Ενισχυτης για monitor audio silver8

Reaction score
3.341
Felixxx, δεν ρίχνεις καμία ακρόαση και στον Audia Flight 3? Μεταχειρισμένος παίζει κατω απο το χιλιάρικο, εχει αυτη την στιγμη και έναν ο αντιπρόσωπος και σκίζει. Για τα λεφτα του παρα πολυ Δύσκολα να βρεις κατι καλυτερο. Απο τα καλυτερα voicing που εχω ακούσει σε ενισχυτή κατω απο τα 3 χιλιάρικα, αν όχι το καλυτερο. Παρα μα παρα πολυ ισορροπημένος.
+1000
για τον audia
πολύ αξιόλογο μηχανάκι

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.551
Ακριβώς τον ίδιο έχω και εγώ. 20 βατ, και όμως κάποτε ξεσήκωνα την γειτονιά με αυτά :
http://www.radiomuseum.org/r/pioneer_cs_t61.html .Το σύστημα αγοράστηκε πακέτο με το pl12 d και αυτό της pioneer στο ποσό των 60000 δρχ ((1975) ακόμη το θυμάμαι.....)

Last edited:

Reaction score
2.357
Μου προτειναν και full λαμπα απο καποιο καταστημα! Συγκεκριμενα το TAC 834. Λεω να παω να το ακουσω.

Reaction score
2.357
Λοιπον εχω καταληξει στον musical fidelity 3.5 απο τις αγγελιες (αν το εχει ακομα ο ανθρωπος, σιγα μη με περιμενει! :p) και σε Arcam fmj a28 η τον fmj a38. Ακομα δεν εχω ακουσει κανεναν. Τους Arcam ευελπιστω να τους εχει demo γνωστο καταστημα των Αθηνων :D. Πως τα βλεπετε τα πραγματα? :idk:

Reaction score
2.357
Μην εισαι βιαστικος, κατσε να ολοκληρωθουν οι αγορες πρωτα και μετα οι καυτες φωτο :D
[DOUBLEPOST=1455805722][/DOUBLEPOST]Στην ηχοεκφραση, δεν τους εχω παρει τηλεφωνο ακομα! :p

Reaction score
296
Ο arcam a38 ίσως είναι παραπάνω από ότι χρειάζεσαι για τα rx6.
[DOUBLEPOST=1455808317][/DOUBLEPOST]Τον fidelity με δοκιμή γιατί παίζει να ξυριζει.

Reaction score
443
Ο arcam a38 ίσως είναι παραπάνω από ότι χρειάζεσαι για τα rx6.
[DOUBLEPOST=1455808317][/DOUBLEPOST]Τον fidelity με δοκιμή γιατί παίζει να ξυριζει.
Ο a3.5 δεν ξυριζει με οτι ηχειο και αν τον εχω δοκιμασει.
Εννοείται δοκιμη οτιδηποτε και αν θελησεις να παρεις.

Reaction score
68
λοιπον τον a28 τον ειχα με τα προηγουμενα αλλα παραπλησια s6 κ μπορω να σου πω οτι στον δικο μου χωρο εψαχνα να βρω γκαζι κ λιγο νευρο παρολα αυτα δεν μπορω να πω μουσικος κ μαλακος ενισχυτης παντως οι musical fidelity b1 k a1 που ειχα τοτε ( κ τους εχω σε αλλα συστηματα που εχω ακομα κ δεν τους αλλαζω !) επαιζαν ανωτερα τα monitor audio ! τελικα αγορασα εναν atoll in 80 κ ο ηχος απογειωθηκε κ οσο ειχα αυτο το συστημα το καταχαρηκα , μαλιστα θα ελεγα οτι τα monitor audio ταιριαζουν απολυτα με τους atoll ! σου προτεινω ακροαση του musical fidelity 3.5 με τα ηχεια σου οπωσδηποτε
κ μετα ακροαση με καποιον atoll σχετικα με τους arcam ο a38 ειναι σαφως καλυτερος απο τον a28 τοσο σε σωματα οσο κ σε οδηγηση!
καλη συνεχεια...

Reaction score
2.357
Ευτυχης κατοχος atoll in80 και εγω! Επιτελους ακουω μουσικη, εδεσε αψογα με τα ηχεια, μαλακω αποτελεσμα ξεκουραστο! Αλλα τοσα λεφτα ενισχυτης ρε παιδι μου και να χρεωνουν εξτρα τα τηλεκοντρολ! Αυτο με χαλασε λιγο, γυφτεια!

Reaction score
5.893
Καλοακουστος!!
[DOUBLEPOST=1455926242][/DOUBLEPOST]
Ευτυχης κατοχος atoll in80 και εγω! Επιτελους ακουω μουσικη, εδεσε αψογα με τα ηχεια, μαλακω αποτελεσμα ξεκουραστο! Αλλα τοσα λεφτα ενισχυτης ρε παιδι μου και να χρεωνουν εξτρα τα τηλεκοντρολ! Αυτο με χαλασε λιγο, γυφτεια!
Εξτρα το τηλεκοντρολ?
Μεγαλη πλακα εχουν μερικες εταιρειες.Αν επιτρεπεται ποσο το χρεωνουν να γελασουμε?

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
5.893
90 ευρω my ass, ενα πλαστικο τηλεκοντρολ!
Απαραδεκτοι. Αναρωτιεμαι μερικες φορες με την εμπορικη πολιτικη μερικων.Θα ηθελα.πραγματικα να μου εξηγησουν γιατι το δινουν ξεχωριστα,ενω τους ακουμπας τοσα λεφτα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113