Ενωση?

Reaction score
5
Πω πω .... Μπάμπη Κολέζα (μάλλον διαβάζεις....) έχω ξεχάσει τις κασσέτες σου φίλε........ Δεν το έκανα επίτηδες ορκίζομαι !!!!!!!

Απλά μας έφαγε η δουλειά και η καθημερινότητα. Με την πρώτη ευκαιρία θα σε πάρω τηλ να στις δώσω (είμαι απαράδεκτος ξέρω.... αλλά έχω ελαφρυντικά .... ελπίζω :p)

XXX

Reaction score
5
Stelios said:
Και φιλάκια βλέπω...
Είπαμε να βελτιωθούν οι σχέσεις μας των δύο forums...αλλά όχι κι έτσι!
Εγώ ΔΕΝ πρόκειται να φιλήσω κανέναν σας, ΟΚ?
(Και κανέναν άλλον for that matter...)
:mrgreen:

Reaction score
786
Γιατι δεν μαζευομαστε και απο τα δυο fora στο Blue Train να συσφιξουμε τις σχεσεις μας οριστικα και αμετακλητα? :D

Reaction score
7
Μία πρόταση...

Με 2.533 Views το συγκεκριμένο τόπικ έχει προφανώς πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για πάρα πολλά μέλη.
Από την άλλη 225 replies και μάλιστα από όχι περισσότερα από 30 άτομα (εκτίμησή μου) δείχνει (κατά τη γνώμη μου) ότι πολλοί θεωρούν ανούσια τη συζήτηση και φυσικά δεν έχουν καμμία διάθεση και ούτε τους αφορούν οι ιδεολογικές και θεσμικές ανησυχίες των ολίγων.

Ενα μόνο πράγμα ίσως θέλουν να μάθουν: θα ενωθούν ή όχι τα δύο φόρα σε ένα νέο με συγκεντρωμένη τη γνώση όλων των πραγματικών audio/video fanatics?

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αρμοδιότερος να αποφασίσει επ'αυτού από τα ίδια τα μέλη τους και γι'αυτο προτείνω τη διενέργεια ενός poll με το απλό ερώτημα: "Συμφωνείτε με τη συνένωση του AvSite και του AvClub σε ένα νέο φόρουμ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?"

Βέβαια, οι ιθύνοντες θα έχουν το βάρος της εφαρμογής ή όχι της όποιας ετυμηγορίας των μελών (που όπως διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία είναι η πραγματική δύναμη του κάθε φόρουμ) και εκεί θα κριθούν πραγματικά οι προθέσεις του καθενός.

Φωνή λαού, οργή Θεού, αλλά και η δικτατορία είναι κι αυτή μια μορφή πολιτεύματος...

Reaction score
6
petesoulis said:
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αρμοδιότερος να αποφασίσει επ'αυτού από τα ίδια τα μέλη τους και γι'αυτο προτείνω τη διενέργεια ενός poll με το απλό ερώτημα: "Συμφωνείτε με τη συνένωση του AvSite και του AvClub σε ένα νέο φόρουμ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?"

Δεν εχουν καμια δουλεια τα μελη να αποφασισουν για τιποτα.
Αλλοι ειναι οι αρμοδιοι για να παρουν αυτου του ειδους τις αποφασεις .
Αντε γιατι θα καλομαθω και μετα θα παω στην εταιρεια που δουλευω ως υπαλληλος και θα ζητησω την αμεση συγχωνευση με την τελεφουνκεν.

Reaction score
118
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
O browser δεν εχει αδικα.
Απλα καπου καπου, και συγκεκριμενα οταν οι guests ξεπερνουν τα μελη, κανουμε χρηση του login για να ενθαρυνουμε νεες εγγραφες.
Ελπιζω να μην ειναι ενοχλητικο :oops:
Μην ορκίζεσαι.
Παράδειγμα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1480

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=2755

Πατήσατε και στα 2;
Επομένως αυτό που λές Ανδρέα υσχίει μόνο για το Avsite.

Reaction score
7
Cinemusic - Ανδρεας said:
Αντε γιατι θα καλομαθω και μετα θα παω στην εταιρεια που δουλευω ως υπαλληλος και θα ζητησω την αμεση συγχωνευση με την τελεφουνκεν.
Εγψ θα προτιμουσα μια συγχωνεΨη με τα Everest ή με το Γρηγορη...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.858
Cinemusic - Ανδρεας said:
petesoulis said:

Δεν εχουν καμια δουλεια τα μελη να αποφασισουν για τιποτα.
Αλλοι ειναι οι αρμοδιοι για να παρουν αυτου του ειδους τις αποφασεις .
Δε νομίζω πως έχει σημασία, αλλά αυτό που γράφεις δεν είναι σωστό.

Οι αρμόδιοι στο Avsite (Ανδρέας Κ, λόγω ιδιοκτησίας) εξέφρασε την επιθυμία του. Άσχετο αν ήθελε να ακούσει τις απόψεις όλων. Εδώ το poll με αυτή την έννοια δεν έχει θέση.

Οι αρμόδιοι στο AvClub είναι τα μέλη (έτσι κατάλαβα) κι όχι οι διαχειριστές. Εκεί τα μέλη θα αποφασίζουν για όλα ακόμα και για το ποιοί είναι διαχειριστές, με δημοκρατικές διαδικασίες (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Άρα το poll έχει θέση στο AvClub μόνο. Ίσως είναι ευθύνη των διαχειριστών να θέσουν εκεί το poll.

Μπάμπης ε? χε χε χε χε χε.......

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907