- Reaction score
- 36.971
Με χρυσο ρολοι δεν θα εχει κανενα προβλημα 
Πριτς, λάθος γιατί εξαρτάται κι αυτό απο τις προσμείξεις.Με χρυσο ρολοι δεν θα εχει κανενα προβλημα![]()
Εναλλακτικά μπορείς να του πάρεις ένα χρυσό ρολόϊ,διότι ως γνωστόν ο χρυσός δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα.
Άσε που ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά, όπως έλεγε και η διαφήμιση κάποτε.
Μετά του παίρνεις και μια καδένα Facadoro για τον λαιμό, επίσης χρυσή για να είναι σετ με το ρολόϊ.
Μια βόλτα στην Κοραή και θα τα βρείς όλα.
Και φτηνά φτηνά.![]()
![]()
εγω μικρος,μεχρι τα 8-10 περιπου,εβγαζα εκζεμα αν ετρωγα κανενα αυγο παραπανω ή χοιρινο κρεας (στους αγκωνες εσωτερικα και στα γονατα απο πισω).Απο τα 10 και μετα δεν ειχα θεμα,αλλα εμενα ηταν αλλεργικο-δερματικο ευτυχως.Τωρα με πειραζει καμια φορα το απορρυπαντικο πιατων,αν με ριξει η συζυγος στη λαντζα για λιγο παραπανω απο το συνηθισμενο,βγαζω εκζεμα (ελαφρυ) στο εσωτερικο των χεριων.Να φορας τα γαντακια σου μου λεει,αλλα εγω χανω σε ταχυτητα ετσι και δεν τα φοραω.Ναι Τασο! Οταν ειπε ο παιδιατρος να του δωσουμε αυγο για πρωτη φορα,επαθε αλλεργικο σοκ.Το παιδι παραμορφωθηκε τελειως.
Για λιγο και το χαναμε.....προλαβα στο τσακ,ειμουν σπιτι με ρεπο.
Όπως και με χρυσά σκουλαρίκια.Οχι φο μπιζού παιδιά!Με χρυσο ρολοι δεν θα εχει κανενα προβλημα![]()
Εγώ έχω και στη βέρα. Άσε που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη η βέρα για όσους τυχόν ασχολούνται (έστω και περιστασιακά με τον ηλεκτρισμό). Ο χρυσός ως γνωστόν είναι ο καλύτερος αγωγός του ρεύματος. Υπάρχει κίνδυνος αν βρεθεί κοντά σε φορτίο ηλεκτρικό να γίνει γέφυρα και το ρεύμα που θα περάσει να σου κόψει το δάκτυλο. Είναι γνωστά αυτά.Αλλεργια στις δουλειες του σπιτιου ! Οτι καλυτερο !!![]()