Ενισχυτης για ηχεια epos epic 2

Reaction score
1.147
go to rega ! σε αυτη την τιμη.
Μακρια απο Η .ΚARDON ειναι φτιαγμενα στο ποδι με απειρα προβληματα....

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
εχω ενα κολλημα με τα εσωψυχα των ενισχυτων.....με την σειρα λοιπον, creek evolution 2,creek evolution 50a, rega brio 3

[/quote
Ενταξει το 'πιασα.. ο rega ειναι λιγο αδειος ...
Αλλα με τους αλλους δυο χαθηκα...
Φαινονται απλα διαφορετικοι.....

Last edited:

Reaction score
1.147
Eιναι θεμα χρηματων . Πλουσια τα creek αλλα τριπλα χρηματα.Βαλε οριο χρηματων για να μην πελαγοδρομεις.
Φιλικα Γιαννης.

Reaction score
7.114
Ενταξει το 'πιασα.. ο rega ειναι λιγο αδειος ...
Αλλα με τους αλλους δυο χαθηκα...
Φαινονται απλα διαφορετικοι.....
καλα αυτο δεν σημαινει και πολλα,αλλωστε οι creek εχουν περισσοτερες ευκολιες (τηλεχειρισμος,οθονη ενδειξεων κλπ),οποτε ειναι λογικο να βλεπεις πιο φορτωμενες πλακετες.Απλα στην τροφοδοσια, πανω κατω, βλεπω τα ιδια πραγματα (μεγεθος τροφοδοτικων και πυκντων...συνολικα εννοω).Νομιζω λοιπον ,οπως σου ειπα και νωριτερα,να πας στον rega και βλεπεις αργοτερα.Παντως ο ηχος που θα παρεις με αυτο σε σχεση με τον technics θα ειναι με διαφορα καλυτερος.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
Ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν... μου δωσατε κατευθυνσεις και μπορω να επιλεξω με καποια αυτοπεποιθηση τωρα. Θα παρω και θα ακουσω τον rega (δυστυχως δεν γινεται να τον ακουσω πριν). Ελπιζω οπως λετε να ειναι καλυτερος απο αυτον που εχω. Οσο για τους creek η' κατι αναλογο το κοιταζω αργοτερα..
Ετσι κι αλλιως πρεπει να μαζεψω χρηματα.
Καλη συνεχεια..

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
Να ενημερωσω απλα οτι βρηκα μεταχειρισμενο και αγορασα τον creek destiny τον πρωτο. Τωρα μπορω να πω οτι ακουω μουσικη. Ο συνδυασμος με τα epos epic 2 ειναι αψογος. Ειδικα οσοι δεν επιθυμουν πολυ επιθετικο συστημα θα λατρεψουν αυτο το συνδυασμο. Ευχαριστω πολυ οσους θελησαν να βοηθησουν με τις προτασεις τους. Καλα ακουσματα σε ολους. :neo:

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
... εκεινος ο Rega Brio 3 τι εγινε??
Ηταν απο Κυπρο... δεν μπηκα στη διαδικασια. Ακουσα και απο πολλους πως ισως δεν σηκωνε καλα τα τετραωμα και δεν τον πηρα. Εχω να μαθω νεα για το κομματι απο τοτε που πρωτομιλησαμε εδω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.104
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON