Ενισχυτής και ηχεία (pro-ject vs advance & focal vs triangle)

Reaction score
4
Λοιπόν, χοντρικά σε σύνδεση USB dac με PC, το DAC παίζει PCM +- DSD (+- MQA).
Δεν ενδιαφέρει το εξωτερικό usb dac (ούτε καν το εσωτερικό του λάπτοπ η του κινητού), αν εσύ παίζεις cd, sacd, flac, wav, aiff, alac, aac, ogg η ape!
H DSD!
Αυτό το θέμα το λύνει ο media player (foobar, jriver κλπ), που στέλνει στην usb έξοδο το DSD ως DSD, και όλα τα άλλα ως PCM ανάλογου bitrate. 8-)
Όλα τα νέα DAC (εκτός από κάποια στικάκια που επιλέγουν να παίζουν ως 24bit-96khz, για να μην μπλέκουν με πρόσθετους drivers), παίζουν ως 32-384 η και 32-768 ΚΑΙ DSD (h kai dxd). Καλύπτεσαι πλήρως.

ΤΩΡΑ, η σύγχυση προέρχεται από το γεγονός ότι υπάρχουν STREAMERS - MEDIA PLAYERS. o_O Αυτά συνδέονται με στικάκια, εξωτερικούς σκληρούς, ethernet, δικτυωμένους σκληρούς δηλαδή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ PC ΚΑΙ SOFTWARE PLAYER!
Σε αυτές τις περιπτώσεις, ΝΑΙ δεν υποστηρίζεται βέβαια όλη η πληθώρα των φορμάτ. Ανάλογα τον κατασκευαστή και τα συμφέροντά του.
Η αναπαραγωγή από PC σε εξωτερικό USB dac, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα συμβατότητας αρχείων. Αντιμετωπίζει προβλήματα σωστής ρύθμισης και στησίματος του foobar πχ. αλλά μέχρις εκεί. :)

Ανακεφαλαιώνοντας, όπου βλέπεις να αναφέρονται συμβατότητες με συγκεκριμένους τύπους αρχείων, αναφέρεται στις αριστερές εισόδους, κι όχι στην άκρα δεξιά usb audio!
:)

thanks για το reply και νομίζω βοηθάει... :)
συγκεκριμένα λες....
Αυτό το θέμα το λύνει ο media player (foobar, jriver κλπ), που στέλνει στην usb έξοδο το DSD ως DSD, και όλα τα άλλα ως PCM ανάλογου bitrate.
Όλα τα νέα DAC (εκτός από κάποια στικάκια που επιλέγουν να παίζουν ως 24bit-96khz, για να μην μπλέκουν με πρόσθετους drivers), παίζουν ως 32-384 η και 32-768 ΚΑΙ DSD (h kai dxd). Καλύπτεσαι πλήρως.

άρα επι του θέματος λοιπον, δεν με βλέπω και τόσο καλυμένο εαν το dac του ενισχυτή cxa80 δεν παίζει DSD...έτσι δεν είναι? επειδή λες οτι γενικά σύνδεση usb dac με PC παίζει PCM +- DSD...... αρα στην προκειμένη περίπτωση εγω καταλαβαίνω παίζει οτιδήποτε του έρθει απο την USB (δηλαδή όλα PCM θα έρθουν λόγω του εκάστοτε player {foobar) ) και οτι τα DSD files που θα παίξει ο foobar δεν θα τα μπορεί να τα παίξει ο ενισχυτής γιατι δεν τα υποστηρίζει...right ? Απο την άλλη διαβάζω οτι υπάρχει και DSD to PCM (DoP) translation που δεν ξέρω ποιος θα το κάνει στην σύνδεση μας εδω αλλα έστω ας το αφήσουμε αυτό...έστω οτι δεν υπήρχε αυτό και μιλάγαμε για DSD playback natively........πως θα γίνει τελικά?

ανησυχίες που τις έχω και εγώ βραδιάτικα ε :D

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Απ' ότι βλέπω, το dac του cxa80 δεν υποστηρίζει native dsd. Οπότε το foobar θα οριστεί να τα κάνει όλα (του dsd συμπεριλαμβανομένου), pcm 24-192 πχ. (DoP).
Αν σ'ενοχλεί αυτό (κι εμένα μ' ενοχλεί γιατί θέλω να υπάρχει η δυνατότητα native dsd, άσχετα αν δεν ακούω παρά σπάνια bit perfect - πάντα τρέχουν 1-2 φίλτρα όπως roll off, sharpness, eq, ακόμα και crοssfeed) τότε ο cxa80 δεν... ίσως ο cxa60 με κάτι τέτοιο.
Αν δε σου φτάνουν τα βατ του cxa60, έχεις ψάξιμο ακόμα.
Πάντως προσωπικά, ενώ η 851 σειρά της cambridge έχει κάτι μηχανηματάρες, τα cxa δεν μου γεμίζουν το μάτι. Καθότι τα δικά μου μηχανήματα τα φτάνω συνήθως με το δεξί μου χέρι (άσχετα αν ακούω στο 1 μ. η στα 3 μ.), δεν αντέχω αυτά τα μικροσκοπικά κουμπάκια που έχουν (η δεν έχουν) οι cxa στη φάτσα τους. Είμαι της παλιάς σχολής... :)

Last edited:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Άντε επειδή έπεσε ησυχία απόψε, να γράψω κι άλλα.
Πιο πάνω σου έχουν προτείνει ενδιαφέροντα πράγματα βλέπω. Και θές μεταλο-ροκιές σε μεσαίες χαμηλές στάθμες σε 22 τμ. Ευκολάκι! :D

Πχ. ενεργά
- JBL LSR 308 458€
- YAMAHA HS 8 490€
με κάποιο πρεντάκ όπως
- Cambridge DAC Magic Plus 565€
- PROJECT PRE-BOX S2 DIGITAL 350€ (που σου είπα πιο πάνω)

Δηλαδή το μικρό πρότζεκτ με τα 8ιντσα ενεργά γιαμάχα ~840€, κι αν τα πάρεις απ' το ίδιο μαγαζί κάνεις και παζάρι. Σου μένουνε και 400ε για πικάπι που λέει ο φίλος μου πιο πάνω. :drinks::D

ΩΠΑ, μας πιάσανε! Με αυτούς τους συνδυασμούς πικάπια, δέκτες FM, παλιά βίντεο :D και τέτοια αποκλείονται! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ! :( Αν δεν τις χρειάζεσαι, σταμάτα το διάβασμα εδώ. Αν νομίζεις ότι καλό είναι να υπάρχει από καμμία, πάμε αλλού: είτε σε αυτόνομα μικρά ενεργά με εισόδους, τύπου yamaha 500 που σου προτάθηκαν πιο πάνω, η σε klipsch r - 15 pm 499€, +- κάποιο σαμπάκι κι έκλεισες φτηνά.

Αν παρόλα αυτά το βλέπεις σαν κάτι που θα το παντρευτείς και θα το αγαπήσεις (θες να ψωνίσεις μια κι έξω δηλαδή και καλά κάνεις),8-) η δικιά μου συνταγή έχει κάπως έτσι:

- YAMAHA AS-501 429€, 2x100 περίπου βατ, χρήσιμα για πιο δύσκολα ηχεία η μεγαλύτερους χώρους στο μέλλον, με ρυθμιζόμενο loudness (καμπύλες Φλέτσερ - Μάνσον που λέει κι ο Costas Ear) που είναι θαύμα για να ακούς ροκιές κι όχι μόνο, σε χαμηλότερες στάθμες.
- Focal Chorus 706 480€ αφού λες ότι σ' αρέσανε, εγώ δεν έχω άποψη, διάβασα καλά πράγματα. Ή:
- Monitor Audio Bronze 2 417€ που παίζουνε άμα λάχει κι αυτά πιο δυνατά απ' ότι λες ότι χρειάζεσαι ;),
Δηλαδή ανάλογα ποιό ηχείο ~850 η ~900 €υρώ...:)

Με τα 300-350€ που σου περίσσεψαν :D, ΠΑΡΕ το προτζεκτάκι που έχει το τελευταίο και καλύτερο;) sabre τσιπάκι, παίζει DSD και λοιπούς παπάδες και σου προσφέρει και usb για το pc που ο γιαμάχα δεν έχει (έχει όμως άλλα, όπως είσοδο για πικάπι και δέκτη + dac χωρίς usb;)) + δυο ακόμα ψηφιακές εισόδους για να τις κάνεις 5. Χώρια που μπορείς να του συνδέσεις απάνω (του πρότζεκτ) και ενεργά είπαμε στο μέλλον... :D

Σύνολο 1200, η με τα FOCAL 1250 ευρώ. Αλλά υπάρχουν και παζάρια είπαμε.;)

Εγώ αυτά θα ψώνιζα για μένα, αν το διαθέσιμο ποσό ήταν "αυστηρά" τόσο. :)

** "Αυστηρά" = Καλό. Μην φύγεις πολύ πάνω για 20 τετραγωνικά. Καλύτερα πάρε ένα χαλί, μοκέτα, βαριές κουρτίνες, έξτρα μαξιλάρια για τον καναπέ κλπ. Η ηχητική βελτίωση είναι πιο εμφανής!! :D

Αυτά και καλή βάρδια στους πρωινούς!:coffee:

***O cxa 80, παίζει pcm είπαμε. Τα dsd θα τα κάνει το foobar pcm 24-192 (DoP) και θα τα παίζει μια χαρά. Είπα πιο πάνω ποιό είναι για μένα το θέμα με τους cxa:(.

Last edited:

Reaction score
4
Άντε επειδή έπεσε ησυχία απόψε, να γράψω κι άλλα.
Πιο πάνω σου έχουν προτείνει ενδιαφέροντα πράγματα βλέπω. Και θές μεταλο-ροκιές σε μεσαίες χαμηλές στάθμες σε 22 τμ. Ευκολάκι! :D

Πχ. ενεργά
- JBL LSR 308 458€
- YAMAHA HS 8 490€
με κάποιο πρεντάκ όπως
- Cambridge DAC Magic Plus 565€
- PROJECT PRE-BOX S2 DIGITAL 350€ (που σου είπα πιο πάνω)

Δηλαδή το μικρό πρότζεκτ με τα 8ιντσα ενεργά γιαμάχα ~840€, κι αν τα πάρεις απ' το ίδιο μαγαζί κάνεις και παζάρι. Σου μένουνε και 400ε για πικάπι που λέει ο φίλος μου πιο πάνω. :drinks::D

ΩΠΑ, μας πιάσανε! Με αυτούς τους συνδυασμούς πικάπια, δέκτες FM, παλιά βίντεο :D και τέτοια αποκλείονται! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ! :( Αν δεν τις χρειάζεσαι, σταμάτα το διάβασμα εδώ. Αν νομίζεις ότι καλό είναι να υπάρχει από καμμία, πάμε αλλού: είτε σε αυτόνομα μικρά ενεργά με εισόδους, τύπου yamaha 500 που σου προτάθηκαν πιο πάνω, η σε klipsch r - 15 pm 499€, +- κάποιο σαμπάκι κι έκλεισες φτηνά.

Αν παρόλα αυτά το βλέπεις σαν κάτι που θα το παντρευτείς και θα το αγαπήσεις (θες να ψωνίσεις μια κι έξω δηλαδή και καλά κάνεις),8-) η δικιά μου συνταγή έχει κάπως έτσι:

- YAMAHA AS-501 429€, 2x100 περίπου βατ, χρήσιμα για πιο δύσκολα ηχεία η μεγαλύτερους χώρους στο μέλλον, με ρυθμιζόμενο loudness (καμπύλες Φλέτσερ - Μάνσον που λέει κι ο Costas Ear) που είναι θαύμα για να ακούς ροκιές κι όχι μόνο, σε χαμηλότερες στάθμες.
- Focal Chorus 706 480€ αφού λες ότι σ' αρέσανε, εγώ δεν έχω άποψη, διάβασα καλά πράγματα. Ή:
- Monitor Audio Bronze 2 417€ που παίζουνε άμα λάχει κι αυτά πιο δυνατά απ' ότι λες ότι χρειάζεσαι ;),
Δηλαδή ανάλογα ποιό ηχείο ~850 η ~900 €υρώ...:)

Με τα 300-350€ που σου περίσσεψαν :D, ΠΑΡΕ το προτζεκτάκι που έχει το τελευταίο και καλύτερο;) sabre τσιπάκι, παίζει DSD και λοιπούς παπάδες και σου προσφέρει και usb για το pc που ο γιαμάχα δεν έχει (έχει όμως άλλα, όπως είσοδο για πικάπι και δέκτη + dac χωρίς usb;)) + δυο ακόμα ψηφιακές εισόδους για να τις κάνεις 5. Χώρια που μπορείς να του συνδέσεις απάνω (του πρότζεκτ) και ενεργά είπαμε στο μέλλον... :D

Σύνολο 1200, η με τα FOCAL 1250 ευρώ. Αλλά υπάρχουν και παζάρια είπαμε.;)

Εγώ αυτά θα ψώνιζα για μένα, αν το διαθέσιμο ποσό ήταν "αυστηρά" τόσο. :)

** "Αυστηρά" = Καλό. Μην φύγεις πολύ πάνω για 20 τετραγωνικά. Καλύτερα πάρε ένα χαλί, μοκέτα, βαριές κουρτίνες, έξτρα μαξιλάρια για τον καναπέ κλπ. Η ηχητική βελτίωση είναι πιο εμφανής!! :D

Αυτά και καλή βάρδια στους πρωινούς!:coffee:

***O cxa 80, παίζει pcm είπαμε. Τα dsd θα τα κάνει το foobar pcm 24-192 (DoP) και θα τα παίζει μια χαρά. Είπα πιο πάνω ποιό είναι για μένα το θέμα με τους cxa:(.

απορίες incoming..... :) ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και sorry για το late reply...
anyway....άρα λοιπόν οκ κατάλαβα πως μπορώ έστω να παίξω και DSD (με DoP) απο τον cxa80. ένα το κρατούμενο....

τώρα φυσικά με βάζεις σε νέες σκέψεις (για πολλοστή φορά :p) με το Pro-ject Pre Box S2 Digital το οποίο φένεται πολύ καλή περίπτωση και με γλυκαίνει.... Για να καταλάβω λοιπόν περί τούτου..........το S2 έχει το ρόλο του προενισχυτή σε ένα σύστημα το οποίο ακολουθείται απο εναν ενισχυτή (νομίζω ρωτάω το αυτονόητο αλλα better safe than sorry :p ) ? δηλαδή συνδέω με usb input το s2 στο pc (σετάρεις όπως λένε οι οδηγίες για dsd κτλ...) και μετά απο τα RCA outputs του τα οδηγείς προς ενα Line in του ενισχυτή σωστά? Άρα με μία τέτοια συνδεσμολογία όλο το decoding γίνεται στο ντακάκι του S2 σωστά? όμως εδώ βλέπω πως, για παράδειγμα, οι cxa60/80 δεν έχουν line in άρα τζίφος με αυτούς....απο την άλλη ο YAMAHA AS-501 νομίζω πως έχει line in...σωστά? Γενικά λοιπον για να έχουμε αυτή τη συνδεσμολογία, που υποθέτω είναι η ποιο ιδανική θα πρέπει πάση θυσία να έχει line in ο ενισχυτής που συνδέεται με το S2.

προχωρώντας παραπέρα εάν μετά θέλω να συνδέσω 1 TV + 1 media player τότε αυτά θα μπούν στα Inputs του S2 τα οποία είναι μόνο 1 coaxial και 1 optical. οκ έως εδώ...έστω οτι θέλω όμως να περάσω και 1 ακόμα συσκευή....πχ ενα blu ray player...εδώ τι γίνεται? θα το περάσω στον ενισχυτή? τότε αυτός πως θα στέλνει το σήμα στο S2 με σκοπό πάντα να γίνεται εκεί το decoding?

οπότε σκέφτομαι με ποιον ενισχυτή της τάξεως μέχρι 400ευρώ θα μπορούσε να συνδυαστεί το s2 έχεις μήπως υπόψιν σου άλλους παρόμοιους να προτείνεις για να δώ προς τα πού πρέπει να ψάξω...εάν ακολουθήσω αυτό το setup? επίσηα θα προτιμούσα μικρότερους σε μέγεθος απο yamaha μιας και ο χώρος είναι κάπως περιορισμένος...

επίσης το καλό ειναι οτι στο s2 κοτσάρω και τα headphones που θα πάρω κάποια στιγμή αργότερα και είμαι άρχοντας :)

Last edited:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Ακριβώς! :)
Βάζεις την έξοδο (τη σταθερή, δηλαδή ως σκέτο ντακ - πηγή, όχι την προενισχυμένη - ως προ που σου χρειάζεται για τελικό η ενεργά ηχεία) του πρότζεκτ στην είσοδο cd πχ. του γιαμάχα, που παίζει και pure direct, και αυτό είναι.
Θα ξαναγράψω αν χρειαστεί, αλλά σόρρυ τώρα, δεν έχω πολλά περιθώρια! :neo:

Reaction score
4
Ακριβώς! :)
Βάζεις την έξοδο (τη σταθερή, δηλαδή ως σκέτο ντακ - πηγή, όχι την προενισχυμένη - ως προ που σου χρειάζεται για τελικό η ενεργά ηχεία) του πρότζεκτ στην είσοδο cd πχ. του γιαμάχα, που παίζει και pure direct, και αυτό είναι.
Θα ξαναγράψω αν χρειαστεί, αλλά σόρρυ τώρα, δεν έχω πολλά περιθώρια! :neo:
αχά...ωραία....άρα για να συνδύαζα το project pre-box s2 digital με εναν ενισχυτή αντί του all in one (ας πουμε) cxa80 θα πρέπει αυτός να είναι πάνω κάτω αντίστοιχης ποιότητας με τα μισά φράγκα.....

δηλαδή s2 + ενισχυτής =700-750€ ή cxa80 με καμιά 700άρα μεταχειρισμένος :)
αν έχεις χρόνο γράψε κανα παράδειγμα να κοιτάξω... :vinsent: :)

ά..και επίσης....ναί έστω οτι θέλω αλλη 1-2 digital inputs αλλα το s2 έχει πιασμένη και την coaxial αλλα και την digital...τότε τι γίνεται..?αν έχουμε ενισχυτή χωρίς ψηφιακές εισόδους.....την κάτσαμε...αν έχει τότε όμως το decoding θα το κάνει ο ενισχυτής και όχι το s2 σωστά?... χμμμμ

Last edited:

Reaction score
4
...μια κίνηση ήδη έγινε....λοιπον προμηθευτικα ήδη τα focal aria 906 απο συμφορουμίτη :) .... τι λέτε για marantz pm7005 ? και αναλόγως πως πάει το DAC του παίρνω ή όχι και το projectάκι S2 digital...
εντάσεις δεν με ενδιαφέρουν η αλήθεια είναι αλλα οκ εχω την εντυπωση πως λίγα παραπάνω watt ευπροσδεκτα θα ήτανε για τα focal 906 . Απο την άλλη δεν πιστευω να είναι ασχημο το αποτελεσμα κιολας....τι λετε λοιπον για το πάντρεμα?
cxa80 ή marantz pm7005 ?

Last edited:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
προμηθευτικα ήδη τα focal aria 906
cxa80 ή marantz pm7005
Με γειά και καλοάκουστα! Μόνο στο youtube τα έχω "ακούσει" αλλά αυτό που άκουσα, μ' άρεσε!... :)
Με προβληματίζει το γεγονός ότι το what hifi (που δεν είναι και δύσκολο στο να εκθειάζει εγγλέζικα προιόντα :p ), βάζει μόνο 4 αστέρια στον cxa80 κι αυτά με πολλές επιφυλάξεις, ενώ τον cxa60 τον έχει πεθάνει στα βραβεία... :unsure:
Βλέπω ότι πολλοί τρέχουν αυτά τα ηχεία με marantz. Ίσως για να τα γλυκάνουν λίγο. Εγώ προσωπικά, προτιμώ ενισχυτής και ηχεία να είναι όσο "λεπτομερειακά", γρήγορα και δυναμικά μπορεί ν' αντέξει η τσέπη μου... Τη γλύκα τη βάζει το σποτιφάι, το marantz cd και tuner, καμιά φτηνή rega η nagaoka κεφαλή, κλπ. κλπ.

Επειδή βλέπω ότι ο cxa80 έχει 11 κατοστάρικα, να σου πώ πως εγώ θα προτιμούσα ΑΥΤΟΝ η και ΑΥΤΟΝ κι απ' τους δυο που κοιτάς. Άλλωστε ο πρώτος, παίζει από κάτω στον αδερφό μου με ATC11 και κάθε άλλο παρά μετανοιώσαμε για την επιλογή αυτή... ;) :drinks:

Reaction score
4
Με γειά και καλοάκουστα! Μόνο στο youtube τα έχω "ακούσει" αλλά αυτό που άκουσα, μ' άρεσε!... :)
Με προβληματίζει το γεγονός ότι το what hifi (που δεν είναι και δύσκολο στο να εκθειάζει εγγλέζικα προιόντα :p ), βάζει μόνο 4 αστέρια στον cxa80 κι αυτά με πολλές επιφυλάξεις, ενώ τον cxa60 τον έχει πεθάνει στα βραβεία... :unsure:
Βλέπω ότι πολλοί τρέχουν αυτά τα ηχεία με marantz. Ίσως για να τα γλυκάνουν λίγο. Εγώ προσωπικά, προτιμώ ενισχυτής και ηχεία να είναι όσο "λεπτομερειακά", γρήγορα και δυναμικά μπορεί ν' αντέξει η τσέπη μου... Τη γλύκα τη βάζει το σποτιφάι, το marantz cd και tuner, καμιά φτηνή rega η nagaoka κεφαλή, κλπ. κλπ.

Επειδή βλέπω ότι ο cxa80 έχει 11 κατοστάρικα, να σου πώ πως εγώ θα προτιμούσα ΑΥΤΟΝ η και ΑΥΤΟΝ κι απ' τους δυο που κοιτάς. Άλλωστε ο πρώτος, παίζει από κάτω στον αδερφό μου με ATC11 και κάθε άλλο παρά μετανοιώσαμε για την επιλογή αυτή... ;) :drinks:
thanks :drinks::bigboss:για το reply ...βέβαια τα βαλάντια μας ξεπερνάνε σε αυτό που προτείνεις........
τουλαχιστον μεταχειρισμένους τους βρίσκω τους cxa80 & pm7005 μέσα στο budget μου οπότε με έχουν ψήσει η αλήθεια είναι.
παρεπιπτώντος έχεις βάλει κάποιο url στο "πολλοί τρε΄έχουν αυτα τα ηχεία με marantz" γιατί δεν μου ανοίγει κάτι..
(cxa80 700€ & marantz γύρω στα 500)€ τα 700 είναι ακριβώς στο όριο οπότε αν τα γλύτωνα...δεν θα έλεγα όχι καταλαβαίνεις...αν είναι πολύ κοντα μεταξύ τους then i go for marantz και με τα εξτρα παίρνω κανα καλώδιο η βάζουμε αργότερα κανενα s2 digital ή παίρνω νωρίτερα και ακουστικά.. :p:download:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Τώρα;https://www.youtube.com/results?search_query=focal+aria+906+yamaha

* Πόσο βρήκες τον marantz 7005 ;; A, 500 τόπιασε το μάτι μου... Άμα είσαι σίγουρος ότι είναι σε άριστη κατάσταση - γιατί στην τιμή αυτή πρέπει να είναι, 745 κάνει καινούριος - τι να πω, πάρ' τον.
Πιθανώτατα, θ' αργήσεις η δε θα χρειαστείς καθόλου ντακ, οπότε παίρνεις κι ακουστικά!
* Καλά, αξιοπρεπέστατα ακουστικά μπορείς να πάρεις κι από τώρα, δεν χρειάζεται να σκάσεις μια περιουσία...!

Last edited:

Reaction score
4
thanks και πάλι...
ναι που λες νομιζω με ενα 500αρικο καθάρισα και εχω κάνει μια αρχή....not bad αλλα προφανώς ούτε και something special ....με όλα αυτα που διαβάζω γενικότερα :p :headbang:
πάντως ναι υποτίθεται οτι ειναι ολοκαινουργιος και απλα κάθετε ο ενισχυτής..για να δούμε.

Reaction score
5.947
thanks :drinks::bigboss:για το reply ...βέβαια τα βαλάντια μας ξεπερνάνε σε αυτό που προτείνεις........
τουλαχιστον μεταχειρισμένους τους βρίσκω τους cxa80 & pm7005 μέσα στο budget μου οπότε με έχουν ψήσει η αλήθεια είναι.
παρεπιπτώντος έχεις βάλει κάποιο url στο "πολλοί τρε΄έχουν αυτα τα ηχεία με marantz" γιατί δεν μου ανοίγει κάτι..
(cxa80 700€ & marantz γύρω στα 500)€ τα 700 είναι ακριβώς στο όριο οπότε αν τα γλύτωνα...δεν θα έλεγα όχι καταλαβαίνεις...αν είναι πολύ κοντα μεταξύ τους then i go for marantz και με τα εξτρα παίρνω κανα καλώδιο η βάζουμε αργότερα κανενα s2 digital ή παίρνω νωρίτερα και ακουστικά.. :p:download:
Ο Marantz αυτός είναι πολυκάναλος....μάλλον αν τον θες για μουσική μόνο, δεν νομίζω ότι συνιστάται....καλύτερα να πάρεις δικάναλο (π.χ τον Yamaha A-S501 που σου έχουν προτείνει). Τα ηχεία σου από ό,τι βλέπω στις προδιαγραφές δεν χρειάζονται πολύ Wattαδόρο ενισχυτή...120W στα 4Ω είναι οκ...η γνώμη μου είναι (αν θέλεις δικάναλο) χτύπα έναν δεύτερο χέρι από εδώ στο φόρουμ (π.χ βλέπω εδώ και καιρό έναν Audia Flight 3 (στον συστήνω απόλυτα αν είναι μέσα στο budjet σου, αλλά και άλλους ίδιας ποιότητας)...

Reaction score
30.455
Ο Marantz αυτός είναι πολυκάναλος....μάλλον αν τον θες για μουσική μόνο, δεν νομίζω ότι συνιστάται....καλύτερα να πάρεις δικάναλο (π.χ τον Yamaha A-S501 που σου έχουν προτείνει). Τα ηχεία σου από ό,τι βλέπω στις προδιαγραφές δεν χρειάζονται πολύ Wattαδόρο ενισχυτή...120W στα 4Ω είναι οκ...η γνώμη μου είναι (αν θέλεις δικάναλο) χτύπα έναν δεύτερο χέρι από εδώ στο φόρουμ (π.χ βλέπω εδώ και καιρό έναν Audia Flight 3 (στον συστήνω απόλυτα αν είναι μέσα στο budjet σου, αλλά και άλλους ίδιας ποιότητας)...
O PM 7005 πολυκάναλος?

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.054
Members
38.524
Νεότερο μέλος