ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Νομιζω πως μονο οσοι εχουν επισκεφθει ηδη μια Ολυμπιακη εγκατασταση θα μπορεσουν να καταλαβουν απολυτα.
Αφορμη ο σημερινος αγωνας baseball Ιαπωνιας-Ελλαδας και η αγαπη μου για το συγκεκριμενο αθλημα.
Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να σταθω.
Στα μεταφορικα μεσα τα οποια ηταν αψογα?
Στις εγκαταστασεις οι οποιες προς στιγμην μου θυμισαν οτι ημουν στην Disneyworld στην Florida?
Στην καθαριοτητα?Πηγαμε σχετικα νωρις στο συμπλεγμα Ελληνικου και το μονο που μπορουσες να δεις για χιλιομετρα κατω ηταν...τιποτα.
Στην ευγενεια των εθελοντων?
Στην απιστευτη ευκολια με την οποια μπορουσες να βρεις τα παντα?Και να ηθελες να χαθεις δεν σε αφηναν.
Το μονο μειον για εναν μανιωδη καπνιστη-οπως του λογου μου-ειναι πως το καπνισμα απαγορευεται ακομα και στους εξωτερικους χωρους.
Η Ελλαδα εχασε απο την Ιαπωνια 6-1 σημερα.
Η Ελλαδα κερδισε ομως τοσα πολλα στις συνειδησεις ολων αυτων που την επισκεφτηκαν αυτες τις ημερες.
Η Ελβετιδα συζυγος μου ειπε την ατακα της ημερας:
"Νοιωθω πολυ περηφανη"
Η λαμψη στα ματια της προδωσε για πρωτη φορα το γεγονος οτι νοιωθει Ελληνιδα.Οτι θελει να νοιωθει Ελληνιδα!
Οσο και αν με πληγωνεις ρε παλιοχωρα, χαλαλι σου!
Σημερα ξεπληρωσες για ολα.
Αφορμη ο σημερινος αγωνας baseball Ιαπωνιας-Ελλαδας και η αγαπη μου για το συγκεκριμενο αθλημα.

Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να σταθω.
Στα μεταφορικα μεσα τα οποια ηταν αψογα?
Στις εγκαταστασεις οι οποιες προς στιγμην μου θυμισαν οτι ημουν στην Disneyworld στην Florida?
Στην καθαριοτητα?Πηγαμε σχετικα νωρις στο συμπλεγμα Ελληνικου και το μονο που μπορουσες να δεις για χιλιομετρα κατω ηταν...τιποτα.
Στην ευγενεια των εθελοντων?
Στην απιστευτη ευκολια με την οποια μπορουσες να βρεις τα παντα?Και να ηθελες να χαθεις δεν σε αφηναν.
Το μονο μειον για εναν μανιωδη καπνιστη-οπως του λογου μου-ειναι πως το καπνισμα απαγορευεται ακομα και στους εξωτερικους χωρους.

Η Ελλαδα εχασε απο την Ιαπωνια 6-1 σημερα.
Η Ελλαδα κερδισε ομως τοσα πολλα στις συνειδησεις ολων αυτων που την επισκεφτηκαν αυτες τις ημερες.
Η Ελβετιδα συζυγος μου ειπε την ατακα της ημερας:
"Νοιωθω πολυ περηφανη"
Η λαμψη στα ματια της προδωσε για πρωτη φορα το γεγονος οτι νοιωθει Ελληνιδα.Οτι θελει να νοιωθει Ελληνιδα!
Οσο και αν με πληγωνεις ρε παλιοχωρα, χαλαλι σου!
Σημερα ξεπληρωσες για ολα.