Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Reaction score
0
Απάντηση: Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω το όνομα του καταστήματος...
Αισθάνομαι πάντως πως εκμεταλεύονται όλοι κάθε κατάσταση για να κερδίσουν παραπάνω...γ'ιαυτό η αγορά πάει από το κακό στο χειρότερο..

Έχει πλάκα πάντως όταν προσπαθούν να σε πείσουν να αγοράσεις κάποια συγκεκριμένα μοντέλα, που προφανώς τους συμφέρει. Οι υπάλληλοι σου λένε διάφορα που έχουν αποστηθίσει κάθε φορά, χωρίς οι ίδιοι να ξέρουν τι ακριβώς είναι.. Και τους κοιτάς έτοιμος να γελάσεις.. Τεσπα, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, εμένα τα μεγάλα κεφάλια μου τη δίνουν..

Reaction score
8

Είναι απέρίγραπτοι οι τύποι!!!!

Πάρε τηλέφωνο το ΙΝΚΑ, το συνήγορο του καταναλωτή και τη Γενική Γραννατεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και ενημέρωσέ τους είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν οδηγίες και μάλιστα μπορεί να σου πουν να πάς εκεί και αν δε δεχτούν να σου δώσουν πίσω τα χρήματα να τους καλέσεις από εκεί στο τηλέφωνο και θα τους μιλήσουν εκείνοι! Είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και σε μένα στο παρελθόν.

Θα σου πρότεινα επίσης να επιβεβαιώσεις διαθεσιμότητα του μοντέλου τόσο στην LG όσο και στο κατάστημα που σου έστειλα στην Αθήνα. Σίγουρα θα πάρεις μια ιδέα για το ποιος κάνει του κεφαλιού του.
Πιστεύω πάντως πως η LG από τη στιγμή που έχει πάρει από τους dealers παραγγελίες για συγκεκριμένο μοντέλο, πρέπει να τις καλύψει όπως και να'χει, όπως έκανε άλλωστε με κάποιες αυτό το μήνα.

Ενημέρωσέ μας σχετικά.

Reaction score
0

Τελικά μίλησα μέσω e-mail με ΙΝΚΑ και μου είπαν το ίδιο πράγμα, πως λόγο του Νόμου δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω, αλλά να αγοράσω κάτι άλλο, ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκρισή σας..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.951

Τελικά μίλησα μέσω e-mail με ΙΝΚΑ και μου είπαν το ίδιο πράγμα, πως λόγο του Νόμου δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω, αλλά να αγοράσω κάτι άλλο...

:111:

Λόγω νόμου, ή πολιτική της εταιρίας;

Γιατί κάτι δε μου αρέσει εδώ!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members