Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Reaction score
372
Tα wilson ειναι καλα ηχεια, (δεν ειναι ομως !JBL :dance2:) εκει ομως που εχουν θεματακια ειναι οταν δυναμωνεις το volume,(αυτη η αποψη αφορα τα wilson και μονο).
Οταν το συστημα επαιζε σιγα ειχε ομορφα και περιγραφικα μεσουψηλα αλλα ανυπαρκτα μεσοχαμηλα,σαν να μην λειτουργουσε το γουφερ ........,εν συνεχεία τα μεσουψηλα αγριευαν επικινδυνα οταν οι εντασεις ανεβαιναν και υπηρχε μια ασαφεια παντου,.........ισως ο χωρος.....δεν γνωριζω.
Δεν μπορω να κρινω μεμονωμενα το καθε μηχανημα αυτου του σεταπ,μπορω να κρινω το συνολικο αποτελεσμα.
Ακριβο εως πανακριβο για αυτο που μας "εδωσε".
Αντώνη τα Wilson είναι όντως καλά ηχεία αλλά και εξαιρετικά υπερτιμημένα (είχα 2 από αυτά σπίτι μου και έχω προσωπική άποψη).

Έχουν συγκεκριμένο ηχητικό χαρακτήρα, με πολύ ουδετερότητα, σε σημείο που εμένα προσωπικά με κουράζει. Η συμβίωση μαζί τους θα έλεγα ότι ήταν "αγχωτική" και δεν ευχαριστήθηκα ποτέ τη μουσική μου όπως θα έπρεπε με ένα ηχείο στα λεφτά τους.
Σε κάποιους άλλους βέβαια αυτό μπορεί να αρέσει, οπότε περί ορέξεως…..

Reaction score
118
Γενικά τα πολύ ακριβά δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Αν υπήρχαν κουρτίνες σίγουρα θα ήταν πολύ κάτω στις επιλογές μου.
Προσωπικά αυτό που άκουσα μου άρεσε στο δωμάτιο με τα Neat και στο αντίστοιχο δωμάτιο που έπαιζαν τα μεσαία Duevel. Εντυπωσιακή τέλος η παρουσία των Ελλήνων κατασκευαστών !

Reaction score
118
Έχω πρόταση για τον αντιπρόσωπα. Τα Utopia θένε στρώσιμο, είναι γενική παραδοχή. Είμαστε λοιπόν αρκετοί διαθέσιμοι να μας στείλει (με δικά του έξοδα εννοείται) στα σπίτια μας μετά τη Λαμπρή από ένα ζευγάρι Utopia να τα στρώνουμε μέχρι να κοντοζυγώσει η έκθεση. Θα το κάνουμε αφιλοκερδώς! :p
Τα Utopia του αυτοκινήτου μου έπαιξαν κοντά στις 10 ημέρες συνεχώς πριν κρίνουμε το αποτέλεσμα ικανοποιητικό. Τα μεγάλα φαντάζομαι χρειάζονται 6μηνο ..

Reaction score
460
Αντώνη τα Wilson είναι όντως καλά ηχεία αλλά και εξαιρετικά υπερτιμημένα (είχα 2 από αυτά σπίτι μου και έχω προσωπική άποψη).

Έχουν συγκεκριμένο ηχητικό χαρακτήρα, με πολύ ουδετερότητα, σε σημείο που εμένα προσωπικά με κουράζει. Η συμβίωση μαζί τους θα έλεγα ότι ήταν "αγχωτική" και δεν ευχαριστήθηκα ποτέ τη μουσική μου όπως θα έπρεπε με ένα ηχείο στα λεφτά τους.
Συμφωνω απολυτα Μιχαλη.

Reaction score
3.512
τα Grimm θα ήθελα να τα ακούσω και με το Sub τους μόνο και μόνο για να μου φύγει η περιέργεια
αν και πιστεύω στα λεγόμενα του "μέντορα" μου που με βόλταρε σε όσα περίπτερα άξιζε αναλύοντας τα πάντα

Reaction score
1.844
Εισαι σιγουρος οτι συμφερει?
Την ΔΕΗ ποιος θα την πληρωσει ?
Δεν διαβλέπω εμπορικό πνεύμα. Τη ΔΕΗ θα την πληρώσουν οι επισκέπτες.
- Έλα αύριο βράδυ και φέρε τις μουζικές σου να τις ακούσουμε στις ηχειάρες μέχρι να τις επιστρέψουμε. Όπως θάρχεσαι κάνε κάπου μια στάση και πιάσε 2-3 πίτσες. Και τίποτε μπυρόνια, μόνο κοίτα να είναι παγωμένα. ;)

Εν τω μεταξύ όλη την αυριανή μέρα τη βγάζεις με ένα φρούτο, αφού το βράδυ θα ... σου κάνουν το τραπέζι. :p

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Ο ηχος της εκθεσης απο την μια και ο ηχος της Grimm απο την αλλη.......
η ηχητικη φαπα του 2013.......

Geometric απο τον Μπουλαματσαρα οπου οι γνωσεις του και το μερακι ευκολα τιναζουν την μπανκα με ενα transmission line ηχειο σε λογικοτατο κοστος για τον καθεναν μας,εξαιρετικα εξυπνη και τιμια αγορα με πολυ πολυ καλο ηχο τα PMC στην Solid Foundation,για αλλη μια φορα ο Μιχαλης ο Φουασης ξερει να βαζει τον πηχη ψηλα και να γοητευει τους ακροατες με τις μηχαναρες του και το ηχητικο αποτελεσμα......,ακριβεια και ολοζωντανη πληροφορια απο το set up της Scale Audio με μηχανες της CH,Gryphon.....μεγαλος ηχος απο ενα μικρο ηχειο.

Ποσο μετρια τελικα επαιζαν αυτες οι ............υπερμηχανες-ηχεια του ονειρου για καποιους!!!!!!!!!!!

ετσι απλα κατα την ταπεινη μου αποψη....

Reaction score
7.882
Σαν βγεις λοιπόν στον πηγαιμό
για την ακουστική σουΙθάκη,
μακάρι να ΄σαι τυχερός
και να βρεθείς στην Θράκη...

Εκ Αλεξανδρούπολης ορμώμενα, τα SPL "Στάλα" στα 900 euro, είναι τα ηχεία της έκθεσης, κατά τη ταπεινή μου άποψη.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Καλά που ήταν και ο Βαγγέλης και έσωσε το V, γιατί αλλιώς μόνο το A θα ήταν από το AV της έκθεσης!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Να τα πουμε ομως και λιγο απο την αλλη πλευρα......του επαγγελματια......

ας αφησουμε στην ακρη τα οποια θελω μας,τα γουστα μας,αυτο που εμεις θεωρουμε ηχητικη αληθεια,τα καποτε ονειρα μας και ας πω κατι....οπως το αισθανομαι.....οι εισαγωγεις-αντιπροσωποι που φερνουν την τεχνολογια στην δικη μας αγορα ,που παμε στα μαγαζια τους να ακουσουμε τις μηχανες που γουσταρουμε ,να δουμε απο κοντα τα εργαλεια που θα θελαμε επανω στο ρακ μας καποια στιγμη ,ηταν και φετος πολλοι απο αυτους παροντες σε αυτο το sound gathering ,ειτε τους περισσευαν τα χρηματα ειτε οχι εστησαν και φετος τα ρακ με τις μηχανες τους,μας προσεφεραν (οσο ειναι δυνατον σε αυτα τα δωματια)τα δικα τους πιστευω για την αναπαραγωγη του ηχου,μιλησαν με πολλους απο εμας ειτε ειχαν την ορεξη ειτε οχι,μας εκαναν πολλα απο τα κεφια μας σε κατι που εμεις θελαμε να ακουσουμε........και αποψε οταν εμεις θα λεμε τα δικα μας αυτοι θα κουβαλλανε την πραματεια τους μεχρι αργα την νυχτα.....

Βιωνουν και αυτοι την ιδια σκληρη και γαμ@μενη πραγματικοτητα οπως ολοι εμεις και την παλευουν για να κρατησουν τα καταστηματα τους μαχιμα και ανταγωνιστικα!

Θελω λοιπον να τους ευχαριστησω ολους για αυτην τους την προσπαθεια και φυσικα να ευχηθω να συνεχισουν να μας προσφερουν αυτο που αγαπαμε....

Θα χαρω λοιπον ξανα του χρονου να ειναι ακομα περισσοτεροι σε αυτην εκθεση ασχετα αν το μελλον ολων μας ειναι βουτηγμενο στην αβεβαιοτητα !!!!!!!!!!

:geek::geek::geek::geek:

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Εμένα 1η εντύπωση μου έκανε η χαμηλή προέλευση.... μάλλον δεν είναι στα καλύτερα του αυτό το χόμπι στην Ελλάδα του 2013. Και λογικό γάρρρρ..

Το δωμάτιο που για εμένα "έπαιζε" μουσική, χωρίς υπέραναλύσεις και "συχνοτικό" άκουσμα, αλλά με φυσικό, πρωτογενές ξεκούραστο μεγάλο και pure άκουσμα καλός η κακός ήταν οι Lamm με τα Horning... Απόλυτα ασυμπίεστο άκουσμα, εντελώς ελεύθερο.

Μετα αξιόλογα ακούσματα είχαμε από... Neat με Accuphase και μου άρεσε η αναλογία κόστους απόδοσης των μικρών Υδράμα με "800€".

Ενα μεγάλο μπράβο και πάλι στις αξιόλογες ελληνικές προσπάθειες. Μπράβο φίλε Bull....

Εύχομαι το χόμπι μας να μην αργοπεθαίνει.... διότι θα ξαναπώ είδα πάλι τις ίδιες και ίδιες φάτσες... χωρίς πολύ νέα προσέλευση...

Καλές ακροάσεις..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Με τι συνοδά τα έπαιξες ; (προ - τελικό εννοώ)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera