- Reaction score
- 13.434
Κώστα ρίξε μια ματιά στις τρεις μπλε φατσούλες που χαμογελάνε στο τέλος του μηνύματος μου.
Μπορεί.
Εμένα μου αρκεί αν μετά από 2-3 αναβαθμίσεις ενισχυτών που θα έχει κάνει ο φίλος μας ακούσει Hypex (και θελήσει να πετάξει τον δικό του από το μπαλκόνι) να θυμηθεί που διάβασε πρώτα για τους συγκεκριμένους κι εκείνον τον περίεργο που επέμενε.
δεν μπορώ να ακούω σε τεράστιες εντάσεις, πχ 180 βαττ... (το ξερω οτι δεν ειναι ενταση)Τυχερούλη τη γλύτωσες την επίσκεψη στον ωτορινολαρυγγολόγο.
αυτο θα παθης οταν ακουσης hypex.δεν μπορώ να ακούω σε τεράστιες εντάσεις, πχ 180 βαττ... (το ξερω οτι δεν ειναι ενταση)
Για μενα ο ενισχυτής έχει το "όσο τον ακούω, θέλω να ακούσω κι άλλο".
Αλλά απο ισχύ, δεν μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ηχείο. Βλέπεις δηλαδή την άκρη του τούνελ κι ότι εκεί θα ναι καλά, αλλά δεν είσαι και εκεί!!!!
ειδες που στα λεγα...:126:τώρα ακούω Ravi Shankar με Philip Glass το Passages
ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω ότι Γιαπωνέζικος, έχει τέτοιες χροιές...![]()
συγνωμη αν σας πειραξε η γνωμη μας δεν θα την ξαναπουμε.Μπορείς να κάνεις μια μελέτη μόνος σου να φτιάξεις εσύ έναν ψηφιακό και να σου βγεί 60 ευρώ μόνο τα υλικά.
Τον φάγατε τον άνθρωπο με τις ιδιοκατασκευές, αφού δεν θέλει να μπλέξει.
Leema τέλος δυστυχώς...
Το λέω ΚΑΘΑΡΑ Leema ΤΕΛΟΣ (για 2-3 χρόνια τουλάχιστον)Μπορεις να κατεβεις λιγο στο θεμα ηχεια, και με ενα καλο ματσαρισμα με εναν ενισχυτη, ακομα και τον Α-Α6, θα ακους μουσικη ομορφα. Επιλογες υπαρχουν. Οταν αποφασισεις τελικα τι θα κανεις εδω ειμεθα.
Καταληγεις σε Pioneer και ψαχνεις για ηχειο, ή καταληγεις σε ηχειο και ψαχνεις για ενισχυτη?..
Ψυχραιμια