- Reaction score
- 1.187
Απάντηση: Ενισχυτης μεχρι 1000 ευρω?
Όσον αφορά αυτό που λες είσαι σίγουρος πως πήγε π.χ. ο Γάλλος και "έθεσε" τις δικές του απαιτήσεις - αλλαγές; Γιατί εγώ την μοναδική αλλαγή που βλέπω στο ξεκοιλιασμένο CD είναι οι 4 μεγάλοι κόκκινοι πυκνωτές δεξιά που στο Advance είναι κίτρινοι!!! Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως δεν τους άλλαξε ο κινέζος από μόνος του και απλώς δεν ενημέρωσε την φωτογραφία στο site...
Τι με κάνει να νομίζω ότι ο Γάλλος πήρε το μηχάνημα ΩΣ ΕΧΕΙ και απλώς παρήγγειλε να γράφει Advance στην πρόσοψη αντί για winner;
Από αύριο γίνομαι κι εγώ "κατασκευαστής" hi-fi μηχανημάτων σαν την Advance!!!
Νάτη η μαϊμουδιά! Την βρήκα! Thanks!Πηγε λοιπον στο εργοστασιο που εκρινε πως τον καλυπτε προιοντικα,εθεσε τις δικες του απαιτησεις-αλλαγες-ιδιαιτεροτητες και βελτιωσεις,ετσι ωστε να αποκτησουν τα μηχανηματα του την δικη τους ''ταυτοτητα'' αφου μελετησε το βασικο μοντελο,του το φτιαξανε και...τελος!
http://yadi.manufacturer.globalsources.com/si/6008800826672/pdtl/Hi-fi/8820505116/Hi-fi-System.htm
Όσον αφορά αυτό που λες είσαι σίγουρος πως πήγε π.χ. ο Γάλλος και "έθεσε" τις δικές του απαιτήσεις - αλλαγές; Γιατί εγώ την μοναδική αλλαγή που βλέπω στο ξεκοιλιασμένο CD είναι οι 4 μεγάλοι κόκκινοι πυκνωτές δεξιά που στο Advance είναι κίτρινοι!!! Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως δεν τους άλλαξε ο κινέζος από μόνος του και απλώς δεν ενημέρωσε την φωτογραφία στο site...
Τι με κάνει να νομίζω ότι ο Γάλλος πήρε το μηχάνημα ΩΣ ΕΧΕΙ και απλώς παρήγγειλε να γράφει Advance στην πρόσοψη αντί για winner;
Από αύριο γίνομαι κι εγώ "κατασκευαστής" hi-fi μηχανημάτων σαν την Advance!!!