ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Η τιμη ειναι ολη δικη μας,Κωστα!:444:Κυριοι , τιμη μου η γνωριμια σας.
Η τιμη ειναι ολη δικη μας,Κωστα!:444:Κυριοι , τιμη μου η γνωριμια σας.
Ποια μοντέλα υπήρχαν και ποια σου άρεσαν ?....
.... Τέλος αυτά τα οποία ξεχώρισα ήταν τα ενεργά της ADAM.
Τα B&W 800 Signature στα οποία αναφέρεσαι δεν παρουσιάσθηκαν σε επίσημο δωμάτιο της εταιρείας που τα εισάγει, (ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ), αλλά σε δωμάτιο άλλης εταιρείας (στην οποία προφανώς ανήκουν) και η οποία τα χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν.Αυτό όμως που έχω απορία είναι το κριτήριο με το οποίο μοιράζονται τα δωμάτια στους εκθέτες. Διότι δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατό σε δωμάτια 2Χ3 να παρουσιάζονται ηχεία όπως τα Β&W 800 ή τα WILSON AUDIO ALEXANDRIA κ.α . Εγώ, αν ήμουν αντιπρόσωπος θα προτιμούσα να μην τα κατεβάσω καθόλου. Τέλος αυτά τα οποία ξεχώρισα ήταν τα ενεργά της ADAM.
:111: Τι λες ωρε καρνταση!!!! :111:ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
(6) Tα club sandwich του room service.
Το club sandwich ήταν εναρμονισμένο πλήρως με το πνεύμα της Εκθεσης High-End.:111: Τι λες ωρε καρνταση!!!! :111:
Το πιο ευγευστο πραγμα σε αυτο το συνοθυλευμα υλικων ηταν το ψωμι! Ασε την τιμη! 14€ για ενα club??? :111:
Αν και δεν καταλάβα ακριβώς ποιά είναι η απορία, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι από όλη την έκθεση, λαμβάνοντας πάντα υπ' οψιν την σχέση τιμής-απόδοσης, μου άρεσαν πολύ τα ενεργά ηχεία της ADAM τα οποία συνοδεύονταν από μια σχετικά φτηνή πηγή της PRIMARE.Ποια μοντέλα υπήρχαν και ποια σου άρεσαν ?
Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα ότι τα B & W 800 βρίσκονταν σε δωμάτιο τρίτης εταιρίας. Αλλά και έτσι να είναι, μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκθέτει(με την κακή έννοια) τα μηχανήματα του επίσημου αντιπροσώπου? Γιατί αυτό που ακούσαμε δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα των ηχείων, ακόμη και αν κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις. Τέλος πάντων έγω τα WILSON & τα B&W τα ανέφερα ως παράδειγμα. Υπήρχαν αρκέτα τέτοια "κρούσματα". Παρόλα αυτά η απόρια μου παραμένει αδιευκρίνηστη ακόμη.Τα B&W 800 Signature στα οποία αναφέρεσαι δεν παρουσιάσθηκαν σε επίσημο δωμάτιο της εταιρείας που τα εισάγει, (ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ), αλλά σε δωμάτιο άλλης εταιρείας (στην οποία προφανώς ανήκουν) και η οποία τα χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν.
Στο δωμάτιο της "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ" χρησιμοποιήθηκαν τα - κατά πολύ μικρότερα σε μέγεθος - Signature Diamond.
Δεν άκουσα τα συγκεκριμένα ηχεία στην Εκθεση, άρα δεν γνωρίζω πώς απέδιδε το συγκεκριμένο σύστημα. Εάν οι υπεύθυνοι του δωματίου κρίνανε ότι το σύστημα μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα, τότε καλώς χρησιμοποίησαν τα 800 Signature.Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα ότι τα B & W 800 βρίσκονταν σε δωμάτιο τρίτης εταιρίας. Αλλά και έτσι να είναι, μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκθέτει(με την κακή έννοια) τα μηχανήματα του επίσημου αντιπροσώπου? Γιατί αυτό που ακούσαμε δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα των ηχείων, ακόμη και αν κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις. .