Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Reaction score
1.844
καλο ειναι να γραψουν εντυπωσεις οσοι παραβρεθηκαν στην εκθεση και οχι εντυπωσεις του μοιρογνωμονιου:rolleyes:
Αυτό γίνεται. Δεν βλέπω σχόλιου κάποιου να κρίνει κάποια μηχανήματα χωρίς να είναι παρών στην έκθεση (και στο δωμάτιο που βρίσκονται τα "κάποια"). Εκτός αν δεν είμαι προσεκτικός και μου διέφυγε. :rolleyes:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Μανο καλημερα,τι δεν σου αρεσε?
Λάσπη ο ήχος .
Νομίζω οτι πρέπει κάποτε οι αντιπρόσωποι τα εξαιρετικά μηχανήματα να τα "φροντίζουν "ανάλογα .
Αν οι εκθεσιακοί χώροι δεν βοηθούν ας τα βάζουν στατικά ;)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ολα τα συστηματα παιζουν υπεροχα, ομως παιζουν διαφορετικα.

Η Φετεινη εκθεση εχει απο ολα. Αναλυση εχει, δυναμικα εχει, μπουμπουνητα εχει, χροιες εχει, ρουμ κορεξιον εχει, ψηφιακα, αναλογικα, 4κ, αναμορφικους, τα παντα ολα.
Το μονο που λειπει ειναι οι γυναικες. Και για αυτο την κρινω αποτυχημενη............
Αν μας διαβάζει ο Βενιζέλος θα σε πάρει στο διπλωματικό σώμα να λύσεις το Σκοπιανό 8-)

Reaction score
968
Πλήρης ακουστική απομυθοποίηση των Wilson! Ίσως να φταίει η πολύ διαφήμιση, οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες (ακουστικά) υλοποιήσεις άλλων κατασκευαστών, κτλ.

Reaction score
8
Τα Wilson είναι καλά. Μάλλον έγινε μλκ στο σετάρισμα, όπως το δεξί ηχείο να παίζει το αριστερό κανάλι. Κάτι που συχνά έχει απαντηθεί, δεν θα είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία.
Συμφωνώ.Χάλια σετάπ,μόνο και μόνο για τα μάτια και στημένο,μάλλον,απο ακατάλληλους.Φαντασία μηδέν.Προσωπική άποψη,θα ήθελα να έβλεπα και να άκουγα τα Wilson με τον Devialet.Αυτό όμως θα έριχνε κατά πολύ το κόστος του συστήματος (εκτός του οτι θα έπαιζε καλύτερα).
Μια άλλη παρατήρηση για τα δωμάτια του Ορφέα είναι οτι όλα είχαν την υπογραφή/ήχο της Nordost.

Reaction score
968
Αδιάφορα εμφανισιακά, αλλά ευχάριστα ακουστικά (για καθημερινούς οικιακούς χώρους) ... ήταν αυτά τα μικρά (δανέζικα) sa:

Reaction score
1.430
Από γοητευτικά. .. κουραστικό twitter, υψηλες και μεσαίες χωρίς σώματα.. Καλά ρε παιδιά. .. όλη αυτή η καμπίνα που πάει ο όγκος της? Όλα στεγνά χωρίς ζωή. .. απομυθοποιηση...

Reaction score
1.430
Γενικά αρνητική επίδραση του χώρου που ίσως αδικουσε πολλά συστήματα 《 όπως τα scala..εκεί τα αδικουσαν και τα naim).. Και γιατί όλοι ρε παιδιά παίζανε τόσο δυνατά? Σε club ήμασταν?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
.
Αλλα βρε παιδια οι χωροι των σπιτιων μας ειναι καλυτεροι απο αυτων των δωματιων??....δεν νομιζω.......
Βρε μπουτια αλλα λεω αλλα μου λες......
Δεν μιλησα για τον χωρο μου (ο οποιος και αυτος εχει σοβαρα προβληματα) μιλησα γενικα.
Μακαρι καποιοι να ειχαν στο σπιτι τους τον χωρο που ηταν στημενα τα wilson!
Η διατύπωση θα ήταν σαφής εφόσον έλειπε η αντωνυμία ΄΄μας΄΄.
Παράδειγμα:
Οι οικιακοί χώροι ακρόασης-ως ιδιωτικής χρήσης- επιδέχονται παραμένουσα φροντίδα ακουστικής βελτίωσης,σε αντίθεση με τους ξενοδοχειακούς.
anemelos said:
Σε ποιο σχόλιο έγινε αυτό; Αν δεν σου κάνει κόπο.
Προστίθεται και το δικό μου ενδιαφέρον γιά την απάντηση...

Reaction score
1.844
:thumbsup:

Αναμένουμε με αγωνία πληθώρα φώτοζ, με τα απαραίτητα ανατριχιαστικά σχόλια, βεβαίως-βεβαίως. :p

Reaction score
460
Tα wilson ειναι καλα ηχεια, (δεν ειναι ομως !JBL :dance2:) εκει ομως που εχουν θεματακια ειναι οταν δυναμωνεις το volume,(αυτη η αποψη αφορα τα wilson και μονο).
Οταν το συστημα επαιζε σιγα ειχε ομορφα και περιγραφικα μεσουψηλα αλλα ανυπαρκτα μεσοχαμηλα,σαν να μην λειτουργουσε το γουφερ ........,εν συνεχεία τα μεσουψηλα αγριευαν επικινδυνα οταν οι εντασεις ανεβαιναν και υπηρχε μια ασαφεια παντου,.........ισως ο χωρος.....δεν γνωριζω.
Δεν μπορω να κρινω μεμονωμενα το καθε μηχανημα αυτου του σεταπ,μπορω να κρινω το συνολικο αποτελεσμα.
Ακριβο εως πανακριβο για αυτο που μας "εδωσε".
Τωρα για τα FOCAL UTOPIA (δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ηταν στημενο) που επαιζαν στο παραδιπλα δωματιο........εκει το αποτελεσμα ηταν στην αρχη "ομορφο" αλλα..... ηταν εξοχως προβολικα και σκληρα τα υψηλα σε σημειο που με κουρασαν αφανταστα!!!!,αλλα δεν ηταν κακο το συστημα,ειδικα εαν ηταν και αστρωτα τα ηχεια (τα βηρυλλια θελουν εκατονταδες ωρες για να στρωσουν,κατι γνωριζω επ αυτων...........),δικαιολογειται.....εν μερη.
Αυτα.....

Reaction score
968
Παρόλα αυτά .... FOCAL UTOPIA ανώτερα σε "ακουστικά" εκλαμβανόμενη ποιότητα από WILSON.

Reaction score
1.844
Έχω πρόταση για τον αντιπρόσωπα. Τα Utopia θένε στρώσιμο, είναι γενική παραδοχή. Είμαστε λοιπόν αρκετοί διαθέσιμοι να μας στείλει (με δικά του έξοδα εννοείται) στα σπίτια μας μετά τη Λαμπρή από ένα ζευγάρι Utopia να τα στρώνουμε μέχρι να κοντοζυγώσει η έκθεση. Θα το κάνουμε αφιλοκερδώς! :p

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Έχω πρόταση για τον αντιπρόσωπα. Τα Utopia θένε στρώσιμο, είναι γενική παραδοχή. Είμαστε λοιπόν αρκετοί διαθέσιμοι να μας στείλει (με δικά του έξοδα εννοείται) στα σπίτια μας μετά τη Λαμπρή από ένα ζευγάρι Utopia να τα στρώνουμε μέχρι να κοντοζυγώσει η έκθεση. Θα το κάνουμε αφιλοκερδώς! :p
Εισαι σιγουρος οτι συμφερει?
Την ΔΕΗ ποιος θα την πληρωσει ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss