Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Reaction score
3
Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Η IPTV μπορεί να είναι το μέλλον αλλά μάλλον θεωρητικά για την Ελλάδα
Για να πάρεις IPTV πρέπει να έχεις 8Mbit σύνδεση που μικρό τμήμα του πληθυσμού σχετικά έχει. Δεν ξέρω ποσοστά αλλά εικάζω ότι δεν είναι το απαιτούμενο για να γίνει standard.
Το FTTH ξεχάστε το, τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια.
Αν προχωρήσει το VDSL, τότε μάλιστα αλλά κι εκεί θα χρειαστούμε κάποια χρονάκια
Τώρα για τα υπόλοιπα που διαβάζω σχετικά με τα πολιτικά δεν θα βιαστώ να καταδικάσω ή να βρίσω κάποιον, τουλάχιστο όχι ακόμη :)

Reaction score
0

Παιδια το ψηφιακό σήμα που εκπέμπεται σε τι ανάλυση είναι; 720p ή 1080p; Ευχαριστώ.

Reaction score
1.213

Παιδια το ψηφιακό σήμα που εκπέμπεται σε τι ανάλυση είναι; 720p ή 1080p; Ευχαριστώ.
Παιζεις με τον πονο μας...:411::137:

Reaction score
1

'Εχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να φτάσουμε εκεί. Εδώ οι περισσότεροι λένε γιατί να πληρώσουν για να πάρουν αποκωδικοποιητή. Η ανάλυση είναι το τελευταίο που τους νοιάζει. Έτσι και αλλιώς δεν χρειάζονται 720p για να βλέπουμε Litsa.com :116:

Reaction score
0
Γεια χαρα σε ολους.

Να κανω μια "τεχνικη" ερωτηση-απορια?

Εχω ενα dreambox 800 και βλεπω οτι ειναι DVB-T, το θεμα ειναι πως θα περασει το σημα στο DM αφου εχει μια εισοδο απο πισω που ειναι για το δορυφορικο σημα...?

Reaction score
68
Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Γεια χαρα σε ολους.

Να κανω μια "τεχνικη" ερωτηση-απορια?

Εχω ενα dreambox 800 και βλεπω οτι ειναι DVB-T, το θεμα ειναι πως θα περασει το σημα στο DM αφου εχει μια εισοδο απο πισω που ειναι για το δορυφορικο σημα...?
Δεν είναι dvb-t, απλά το υπάρχον δορυφορικό tuner μπορεί να αλλαχθεί με επίγειο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός