Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Reaction score
14
Ρε παίδες εσείς που έχετε το 3G μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάτι?? Για 3 μήνες χρησιμοποιούσα το παλιό iphone, εδώ και 2 εβδομάδες γύρισα στο P1 γιατί πολύ απλά δεν μπορώ άλλο να μην ακούω καλά το συνομιλιτή μου και φυσικά ούτε αυτός εμένα, και φυσικά το τραγικό σήμα που έχει το κινητό, καρατσεκαρισμένο στο ίδιο σημείο το iphone να παλεύει για να βγάλει μια γραμμή σήμα και να βάζεις την κάρτα σε άλλο κινητό και να πιάνει μια χαρά.

Επειδή μπορώ να κάνω αναβάθμιση και επειδή δε με βλέπω να την παλέβω να περιμένω το xperia και μιας και θυμήθηκα τους λόγους που μου είχε σπάσει τα νεύρα το P1 πείτε μου έχει αλλάξει αυτό στο 3G ή παραμένει μια από τα ίδια??
Το αντίθετο Γιώργο..
Σε σπίτι φίλου που δεν έπιανε με το nokia του πιάνει κανονικότατα με το iphone..
Εγώ από την άλλη , είχα πολύ λιγότερα προβλήματα σήματος από ότι με το n95..
Όσο για τον ήχο του είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το προβληματικό πρώτο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Οι φήμες λένε ότι θα το φέρουν και οι άλλοι 2 μεγάλοι πάροχοι. Πως θα το κάνουν βέβαια δεν ξέρω, λόγω της πολιτικής της Apple...
Πάντως η Wind "λέει" προς τις γιορτές.
Μακάρι. Το μόνο που με "παρηγορεί" είναι η έλλειψη ελληνικού πληκτρολογίου. Πάνε χρόνια που έκοψα τα greeklish και δεν έχω καμια διάθεση να τα ξαναρχίσω.

Το βασικό δεν είναι η συσκευή, είναι τα πακέτα σύνδεσης και κυρίως ο όγκος δωρεάν δεδομένων ανά μήνα. Τα 500 και τα 1000 MB της Vodafone στα ακριβά πακέτα, μπορεί να φαίνονται αρκετά αλλά δεν είναι. Μόνο με το Google Maps που χρησιμοποιεί το iPhone για GPS μπορείς να τα ξεπεράσεις.
Δεν έχω εμπειρία χρήσης του για να ξέρω πόσο γρήγορα τρώει τα MB. Δε νομίζω ότι θα τρελαινόμουν στη χρήση του Google maps αλλά ο Safari του iPhone είναι πειρασμός...

Reaction score
14
Χρησιμοποίησα τη λειτουργία gps maps και μου έβγαλε κανονικότατα σε 1" την θέση που ήμουν εκείνη τη στιγμή..( Χαλάνδρι)

Έβαλα στο search τη λέξη "souvlaki" ,παρέκαμψε όλα τα γειτονικά και μου έβγαλε τον Μπαιρακτάρη και τον Θανάση...
Ρε σεις μήπως είναι διαπλεκόμενη και η apple?:142::142::142:

Reaction score
14
Τρομάζω στη σκέψη ότι θα του βάλω στο search τη λέξη " Voulgarakis" και θα με οδηγήσει στις Αζόρες ή στο Μονακό..:142::142::142:

Reaction score
175
Απάντηση: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Αν του βαλεις polimetoxikos θα σου βγαλει κανενα φασκελο;:142:

Reaction score
60
Αλλαγές στο iPhone

Αλλαγές υπάρχουν και στο τηλέφωνο της Apple, που κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα. Ο Τζομπς υπόσχεται πως η νέα έκδοση του λογισμικού 2.1 θα λύσει πολλά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στα μοντέλα που χρησιμοποιούν την εκδοχή 2.0 και θα σταθεροποιήσει τη λειτουργία του iPhone. Πολλοί χρήστες είχαν παραπονεθεί για συσκευές που «παγώνουν», κλήσεις που διακόπτονται και λειτουργίες που δεν ανταποκρίνονται σωστά.

Η νέα έκδοση του λογισμικού θα αρχίσει να διατίθεται από την Παρασκευή μέσω του site της Αpple και θα είναι δωρεάν για όσους έχουν αγοράσει το iPhone 3G ή έχουν αναβαθμίσει τα παλιότερα μοντέλα τους στην έκδοση 2.0.

Reaction score
2
Να πω και εγώ τη γνώμη μου σαν νέος κάτοχος...

Καταρχάς εδώ και 2-3 χρόνια δούλευα windows mobile.Το να αγοράσω iphone ήταν για εμάνα μια μεγάλη αλλαγή όπως καταλαβαίνετε.Παρ'όλα αυτά μετά από 5 μέρες χρήσης κι όλας είμαι ικανοποιημένος.Σίγουρα μου λείπουν ορισμένα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά εκ'των οποίων τα σημαντικότερα είναι:

1.Office.
2.Ελληνικό input.

Το iphone σε όλα τα άλλα είναι πραγματικά μπροστά.Φυσικά για να το δουλεύεις και να το εκμεταλλευεσαι πλήρως πρέπει να έχεις και ένα πακέτο mobile internet.Σου λύνει τα χέρια.Mail,browsing,chatting το τηλέφωνο τα σπάει πραγματικά.Τα κάνεις όλα με το δάχτυλο σου χωρίς πενάκια κτλ.Η απόκριση είναι απίστευτα γρήγορη και ακριβής.Το GUI του κορυφαίο.Η ταχύτητα του πραγματικα απέχει από τα windows mobile,με βαριά καρδιά το λέω αλλά είναι απλά ότι γρηγορότερο υπάρχει.To gps επίσης ταχύτατο.Και εδώ να αναφέρω πως επειδή το κατάλαβα στην πράξη πλέον, όλα είναι θέμα software.Και το diamond είναι μια εξαιρετική συσκευή αλλά την ταχύτητα του iphone δεν την έχει.Το iphone 3G ήταν πραγματικά ένα πλήγμα για την Microsoft,ελπίζω επιτέλους να ξυπνήσουν και να κάνουν τα windows mobile ικανά να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες φοβερών συσκευών τύπου diamond.Ως τότε όλες μου οι συσκευές θα έχουν το μηλαράκι από πίσω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Να πω και εγώ τη γνώμη μου σαν νέος κάτοχος...

Καταρχάς εδώ και 2-3 χρόνια δούλευα windows mobile.Το να αγοράσω iphone ήταν για εμάνα μια μεγάλη αλλαγή όπως καταλαβαίνετε.Παρ'όλα αυτά μετά από 5 μέρες χρήσης κι όλας είμαι ικανοποιημένος.Σίγουρα μου λείπουν ορισμένα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά εκ'των οποίων τα σημαντικότερα είναι:

1.Office.
2.Ελληνικό input.

Το iphone σε όλα τα άλλα είναι πραγματικά μπροστά.Φυσικά για να το δουλεύεις και να το εκμεταλλευεσαι πλήρως πρέπει να έχεις και ένα πακέτο mobile internet.Σου λύνει τα χέρια.Mail,browsing,chatting το τηλέφωνο τα σπάει πραγματικά.Τα κάνεις όλα με το δάχτυλο σου χωρίς πενάκια κτλ.Η απόκριση είναι απίστευτα γρήγορη και ακριβής.Το GUI του κορυφαίο.Η ταχύτητα του πραγματικα απέχει από τα windows mobile,με βαριά καρδιά το λέω αλλά είναι απλά ότι γρηγορότερο υπάρχει.To gps επίσης ταχύτατο.Και εδώ να αναφέρω πως επειδή το κατάλαβα στην πράξη πλέον, όλα είναι θέμα software.Και το diamond είναι μια εξαιρετική συσκευή αλλά την ταχύτητα του iphone δεν την έχει.Το iphone 3G ήταν πραγματικά ένα πλήγμα για την Microsoft,ελπίζω επιτέλους να ξυπνήσουν και να κάνουν τα windows mobile ικανά να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες φοβερών συσκευών τύπου diamond.Ως τότε όλες μου οι συσκευές θα έχουν το μηλαράκι από πίσω.
Αν ειχες HTC πριν φυσικο ειναι να σου φαίνεται πολυ γρηγορο..
το gps μεσω google και στο δικο μου βρισκει στιγμα αμεσως..Το κακο ειναι οτι εγω θελω να πλοηγουμε και αυτο το iphone δεν το κανει...Αν ειναι για μια διαδρομη 50Km να πληρωσω αλλο ενα iphone στον παροχο,να μου λειπει..Τα windows θελουνε οντως δουλεια,αλλα τουλαχιστον κανουνε στοιχιωδη πραγματα..Τι να το κανω αν δεν κανει πραγματα που κανει ενα τηλεφωνο των 100e..Συμφωνω μονο στο interface...Δοκιμαστε και κανενα wm με μη επισημη rom και κανενα σοβαρο επεξεργαστη να δειτε ταχυτητα...:137:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Αν ειναι για μια διαδρομη 50Km να πληρωσω αλλο ενα iphone στον παροχο,να μου λειπει..:137:
Κοίτα δεν είναι και τόσο ακριβό το gps.Αν το έχεις σε Map mode νομίζω καλά είναι.Παίρνεις και ένα πακετάκι με 200mb το μήνα στα 13 ευρώ και είσαι άρχοντας.Θα μου πεις ναι αλλά με τα wm το έχω free.Σε αυτό ναι,έχεις δίκιο.Εγώ τα διαθέτω πάντως.

Δοκιμαστε και κανενα wm με μη επισημη rom και κανενα σοβαρο επεξεργαστη να δειτε ταχυτητα...
Μια ζωή με Rom από το ***,ταχύτητες iphone ΔΕΝ είδα!:108:

Reaction score
0
Απάντηση: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Δεν ξερω αλλα παλι εγω στο 701 με τον επεξεργαστη ειτε στα 520 ειτε στα 624 και με πειρατικη rom το iphone μου φαινεται αρκετα αργο,η μαλλον οχι τοσο γρηγορο,γιατι απο το diamond με της πρωτες rom ειναι πολυ πιο γρηγορο...Αλλα το διαμαντι ειναι htc οποτε ειναι φυσιολογικο...Καποια μακακια εχουνε κανει παλι:101:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Δεν ξερω αλλα παλι εγω στο 701 με τον επεξεργαστη ειτε στα 520 ειτε στα 624 και με πειρατικη rom το iphone μου φαινεται αρκετα αργο
Μιλάς για το Mio φαντάζομαι...Είναι γρηγορότερο στο browsing και στην απόκριση από το iphone?Αυτό που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι ότι στο browsing είναι ταχύτερο και από συσκευές που υποστηρίζουν HSDPA.Φαντασου πως θα είναι το επόμενο iphone...

PS:Για office έχεις ακούσει τίποτα?Διάβασα ότι η MS αναπτύσει κάτι για το iphone...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Μιλάς για το Mio φαντάζομαι...Είναι γρηγορότερο στο browsing και στην απόκριση από το iphone?Αυτό που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι ότι στο browsing είναι ταχύτερο και από συσκευές που υποστηρίζουν HSDPA.Φαντασου πως θα είναι το επόμενο iphone...

PS:Για office έχεις ακούσει τίποτα?Διάβασα ότι η MS αναπτύσει κάτι για το iphone...

Οχι στην λειτουργια τηλφωνου αναφερομαι..στο broswing μονο με τον opera παω γρηγορα,αλλα ειναι πολυ μεγαλος και δεν τον πολυχρησιμοπειω..Με τον IE σερνεται...Και εμενα κατι πηρε το αυτη μου για office

Reaction score
2
Λοιπόν, οι δικές μου εντυπώσεις έχουν ως ακολούθως (να θυμήσω ότι ήμουν φανατικός anti-iphonάκιας και δεν είχα αγγίξει καν αυτό της πρώτης γενιάς).
Θετικά:
Απίστευτο web-browsing με το δάχτυλο. Άμεση απόκριση, σύνδεση και εμφάνιση σελίδων, είτε μέσω wi-fi είτε μέσω 3G. Παίρνεις τη σελίδα στην οθόνη και την κάνεις ό,τι θέλεις με το δαχτυλάκι...
Δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο κινητό σε αυτό το τομέα (και έχουν περάσει τα πάντα από τα χέρια μου). Μόνο ο Opera Mobile 9.5 στην οθόνη του HTC X7500 το πλησιάζει, αλλά δε το φτάνει.
Πολύ καλός και ο e-mail client.
Καλή και η φωτογραφική των 2MP (δε το περίμενα).
Πολύ καλή οθόνη με μοναδική απόκριση.

Αρνητικά:
Όλα όσα είχα αναφέρει στην αρχή του thread.
Επίσης, η αδυναμία παραμετροποίησης. Ό,τι σερβίρει η Apple και τίποτα άλλο.
Αξεσουάρ τρίτου κατασκευαστή δε φαίνεται να λειτουργούν. Αγόρασα φορτιστές αυτοκινήτου και σπιτιού Hama και δε δουλεύουν...
Το μέγεθος είναι το τίμημα για την οθόνη. Είναι τεράστιο σε μήκος και φυσικά δεν μπαίνει σε τσέπες (ίσως μόνο εσωτερικές σακακίου).
Τέλος, μου τη δίνει το iTunes, εκτός και αν δε το ξέρω εγώ ακόμη καλά. Έχω την ακόλουθη απορία: Δεν γίνεται να φαίνεται το iPhone στον explorer και να κάνεις copy-paste όποια αρχεία θέλεις και όπου θέλεις στην μνήμη του;
Τέλος, υπέρσπαστική η αδυναμία αποστολής και λήψης αρχείων μέσω bluetooth.

Θα υπάρχουν και άλλα αργότερα. Ακόμη το μαθαίνω. Α, μόλις πέρασα και τη 2.1. Ελπίζω το σήμα να είναι καλύτερο, γιατί και εγώ βλέπω μια ακόμη αδυναμία εκεί...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Λοιπόν, οι δικές μου εντυπώσεις έχουν ως ακολούθως (να θυμήσω ότι ήμουν φανατικός anti-iphonάκιας και δεν είχα αγγίξει καν αυτό της πρώτης γενιάς).
Θετικά:
Απίστευτο web-browsing με το δάχτυλο. Άμεση απόκριση, σύνδεση και εμφάνιση σελίδων, είτε μέσω wi-fi είτε μέσω 3G. Παίρνεις τη σελίδα στην οθόνη και την κάνεις ό,τι θέλεις με το δαχτυλάκι...
Δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο κινητό σε αυτό το τομέα (και έχουν περάσει τα πάντα από τα χέρια μου). Μόνο ο Opera Mobile 9.5 στην οθόνη του HTC X7500 το πλησιάζει, αλλά δε το φτάνει.

Αρνητικά:
Αξεσουάρ τρίτου κατασκευαστή δε φαίνεται να λειτουργούν. Αγόρασα φορτιστές αυτοκινήτου και σπιτιού Hama και δε δουλεύουν...
Το μέγεθος είναι το τίμημα για την οθόνη. Είναι τεράστιο σε μήκος και φυσικά δεν μπαίνει σε τσέπες (ίσως μόνο εσωτερικές σακακίου).
Τέλος, μου τη δίνει το iTunes, εκτός και αν δε το ξέρω εγώ ακόμη καλά. Έχω την ακόλουθη απορία: Δεν γίνεται να φαίνεται το iPhone στον explorer και να κάνεις copy-paste όποια αρχεία θέλεις και όπου θέλεις στην μνήμη του;

Θα υπάρχουν και άλλα αργότερα. Ακόμη το μαθαίνω. Α, μόλις πέρασα και τη 2.1. Ελπίζω το σήμα να είναι καλύτερο, γιατί και εγώ βλέπω μια ακόμη αδυναμία εκεί...
Mπα αυτο δεν γινεται σε κανενα aplle...Μια ακομα πρωτοπορία της aplle

Reaction score
14
Θετικά:

Αρνητικά:

Απενεργοποίησε το 3g...στο σήμα τσεκαρισμένο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα...μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις..

Για ότι απορία έχεις ( και λύσεις σε όλα τα θέματα του iphone )με βοήθησε εμένα πολύ το iphonehellas.gr ...

Reaction score
7
Ακριβώς αυτά σε συνδυασμό με το Interface είναι αυτά που σε κάνουν να θές να το αποκτήσεις :615:

Reaction score
2
Απενεργοποίησε το 3g...στο σήμα τσεκαρισμένο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα...μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις..

Για ότι απορία έχεις ( και λύσεις σε όλα τα θέματα του iphone )με βοήθησε εμένα πολύ το iphonehellas.gr ...
Μα δε θέλω να απενεργοποιήσω το 3G, αφού έχω 5GB data το μήνα να ξοδέψω (του έχω βάλει κάρτα Cosmote). H χρήση του είναι κατά 90% για web και e-mails και κατά 10% για τηλέφωνο, οπότε...

Reaction score
14
Μα δε θέλω να απενεργοποιήσω το 3G, αφού έχω 5GB data το μήνα να ξοδέψω (του έχω βάλει κάρτα Cosmote). H χρήση του είναι κατά 90% για web και e-mails και κατά 10% για τηλέφωνο, οπότε...
3G στην Ελλάδα θα βρεις σε μερικές περιοχές σούπερ σήμα και ταχύτητες...στις άλλες άντε γειά...
Δεν φταίει το τηλέφωνο για αυτό..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.669
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale