Ενωση?

Reaction score
1
Αντρέα και λοιποί φίλοι,

Στους προβληματισμούς που έχω ήδη αναφέρει παρακαλώ να προσθέσετε και τα παρακάτω ως μία απλή (ή ίσως και πιό σοβαρή) ένδειξη για τις αμφιβολίες του εγχειρήματος της "ένωσης"...

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14004.135

Σαφώς αναφέρομαι στο σχόλιο του (τέως; ) μέλους "Ntinos72"
Ειμαι μελος και στα δυο φορα.

Ενδεχομενως να ειναι αδιαφορο για τους περισσοτερους απο αυτο το φορουμ, αλλα επειδη το στυλ - ευτυχως οχι ολων - προσβαλλει το αλλο φορουμ, (δηλαδη και εμενα σαν μελος του), δεν επιθυμω να συμμετασχω ξανα στο avsite.
Ασφαλώς η γνώμη ενός ατόμου δεν απεικονίζει το σύνολο των συμμετεχόντων σε ένα forum.
Μήπως όμως είναι ενδεικτική για το τί εννοούσα μιλώντας "περί διαφορετικών αντιλήψεων και φιλοσοφιών" στα δύο fora?
Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως μάλλον έχω δίκιο. Συνεπώς το θέμα χρειάζεται πολύ σκέψη πριν πει κανείς απλά ένα ναι ή ένα όχι! :(

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.858
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Nομιζω πως ειναι πλεον ξεκαθαρο απο ολους σημερα πως το avforum εκλαπει απο εμενα.Εαν ηταν διαφορετικα και εαν το ειχε δημιουργησει καποιος αλλος τοτε θα γνωριζε πως να το "τρεξει" ακομα και εαν ειχε πεσει ο ουρανος στο κεφαλι του.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νά'σαι καλά ρε φίλε, έλιωσα στο γέλιο!

Reaction score
1.863
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Στεργιο λες:
Σχετικά με τους προβληματισμούς του στυλ: "γιατί έγινε το avclub αφού υπήρχε ήδη το avsite?" αυτόματα γεννά το ερώτημα: "γιατί να γίνει το avsite αφού υπήρχε ήδη το avforum?".
Nομιζω πως ειναι πλεον ξεκαθαρο απο ολους σημερα πως το avforum εκλαπει απο εμενα.Εαν ηταν διαφορετικα και εαν το ειχε δημιουργησει καποιος αλλος τοτε θα γνωριζε πως να το "τρεξει" ακομα και εαν ειχε πεσει ο ουρανος στο κεφαλι του.
Η πρωτη ερωτηση-δεν κρυβω-πως ηταν εκπληξη για μενα.
Χμμμ, δε θα εκφέρω άποψη για το τι έγινε με το avforum.

Ακόμη όμως και αν συμφωνήσω μαζί σου, αυτό που γράφεις με προβληματίζει.

Τι θα πει "εκλάπη"???

Ήσουν κάτοχος του φόρουμ?
Δηλαδή?
κάτοχος του server?
κάτοχος των μελών?
κάτοχος της ιδέας?

Έτσι όπως ακούγεται είναι σαν κάποιος να σου έκλεψε την πατέντα και συνεπακόλουθα "το ψωμί", δε ξέρω αν με πιάνεις...

Όπως και να'χει την άποψή μου για την συνένωση την εξέφρασα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στέργιο δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις ειδικά όταν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα έχουν συζητηθεί τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια...

Και τέλος πάντων ύστερα από τόσα χρόνια και μετά το μεγαλειώδης κλείσιμο του avforum (κάτι που ο ιδρυτής του είχε προβλέψει), δεν έχουμε λόγο να μην τα συζητάμε δημοσίως. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι το avforum ήταν έμπνευση και υλοποίηση του μετέπειτα ιδιοκτήτη και όχι αυτού που φερόταν ως εμπνευστής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης μέχρι ένα χρονικό σημείο (όχι μόνον μέσα στο avforum αλλά και έξω πχ περιοδικά)?

Αν υπάρχει πάσο.
Αλλά επειδή ακούω άπαντες να λένε ότι τελικά έτσι ήταν, ο πιο ζημιωμένος της υπόθεσης ήταν ο Ανδρέας ο οποίος όμως πάλεψε και ξαναέχτισε κάτι ακόμη πιο μεγάλο, από τη αρχή. Όταν δεν έχει αυτός πρόβλημα με μια ενδεχόμενη συνένωση, ποιοι είναι αυτοί που έχουν και με ποιο δικαίωμα έναντι τόσων χιλιάδων μελών? Και μάλιστα αυτός, ενώ είναι σε θέση ισχύος, απλώνει χέρι φιλίας - που κάποιοι μάλλον θα (ξανά)δαγκώσουν - ...

Και τελικά ας πει κάποιος ρε παιδιά, σημασία έχει ποιανού είναι το φόρουμ ή αν το φόρουμ έχει τις δυνατότητες να κάνει αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνει? :shock:

Reaction score
17.817
Και τωρα,μετα το σπασμωδικο σου γελιο εξηγησε κι εμας,τι ηταν αυτο που σου προκαλεσε τους υπερβολικους σπασμους του διαφραγματος σου.

costas EAR said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νά'σαι καλά ρε φίλε, έλιωσα στο γέλιο!

Reaction score
7
Παιδιά ελπίζω να μην με πάρετε από κακό μάτι για αυτά που θα πώ.

Τόσο καιρό που είμαστε όλοι εδώ μέσα είμαστε σαν μια οικογένεια.Σαν ένα σπίτι.Κάνουμε την πλάκα μας,συζητάμε σοβαρά θέματα,έχουμε και τα καβγαδάκια μας που και που (μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά)...Φυσικά καταλαβαίνω οτι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε πολλές επαφές και κοινό παρελθόν με τους "άλλους" (δεν εννοώ από το Lost). Εγώ προσωπικά επειδή ούτε είχα ποτέ επαφές αλλά και ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα να αποκτήσω πειράζει που θεωρώ την ένωση κάτι σαν παραβίαση οικογενειακής εστίας???

Συγχωρέστε με αν ακούγεται εγωιστικό. Ξέρετε περισσότερα από μένα, οπότε πιστεύω οτι όποια απόφαση παρθεί θα είναι για καλό.Απλά αυτό που λέω είναι οτι καλύτερα να είσαι νοικοκύρης του σπιτιού σου παρά να είσαι συγκάτοικος...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Στεργιο, εγραψες:
Ήσουν κάτοχος του φόρουμ?
Δηλαδή?
κάτοχος του server?
κάτοχος των μελών?
κάτοχος της ιδέας?
H απαντηση μου ειναι τιποτα απο ολα αυτα.
Οι λογοι ηταν καθαρα συναισθηματικοι.
Οπως εσυ μπορει να πονεσες-και ξερω οτι πονεσες- πριν δυο μηνες εγω πονεσα πριν δυο χρονια.
Τιποτα αλλο...
Οι ανθρωποι δεν μπορουν να κοστολογηθουν...

Παρ'ολα αυτα θεωρω πως δεν εχεις απαντησει στο ερωτημα "ποιος ο λογος της δημιουργιας του avclub"
Και προτιμω να μην μου απαντησεις φιλε παρα να απαντησεις κατι υποτιμητικο για την νοημοσυνη μου.

Υ.Γ. Ζηλευω εσας στην Θεσ/νικη :oops:
Υ.Γ.2 Αν και πολλα μηνυματα κολακεψαν το εγω μου, το μηνυμα που με αγγιξε πραγματικα ειναι του Τακη Πετροπουλου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.858
KELLER XRISTINA said:
Και τωρα,μετα το σπασμωδικο σου γελιο εξηγησε κι εμας,τι ηταν αυτο που σου προκαλεσε τους υπερβολικους σπασμους του διαφραγματος σου.
Σε πειράζει καλέ που γέλασα?
Το γέλιο είναι υγεία!
Δυναμώνει το διάφραγμα, αποτοξινώνει τον εγκέφαλο, κάνει καλό στην καρδιά, κλπ κλπ κλπ 8)
Εδώ γελάμε καθημερινά σε βαθμό κακουργήματος!
Ουί Ουί Ουί, η αστυνομία θα μας κλείσει μέσα, μαζί με τους κλέφτες!
Γι'αυτό αγάπα τον κλέφτη που λένε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κάνε ό,τι κάνει ο Αντρέας δηλαδή 8)

Και με το δικό σου κείμενο γέλασα πάντως 8)
Αν και δε σου εξήγησα. (λες να μου ξέφυγε? μπα... 8) ) Δεν σου απάντησα σε αυτό που ρώτησες. Ίσως αν ρωτούσες πιο ευγενικά, να σου απαντούσα πάντως... 8)
Μπορεί να διαθέτω άπειρη καλοσύνη και κατανόηση 8) (RD clopyright) αλλά και μια ευγένεια, ένα ήθος, κι άλλες πολλές χάρες, αλλά αν λες το άφθονο γέλιο μου σπασμωδικό, δε θα σου απαντάω κι εγώ!
Να μάθεις! 8)

Reaction score
17.817
Ανηκω στα πρωτα μελη του avforum.Εχω παρακολουθησει πολλες θεσεις και αντιθεσεις μεταξυ των μελων.
Αντιλαμβανομαι οτι το συγκεκριμενο θεμα με τα δυο φορα και το κλαμπ,στο οποιο επισης ειμαι μελος και με το ιδιο ονομα (δηλαδη της ταυτοτητας μου), εξαπτει σε μερικα μελη συναισθηματα και παθη -για μενα- αδικαιολογητα!

Οι παλαιοτεροι συνφορουμιτες θα θυμουνται πολυ καλυτερα απο εμενα ποιο ηταν το "κραταιο χερι" και η κινητηρια δυναμη πισω απο τις πρωτες σελιδες του φορουμ,μιας κι εγω εκεινη την εποχη ειχα καλυτερες σχεσεις με την κατηγορια που αφορουσε σε νεες κινηματογραφικες ταινιες.

Ειμαι υπερ του δημοκρατικου διαλογου.Απαραιτητη προυποθεση σ αυτον ειναι η παραδοχη μας,οτι η αληθεια ειναι πολλαπλη!Μ αυτο το σκεπτικο θα μπορουσε κανεις να παραφρασει και τα λογια:"Επιτυχημενος ειναι εκεινος ο δασκαλος που εκανε με το εργο του τοσο ωριμο το μαθητη του,ωστε εκεινος να μην τον χρειαζεται πια."

Reaction score
164
Δεν έχω καταλάβει ποιός θα ενωθεί με τι.
Ενώνονται χώρες που έχουν σύνορα.
Επιχειρήσεις που μοιράζονται πελάτες.
Πόλεις που έχουν οριοθετημένες περιοχές.

Τι απ' όλα τα πιο πάνω είμαστε;

Πάντα θεωρούσα ότι είμαστε μια παρέα. Δεν έχουμε σύνορα, δεν έχουμε οριοθετημένες περιοχές. Θέλει να έρθει στην παρέα μας κάποιος; Έχουμε αποδείξει ότι είναι ευπρόσδεκτος. Θέλει κάποιος να πάει να κάτσει στο δίπλα τραπέζι; Ποτέ δεν του είπαμε όχι. Να ενώσουμε τα δύο τραπέζια; Γιατί;
Ήδη τα πρώτα δείγματα δόθηκαν στο παρών θέμα. Ειπώθηκε κάτι, άρχισαν οι αντιδράσεις. Υπήρχαν συγκρούσεις και αντιπαλότητες μέχρι πρόσφατα (ξεχνάμε ότι δεν επιτρεπόταν καν να εμφανιστεί το όνομα του Avsite στο δίπλα; ). Αν όλα αυτά μεταφερθούν στον ίδιο χώρο τι θα γίνει; Θα μου πείτε η πλειοψηφία δεν είναι έτσι. Ναι, αλλά έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι αρκεί ένα άτομο για να γίνει η κατάσταση μπάχαλο. Ο μοναδικός τρόπος για να γίνει μια συνένωση είναι να βγει μια ανκοίνωση από κοινού που να ξεδιαλύνει τις έριδες του παρελθόντος, που να εξηγεί τι έγινε τότε. Γιατί αν δεν μπορείτε εσείς να συμφωνήσετε τώρα, αν είμαστε όλοι στο ίδιο forum θα γίνει χαμός.
Και να το πω πιο ωμά: Τι θα κερδίσουμε; Μάλλον τίποτα. Τις αποκελιστικότητές μας τι έχουμε. Τις παρουσιάσεις μας τις κάνουμε. Το χώρο μας τον έχουμε. Συζητάμε, τσακωνόμαστε, φιλιώνουμε, ξαναδιαφωνούμε, όλα μια χαρά τα βρίσκω. Όλοι λέτε ότι υπάρχουν κάποια αξιόλογα άτομα από εκεί. Ναι, αλλά έχω καταλάβει ότι υπάρχουν κάποια άτομα που δεν είναι και τόσο αξιόλογα. Αν θέλουν οι μεν να έρθουν, αν θέλουν οι δε να μπουν στο κλίμα μας, είναι καλοδεχούμενοι. Αν είναι να έρθουν όλοι μαζί με το ζόρι, ας λείπουν και οι μεν και οι δε.

Πιο πάνω ο Ντόχερτης το είπε πολύ παραστατικά. Ας σκεφτούμε όμως πάνω σε αυτό:
-Ποιός έκανε την πρόταση συνεργασίας; Η Κάλλας στην άλλη, ή η άλλη στην Κάλλας;
-Τι κέρδος θα είχε από τη συνεργασία η Κάλλας και τι κέρδος η άλλη;
-Από τη συνεργασία ο κόσμος θυμάται την Κάλλας ή την άλλη;
-Άλλαξε κάτι μετά τη συνεργασία για την Κάλλας προς το καλύτερο; Για την άλλη;
-Αν δεν γινόταν η συνεργασία πόσο θα άλλαζε η καριέρα της Κάλλας και πόσο της άλλης;

Reaction score
17.817
Εννοω απ τα σχολια σου, οτι το "σπασμωδικο" χρηζει ερμηνειας εκ μερους μου γιατι το παρεξηγησες,ενω εγω κυριολεκτουσα.Πως αλλιως μπορει κανεις να "μεταφρασει" τους σωρους απο ξεκαρδισμενες φατσουλες που αντικατοπτριζε -θεωρω- τον εσωτερικο σου ψυχισμο οταν διαβασες το μηνυμα του Ανδρεα Κ.?Δεν ηταν μια αυτοματη εκ των εσω ωθουμενη αποτομη και υπερβολικη κινηση του διαφραγματος σου?
Το γέλιο είναι υγεία!
Συμφωνω μαζι σου και επαυξανω λεγοντας οτι θεωρειται οτι κανει κατι σαν jogging στον εγκεφαλο.
Εαν ισχυει αυτη η διαπιστωση,ηθελα κι εγω να γελασω!

Δεν προκειται να σε ακολουθησω στον τροπο γραφης σου,διοτι μια απο τις αρετες ενος συνετου συνομιλητη ειναι να γνωριζει να αποχωρει,οταν διαπιστωνει οτι δεν υπαρχει κλιμα καταλληλο απο την πλευρα των συνομιλητων του.
Χαρηκα ομως για τη γνωριμια.... :wink:

Reaction score
53
Αγαπητοί φίλοι!!!
Μιά και ευρίσκομαι μαζί σας κοντά ενά μισυ έτος, και έχω την χαρά και ευχαρίστηση και την τιμή να είμαι μέλος και συντονιστής, έχω ένα βασικό μειονέκτημα!!!!
Εχω χάσει επεισόδια!!!
Δηλαδή δεν γνωρίζω την ιστορία, ΠΩΣ ακριβώς ξετυλίχτηκε απο την αρχή!!!
Επειδή λοιπόν βρισκόμαστε σε ένα forum που βασιλεύει η "διαφάνεια" και η "αλήθεια", καλόν θα ήτο, για τα μέλη ειδικά που δεν γνωρίζουν τα γεγονότα άκριβώς, ή έχουν ακούσει ή έχουν περιπέσει σε διαλόγους ανάμεσα σε παλαιότερους ή ακόμη έχουν ακούσει "ιστορίες" που μπορεί να είναι "αναληθείς" ή και "αναξιόπιστες, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ, ωστε να έχουμε μία πλήρη εικόνα προτού προβούν οι ιδρυτές σε οιαδήποτε κίνηση!!!

Προσωπικά, μιά και δεν έχω καμμία ανάμιξη με το παρελθόν, και επίσης δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα εμένα κανείς, ΔΕΝ έχω πρόβλημα να συνομιλήσω, συνευρεθω, συνφορουμήσω (όπως θέλετε πέστε το) με οποιονδήποτε άνθρωπο!!!!!

Ευχαριστώ!
Γιώργος Σάμπαλης!!!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.553
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ said:
Κωστα Κογια ελπιζω να καταλαβες τον λογο που δεν βλεπω φως
Τάκη, τα πράγματα είναι απλά, εντελώς απλά. Οι δύο ιδιοκτήτες συναντώνται ένα απόγευμα, μόνοι τους, τα αφήνουν όλα, ΟΛΑ πίσω, δίνουν τα χέρια, τραβάνε ένα merge τις database και ένα mirroring τα domain, και το θέμα τελεσφορεί. Το πολύ – πολύ να πονοκεφαλιάσουν για το ποιός θα μείνει moderator και ποιός δεν θα μείνει, αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο, παρά μόνον ένα πρόβλημα τήρησης ισορροπιών, (εντάξει, υπάρχουν και άτομα που ψοφάνε για διαχειριστηλίκια, τί να κάνουμε). Αλλά, σιγά το πρόβλημα δηλαδή. Τα άλλα, όμως, αυτά που μας χαλάνε, ΟΛΑ ΠΙΣΩ, στο παρελθόν. Σκέψου το...

Βέβαια, αν οι ιδιοκτήτες δεν έχουν μεταξύ τους ούτε καλημέρα, ε, τότε δεν χρειάζεται να το κουράζουμε το ζήτημα. Συμφωνείς;

GF

Reaction score
27
costas EAR said:
ή μεγάλη αλήτρα (μάκης ο σουγιάς)?
Λαθος Κωστα!. Ο Τακης ο Σουγιας ειναι!! :lol:
Σε ολα τα υπολοιπα με βρισκεις συμφωνο 100%

Reaction score
0
Γιατί ανφέρεται συνέχεια από κάποιους ότι το avsite είναι ιδιοκτησία κάποιου καταστήματος?
Ο Ανδρέας Καφάτος δήλωσε κατηγοριματικά ότι είναι δικό του και σε περίπτωση αποχώρησ'ης του απ το μαγαζί που εργάζεται, το avsite θα παραμείνει ως έχει.
Δεν βλέπω λοιπόν τον λόγο κάποιοι να πετάν "σπόντες" για ιδιοκτησία του avsite από κατάστημα.
Το avforum ήταν έτσι και γι αυτόν τον λόγο έγινε αυτό το μπάχαλο (για να μην πω άλλη λέξη που αρχίζει από μπ).
Ευτυχώς το avclub φαίνεται να βαδίζει σε αχνάρια που δεν έχουν σχέση με το avforum και τον ιδιοκτήτη του.
Υ.Γ. Μιλάω για αστεράκια, μπαναρίσματα, αλλαγή κωδικών σε κάποιους που υπήρχαν στο avforum και πήγαν στο avsite.
Y.Γ. 2 Το ίδιο μήνυμα το έγραψα και στο avclub

Reaction score
3
Θέλω απάντηση... :shock:

Θα ήθελα προσωπικά,όπως πιστεύω και πολλά απο τα μέλη,να ξεκαθαριστεί το ποιός θέλει την "ΕΝΩΣΗ",ο εδώ ιδιοκτήτης και ιδρυτής,ή ο ιδρυτής του avclub?
Τι κουβέντες έχουν γίνει off the record και απο ποιούς?
Εάν το θέλει ο εδώ ιδιοκτήτης,κατα την άποψή μου πάντα,αν και φανερώνει πραγματικά μεγαλοψυχία μετά απο αυτά που του έκαναν κάποιοι παλιοί "φίλοι" μέλη,εν τούτοις το θεωρώ λάθος,εκτός εαν γίνετε για λόγους σκοπιμότητας,οπότε πάω πάσο.
Οι πόρτες αυτού του site,του Avsite,πάντα ήταν είναι και θα παραμείνουν ανοικτές για όλον τον κόσμο,όμως λόγω του κλίματος που επικρατεί,μένουν μόνο οι "καλοί".

Εαν το θέλει ο ιδρυτής του avclub,για ποιόν λόγο το ξεκίνησε μετά απο την διάλυση δυστυχώς του avforum?
Γιατί δεν έγινε τότε η "Ενωση"?

Εαν λυθεί αυτή μου η απορία,μπορώ να πω την άποψή μου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907