- Reaction score
- 102.451
Στοίχους ή στίχους;
Πολύ σωστά.Καλύτερα να τους αφήσουμε ήσυχους τους στοίχους αυτούς, έχουν γραφεί από και γιά πολύ καλύτερους από εμάς ανθρώπους...
Πάντα να εμπιστεύεσαι τις πρώτες εντυπώσεις...Akarl να σου πω την αληθεια μου στα πρώτα σου μηνύματα νόμιζα ότι μας δούλευες και ήσουν troll,
Με το μάβρο ,την ακούν και καλύτερα!όσοι παίρνουν το μαβρο, ακούν καλύτερα.
Ακριβώς.Ο κατασκευαστής έχει προβλέψει τον εντοιχισμό.
Το πως θα γίνει χρειάζεται πολύ εξειδικευμένες γνώσεις.
ΟΧΙ φίλε μου, τοΑς δούμε ένα παράδειγμα από την ATC, που όλοι γνωρίζουμε, καθώς βγάζει τα ίδια ηχεία είτε σε ενεργά, είτε σε παθητικά, είτε με πολιτική περιβολή (χρώματοςκαστανίμαγόν), είτε για εργαλεία δουλειάς, δηλαδή κατά βάση για εντοιχισμό (soffit mounted).
Ας πάρουμε το 200-αρι, ένα ηχείο πραγματικά εξαιρετικό, και βέβαια ακριβό.
Εδώ έχουμε τηνκαστανίμαγόν εκδοχή του:
![]()
Για να πιάνει χώρο σε κάποιο σαλόνι. Όπως μας ενημερώνει η κατασκευάστρια φίρμα στη σελίδα του προϊόντος, το εν λόγωκαστανίμαγόν ηχείο έχει απόκριση συχνότητας 32 κύκλους με 20 χιλιοκυκλους.
Πάμε τώρα στο ίδιο ηχειακι, με περιβολή εργασίας:
![]()
Και φυσικά, στη σελίδα του προϊόντος, μας ενημερώνει η φίρμα τα εξής στοιχεία περί απόκρισης:
32Hz, 20kHz (free standing)
25Hz, 20kHz (soffit mounted)
Δηλαδή, το ηχειακι αυτό το μαβρο, παίζει το ίδιο με το άλλο τοκαστανίμαγόν, αλλά αν το εντοιχισεις, παίζει ακόμα καλύτερα, μέχρι και στην απόκριση.
Τώρα, αν πάμε να δούμε φωτογραφίες τουκαστανίμαγόν τοποθετημένου, δε πρόκειται να το βρούμε εντοιχισμένο. Αντίθετα, το μαβρο, κυρίως εντοιχισμένο κυκλοφορεί.
Συμπερασματικά, όσοι παίρνουν το μαβρο, ακούν καλύτερα.![]()
Αμφότερα, ως λέξεις, σωστά είναι.Στοίχους ή στίχους;
Έπιασες το νόημα αλλά σημειολογική ανάλυση δε βλέπω.Κι όμως, όλοι μας μπορούμε να βρούμε αντιστοιχίες κάποιων που κρατάνε "τις Θερμοπύλες" είτε μέσα στην οικογένεια, είτε στην παρέα, είτε στη δουλειά, και πιθανώς και σε ένα φόρουμ.
Καλύτερα να τους αφήσουμε ήσυχους τους στοίχους αυτούς, έχουν γραφεί από και γιά πολύ καλύτερους από εμάς ανθρώπους...
Με τα ανωτέρω θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ ταπεινώς ο .... ταπεινός.Πολύ σωστά.
Αγαπητέ Τουλού, αν αντιλαμβάνομαι καλώς, υποστηρίζεις ότι οι εν λόγω στίχοι, ο Ποιητής και οι αναφερόμενοι σε αυτούς άνθρωποι, όντας καλύτεροι από εμάς τους ταπεινούς, υπέχουν, ή, θα έπρεπε να υπέχουν θέσης "μεταφορικού" Τοτέμ ή/και Ταμπού (στα Ελληνικά και στα Κσένα).Καλύτερα να τους αφήσουμε ήσυχους τους στοίχους αυτούς, έχουν γραφεί από και γιά πολύ καλύτερους από εμάς ανθρώπους...
Μπα, το ίδιο ηχείο είναι, με άλλο σακάκι.ΟΧΙ φίλε μου, το"καστανίμαγόν" και το "μαύρο" ΔΕΝ είναι το ίδιο ηχείο, απλώς έχουν τα ίδια μεγάφωνα.
Όσοι παίρνουν το μαβρο, είναι πολύ πιθανότερο να προσέξουν αυτά που χρειάζεται, παρά όσοι παίρνουν τοΚαι όσοι παίρνουν το "μαύρο", αν δεν προσέξουν ορισμένα πράγματα, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ σίγουρο οτι θα ακούν καλύτερα
Έτσι ακριβώς.Δε νομίζω (έτσι, αγαπητέ, ΕΑΡ;)
το σκατοηχείο του καθενός χατζηπαπάρα που ακούει τα πάντα από ρεμπέτικο.![]()
Αλλά τώρα, ειλικρινά δηλαδή, έχουν θέση όλα αυτά μέσα σε ένα καφενείο για Ψωράλ;![]()
Αυτό ακριβώς. Κατά τα άλλα, μαζί σου AKARL. ( Και συγγνώμη για το όμικρον-ιώτα... απλώς η προσπάθεια συσχέτισης πολύ μικρής σημασίας δρώμενων με ιστορικά συμβάντα ιδιαίτερης αξίας, τείνει να προσδώσει αξία σε κάτι ανάξιο λόγου, όπως το σκατοηχείο του καθενός...
Ουδείς λόγος για συγγνώμη υφίσταται, δεδομένου ότι ο όρος που χρησιμοποίησες περιγράφει επακριβώς μεγάλο μέρος της σύγχρονης "τραγουδο(τοιχο)ποιΐας", στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση απεδείχθη ακουσίως ατυχής. Smile DrinksΚαι συγγνώμη για το όμικρον-ιώτα
Μήνυμα ελλήφθη αγαπηΛίγη αυτοσυγκράτηση με τα emoticons παρακαλούμε, για να μη μας αναγκάσετε να επαναφέρουμε το παλιότερο όριο των 5 ανα post.
Μη με τσιγκάς βρε παλιάνθρωπεεεεεεε... Roflmao
Lol Τα πάντα από ρεμπέτικο! Rofl
Ειλικρινά ΥμέτεροςΤα Πάντα έχουν θέση ΚΑΙ σε ένα καφενείο για Ψωράλ! Τα Πάντα! Roflmao
Είμαι σε επίσχεση εργασίας..Παρακαλώ όπως επιληφθεί, κατ' αρμοδιότητα(?), ο Επαΐων Επίκουρος και επαναφέρει τις εμοτικές υπερβάσεις εις την προσήκουσα τάξιν μεγέθους.
Θείο παρανόησες και διαβάζεις πολύ βιαστικά... αν φυσικά νομίζετε ότι οι εγκαταστάτες που φτιάχνουν τα στούντιο στην Ελλάδα δεν είναι αρκετά "ικανοί" για τις δικές σας απαιτήσεις στο χώρο σας, είστε απλώς γραφικοί...