Ενωση?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τον τελευταιο καιρο φτανουν στα αυτια μου -ειτε "ανοικτα" ειτε "κλειστα"- φωνες που απαιτουν την ενωση των δυο φορα που ασχολουνται με το αντικειμενο του AV.
Καθως δεν ειμαι λατρης του στρουθοκαμηλισμου προτιμω να φερω αυτο το θεμα ανοικτο προς συζητηση ετσι ωστε ολοι να μπορουν να συμμετεχουν αλλα και να ακουστουν οι αποψεις τους.

Ισως ειναι λαθος απο μερους μου να το κανω τετοια εποχη.
Το avsite ειναι πανισχυρο, με ολες τις κατηγοριες του να καλπαζουν και στο κατω κατω εαν καποιος αισθανεται "ριγμενος" και "προδομενος" αυτος μαλλον ειμαι εγω.
Αρα δεν θα επρεπε, αλλα what the hell?

Το μονο που μας καταμαρτυρουν ειναι η επαγγελματικη μου σχεση με καποιο καταστημα.Δεν ειμαι ιδιοκτητης του καταστηματος.Φευγω απο εδω καποια στιγμη?
Το avsite με ακολουθει.Δεν την ξαναπαταω οπως στο παρελθον.
Αλλωστε ποσοι απο εσας γνωριζουν οτι απο το απεναντι φορουμ ζητησαν απο τον ιδιοκτητη της επιχειρησης που εργαζομαι χωρο για δοκιμες και παρουσιασεις?
Μηπως ψευδομαι?Ας με διαψευσουν.
Και εγω σας λεω πως υποθετικα ο εν λογω ιδιοκτητης αποδεχοταν να τους δωσει χωρο κατω απο καποιες..."προυποθεσεις"
Τι θα γινοταν τοτε?
Που θα πηγαινε τοτε η..."ανεξαρτησια"?

Για αυτο λεω να αφησουμε τα μεγαλα λογια και να δουμε επιτελους εργα.
Να ξεκαθαρισουμε τους λογους υπαρξης των δυο φορα και εαν υπαρχει η αναγκη να συνεχισουν να υπαρχουν ξεχωριστα και ως οπου φτασουν
Εαν οχι και αισθανεστε την αναγκη ενωσης, ας δουμε τις προυποθεσεις κατω απο τις οποιες θα μπορουσε αυτη να γινει πραγματικοτητα.

Σε μια εποχη που εχει πλεον εκλειψει η κυρια αιτια διαχωρισμου των δυο φορα(avforum-avsite) και που οι συγνωμες(να τις βρασω, επρεπε να ειχατε καταλαβει απο τοτε) ακολουθουν η μια την αλλη σας απλωνω το χερι μου.
Το τι θα το κανετε ειναι δικο σας θεμα...

Reaction score
3
Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνει η ένωση.
Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Κι εγώ είχα γραφτεί, αν θυμάμαι καλά τότε, όπως είχα γραφτεί κι εδώ. Απλά μου άρεσε καλύτερα εδώ απ' ότι στο avforum.
Δεν ξέρω και πολλά για το άλλο site, αφού άλλωστε δεν έχω ξαναμπεί σε αυτό. Με καλύπτει πλήρως το AVSite στα τεχνικά θέματα και όχι μόνο.

Reaction score
786
Εγω ειμαι υπερ...

Στην Ελλαδα εχουμε το κακό να χωριζομαστε σε "παραταξεις" και "στρατοπεδα" χωρις λογο. Η ισχυς εν τη ενωσει παιδια...

Reaction score
8
Σε τι θα ωφελούσε μιά τέτοια ένωση ?
ΕΑΝ υπάρχουν κάποιοι που "ρίχνουν" φαρμάκι θα το κάνουν και ενωμένοι

Reaction score
14
Ανδρέα είμαι ενα σχετικά νέο μέλος του avsite που με τιμήσατε με την διαχείρηση του Δίχως όρια και θέμα. Κλέινω ενα χρόνο σε μερικές μέρες παρουσίας εδω μέσα αν και η γενική μου εμπειρία σε φόρουμς όπως άλλωστε ξέρεις είναι αρκετή.

Βρήκα μερικά πράγματα εδώ που δεν θα τα ξεχάσω και θα ήμουν άδικος να μην τα αναφέρω. Πρώτα πρώτα ποτέ δεν εννοιωσα newbie. Και με ένα ποστ με δεχθήκατε και ας ρώταγα κοτσάνες τότε, αλλά και ακόμα!! Δεν ήξερα αλλά ρώταγα, όπως και συνεχίζω. Και αυτό ήταν το αποτέλεσμα της καλής παρείστικης ατμόσφαιρας που βρήκα.

Δέχθηκα στην αρχή δυο DVD απο δύο συντονιστικά μέλη, αφιλοκερδώς και είδα ότι και τα δύο μέλη είχαν το πραγματικό τους όνομα στο φορουμ, και δεν χρησιμοποιούσαν nicknames. Αυτό μου έδωσε μια νότα ασφάλειας ότι βρίσκομαι σε ένα φόρουμ με πραγματικά άτομα, με αληθινούς ανθρώπους. Αυτό στην πορεία απεδείχθει πέρα για πέρα αληθινό καθώς αρχισα να γνωρίζω σιγά σιγά τους περισσότερους και να κάνουμε και παρέα. Η παρέα με άτομα που εχουν τα ίδια χόμπυ, τις ίδιες ιδέες και γενικά τα ίδια χνώτα, η ανταλλαγή απόψεων με άτομα επιπέδου όπως τα μέλη μας, είναι κάτι που σε γεμίζει θετικότατα.

Το avsite το έμαθα απο το google, περί avforum δεν γνώριζα, περί avclub, ακούω. Το ότι υπάρχουν και άλλα φορουμ, δεν μου λέει τίποτε. Το ότι σε αυτό που ανήκω εχουμε όλα όσα θελω σε ένα φορουμ αυτό μου αρκεί. Παρουσιάσεις, συναντήσεις, τραπεζώματα, καλή παρέα, καθημερινή επαφή με αξιόλογα άτομα, πλάκα, χιούμορ, ελευθερία έκφρασης, ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και νέων... αυτά με γεμίζουν.

Τώρα αν νέα μέλη ερχονται και βρούν εδώ το στέκι τους όπως εμείς βεβαίως και θα γίνουν αμέσως δεκτοί και αγαπητοί. Τώρα mergers/acquisitions και τα λοιπά εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο... δεν εχουν νόημα και κάτι ιδίαιτερο να μας προσφέρουν. Η ισχύς εν τη ενώσει??? Δεν νομίζω..

Reaction score
5
Εγώ να προσθέσω ταπεινά, ότι λίγος υγιής ανταγωνισμός ποτέ δεν έβλαψε κανέναν σε ένα ελεύθερο πεδίο, όπως το internet (ίσως το τελευταίο ελεύθερο πεδίο).

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.513
Για να μπορέσει να τοποθετηθεί κάποιος σ’ αυτή τη συζήτηση, προϋποτίθεται να γωρίζει κάποια θεμελιώδη δεδομένα:

1. Σε ποιούς ανήκουν τα δύο domain.
2. Ποιοί πληρώνουν για τη φιλοξενία και συντήρηση αυτών των τόπων.

Αυτά, όσον αφορά το ενδεχόμενο της συγχώνευσης. Κατά τα λοιπά, αυτοί οι δύο χώροι δεν είναι μαντριά, αλλά απλώς μέσο επικοινωνίας, πολλώ δε μάλλον τώρα, που εξέλειπεν η γάγγραινα των αστερακίων.

Reaction score
5
Αντρέα μου αν έχεις κάποια πρόταση για ενοποίηση από τους υπεύθυνους του avclub τότε να το συζητήσουμε, αλλά αν οι φωνές είναι από τα απλά μέλη τότε δεν βλέπω τον λόγο να το αναλύσουμε αφού οι υπεύθυνοι μπορεί να έχουν τέλειος διαφορετική άποψη.

Reaction score
281
Προσωπικα, που δεν εχω να χωρισω τιποτε και με κανεναν (ουτε απο δω, ουτε απο κει) θα μου αρεσε να γινουν τα 2 φορα 1.
Επειδη ομως απο οτι εχω αντιληφθει υπαρχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ των αρχηγων, (επιτρεψτε μου την λεξη, δεν γνωρισω ποια ειναι η δόκιμη), αυτο ειναι αδυνατον.
Και να γινοταν καποια στιγμη, συντομα θα γινοταν χαλια.
Οποτε κατα την γνωμη μου καλυτερα να παραμεινουν ως εχουν, εξαλλου για εμενα το απλο μελος, ειναι καλυτερα να αντλω πληροφοριες/ενημερωση απο 2 τοπους.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Κώστας Κόγιας said:
Για να μπορέσει να τοποθετηθεί κάποιος σ’ αυτή τη συζήτηση, προϋποτίθεται να γωρίζει κάποια θεμελιώδη δεδομένα:

Αυτά, όσον αφορά το ενδεχόμενο της συγχώνευσης. Κατά τα λοιπά, αυτοί οι δύο χώροι δεν είναι μαντριά, αλλά απλώς μέσο επικοινωνίας, πολλώ δε μάλλον τώρα, που εξέλειπεν η γάγγραινα των αστερακίων.
Κωστα, μπορω να απαντησω μονο στο σκελος που αφορα το AVSite
To domain ανηκει κατα 100% σε εμενα και εγω πληρωνω για την φιλοξενια και την συντηρηση επισης κατα 100%

Reaction score
281
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Κώστας Κόγιας said:

To domain ανηκει κατα 100% σε εμενα και εγω πληρωνω για την φιλοξενια και την συντηρηση επισης κατα 100%

Ανδρεα Κ., δεν σε γνωριζω, ευχαριστω για την πληροφορια και ευχαριστω για την δυνατοτητα που μου δινεις να συμμετασχω στο φορουμ. (χωρις να σε πληρωνω και να λεω οτι θελω)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.513
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Κώστας Κόγιας said:

Πολύ ωραία. Μήπως είναι ανακοινώσιμο, σε ποιόν ανήκει το avclub.gr ;

Reaction score
281
Κώστας Κόγιας said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Κώστας Κόγιας said:

Πολύ ωραία. Μήπως είναι ανακοινώσιμο, σε ποιόν ανήκει το avclub.gr ;

Αυτο μαλλον δεν θα το βρεις εδω

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Νομίζω ότι όσοι δεν επιζητούν την ένωση δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι όπως και εδώ, έτσι και εκεί, υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι που μπορούν με τις σωστές προϋποθέσεις να δώσουν πολλά. Τα φόρα είναι μέθοδοι επικοινωνίας και συνεπώς πρωταρχικός σκοπός τους είναι η ανάγκη αυτή. Στις περιπτώσεις μας όμως, τα φόρα έχουν εξειδικευμένα θέματα (audio – video) και εκ των πραγμάτων πρέπει να υπάρχει και επί του θέματος, ουσία.

Θεωρώ ότι η προσπάθεια και μόνον κάποιων ανθρώπων δεν αρκεί. Αν θέλουμε να έχουμε και ουσία οι υποδομές είναι απαραίτητες. Τοιουτοτρόπως η παρουσία ενός παντογνώστη δεν λέει τίποτα αν δεν υπάρχει αντικείμενο. Δεν ξέρω αν οι χώροι της Ηχοέκφρασης μπορούν να δοθούν και στα παιδιά του avclub που το χήτησαν και με ποιές προϋποθέσεις. Σίγουρα είναι καλοί αυτοί οι χώροι. Μαθαίνω ότι κάποιοι την επισκέπτονταν συχνότερα πριν αναλάβουν κάποιες θέσεις στο avclub

Ευχής έργο όμως για μένα θα ήταν, για παράδειγμα στην τελευταία παρουσίαση του optoma να είναι μαζεμένοι άπαντες και να μην μείνουν κάποιοι παραπονεμένοι επειδή ντρέπονται να έρθουν και από εδώ. Ήδη προσπαθούν από ότι διαβάζω, σε συνεννόηση με τον αντιπρόσωπο να δούνε και αυτοί τον προβολέα. Απλό χάσιμο χρόνου, για μια ετεροχρονισμένη παρουσίαση. Ποιό το όφελος του 2ου, ποιό το όφελος της ξεχωριστής παρουσίασης όταν ο 1ος (πριν και από τα περιοδικά), ήδη το έχει παρουσιάσει?

Και αν αύριο το πρωί ο ιδιοκτήτης της ηχοέκφρασης δεν μας θέλει εκεί? Αν αύριο το πρωί ο Καφάτος φύγει από την ηχοέκφραση? Μα θα γίνει ότι θα γινόταν αν ήταν στο όνομά του και το avforum όταν έφυγε από την laserland. Απλό είναι και δεν θέλει πολύ σκέψη. Όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν θα καταλάβει κανείς απολύτως τίποτα…

Το κέρδος της ένωσης?
Το κέρδος φίλοι μου είναι ανεκτίμητο. Η ανταλλαγή απόψεων και η διάδοση γνώσης είναι ότι μεγαλύτερο μπορεί να προσφέρει ένα φόρουμ. Τα περιοδικά θα δείχνουν σαν φτωχοί συγγενείς μπροστά μας και το κυριότερο όλων, όλα αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται ανιδιοτελώς και θα συνεχίσουν να προσφέρονται σε όποιον έχει την διάθεση να κάνει δύο παραπάνω κλικ στο pc του. Σε αυτήν την προσπάθεια η άποψή μου είναι ότι χρειάζεται καπετάνιος. Χρειάζεται αυτός που αφ’ ενός θα προσφέρει στο φόρουμ την «ουσία» αλλά αφ’ ετέρου θα διοικεί, όχι ως δικτάτορας αλλά με δημοκρατικές διαδικασίες και την βοήθεια όλων. Το avforum το θυμούνται όλοι κάποιες εποχές. Εγώ στο πρόσωπο του Ανδρέα βλέπω αυτό το άτομο. Αυτή βεβαίως είναι η δική μου άποψη.

Προϋποθέσεις εγώ δεν βλέπω. Ούτε αντιπαλότητες βλέπω. Ένα πράγμα χρειάζεται και αυτό είναι η συνειδητοποίηση ότι όλα αυτά είναι στο κεφάλι μας και μόνον εκεί. Πρέπει να διαλέξουμε με βάση ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ και αυτό είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να εξασκήσουμε το χόμπυ μας. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε 2η μοίρα και το ίδιο ισχύει για τον καθέναν από εμάς προσωπικά. Και αν υπάρχουν δύο, πέντε ή δέκα που έχουν βαριά καρδιά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα μπροστά στους 3000 του avsite ή τους 1000 του avclub.

Προσωπικά εκτιμώ ανθρώπους και από εδώ και από εκεί.
Είμαι σαφέστατα υπέρ μιας ένωσης των δύο φόρουμ ειδικά αφού δεν υπάρχουν πλέον οι λόγοι να είναι χωρισμένα. Σε αυτό το ενδεχόμενο εγώ δεν βάζω προϋποθέσεις. Προσωπικά θέλω να κάνω το χόμπυ μου, θέσεις και διαχειριστηλίκια είναι στην διάθεση όποιου νομίζει ότι τα θέλει. Ξέρω καλά ότι υπάρχουν κι άλλοι που συμφωνούν με αυτήν την λογική.

Ελπίζω να δω και τις απόψεις άλλων παιδιών, ελπίζω σε κάτι καλό, σε έναν διάλογο ουσίας. Ενδεχομένως να χρειάζεται και ένα poll και στα δύο forum...

Reaction score
0
Ξεκίνησα από μέλος του avforum όταν τα μέλη του ήταν ακόμα σε 2ψήφιο αριθμό. Με έριδες κλπ δεν ασχολήθηκα και, όταν μετά τον στρατό επέστρεψα, τα πράγματα είχαν αλλάξει και πλέον υπήρχαν avforum και avsite. Δεν το γνώριζα μέχρι που μου το είπε ο Αντρέας (νόμιζα ότι μιλούσα σε μέλος του avforum και αυτός ηρεμότατα μου εξήγησε τον διαχωρισμό, τη νέα προσπάθεια κλπ).
Από τότε στις πολλές απορίες που έχω κατά καιρούς αναγκάζομαι να ποστάρω το ίδιο μήνυμα και στις δύο σελίδες. Μετά παρακολουθώ δυο διαφορετικές ακολουθίες απαντήσεων-λύσεων, αν κάποια απάντηση μου δημιουργεί νέα απορία αναγκάζομαι να την ποστάρω και στην "άλλη πλευρά" για να μπει και αυτή η παράμετρος στην κουβέντα κλπ.
Θα ήταν πολύ πιο εύκολο για όλα τα θέματα να πέφτανε με την μια στην αντίληψη όλων των μελών και οι απαντήσεις του ενός να δίνουν έναυσμα στους άλλους για νέα επιχειρήματα κ.ο.κ.
Βέβαια τίθεται θέμα διαφορετικής "σχολής av", κάτι που προσωπικά το εντοπίζω σε κάθε προσέγγιση που αφορά προβολείς, ήχο κλπ. Καλώς ή κακώς κάθε site έχει δοαφορετική προσέγγιση, κάτι σαν dlpακηδες, lcdάκηδες και crtάκηδες. Δεν ξέρω πώς αυτά θα μπορούσαν να συστεγαστούν, το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν κάθε ζήτηση συμβουλής να μετατρέπεται σε κόντρα σχολών.
Επίσης ξέρω ότι υπάρχουν προσωπικές έριδες μεταξύ των ηγετικών μελών των δύο σελίδων, κάτι που από την αρχή κάνει το όποιο εγχείρημα αμφίβολο.
Πάντως εγώ αν πχ το avsforum και το avforums ενωνόταν θα παρακολουθούσα με "λαιμαργία" το νέο υπερ-site. Αλλά και σαν 2 ανεξάρτητες σελίδες πάλι τις παρακολουθώ. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο δεν ισχύει και για τα αντίστοιχα ελληνικά.

Reaction score
1
Αντρέα, σχετικά με τους προβληματισμούς που εκθέτεις, έχω να κάνω τα παρακάτω σχόλια:

Τον τελευταιο καιρο φτανουν στα αυτια μου -ειτε "ανοικτα" ειτε "κλειστα"- φωνες που απαιτουν την ενωση των δυο φορα που ασχολουνται με το αντικειμενο του AV.
Καθως δεν ειμαι λατρης του στρουθοκαμηλισμου προτιμω να φερω αυτο το θεμα ανοικτο προς συζητηση ετσι ωστε ολοι να μπορουν να συμμετεχουν αλλα και να ακουστουν οι αποψεις τους.
Πιστεύω ότι πολύ καλά κάνεις και το αναφέρεις ανοικτά, γιατί διαφορετικά μπορεί να παρουσιαστούν διάφορες "φωνές" που ακόμα έχουν κατάλοιπα από τις καταστάσεις του παρελθόντος. Και πίστεψέ με δεν είναι πολύ μακριά ούτε οι ημέρες ούτε τα γεγονότα!!!

Ισως ειναι λαθος απο μερους μου να το κανω τετοια εποχη.
Λάθος σου δεν είναι σίγουρα αφού οι εξελίξεις αυτή την περίοδο συμβαίνουν. Απλά για όσους σε έχουν γνωρίσει απο κοντά επιβεβαιώνουν την ποιότητα χαρακτήρα και τρόπου σκέψης, επάνω στο όραμα και τους στόχους που έχεις θέσει, από κοινού με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας (admins & mods), και πιστεύεις ότι το AVSite πρέπει να επιδιώκει.

Το avsite ειναι πανισχυρο, με ολες τις κατηγοριες του να καλπαζουν και στο κατω κατω εαν καποιος αισθανεται "ριγμενος" και "προδομενος" αυτος μαλλον ειμαι εγω.
Αρα δεν θα επρεπε, αλλα what the hell?
Ανεξάρτητα από τα γεγονότα του παρελθόντος που κάποιοι φίλοι από εδώ μέσα τα ζήσανε και κάποιοι τα διαβάσαμε, δεν μου είναι προφανής ούτε ο λόγος, άλλα ούτε και πιστεύω ότι είναι κατάλληλος ο χρόνος, για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε περί ενώσεως για δύο λόγους-ερωτήματα:
1) Αν κάποιοι επιθυμούσαν την ένωση των δύο fora γιατί προχώρησαν στη δημιουργία του avclub και δεν ήρθαν να προσαρτηθούν στο ήδη υπάρχον AVSite; Άλλωστε περιορισμοί στον αριθμό ή την "προέλευση" των μελών δεν τέθηκαν ποτέ. Τί εμπόδιζε λοιπόν να ενταχθούν όλα τα μέλη του ΑVForum στο AVSite? Γιατί τώρα και όχι άμεσα όταν το AVForum έπαψε τη λειτουργία του;
2) Mήπως απάντηση στα παραπάνω είναι το κλίμα και ο τρόπος επικοινωνίας που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των μελών AVForum, ο οποίος τους ήταν και περισσότερο αποδεκτός από τον τρόπο λειτουργίας που υπάρχει στο AVSite. Και εξηγούμαι.
Η φιλοσοφία των δύο fora είναι τελείως διαφορετική ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης κάποιων θεμάτων (π.χ. κλειδώματα, ban μελών κ.λπ.). Αναρρωτιέμαι λοιπόν μήπως μία ενδεχόμενη ένωση δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα σε κάποιους τομείς? Και άραγε όσοι προτείνουν αυτή την ένωση έχουν σκεφτεί τί απαιτείται και αν τα μέλη των δύο fora έχουν τη διάθεση να υποστούν κάποιες αλλαγές, όποιες και αν είναι αυτές?
Ναι, συμφωνώ στο "η ισχύς εν τη ενώσει" αλλά τί θα ενώσουμε τελικά. Δύο ίδια πράγματα, ή την Ανατολική με τη Δυτική Γερμανία όπου ναι μεν όλοι είμαστε "Γερμανοί" αλλά η κουλτούρα και η φιλοσοφία ζωής είναι διαμετρικά αντίθετες?
Έπειτα, δε βρίσκω και το λόγο του να μην υπάρχουν δύο διαφορετικές "φωνές" στον AV χώρο. Άλλωστε η συμμετοχή και στα δύο είναι ελεύθερη και ο καθένας γράφει και παρακολουθεί ό,τι τον εκφράζει καλύτερα ή και τα δύο ταυτόχρονα. Η παράλληλη συμμετοχή και παρακολούθηση και των δύο forum δεν είναι ούτε απαγορευτική, ούτε και καταρρίπτει κάποια προνόμια "αποκλειστικότητας".

Το μονο που μας καταμαρτυρουν ειναι η επαγγελματικη μου σχεση με καποιο καταστημα.Δεν ειμαι ιδιοκτητης του καταστηματος.Φευγω απο εδω καποια στιγμη?
Το avsite με ακολουθει.Δεν την ξαναπαταω οπως στο παρελθον.
Για αυτό το θέμα και εγώ στην αρχή, όταν πρωτοξεκίνησα να διαβάζω το forum είχα τις επιφυλάξεις μου, Ωστόσο, παρακολουθώντας με προσοχή πολλές φορές τα γραφόμενά σου και γνωρίζοντάς σε και προσωπικά, νομίζω ότι δεν υφίσταται καμία μομφή εναντίον σου. Όποιος θεωρεί το αντίθετο νομίζω ότι to AVSite είναι ανοιχτό βήμα για να το εκφράσει. Τεκμηριωμένα όμως και με αποδείξεις!

Αλλωστε ποσοι απο εσας γνωριζουν οτι απο το απεναντι φορουμ ζητησαν απο τον ιδιοκτητη της επιχειρησης που εργαζομαι χωρο για δοκιμες και παρουσιασεις?
Μηπως ψευδομαι?Ας με διαψευσουν.
Το γεγονός αυτό και μόνο αποδεικνύει την αβασιμότητα όσων αναφέρονται στα περί σύνδεσης AVSite και "επαγγελματικής σχέσης" με το χώρο εργασίας σου. Παράλληλα δείχνει την αναγνώριση της προσπάθειας που έχεις καταβάλει και συνεχίζεις, καθώς και την αποδοχή από όλους εμάς που κατά καιρούς συμμετέχουμε στις διάφορες εκδηλώσεις ή παρουσιάσεις που διοργανώνονται

Και εγω σας λεω πως υποθετικα ο εν λογω ιδιοκτητης αποδεχοταν να τους δωσει χωρο κατω απο καποιες..."προυποθεσεις"
Τι θα γινοταν τοτε?
Που θα πηγαινε τοτε η..."ανεξαρτησια"?
Συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. Για το λόγο αυτό και επειδή μερικές φορές με έχει προβληματίσει το γεγονός της θεωρητικής "συνύπαρξης" και " σύνδεσης" του AVSite με το χώρο που εργάζεσαι, έχω να σου κάνω μία πρόταση-σκέψη, την οποία όμως θα σου στείλω αρχικά με pm ή τηλεφωνικά, και κατόπιν αφού τη συζητήσεις με την υπόλοιπη ομάδα (Αdmins & Mods) την βάζουμε σε δημόσια διαβούλευση για να μαζέψουμε γνώμες και ιδέες.

Για αυτο λεω να αφησουμε τα μεγαλα λογια και να δουμε επιτελους εργα.
Να ξεκαθαρισουμε τους λογους υπαρξης των δυο φορα και εαν υπαρχει η αναγκη να συνεχισουν να υπαρχουν ξεχωριστα και ως οπου φτασουν
Εαν οχι και αισθανεστε την αναγκη ενωσης, ας δουμε τις προυποθεσεις κατω απο τις οποιες θα μπορουσε αυτη να γινει πραγματικοτητα.
Εδώ η κουβέντα σηκώνει πολύ σκέψη! Αλλαγές χρειάζονται σίγουρα και από τους δύο, αφού φαντάζομαι ότι στόχος κοινός είναι η διαρκής βελτίωση. Το θέμα είναι όμως, στη θεωρητική περίπτωση που θα αποφασιστεί η "ένωση", ποιός θα πρέπει να κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις, να λάβει τις περισσότερες αποφάσεις, και να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του; Πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο το τόλμημα, και θεωρώ ότι ίσως ακόμα και αν όλα "δουλέψουν καλά" τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να ξεπηδήσει ένα τρίτο site με τους ένθεν και κείθεν "αντιφρονούντες", οπότε θα έχουμε πάλι μία από τα ίδια. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται..."

Σε μια εποχη που εχει πλεον εκλειψει η κυρια αιτια διαχωρισμου των δυο φορα(avforum-avsite) και που οι συγνωμες(να τις βρασω, επρεπε να ειχατε καταλαβει απο τοτε) ακολουθουν η μια την αλλη σας απλωνω το χερι μου.
Το τι θα το κανετε ειναι δικο σας θεμα...
Όπως εύστοχα παρατηρείς δεν είναι θέμα συγνώμης, ούτε των διαφορών που υπήρχαν (ανεξαρτήτως προσωπικών λόγων) κατά το παρελθόν, και καλά κάνεις και απλώνεις το χέρι σου. Σάφώς και δεν φοβάμαι μία "σύγκρουση" διαχειριστών ή moderators μεταξύ των δύο fora. Εγώ μόνο έχω ένα φόβο για το τί πραγματικά θα κάνουν ή τί θέλουν να κάνουν όσοι (ελπίζω φίλοι) ξεκινούν μία τέτοια ιστορία, και αν πραγματικά είναι διατεθειμένοι για μία τέτοια αλλαγή...

Φιλικά
Stelexos

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Διαβαζω με πολυ μεγαλη προσοχη τα οσα γραφετε και σαφως τα λαμβανω υποψην.
Ομως θελω να ακουσετε και αυτο:
Τα τελευταια 2,5 χρονια ερχονται καποιες στιγμες που συναντω καποιους φιλους απο τα "παλια".Οσο και εαν θελω να ανοιχτω, να γελασω, να τους πω ενα μυστικο βρε αδερφε, παντα υπαρχει ενα κοκκινο σημα πανω απο το κεφαλι τους που αναβοσβηνει και γραφει "κακος".Η "εχθρος".Η "αντιπαλος"¨
Και παντα ειμαι "κουμπωμενος" απεναντι τους οσο και εαν προσπαθω να μην το δειξω.

Ε, αυτο θελω να σταματησει!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.124
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis