Ενισχυτής για τα dali zensor 7

ika

News
Reaction score
16.766
Τώρα θα στρώσουν καλύτερα. Άμα δε πάτε σε MALT, ακόμα καλύτερα. :drinks:
Οπότε θα έλεγα υπομονή για ενισχυτή, μήπως βρεθεί κανένας μεταχειρισμένος NAD C370, C372, C375 ή HARMAN HK-990 μέσα στο budget.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ψαξε να βρεις εναν Harman kardon 990 μεταχειρισμενο 2χ200 στα 8 2χ 340 στα 4 και τα πρωτα βατ σε ταξη Α αν και καλα ψαχνεις καλα ποιοτηκα βατ.

Εχω 2 harman 990 και ξερω τι σου λεω στην τιμη 800-900 που πουλιουνται δυσκολα θα κατσει σε αυτα τα χρηματα ολοκληρομενος διπλα μεταχειρα η καινουργιος.

Εχει πολλα συν σαν μηχανημα ειναι dual μονομπλοκ ρευματα οσα θες διπλες εξοδους ηχειων για διπλωκαλωδιοση, διπλο dac analog devices, ενσωματωμενο ισοσταθμιστη room calibration που θα σε βοηθησει να φτιαξεις-ρυθμισεις τον χωρο σου, εχει και dsp kai pure direct και ξεχωριστα ρυθμιστικα πριμων μπασων , ξεχωριστο gain για καθε εισοδο, πολυ καλο phono stage kai mm kai mc, αν βρεις πιο μετα και το cd hd 990 ταιρι του θα ακους και hrs link που μηδενιζει το jiter και εισοδο απο xlr πραγματικη balance και απο rca, εχει διπλη εξοδο για sub που σημαινει οτι μπορεις να χρησιμ 2 sub ενα κατω απο καθε ηχειο (αν και καλα δεν σου φτανει το μπασο) που θα τα κροσαρεις οσο θελεις εσυ απο το μενου του harman, εχει φουλ ψηφιακες εισοδους και εξοδους, εχει εισοδο αν θελεις πιο μετα να του ενσωματωσεις εξωτερικο επεξεργαστη ηχου, επισης δεχετε αναβαθμιση λογισμικου που μπορεις να την κανεις απο το pc σου και διακοπτακι πισω του update 1-update 2 θα εχεις και το παλιο λογισμικο και θα συγκρινεις, και πολυ καλα κυκλωματα προστασιας.

Ψαξε βρες ενα καλο μηχανημα ενισχυτικο και ασε τα ιντερνετικα και τα σποτιφαι για πιο μετα αδερφε αν σε ενδιαφερει να στησεις σιγα σιγα ενα αξιολογο συστηματακι παρε εναν καλο ενισχυτη και πιο μετα παιρνεις ενα οικονομικο νετγουρκ πλευερ και τελειωσες με το ιντερνετικο ραδιοφωνο εκει εξω.

Με της ωρες στρωσιματος των ηχειων μην ασχολησε ακου τη μουσικουλα σου θα γινουν ολα μονα τους, εγω πηρα ενα ζευγος jbl ακουω ενα 5ωρω τουλαχιστον μουσικη την ημερα και μετα τους 3 μηνες ανακαλυψα οτι επαιζαν καλυτερα ακου τη μουσικουλα σου και μην μετρας ωρες με το ρολοι.

Επισης στη φωτο που ειδα στριωε λιγο τα ηχεια προς τα εσενα φτιαξε ενα τριγωνο αν ο χωρος ακροασης σου ειναι στη μεση.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Εφου κοιτας yamaha να σε ενημερωσω οτι πριν λιγο καιρο εφτασε στα χερια μου ενας yamaha as 2000 ειναι τελειως αναλογικος δεν εχει dac και τετοια δεν εχει το γκαζι και τον τσαμπουκα του 990 ομως τον θεωρω ενα αξιολογο καθαρο και τιμιο μηχανακι, με ενα dac μετα θα εκανες την δουλεια σου ανετα

Reaction score
2.429
Εφου κοιτας yamaha να σε ενημερωσω οτι πριν λιγο καιρο εφτασε στα χερια μου ενας yamaha as 2000 ειναι τελειως αναλογικος δεν εχει dac και τετοια δεν εχει το γκαζι και τον τσαμπουκα του 990 ομως τον θεωρω ενα αξιολογο καθαρο και τιμιο μηχανακι, με ενα dac μετα θα εκανες την δουλεια σου ανετα
+1
Κι εγω για τον yamaha πολυ τιμιο μηχανακι,καθαρος ενισχυτης.

Reaction score
1.064
..... τσιμπησα και αλλον εναν που αναφερεται σε ¨καλα ποιοτηκα βατ.´´. Αν μπορει ο φιλος papavmax να μας εξηγησει τον ορο αυτον οσο πιο απλα μπορει ?

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.287
..... τσιμπησα και αλλον εναν που αναφερεται σε ¨καλα ποιοτηκα βατ.´´. Αν μπορει ο φιλος papavmax να μας εξηγησει τον ορο αυτον οσο πιο απλα μπορει ?
''Τα πρώτα σημάδια υπερφόρτωσης του ενισχυτή για το φορτίο των 8Ω εκδηλώνονται στα 150W με όριο παραμόρφωσης 0.004% ενώ στα 4Ω, η υπερφόρτωση του ενισχυτή ξεκινά από τα 280W με όριο παραμόρφωσης 0.008%, επιδόσεις οι οποίες συμβαδίζουν με τις μεγάλες δυνατότητες ισχύος που επέδειξε ο HK990 κατά τις στατικές μετρήσεις. ''
λινκ

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Φιλαρακι μου δεν το "πιασες" εγω εγραψα οτι και καλα αν ψαχνεις αυτα τα καλα ποιοτικα βατ που πολλοι λενε εδω μεσα και αν ψαχνεις ολοκληρομενο με γκαζια ο harman 990 ειναι μια προταση!

Και οσο για τα ποιοτικα καλα βατ για να στο εξηγησω οσο πιο απλα μπορω προσωπικα εγω δεν κοιταω Γρεζια, Μεταλλα, Σωματα, Υψισυχνα πριμα και οτι αλλες να μην μπω διαβαζω κατα καιρους στα ριβιου αλλα και εδω μεσα.

Εχει μπασο το πραμα? εχει καθαρα μεσαια? κρυσταλινα ψιλα? ΤΕΛΟΣ!!!
[DOUBLEPOST=1520585383][/DOUBLEPOST]
''Τα πρώτα σημάδια υπερφόρτωσης του ενισχυτή για το φορτίο των 8Ω εκδηλώνονται στα 150W με όριο παραμόρφωσης 0.004% ενώ στα 4Ω, η υπερφόρτωση του ενισχυτή ξεκινά από τα 280W με όριο παραμόρφωσης 0.008%, επιδόσεις οι οποίες συμβαδίζουν με τις μεγάλες δυνατότητες ισχύος που επέδειξε ο HK990 κατά τις στατικές μετρήσεις. ''
λινκ
Να σε ενημερωσω οτι τα specs του 990 ειναι 2χ150 στα χαρτια ομως σε ολα τα τεστ εχει μετρηθει 2χ200 και οπως διαβαζα στο stereophile δεν ειχε προβλημα να τα ξεπερασει.

Τιμια η Harman!!!

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.287
Να σε ενημερωσω οτι τα specs του 990 ειναι 2χ150 στα χαρτια ομως σε ολα τα τεστ εχει μετρηθει 2χ200 και οπως διαβαζα στο stereophile δεν ειχε προβλημα να τα ξεπερασει.
Ο Σταματάκος είναι κλάσεις ανώτερος από το κάθε στερεοφάιλ.
Το θέμα είναι η παραμόρφωση. Ο Σταματάκος μέτρησε με όριο 0,004% αν μετρούσε με 1% ή 10% προφανώς και θα έφτανε στα 200 ή 250 W. Καμία χρησιμότητα - αξιοπιστία δεν έχουν οι μετρήσεις με τόσο μεγάλη παραμόρφωση.
Ακόμα και το 1% που είναι το στάνταρ είναι πολύ μεγάλο.

Reaction score
375
Ποιότητα έχει μόνο η κλάση Α. Μην κοιτάς ενισχυτές άλλης κλάσης αν θες ποιότητα....
Πως να ξεχωρισω τους ενισχυτες αυτης της κλασης? Ποια στοιχεια τους πρεπει να κοιταζω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv