Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Αν θες να δεις πώς θα είναι τα ελληνικά κανάλια στο μέλλον δες πώς είναι τα αμερικάνικα κανάλια τώρα:

- Τα ελεύθερα δείχνουν μόνο σκουπίδια, reality shows, telemarketing και ότι άλλη σαβούρα υπάρχει. Μοιράζουν δε τον χρόνο του 50%-50% ανάμεσα σε πρόγραμμα και διαφημίσεις. Συγκεκριμένα δείχνουν 10 λεπτά προγράμματος, 10 λεπτά διαφημίσεων.

- Τα πάσης φύσεως συνδρομητικά καλωδιακά κλπ. είναι τα μόνα που μπορεί να παρακολουθήσει ένας άνθρωπος που το επίπεδό του δεν είναι ίσα με το κράσπεδο και ανάμεσα στην πληθώρα των εκπομπών, σειρών, ταινιών κλπ. που δείχνουν μπορεί να βρει κάποιος και κάτι καλό...
Δεν εχω ιδεα πως ειναι τα αμερικανικα καναλια.

Αλλα αν εχουν τα ελληνικα αριστη εικονα (πιστευω να εχουν τα αμερικανικα ) , ποιοτικο υλικο , και χαμηλη τιμη...μπορει να δωσω το κατιτις μου...:137:

Ποιες ειναι οι τιμες στο Αμερικα ?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μιά βοήθεια παρακαλώ, τα ψηφιακά της ΕΡΤ σε τι aspect ratio εκπέμπουν?
ρωτάω γιατί ο δέκτης μου έχει ένα πλήκτρο wide με 3 διαφορετικά aspect,
και αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά όπου το βάλεις, έτσι κανει και εγγραφή το recorder!!! όταν το έχω σε 4:3 (λόγω CRT τηλεόρασης) μερικοί υπότιτλοι δεν φαίνονται!

Reaction score
5

τα βασικά δωρεάν κανάλια στις ΗΠΑ (που πιάνεις με κεραία) είναι χάλια αλλά δεν ισχύει το 50-50 σε διαφημίσεις και πρόγραμμα, είναι πιο καλά τα πράγματα

τα βασικά πακέτα συνδρομητικής καλωδιακής κοστίζουν περίπου $45 και συνήθως περιλαμβάνουν ένα κανάλι που παίζει μόνο ταινίες χωρίς καθόλου διαφημίσεις

τα κανάλια αυτά κοστίζουν κανονικά περί τα $10 το ένα, ανά μήνα, αν και συχνά παίζουν προσφορές του τύπου "3 στην τιμή του 1"

πολλοί διαθέτουν πειρατικό σπασμένο δέκτη καλωδιακής και βλεπουν ΟΛΑ τα συνδρομητικά ταινιακά κανάλια, καθώς ΚΑΙ pay-per-view, με το κόστος της βασικής καλωδιακής (~$45)

βέβαια αν σε τσακώσουν έχεις πρόβλημα, δεν υπάρχει ασυδοσία εκεί

πιστεύω κι εγώ πως προς τα κει οδεύουμε με την έλευση της ψηφιακής, αυτό βλέπουν στα υγρά τους όνειρα οι καναλάρχες, και πιθανότατα σπάσιμο ψηφιακής κωδικοποίησης δεν θα καταστεί δυνατό, οπότε... την κάτσαμε τη βάρκα

Sam

Reaction score
12

Καλησπέρα, στην Αθήνα η Digea εκπέμπει κάποιο δοκιμαστικό σήμα για να τεστάρω εναν δέκτη και αν ναι σε ποιο κανάλι; ευχαριστώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.501

Καλησπέρα, στην Αθήνα η Digea εκπέμπει κάποιο δοκιμαστικό σήμα για να τεστάρω εναν δέκτη και αν ναι σε ποιο κανάλι; ευχαριστώ.
Δεν νομίζω, είναι νωρίς ακόμη.

Reaction score
3

...

πολλοί διαθέτουν πειρατικό σπασμένο δέκτη καλωδιακής και βλεπουν ΟΛΑ τα συνδρομητικά ταινιακά κανάλια, καθώς ΚΑΙ pay-per-view, με το κόστος της βασικής καλωδιακής (~$45)

βέβαια αν σε τσακώσουν έχεις πρόβλημα, δεν υπάρχει ασυδοσία εκεί

πιστεύω κι εγώ πως προς τα κει οδεύουμε με την έλευση της ψηφιακής, αυτό βλέπουν στα υγρά τους όνειρα οι καναλάρχες, και πιθανότατα σπάσιμο ψηφιακής κωδικοποίησης δεν θα καταστεί δυνατό, οπότε... την κάτσαμε τη βάρκα
Σπασμένα κυκλοφορούν κι εδώ
Θυμάμαι στην Αμερική που ήταν όπως τα λες κάποια στιγμή η Cable εταιρεία έστειλε ένα σήμα που έκαιγε όλα τα πειρατικά τσιπάκια και όσοι δεν το ήξεραν έπαιρναν τηλέφωνο να παραπονεθούν για το πρόβλημα.
Εκεί καταλαβαίνετε τους έδιναν τα συγχαρήκια :107:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.501

Σπασμένα κυκλοφορούν αι εδώ
Θυμάμαι στην Αμερική που ήταν όπως τα λες κάποια στιγμή η Cable εταιρεία έστειλε ένα σήμα που έκαιγε όλα τα πειρατικά τσιπάκια και όσοι δεν το ήξεραν έπαιρναν τηλέφωνο να παραπονεθούν για το πρόβλημα.
Εκεί καταλαβαίνετε τους έδιναν τα συγχαρήκια :107:

:111::111::111:

Reaction score
3

Ο τρόπος που γινόταν το σπάσιμο, τουλάχιστον για τότε που λέω, ήταν με την προσθήκη (αν θυμάμαι καλά) ενός chip στον αποκωδικοποιητή.

Δεν υπήρχει ακόμη internet τότε ... :)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Μήπως θά έπρεπε να προβλέψουμε ο δέκτης που θα πάρουμε να έχει και common interface για να μπει μια μοντούλα για αποκωδικοποίηση των καναλιών μελλοντικά;

Γιατί κακά τα ψέμματα... Ο ΚΥΡΙΟΣ λόγος που τους έπιασε τώρα τέτοια πρεμούρα να περάσουμε από την αναλογική στην ψηφιακή τηλεόραση είναι για να πάμε σε επόμενη φάση στην κωδικοποιημένη συνδρομητική τηλεόραση.
ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ τα κανάλια αν θα βλέπουμε καλή εικόνα ή όχι... Μάς πουλάνε το παραμύθι ότι με την ψηφιακή θα έχουμε "κρυστάλλινη" εικόνα και ήχο ενώ αυτό είναι τό μόνο που δεν τους ενδιαφέρει. Εάν τους ενδιέφερε είχαν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και της αναλογικής μετάδοσης.

Ο απώτερος σκοπός τους είναι η συνδρομητική τηλεόραση.
Δηλαδή θα έχουμε π.χ. το mega savoura που θα είναι ελεύθερο κανάλι και θα έχει όλες τις σαβούρες τα reality shows, telemarketing και ότι άλλο σκουπίδι υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, και θα έχουμε π.χ. και το mega cinema κωδικοποιημένο και με συνδρομή που εκεί θα προβάλλονται όλες οι καλές ταινίες, καλές σειρές κλπ. Οτι έχει γίνει δηλαδή στην Αμερική εδώ και τόσα χρόνια.
Η σημερινή αναλογική τεχνολογία δεν τους επιτρέπει να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο. Εχει τεράστιο κόστος, περιορισμένες συχνότητες, πώς να στήσουν ο καθένας δεύτερο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα; Ενώ αντίθετα με την ψηφιακή τεχνολογία είναι πανεύκολο. Εκεί που εκπέμπεται το ελεύθερο πρόγραμμα με όλες τις σαβούρες, από τους ίδιους πομπούς, στις ίδιες συχνότητες θα εκπέμπεται και το κωδικοποιημένο.

Αυτή είναι η ουσία της μετάβασης στην ψηφιακή τεχνολογία και όχι ο "κρυστάλλινος" ήχος και η "κρυστάλλινη" εικόνα και τα παραμύθια της Χαλιμάς που μάς πουλάνε...
Να κανω κι εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου τωρα?
Ας υποθεσουμε οτι θα σιγα-σιγα θα γινουν συνδρομητικα οπως λες. Θα συνεχισουμε να πληρωνουμε ΕΡΤ στο λογαριασμο της ΔΕΗ? :141:

Reaction score
2.680
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Ας υποθεσουμε οτι θα σιγα-σιγα θα γινουν συνδρομητικα οπως λες. Θα συνεχισουμε να πληρωνουμε ΕΡΤ στο λογαριασμο της ΔΕΗ? :141:

Μωρέ μη βάλουν και αύξηση λόγω μετάβασης σε mpeg-4

Reaction score
777

Ο απώτερος σκοπός τους είναι η συνδρομητική τηλεόραση.
Δηλαδή θα έχουμε π.χ. το mega savoura που θα είναι ελεύθερο
Αυτή είναι η ουσία της μετάβασης στην ψηφιακή τεχνολογία και όχι ο "κρυστάλλινος" ήχος και η "κρυστάλλινη" εικόνα και τα παραμύθια της Χαλιμάς που μάς πουλάνε...
Αγαπητοί συμφορουμίτες.
Εδώ και καιρό βλέπω το νήμα και τα λόγια του kohmst ήταν αφορμή να πώ μία άποψη.
Καταλαβαίνω το προβληματισμό πολλών για τη νέα τεχνολογία.Τον καταλαβαίνω γιατί όταν ήμουν στο Γυμνάσιο μου έλεγαν οτι τα κινητά δέν θα πετύχουν γιατί...βλάπτουν τον εγκέφαλο.Και ναι δέν είναι μία μπούρδα που μου ήρθε στο μυαλό.Στην πανεπιστημιακή κοινότητα ήταν γνωστό αυτό και όποιον και αν ρωτήσεις της τότε εποχής θα συμφωνήσει σε αυτό.
Βέβαια πάντα σε κάτι καινούργιο ο κόσμος φοβάται...Πάντα θα υπάρχει αυτός ο αόρατος εχθρός της προόδου.Κάποτε λεγόταν ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, πυρηνική ενέργεια...βέβαια για το 3ο και εγώ έχω τις αμφιβολίες μου....Επειδή λοιπόν και ηλεκτρισμό έχεις και ίντερνετ αλλα και κινητό(!!!) καλό θα είναι να αναλύουμε αυτά που σκεφτόμαστε ετσι ώστε...

Το αναλογικό σήμα έχει πολλά προβλήματα.Οι κεραίες του είναι άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.Αν μη τι άλλο οι συχνότητες μπλέκουν μεταξύ τους και το συχνοτικό φάσμα είναι γεμάτο ενώ βλέπουμε και χιονάκια.Υπάρχουν άλλοι 1001 λόγοι που το ψηφιακό έρχεται στην Ελλάδα αλλα βαριέμαι να τα αναπτύξω σε ένα φόρουμ.Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ
http://www.digea.gr/002005/faq23.html
http://www.digea.gr/content002001.html
σκαλίστε λίγο το site τα αναλύει...

Στο οικονομοτεχνικό θέμα λοιπόν...
Παρατηρώ ένα φόβο πολλών μελών του site για το οτι θα χάσουν το δικαίωμα της δωρεάν ποιοτικής τηλεόρασης που μας προσφέρουν τα κανάλια τόσα χρόνια.Καλά...κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας???????Δέν έχετε καταλάβει οτι το mega ζεί απο τις διαφημίσεις???????έχει λόγο να βάλει κόστος στο να δώ τί???????????τον Ψινάκη??????Έχουμε αποτρελαθεί τελείως?Εδώ και χρόνια μπορούμε με 40ε το μήνα να βάλουμε ψηφιακό nova και να βλέπουμε ταινίες.Υπάρχει αυτή η δυνατότητα δέν θα γίνει χαμός στον αέρα με συνδρομητικά κανάλια.Αν γίνει απλά θα ψοφήσουν.Δηλαδή η ΕΡΤ που έχει εδώ και χρόνια ψηφιακό δέν σας ενόχλησε?ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΕΡΤ.Αλλα τί να πείς...Στην Ελλάδα είμαστε καταδικασμένου να ζούμε στο καβούκι μας...

Γυρίστε στα vhs ,στα πικάπ και στα χιονάκια...για τα άλλα δέν πειράζει.Και βέβαια καταλήγουμε εν έτη 2010 η Ελλάδα να είναι ο πρωκτός της Ευρώπης.Η Αθήνα να είναι κόκκινη απο την ακτινοβολία...οι κεραίες των κινητών να ξηλώνονται απο τις ταράτσες και να φυτεύονται στα βουνά...τα σκουπίδια να συσωρεύονται στις χωματερές...τα diesel να είναι εκτός του κέντρου...

Πραγματικά πείτε ότι θέλετε δέν με ενοχλέι.Το θέμα είναι οτι οι υψηλά ιστάμενοι πιστεύουν τα ίδια...

Κάποτε πίστευα οτι φταίνε τα κόμματα.Σήμερα πιστεύω οτι φταίει ο λαός και μόνον αυτός...
Χαιρετώ....

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Ε, αυτό εννοείται!!! Σιγά να μην μάς αφαιρέσουν την ΕΡΤ από τον λογαριασμό της ΔΕΗ... Πώς θα πληρώνονται μετά οι στρατιές των κοπριτών που είναι διορισμένοι εκεί μέσα;

Reaction score
786

Teachertza μπραβο που τα ειπες ετσι, ακριβως.

Ας περιμενουμε, αν μη τι αλλο, να δουμε τι και πως θα γινει με την ψηφιακη, πριν γκρινιαξουμε και σπεκουλαρουμε σαν νεοΕλληνες.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Αγαπητοί συμφορουμίτες.
Εδώ και καιρό βλέπω το νήμα και τα λόγια του kohmst ήταν αφορμή να πώ μία άποψη.
Καταλαβαίνω το προβληματισμό πολλών για τη νέα τεχνολογία.Τον καταλαβαίνω γιατί όταν ήμουν στο Γυμνάσιο μου έλεγαν οτι τα κινητά δέν θα πετύχουν γιατί...βλάπτουν τον εγκέφαλο.Και ναι δέν είναι μία μπούρδα που μου ήρθε στο μυαλό.Στην πανεπιστημιακή κοινότητα ήταν γνωστό αυτό και όποιον και αν ρωτήσεις της τότε εποχής θα συμφωνήσει σε αυτό.
Βέβαια πάντα σε κάτι καινούργιο ο κόσμος φοβάται...Πάντα θα υπάρχει αυτός ο αόρατος εχθρός της προόδου.Κάποτε λεγόταν ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, πυρηνική ενέργεια...βέβαια για το 3ο και εγώ έχω τις αμφιβολίες μου....Επειδή λοιπόν και ηλεκτρισμό έχεις και ίντερνετ αλλα και κινητό(!!!) καλό θα είναι να αναλύουμε αυτά που σκεφτόμαστε ετσι ώστε...

Το αναλογικό σήμα έχει πολλά προβλήματα.Οι κεραίες του είναι άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.Αν μη τι άλλο οι συχνότητες μπλέκουν μεταξύ τους και το συχνοτικό φάσμα είναι γεμάτο ενώ βλέπουμε και χιονάκια.Υπάρχουν άλλοι 1001 λόγοι που το ψηφιακό έρχεται στην Ελλάδα αλλα βαριέμαι να τα αναπτύξω σε ένα φόρουμ.Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ
http://www.digea.gr/002005/faq23.html
http://www.digea.gr/content002001.html
σκαλίστε λίγο το site τα αναλύει...

Στο οικονομοτεχνικό θέμα λοιπόν...
Παρατηρώ ένα φόβο πολλών μελών του site για το οτι θα χάσουν το δικαίωμα της δωρεάν ποιοτικής τηλεόρασης που μας προσφέρουν τα κανάλια τόσα χρόνια.Καλά...κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας???????Δέν έχετε καταλάβει οτι το mega ζεί απο τις διαφημίσεις???????έχει λόγο να βάλει κόστος στο να δώ τί???????????τον Ψινάκη??????Έχουμε αποτρελαθεί τελείως?Εδώ και χρόνια μπορούμε με 40ε το μήνα να βάλουμε ψηφιακό nova και να βλέπουμε ταινίες.Υπάρχει αυτή η δυνατότητα δέν θα γίνει χαμός στον αέρα με συνδρομητικά κανάλια.Αν γίνει απλά θα ψοφήσουν.Δηλαδή η ΕΡΤ που έχει εδώ και χρόνια ψηφιακό δέν σας ενόχλησε?ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΕΡΤ.Αλλα τί να πείς...Στην Ελλάδα είμαστε καταδικασμένου να ζούμε στο καβούκι μας...

Γυρίστε στα vhs ,στα πικάπ και στα χιονάκια...για τα άλλα δέν πειράζει.Και βέβαια καταλήγουμε εν έτη 2010 η Ελλάδα να είναι ο πρωκτός της Ευρώπης.Η Αθήνα να είναι κόκκινη απο την ακτινοβολία...οι κεραίες των κινητών να ξηλώνονται απο τις ταράτσες και να φυτεύονται στα βουνά...τα σκουπίδια να συσωρεύονται στις χωματερές...τα diesel να είναι εκτός του κέντρου...

Πραγματικά πείτε ότι θέλετε δέν με ενοχλέι.Το θέμα είναι οτι οι υψηλά ιστάμενοι πιστεύουν τα ίδια...

Κάποτε πίστευα οτι φταίνε τα κόμματα.Σήμερα πιστεύω οτι φταίει ο λαός και μόνον αυτός...
Χαιρετώ....
+1000!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω λόγια να πω πόσο συμφωνώ με το παραπάνω μήνυμα.

Και για όσους διαμαρτύρονται για τους καινούργιους αποκωδικοποιητές σε σχέση με όσους αγοράσαμε για να βλέπουμε την ψηφιακή ΕΡΤ να προσθέσω τα εξής:

1. Όταν ξεκίνησε η ψηφιακή ΕΡΤ το 2006 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ το mpeg4 στην επίγεια ψηφιακή εκπομπή!!!

2. Όταν αποφάσισαν τα ιδιωτικά κανάλια να πάνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην ψηφιακή εποχή το mpeg4 ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Ευτυχώς που το ακολούθησαν. Αλλιώς η Ελλάδα θα ήταν πάλι ουραγός της Ευρώπης!

3. Πάρτε ένα μηχάνημα και αρχίστε να μετράτε μη ιονίζουσα ακτινοβολία στην Αθήνα. Την ακτινοβολία δηλαδή από τις πάσης φύσεως εκπομπές σήματος. Ξέρετε τι θα βρείτε; Όσο πλησιάζετε στον Υμηττό τόσο το μηχάνημα θα κοκκινίζει!!! Πλησιάστε στα 300 μέτρα από μία κεραία του Υμηττού... Η ένδειξη θα είναι στο φουλ! Πηγαίνετε μετά δίπλα σε μία κεραία κινητής. Ίσα που κουνηθεί η βελόνα... Με την ψηφιακή εκπομπή μειώνονται δραματικά τόσο οι κεραίες όσο και η ισχύς τους και την ίδια ώρα η εικόνα είναι τέλεια.

4. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιούμε συχνότητες από το 21 έως το 69. Και όλες είναι γεμάτες. Γιατί θέλουμε στην Αττική έως και 3 διαφορετικές συχνότητες για να καλύψουμε το Λεκανοπέδιο ανά κανάλι. Από Υμηττό, Πάρνηθα και Αίγινα. Με την ψηφιακή εκπομπή θα θέλουμε μόνο μία. Απελευθερώνεται ένα τεράστιο εύρος συχνοτήτων απελευθερώνεται και για άλλες εφαρμογές αλλά και για την μελλοντική εξέλιξη της τεχνολογίας. Ειδικά αν κάθε Πανελλαδικό κανάλι πάρει 1 συχνότητα ή αν πάρουν μία ανά 2 κανάλια.

5. Είναι απόφαση Παγκόσμια μέχρι το 2015 όλες οι εκπομπές σε όλο τον κόσμο να γίνουν ψηφιακές. Κανένα περίεργο σχέδιο κατά του καταναλωτή δεν υπάρχει...

Reaction score
1

Απόλυτα σωστά όλα αυτά, αλλά αυτός που δεν θέλει να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί για να καταλάβει 5 πράγματα, θα πει: "Ναι αλλά γιατί να πληρώσω εγώ? Μια χαρά έβλεπα και έτσι":139:

Μετά από λίγο καιρό πάντως, θα το έχουν ξεχάσει όλοι. Το βασικό χμμμ ας πούμε "μειονέκτημα" που βλέπουν όλοι, είναι ότι αισθάνονται ότι τους αναγκάζουν να αγοράσουν μια συσκευή. Ενώ όταν έγινε το μεγάλο μπαμ με τα κινητά και πρόσφατα με τις LCD τηλεοράσεις, έδιναν χρήματα γιατί το ήθελαν.

.....Τι να πεις......

Reaction score
2.557

....
3. Πάρτε ένα μηχάνημα και αρχίστε να μετράτε μη ιονίζουσα ακτινοβολία στην Αθήνα. Την ακτινοβολία δηλαδή από τις πάσης φύσεως εκπομπές σήματος. Ξέρετε τι θα βρείτε; Όσο πλησιάζετε στον Υμηττό τόσο το μηχάνημα θα κοκκινίζει!!! Πλησιάστε στα 300 μέτρα από μία κεραία του Υμηττού... Η ένδειξη θα είναι στο φουλ! Πηγαίνετε μετά δίπλα σε μία κεραία κινητής. Ίσα που κουνηθεί η βελόνα... Με την ψηφιακή εκπομπή μειώνονται δραματικά τόσο οι κεραίες όσο και η ισχύς τους και την ίδια ώρα η εικόνα είναι τέλεια.
....
Πάω να βάλω βόμβες στα θεμέλια των κεραιών τώρα αμέσως... (Μένουμε Παπάγου :141:)

Reaction score
2.557

.....
.....
Χμμμ... Αργήσαμε αλλά το καταλάβαμε!

Reaction score
0

Διαβαζω για τους αποκωδικοποθητες που εχουν θυρα USB στην οποια μπορουν να γραψουν προγραμμα σε stick η σκληρο δισκο. Το ξερω οτι το παω μακρυα. Υπαρχει τηλεοραση με ενσωματωμενο δεκτη που να μπορει να γραψει προγραμμα σε usb stick η δισκο;

Reaction score
2.680

Εμένα το μόνο που μου τη σπάει είναι πως θέλουμε δεύτερο τηλεκοντρόλ . Την εξέλιξη την δέχομαι και δεν γινόταν και αλλιώς . Τουλάχιστον ας βγει κάποιος δέκτης που το τηλεκοντρόλ του να μπορεί να ρυθμίσει την ένταση στις περισσότερες tv και το σβήσιμο .

Εν τω μεταξύ , έναν δέκτη για σαλόνι , έναν για κρεβατοκάμαρα , έναν για παιδικό , έναν για το μαγαζί και έναν για το τροχόσπιτο . Ε ρε γλέντια .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss