- Reaction score
- 90.809
Τι να πει και ο Νταχάρης που έχει δυοΤι εχει το σαλονι μου? Για μια κρυσταλλιερα κανεις ετσι?

Τι να πει και ο Νταχάρης που έχει δυοΤι εχει το σαλονι μου? Για μια κρυσταλλιερα κανεις ετσι?
Ίσα ίσα που είναι και συμμετρικός.Τι να πει και ο Νταχάρης που έχει δυο![]()
Σοβαρα? Υπαρχουν και χειροτερα? Σβησε το σχολιο μην το δει η γυναικα μου και της μπουν ιδεες..Τι να πει και ο Νταχάρης που έχει δυο![]()
Δεν ειναι συμμετρικές...και οι δυο απο την μια μεριά ειναι νομίζωΊσα ίσα που είναι και συμμετρικός.![]()
Αγαπάμε με τρέλα και κορδέλα τις κρυσταλλιέρες, τις μπουχάρες, τα σεμεδάκια, τα τραπεζάκια και όλα όσα ανεβάζουν την πίεση του Μπουτιά και κάνουν τον ΕΑΡ να τραβά τα αφτχιά του από απελπισία!Τι εχει το σαλονι μου? Για μια κρυσταλλιερα κανεις ετσι?
Τα περισσότερα σύγχρονα μηχανήματα παίζουν απο αξιοπρεπώς και πάνω, τουλάχιστον απο τις εταιρίες που κοιτάς.Σοβαρα? Υπαρχουν και χειροτερα? Σβησε το σχολιο μην το δει η γυναικα μου και της μπουν ιδεες..
Θεωρεις λοιπον πως το σωστο θα ηταν να ψαξω για αλλο σπιτι?Τα περισσότερα σύγχρονα μηχανήματα παίζουν απο αξιοπρεπώς και πάνω, τουλάχιστον απο τις εταιρίες που κοιτάς.
Αν κάτι δεν σου κάθεται στο αυτί, αν έχεις κάποιο παράπονο, αυτό οφείλεται συνηθέστερα στις ανεπάρκειες του χώρου (όχι μόνο του δικού σου, γενικά αναφέρομαι )και του στησίματος των ηχείων σε αυτόν. Το να προσπαθείς να βελτιώσεις την κατάσταση αλλάζοντας καλώδια ειναι μια τρύπα στο νερό.
Οχι, λάθος κατάλαβες. Δεν είπα κατι για το σπίτι σου (για την κρυσταλλιέρα, ναι, άλλο αυτόΘεωρεις λοιπον πως το σωστο θα ηταν να ψαξω για αλλο σπιτι?
Το σωστό ειναι να ακούς την μουσική σου και να περνάς καλά.
Αν θέλεις όμως να ακούς σωστότερα, τοτε μην αλλάξεις καλώδια. Μέτρα ενα RT60, και μετά βλέπουμε.
Τα τσούζεις Κώστα;
Είσαι πολυ γελαδερός, γιαυτο ρωτάωκαθημερινη ποτε![]()
Άλλο τα καλά βατ και άλλο τα ποιοτικά;Τα "ποιοτικα σε ηχο" watt ανεξαρτητα απο τα κιλα τους.
Αυτο καταλαβαινω και οταν ακουω "ποιοτικα watt" .
Όταν βγαίνει auro δισκάκι μαστουρώνει.Είσαι πολυ γελαδερός, γιαυτο ρωτάω![]()
Τους κωνους στήριξης ξέχασες!Αγαπάμε με τρέλα και κορδέλα τις κρυσταλλιέρες, τις μπουχάρες, τα σεμεδάκια, τα τραπεζάκια και όλα όσα ανεβάζουν την πίεση του Μπουτιά και κάνουν τον ΕΑΡ να τραβά τα αφτχιά του από απελπισία!![]()
πρεπει να ξεφυγεις απο το αλφαβηταρι.....να πας στην επομενη ταξηΛόλα να ένα μήλο.
Τα τσούζεις τελικά. Σίγουρα.πρεπει να ξεφυγεις απο το αλφαβηταρι.....να πας στην επομενη ταξη
γιατι κολλησες εκει ;![]()