χεριων στη βολη. Εχει το χαβαλε του.Τι λέτε μωρέ?? Και πως ισορροπείτε στο Drake's fortune στους κορμούς???:happy_9:
Αστα κι εγώ...γεράματα....:happy_9:Μονο το πιστολι χρησιμοποιω και μολις τελειωσει μονο τοτε σηκωνω το καλαζνικοφ :cool_4:
Η βλακεια ειναι οτι πολεμαω να τους φαω και μετα βλεπω οτι ειχε και 10 βαρελια να σκασω :cool_11:
Αυτό το βρήκα τρομερά άβολο. Μιλάμε δεν έβαλα ούτε μία wall_1Και στο 2Κ8 NBA παιδια. Οι βολες γινονται με το sixaxis. Προσομοιωνει την κινηση των χεριων στη βολη. Εχει το χαβαλε του.