Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από την LG HELLAS λάβαμε πριν λίγο την επίσημη απάντηση στην αντίστοιχη επιστολή που είχαμε στείλει ως avsite.gr για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την έλλειψη που έχει παρατηρηθεί στην αγορά για την συγκεκριμένη τηλεόραση:

"Αθήνα, 16 Μαρτίου 2010

Αγαπητέ κύριε Ακρατόπουλε,

Καταρχάς, δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη δημιουργία και την εξέλιξη του www.avsite.gr, ενός ενημερωτικού και παράλληλα χρηστικού εργαλείου για κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται και αγαπά την τεχνολογία.

Επιπλέον, σας ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία να συζητήσουμε το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με το μοντέλο LG 47LH9000 και τη διαθεσιμότητά του. Όπως γνωρίζετε, η LG Electronics είναι μια πελατοκεντρική εταιρεία η οποία αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται πλήρως τον παλμό και τις τυχόν ανησυχίες των καταναλωτών, όποιες και αν είναι αυτές.

Εξειδικεύοντας στο συγκεκριμένο θέμα, πράγματι το συγκεκριμένο μοντέλο γνώρισε τη θερμή αποδοχή και την προτίμηση της εγχώριας αγοράς λόγω του μοναδικού συνδυασμού τεχνικών χαρακτηριστικών, σχεδιασμού και φυσικά, τιμής. Ως εκ τούτου, λόγω της αυξημένης ζήτησης και της χρονικής συγκυρίας σε πολλά καταστήματα ανά την επικράτεια παρατηρήθηκε έλλειψη του προϊόντος και λίστα ανεκτέλεστων παραγγελιών.

Το θέμα αυτό μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και έχουμε προσπαθήσει να καλύψουμε τη ζήτηση. Ήδη δε από τα τέλη Μαρτίου, αναμένεται να αρχίσει η παράδοση στα καταστήματα, ώστε οι πελάτες μας άμεσα να απολαύσουν την κορυφαία τεχνολογία της LG και τα μοναδικά πλεονεκτήματα της οικιακής ψυχαγωγίας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και συνεργασία σας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Με εκτίμηση,

Αρτέμης Σελμπέσης
COO & Vice President, LG Electronics Ελλάς"

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστήρηση παράδοσης της 47LH9000!

Η επιστολή που είχαμε στείλει στην LG ως avsite.gr ήταν η εξής:

"Επικοινωνώ μαζί σας ως Διαχειριστής του www.avsite.gr για να σας μεταφέρω την ανησυχία πολλών μελών του φόρουμ μας σχετικά με την LCD τηλεόραση LG 47LH9000.

Πιο συγκεκριμένα μετά από τις πολύ καλές κριτικές που έχουν γραφτεί για την συγκεκριμένη τηλεόραση και σε αντίστοιχο θέμα στο avsite.gr (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=75682) αλλά και σε άλλα site και on-line fora στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πάρα πολλά μέλη μας προχώρησαν στην αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης.

Παρατηρείται όμως μία μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση των τηλεοράσεων. Την ίδια ώρα παρατηρείται μια παντελής έλλειψη ενημέρωσης από την πλευρά της επίσημης αντιπροσωπείας της LG στην Ελλάδα. Να σημειώσω ότι όλοι οι έμποροι και οι μεταπωλητές δικαιολογούνται στους καταναλωτές για την καθυστέρηση αυτή λέγοντας απλά ότι η Αντιπροσωπεία δεν έχει stock.

Θα ήθελα να σας ζητήσω να ενημερώσετε εσείς επίσημα τα μέλη μας καθώς πολλοί σκέφτονται ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας τους ενώ οι περισσότεροι διαμαρτύρονται εντόνως μέσα από το σχετικό θέμα που υπάρχει στο avsite.gr.

Πιστεύω ότι η ενημέρωση από την πλευρά σας είναι απαραίτητη τόσο για την εικόνα της εταιρίας σας όσο κυρίως για να γνωρίζουν τα μέλη του avsite.gr και οι Έλληνες καταναλωτές γενικότερα που υπάρχει το πρόβλημα και πόσο σύντομα θα λυθεί. Νομίζω ότι η Αντιπροσωπεία της LG το οφείλει αυτό στους πελάτες της πολλοί από τους οποίους έδειξαν εμπιστοσύνη στην LG με την παραγγελία ενός προιόντος που ούτε καν είχαν δει από κοντά σε κάποια έκθεση ή σε κάποιο κατάστημα.

Το avsite.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα on-line foroum στην Ελλάδα με περισσότερα από 20.000 μέλη και 6.000 επισκέπτες καθημερινά. Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι μέχρι σήμερα στο θέμα για την συγκεκριμένη τηλεόραση υπήρξαν 140 δημοσιεύσεις ενώ έχει και 7.800 "θεάσεις".

Από την πλευρά του avsite.gr δεσμευόμαστε ότι θα δημοσιεύσουμε αυτούσια την επίσημη απάντηση της Αντιπροσωπείας της LG στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα.

Στην διάθεσή σας,

Χρήστος Ακρατόπουλος
Διαχειριστής
www.avsite.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστήρηση παράδοσης της 47LH9000!

Μετά την ανταπόκριση της LG στην επιστολή του avsite.gr έστειλα το παρακάτω e-mail στον κ. Σελμπέση:

"Αγαπητέ κ. Σελμπέση,

Το avsite.gr, τα μέλη του και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε για την απάντηση στην επιστολή μας και το ενδιαφέρον που δείξατε για την άμεση πληροφόρηση των μελών μας και ιδιαίτερα των πελατών της LG.

Η επιστολή σας θα δημοσιευθεί αυτούσια σε ειδικό θέμα που θα ανοίξει στο avsite.gr όπως σας είχαμε ενημερώσει. Θεωρούμε ότι η απάντηση της LG στο συγκεκριμένο θέμα από εσάς, τον πλέον επίσημο εκπρόσωπο της εταιρίας, είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί την πιο αξιόπιστη ενημέρωση των πελατών αλλά και όλων των μελών του avsite.gr.

Το avsite.gr θα συνεχίσει και στο μέλλον την προσπάθειά του ώστε να λειτουργεί ως ένας αμφίδρομος δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των εταιριών του χώρου και των πελατών-καταναλωτών βοηθώντας στην όσο τον δυνατόν πιο άμεση επίλυση ζητημάτων που προκύπτουν.

Με εκτίμηση
Χρήστος Ακρατόπουλος
Διαχειριστής www.avsite.gr"

Reaction score
8
Απάντηση: Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Η αλήθεια είναι ότι δε το περίμενα να πάρουμε απάντηση αλλά αυτό δίνειι ένα "συν" στην εταιρεία.
Well done LG!

Aς δούμε τώρα τι θα γίινει προς το τέλος του μήνα με τις LH. Για ξαναμπείτε κύριοι στη σειρά σας!!!!!

Reaction score
0

Δηλαδή έχουμε κανονική ... παραγωγή του μοντέλου :111:; Μυστήρια πράγματα!!!

Υ.Γ. Γιατί εγώ νομίζω ότι θα τραβήξει η αναμονή μέχρι να έρθουν τα επόμενα μοντέλα και τότε θα σου πουν "ξέρετε τέρμα το παλιό αλλά μπορείτε να πάρετε το καινούργιο που είναι και άμεσα διαθέσιμο". Αν στο λέγανε τώρα απλά θα την έκανες για αλλού.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Συγχαρητητια και απο μενα στην LG!
Μολις απεδειξε πως νοιαζεται τον καταναλωτη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Υπομονή λοιπόν μέχρι τέλος Μαρτίου.

Τουλάχιστον είχαμε απάντηση και μάλιστα απο υψηλόβαθμο στέλεχος.
Σπάνιο στα μέρη μας!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Υπομονή λοιπόν μέχρι τέλος Μαρτίου.

Τουλάχιστον είχαμε απάντηση και μάλιστα απο υψηλόβαθμο στέλεχος.
Σπάνιο στα μέρη μας!
Νομίζω ότι αν ενημερώνονται οι εταιρίες από τα φόρα τελικά απαντούν και ενημερώνουν τον καταναλωτή...

Είναι άλλωστε και το νέο trend του Marketing αυτό και όποιος δεν το ακολουθεί... κακό του κεφαλιού του.

Όμως μιας και είμαστε στην αρχή νομίζω ότι η LG δίνει το καλό παράδειγμα με την ανταπόκρισή της στην επιστολή μας...

Reaction score
8

Δηλαδή έχουμε κανονική ... παραγωγή του μοντέλου :111:; Μυστήρια πράγματα!!!

Υ.Γ. Γιατί εγώ νομίζω ότι θα τραβήξει η αναμονή μέχρι να έρθουν τα επόμενα μοντέλα και τότε θα σου πουν "ξέρετε τέρμα το παλιό αλλά μπορείτε να πάρετε το καινούργιο που είναι και άμεσα διαθέσιμο". Αν στο λέγανε τώρα απλά θα την έκανες για αλλού.
Δεν έχεις και άδικο σε αυτό που λες. Απλά ευελπιστούμε ότι κάτι θετικό θα βγει.
Ακόμη πιο θετικό θα ήταν αν έλεγε η LG για όλο το κόσμο που περίμενε την LH9000 ότι θα κάνει κάποια έκπτωση στα κομμάτια της νέας σειράς που θα αγοραστούν από αυτούς τους πελάτες.

Reaction score
0
Εγω προσωπικα και αλλοι 3 φιλοι μου ακυρωσαμε παραγγελια ,αν αυτο λεει τιποτα στην LG ??? (μετα απο 2 μηνες που περιμενα ) στο τελος αν πραγματικα ερθουν τηλεορασεις μαλλον αυτη θα ψαχνει πελατες ,εγω αρχες Απριλη τι να την κανω την LH9000 οταν ξερω οτι στην ευρωπη ηδη βλεπουν με την LE9500 λιγο υπομονη και παιρνω μοντελο 2010 !!!!!!!

Reaction score
0
Εγω προσωπικα και αλλοι 3 φιλοι μου ακυρωσαμε παραγγελια ,αν αυτο λεει τιποτα στην LG ??? (μετα απο 2 μηνες που περιμενα ) στο τελος αν πραγματικα ερθουν τηλεορασεις μαλλον αυτη θα ψαχνει πελατες ,εγω αρχες Απριλη τι να την κανω την LH9000 οταν ξερω οτι στην ευρωπη ηδη βλεπουν με την LE9500 λιγο υπομονη και παιρνω μοντελο 2010 !!!!!!!
Κι εγώ θα ήθελα την 47LE9500, αλλά με 3πλάσια τιμή από την 47LH9000 δεν υπάρχει περίπτωση, τουλάχιστον για μερικά χρόνια:126::126::126:!!!
Το έχω ξαναπει, η 47LH9000 με τέτοια τιμή είναι άπαιχτη και αξίζει την όποια αναμονή...

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1268329847

http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=49465&stc=1&d=1262940559

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Κι εγώ θα ήθελα την 47LE9500, αλλά με 3πλάσια τιμή από την 47LH9000 δεν υπάρχει περίπτωση, τουλάχιστον για μερικά χρόνια:126::126::126:!!!
Oι πινάκες δέν έχουν κάπου την τιμή της LE9500.Της LX(δλδ της 3d) έχουν:121:.

Ανεπίσημη πηγή μου είπε πάντως ότι θα είναι περίξ των 2200ε.Για να δούμε

Reaction score
0
Oι πινάκες δέν έχουν κάπου την τιμή της LE9500.Της LX(δλδ της 3d) έχουν:121:.

Ανεπίσημη πηγή μου είπε πάντως ότι θα είναι περίξ των 2200ε.Για να δούμε
Την αναφέρει ξεχωριστά κάτω από τον πίνακα των LCD/LED του 1ου λινκ που έδωσα. Κοίταξέ το, λέει :

The new flagship model LX9500 with 3D will be priced around 2700-3300 Euro in 47-inches and 4000-4400 Euro in 55-inches.

Δηλαδή πιάστο αυγό και κούρευτο που λένε και στο χωριό μου...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Την αναφέρει ξεχωριστά κάτω από τον πίνακα των LCD/LED του 1ου λινκ που έδωσα. Κοίταξέ το, λέει :

The new flagship model LX9500 with 3D will be priced around 2700-3300 Euro in 47-inches and 4000-4400 Euro in 55-inches.

Δηλαδή πιάστο αυγό και κούρευτο που λένε και στο χωριό μου...
Μιλάς για άλλο μοντέλο.

Reaction score
8

Mόλις χθες το διάβασα!

Τι να πω.....Ολα αλλάζουν στην αγορά από τη μια στιγμή στην άλλη. Η τεχνολογία προχωράει και οι κατασκευαστές ακολουθούν την εξέλιξη.
Πάντως η τιμη της 47LH9000 δε θα ξαναυπάρξει στην αγορά. Την LE8500 (ή όπως θα λέγεται) την κόβω γύρω στα 1600-1800 ευρώ ενώ η σειρά 9500 θα ανεβαίνει πολύ πάνω από τα 2000 ευρώ. Και βέβαια είναι σίγουρο πως μετά από ένα 6μηνό θα γίνει το ίδιο "παραμύθι" που εγινε και με την LH.
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο από τις εταιρείες. Αναμένουμε......

Reaction score
0
Να κανω μια ερωτηση ? Απο Αθηνα παρελαβε κανεις μεχρι σημερα 47LH9000 ειχαν πει για τελη Μαρτη ?
Οσον αφορα την τιμη της νεας 9500 ειναι δικαιολογημενη ,μην ξεχναμε οτι θα ειναι 3D και η νεα τεχνολογια πληρωνεται !!!!!!

Reaction score
0

μπα ακόμα τίποτα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas