Εξανθημα απο ρολοι χειρος.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Γιανναρε δεν ειναι τιποτε το χω παθει και εγω ειναι απο τον ιδρωτα και της τριβη βγαλε το ρολοι για λιγες μερες να στρωσει το χερι του μικρου και μετα οταν το φορεσει να το εχει χαλαρο οχι σφιχτο.
Αν μπορει να το βγαζει καποια μεσημερια (αν κοιμαται) η τα βραδια καλο θα του κανει μην μασας τη σπαρτιατες ειμαστε!

D

Deleted member 23222

Guest
Χωρίς Νικέλιο, δεν νοείται ανοξείδωτο.
Η μόνη λύση, είναι αυτή που είπε ο zizik.
Πλύσιμο με βαμβάκι και οινόπνευμα που διαλύει επικαθίσεις ιδρώτα κλπ.
Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, τώρα το καλοκαίρι, ίσως συχνότερα.
Εγώ το πλένω με σαπούνι και οδοντόβουρτσα, γιατί το φοράω πάντα και στον ύπνο.
Δεν νομίζω ότι το παιδί έχει αλλεργία.

Όσο πιο σφιχτά το φοράει, τόσο πιο έντονο το θέμα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.789
Αρκετες φορές η δημιουργία ερεθισμού προκαλείται από την παγίδευση σκόνης, γύρης, μικροβίων κλπ, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα, την τριβή και την τοπικά αυξημένη θερμοκρασία.

Μπορεί δηλαδή να μη φταίει το υλικό του ρολογιού, αλλά ο τρόπος που σφίγγει στο χέρι να ευνοεί τη δερματίτιδα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693
Εναλλακτικά μπορείς να του πάρεις ένα χρυσό ρολόϊ, :D διότι ως γνωστόν ο χρυσός δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα.
Άσε που ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά, όπως έλεγε και η διαφήμιση κάποτε.
Μετά του παίρνεις και μια καδένα Facadoro για τον λαιμό, επίσης χρυσή για να είναι σετ με το ρολόϊ.
Μια βόλτα στην Κοραή και θα τα βρείς όλα.
Και φτηνά φτηνά. ;) :laugh:

Reaction score
5.879
Εναλλακτικά μπορείς να του πάρεις ένα χρυσό ρολόϊ, :D διότι ως γνωστόν ο χρυσός δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα.
Άσε που ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά, όπως έλεγε και η διαφήμιση κάποτε.
Μετά του παίρνεις και μια καδένα Facadoro για τον λαιμό, επίσης χρυσή για να είναι σετ με το ρολόϊ.
Μια βόλτα στην Κοραή και θα τα βρείς όλα.
Και φτηνά φτηνά. ;) :laugh:
:o

Reaction score
731
Έχω το ίδιο πρόβλημα από μικρός.
Ότι κι αν φορέσω, χρυσό, ανοξείδωτο, πλαστικό, λάστιχο, στον λαιμό ή στο χέρι, μόλις ιδρώσω γεμίζω εξανθήματα.
Ούτε τα γυαλιά πρεσβιωπίας δεν μπορώ να κρεμάσω στον λαιμό μου όταν έχει ζέστη και ιδρώνω στη δουλειά.
Σε παλαιότερες επισκέψεις σε δερματολόγους το μόνο που μου πρότειναν ήταν φαρμακευτικές αλοιφές.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και όταν φοράω λαστιχένια γάντια. Γεμίζω εξανθήματα τα οποία αν συνεχίσω να φοράω τα γάντια για μερικές ώρες σε συνεχόμενες ημέρες, επεκτείνονται σε όλο το χέρι και φτάνουν μέχρι τον λαιμό! Αυτό με ανάγκασε πριν 25 χρόνια να αλλάξω επάγγελμα!

Η μόνη λύση είναι να μην φοράω τίποτα. Δεν με χαλάει καθόλου. Πάντως το δικό μου πρόβλημα παρουσιάζεται με την τριβή και τον ιδρώτα.

Reaction score
7.089
Ναι Τασο! Οταν ειπε ο παιδιατρος να του δωσουμε αυγο για πρωτη φορα,επαθε αλλεργικο σοκ.Το παιδι παραμορφωθηκε τελειως.
Για λιγο και το χαναμε.....προλαβα στο τσακ,ειμουν σπιτι με ρεπο.
εγω μικρος,μεχρι τα 8-10 περιπου,εβγαζα εκζεμα αν ετρωγα κανενα αυγο παραπανω ή χοιρινο κρεας (στους αγκωνες εσωτερικα και στα γονατα απο πισω).Απο τα 10 και μετα δεν ειχα θεμα,αλλα εμενα ηταν αλλεργικο-δερματικο ευτυχως.Τωρα με πειραζει καμια φορα το απορρυπαντικο πιατων,αν με ριξει η συζυγος στη λαντζα για λιγο παραπανω απο το συνηθισμενο,βγαζω εκζεμα (ελαφρυ) στο εσωτερικο των χεριων.Να φορας τα γαντακια σου μου λεει,αλλα εγω χανω σε ταχυτητα ετσι και δεν τα φοραω.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Αλλοι φορουν χρυσα σκουλαρικια και οχι φο μπιζου για τις αλλεργιες, αλλοι οταν κανουν πολυ λατρα βγαζουν εκζεματα.....Κατα τα αλλα, τα pride σάς ενοχλησαν, ετσι; :D:D:D:D:D:D:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Άχρηστα ρολόγια, δώστο και πάρε καλύτερα κομπολόι .:p

melina

Cargo 200
Reaction score
45.346
Αλλεργια στις δουλειες του σπιτιου ! Οτι καλυτερο !!:p
Εγώ έχω και στη βέρα. Άσε που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη η βέρα για όσους τυχόν ασχολούνται (έστω και περιστασιακά με τον ηλεκτρισμό). Ο χρυσός ως γνωστόν είναι ο καλύτερος αγωγός του ρεύματος. Υπάρχει κίνδυνος αν βρεθεί κοντά σε φορτίο ηλεκτρικό να γίνει γέφυρα και το ρεύμα που θα περάσει να σου κόψει το δάκτυλο. Είναι γνωστά αυτά.
Για αυτό ποτέ βέρα στο δάκτυλο, στο συρτάρι για να μην τη χάσουμε κιόλας τη μονάκριβη.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Διάφορες αλλεργίες είναι μην ανησυχείς, εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με την σκόνη. Αν πχ πέσει λίγη στον καρπό μου, στο σημείο αυτό παρουσιάζεται άμεσα εξάνθημα και ελαφρύ πρήξιμο σαν περίπου του κουνουπιού, πιο εξαπλωμένο βέβαια. Μόλις όμως πάω κάτω από την βρύση, και ρίξω λίγο νερό, σε ένα - δύο λεπτά εξαφανίζεται. Προκαλεί δε έντονη φαγούρα κατά την περίοδο του προβλήματος. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν λύση!
Έχω συνηθίσει και ζω με το πρόβλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster