Ενισχυτής για τα dali zensor 7

Reaction score
5.360
οχι.....το ειχα γραψει και πιο πανω καπου,καλυτερα απλος δικαναλος και ενα wxc-50 για το musiccast,μιας και ηδη υπαρχει ενισχυτης με αυτο το λειτουργικο στο σπιτι. Ο φιλος vrass, εγραψε και σχετικο με αυτο που σου ειχα γραψει και εγω,βρες εναν yamaha A-S1000 και θα εισαι παρα πολυ καλα,απλα χρειαζεται υπομονη.
Αφου θελει να τα κανει ολα με μια συσκευή... τι να κανω εγω τωρα....:)

Reaction score
5.909
Αυτόν που σου πρότεινα, τον μελέτησες; Μπορείς φαντάζομαι να τον ακούσεις αφού υπάρχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα
Σίγουρα ο Harman Kardon 990 είναι καλύτερος ενισχυτής από αυτόν τον Onkyo που προτείνω.
Αλλά πρότεινα βάσει αυτών που ζητάει ο φίλος μας.
Μέχρι 800 ευρώ και το βασικότερο, να έχει ο ενισχυτής ιντερνετικές ευκολίες ενσωματωμένες. Και δυστυχώς ο Harman Kardon 990 δεν πληρεί κανένα από τα δύο ανωτέρω κριτήρια....

Reaction score
29
Αμα το budget ειναι 800€ παιρνει ενα απαυτο και ενα αποκεινο και συμφωνα με τη θεωρια και τα γραφομενα πολλων που τα δοκιμασαν ειναι απολυτα καλυμμενος τοσο απο πχιοτητα και ευκολιες, οσο και απο δυναμη για οποιοδηποτε ηχειο της κατηγοριας και ουτε μπλεκει με αναζητησεις μεταχειρισμενων, αν δεν εχει την ορεξη. Και μενουν και ρεστα...
Οταν εψαχνα εγω, τον παραπανω χαρμαν δεν τον πετυχα πουθενα. Αν και πιο πολυ ηθελα το γιαμαχα, οποτε μολις τον ειδα και τον δοκιμασα και ειδα οτι οντως ειναι οπως τον ηθελα τον χτυπησα. Θελει υπομονη ομως το ψαξιμο αυτο μεχρι να βρεις τα μηχανηματα που θελεις και σε καλη κατασταση.

A

AKARL

Guest
Αμα το budget ειναι 800€ παιρνει ενα απαυτο και ενα αποκεινο και συμφωνα με τη θεωρια και τα γραφομενα πολλων που τα δοκιμασαν ειναι απολυτα καλυμμενος τοσο απο πχιοτητα και ευκολιες, οσο και απο δυναμη για οποιοδηποτε ηχειο της κατηγοριας και ουτε μπλεκει με αναζητησεις μεταχειρισμενων, αν δεν εχει την ορεξη. Και μενουν και ρεστα...
Οταν εψαχνα εγω, τον παραπανω χαρμαν δεν τον πετυχα πουθενα. Αν και πιο πολυ ηθελα το γιαμαχα, οποτε μολις τον ειδα και τον δοκιμασα και ειδα οτι οντως ειναι οπως τον ηθελα τον χτυπησα. Θελει υπομονη ομως το ψαξιμο αυτο μεχρι να βρεις τα μηχανηματα που θελεις και σε καλη κατασταση.
Εννοείται ότι συμφωνώ με το αποκείνο όμως, για το απαυτό, υπάρχει και μια άλλη καλή επιλογή η αποτέτχοια.

Reaction score
30.455
Αν δε με ενδιαφερει η ενταση παρα μονο η ποιοτητα???
Η πχοιότητα θέλει στρώσιμο και δοκιμές καλωδίων. :p:p:roflmao:
και στηρικτικά αυτών..

View attachment 91622
Ποιότητα έχει μόνο η κλάση Α. Μην κοιτάς ενισχυτές άλλης κλάσης αν θες ποιότητα....
Νομίζω πως το θέμα της ποιότητας έχει analυθεί επαρκώς εδώ...! :D

Reaction score
375
EEE8D197-2E4E-4E6B-B295-09EF45907782.png
07162B61-FAAF-4C34-BA95-803F58B6B616.png

Λοιπόν.. Λέω να πάρω τον Yamaha r-n803 μιας και έχω καλομάθει στις διαδικτυακές ευκολίες.

Η ερώτηση μου είναι.... ειναι πράγματι καλύτερος από τον r-n402 που έχω τώρα? Μπορείτε σας παρακαλώ να δείτε τα χαρακτηριστικά τους και να τους συγκρίνετε για μένα μιας και βλέπω αριθμούς αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα..
Παραθέτω σε εικόνες τα χαρακτηριστικά τους για να σας διευκολύνω.
[DOUBLEPOST=1521163389][/DOUBLEPOST]Η εναλλακτική είναι αυτός ο ενισχυτής που είναι στη μισή τιμή από τον 803

https://www.amazon.co.uk/Marantz-M-...&qid=1521163338&sr=8-1&keywords=marantz+cr611

Attachments

Reaction score
7.100
Η εναλλακτική είναι αυτός ο ενισχυτής που είναι στη μισή τιμή από τον 803

https://www.amazon.co.uk/Marantz-M-...&qid=1521163338&sr=8-1&keywords=marantz+cr611
που κολλαει τωρα το marantz? Aυτο ειναι χειροτερο (πολυ) απο τον ενισχυτη που εχεις,ενω οι δικτυακες του δυνατοτητες δεν εχουν καμια σχεση με το musiccast. Aπο την στιγμη που πας λογω λειτουργικου σε yamaha,σου επαναλαμβανω τις επιλογες.Ενισχυτης A-S701 και player wxc-50 η το NP-S303 (στο χιλιαρικο) ή διαφορετικα στον 803.

Reaction score
1.064
που κολλαει τωρα το marantz? Aυτο ειναι χειροτερο (πολυ) απο τον ενισχυτη που εχεις,ενω οι δικτυακες του δυνατοτητες δεν εχουν καμια σχεση με το musiccast. Aπο την στιγμη που πας λογω λειτουργικου σε yamaha,σου επαναλαμβανω τις επιλογες.Ενισχυτης A-S701 και player wxc-50 η το NP-S303 (στο χιλιαρικο) ή διαφορετικα στον 803.
Σιγουρα θελεις ενα ενισχυτη απο AS 701 και πανω . Αν παρακολουθουσες το site του νακα θα εβλεπες οτι ειχε προσφορες σε μιση τιμη απο τη κανονικη . ΑΝ θυμαμαι καλα ειχε και το as701 μ. Κανε λιγο υπομονη και παρακολουθησε το σαιτ ωστε να χτυπησεις κατι αναλογο . Ο ταντο σου δινει και την εναλλακτικη με δυο ξεχωριστες συσκευες.Υπαρχουν λυσεις.

Reaction score
375
Ειναι όντως καλός ο Yamaha 803 παιδιά? Θα δω διαφορά ακόμη και σε Spotify? Μαλλον σε αυτόν θα καταλήξω αν και κοιτάζω και τα μεταχειρισμένα μπας και βρω κανέναν Yamaha as-1100/2000/2100 που θα τον ταίριαζα με κάποιο από τα network receiver της Yamaha που μου προτείνατε.

ΥΓ: Μιας και πάμε σε Hi fi , να κανω ακόμη μια ερώτηση.
Το tidal hi-fi έχει ποιότητα ίση με ένα cd? Έχετε να μου προτείνετε ένα CD player που ταίριαζε με έναν Yamaha 803? Θα ήθελα να φτιάξω σιγά σιγά κάτι καλό γι αυτό και δεν βιάζομαι αλλά περιμένω τις δικές σας προτάσεις. Πιστεύω πως με τα Dali 7 ξεκίνησα καλά.

Reaction score
7.100
Το tidal hi-fi έχει ποιότητα ίση με ένα cd? Έχετε να μου προτείνετε ένα CD player που ταίριαζε με έναν Yamaha 803?
ναι και σε πολλα κομματια καλυτερη (αν ειναι hd),αλλα ειναι σημαντικα πιο ακριβο απο το spotify. Το να αγορασεις ενα cd player ,οταν εχεις δικτυακες δυνατοτητες στο συστημα σου (ειτε απο τον ενισχυτη ,ειτε απο καποιο network player) ειναι τελειως αστοχο.Ριξε τα χρηματα σε ενισχυτη και network player.

Ο 803 θα παιξει καλυτερα απο τον 402 και σε spotify,ακομα και σε mp3 της πλακας,αλλα η διαφορα υπερ του θα ειναι τοσο μεγαλυτερη,οσο καλυτερης ποιοτητας ειναι το υλικο.

Reaction score
5.909
View attachment 92081 View attachment 92079

Λοιπόν.. Λέω να πάρω τον Yamaha r-n803 μιας και έχω καλομάθει στις διαδικτυακές ευκολίες.

Η ερώτηση μου είναι.... ειναι πράγματι καλύτερος από τον r-n402 που έχω τώρα? Μπορείτε σας παρακαλώ να δείτε τα χαρακτηριστικά τους και να τους συγκρίνετε για μένα μιας και βλέπω αριθμούς αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα..
Παραθέτω σε εικόνες τα χαρακτηριστικά τους για να σας διευκολύνω.
[DOUBLEPOST=1521163389][/DOUBLEPOST]Η εναλλακτική είναι αυτός ο ενισχυτής που είναι στη μισή τιμή από τον 803

Το περίεργο στα έντυπα των προδιαγραφών που δείχνεις είναι ότι ο 803D έχει ισχύ 2Χ100 βατ στα 8Ω από 20Hz-20KHz με THD 0,019% και ο 402D έχει ακριβώς την ίδια ισχύ: 2Χ100 βατ στα 8Ω από 20Hz-20KHz, απλά με με THD 0,2% η οποία όμως THD είναι απολύτως αποδεκτή και προφανώς μη-ακουστή. Επομένως σύμφωνα με αυτά που ανακοινώνει η εταιρεία δεν θα δεις νομίζω κάποια διαφορά στην οδήγηση των ηχείων από αυτούς του δύο ενισχυτές. Μία από τα ίδια....ίσως πρέπει να ανέβεις κατηγορία

Reaction score
1.064
Το περίεργο στα έντυπα των προδιαγραφών που δείχνεις είναι ότι ο 803D έχει ισχύ 2Χ100 βατ στα 8Ω από 20Hz-20KHz με THD 0,019% και ο 402D έχει ακριβώς την ίδια ισχύ: 2Χ100 βατ στα 8Ω από 20Hz-20KHz, απλά με με THD 0,2% η οποία όμως THD είναι απολύτως αποδεκτή και προφανώς μη-ακουστή. Επομένως σύμφωνα με αυτά που ανακοινώνει η εταιρεία δεν θα δεις νομίζω κάποια διαφορά στην οδήγηση των ηχείων από αυτούς του δύο ενισχυτές. Μία από τα ίδια....ίσως πρέπει να ανέβεις κατηγορία
...40hz-20khz και πολυ λιγοτερο dynamic power , καλα δεν τα περνουμε και στα σοβαρα τα specs της yamaha στη τελικη

Reaction score
1.064
προσπαθουν να πλασαρουν νουμερα που με μια πρωτη ματια και αυτοι που δεν το εχουν τεχνικα να φαινονται εξαιρετικα και το αποτελεσμα ειναι κατωτερο των αναγραφομενων

Reaction score
141
Το μεγάλο πλεονέκτημα του 803 ειναι το YPAO που θα σου επιτρέψει να κάνεις room correction, περιλαμβάνει και το σχετικό μετρητικό μικρόφωνο. Τον είχα σαν επιλογη για οδήγηση ηχείων κατηγορίας μεγαλύτερης από τα δικά σου και θεωρώ βασει χαρακτηριστικών ότι είναι καλή επιλογή .
Τελικά κατεληξα στον τελικό ενισχυτή XTZ edge A2-300 και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Class D με άφθονη ισχύ και τιμή σχεδόν χάρισμα για τα δεδομένα του χώρου (αγορά online από XTZ Sweden) , θεωρώ ότι γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των επαγγελματικών τύπου Crown και των τυπικών hifi ενισχυτών.
Μπορείς να τον συνδυάσεις με εναν dac/pre όπως ο Yamaha wxc-50 ή ο βραβευμένος με EISA award Pro-ject pre box S2 και ένα google Chromecast για να παίζεις streaming services.
Αν ψαχτείς λίγο παραπάνω υπάρχει και το Paradigm PW Link με ARC για room correction (αν το βρεις Ελλάδα).
Τα ηχεία σου είναι πολύ καλά και σαφως vfm, αλλά δεν παύουν να ανήκουν στην οικονομική κατηγορία, κάτι που σημαινει ότι δεν έχει νόημα να ξοδέψεις υπερβολικά ποσά σε ηλεκτρονικά. Στη θεση σου θα επέλεγα κάτι από τα παραπάνω και θα έκλεινα την αναζήτηση, γνωρίζοντας ότι το όλο σύστημα αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Good luck!

Reaction score
375
οχι.....το ειχα γραψει και πιο πανω καπου,καλυτερα απλος δικαναλος και ενα wxc-50 για το musiccast,μιας και ηδη υπαρχει ενισχυτης με αυτο το λειτουργικο στο σπιτι. Ο φιλος vrass, εγραψε και σχετικο με αυτο που σου ειχα γραψει και εγω,βρες εναν yamaha A-S1000 και θα εισαι παρα πολυ καλα,απλα χρειαζεται υπομονη.
Αν πάρω νέο ενισχυτή, που θα πάρω, ο παλιός Yamaha r n 402d θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο. Όποτε δεν θα υπάρχει ενισχυτής με musicast στο σπίτι. Ένας συνδυασμός as 1000 με wxc 50 είναι εφικτός?

Reaction score
7.100
Αν πάρω νέο ενισχυτή, που θα πάρω, ο παλιός Yamaha r n 402d θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο. Όποτε δεν θα υπάρχει ενισχυτής με musicast στο σπίτι. Ένας συνδυασμός as 1000 με wxc 50 είναι εφικτός?
γιατι να μην ειναι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv