Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Reaction score
8
Απάντηση: Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Συμφωνώ κι εγώ...... Αν και μου φαίνεται ότι θα "προχωρήσω" στην πιο νέα 47LE8500 (χωρίς 3D) αφού πρώτα βγούν κάποια reviews.

Reaction score
0

Συμφωνώ κι εγώ...... Αν και μου φαίνεται ότι θα "προχωρήσω" στην πιο νέα 47LE8500 (χωρίς 3D) αφού πρώτα βγούν κάποια reviews.
και εγώ αυτήν ήθελα αλλά εβγαινε λίγο ψηλά!γι αυτό παω στην 47LΕ5500

Reaction score
0

Παιδιά τι έγινε, δεν έχουμε κανένα νέο..;

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά!!! Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά δυστυχώς οι δουλειές δε μου επέτρεψαν να απαντήσω άμεσα... Λοιπόν, εγώ έχω παραλάβει την τηλεόραση από 15-04-2010 (την περασμένη Πέμπτη), ενώ μόλις 1 ημέρα πριν με είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά από lg ότι έχει γίνει παραλαβή και κανονίσαμε τις λεπτομέρειες της παράδοσης (ώρα - τόπος). Την παραγγελία την είχα κάνει 25-01-2010, από κατάστημα μέσω internet. Ελπίζω να βοήθησα, και να πω σε όλους όσους περιμένουν, πως η τηλεόραση πραγματικά αξίζει.

Reaction score
8

Kι εγώ παρέλαβα την Παρασκευή 16/4 και την έχω κατευχαριστηθεί!
Πραγματικά value for money!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Παίδες καλοθέατες!
Γραψτε τπτ εντυπώσεις λίγο πιό αναλυτικές!

Reaction score
0

Παιδιά καλές θεάσεις. Ελπίζω να μιλάτε για τις 47 ίντσες...
Αξίζει δηλαδή να περιμένουμε οι υπόλοιποι ε;

Reaction score
8

Μιλάμε για την 47LH9000 και πραγματικά αξίζει να περιμένετε για την παραγγελία σας. Είναι και φρέσκο πράμα (η δικιά μου ήταν κατασκευής April 2010) με firmware v3.63 !!!

Προσωπικές εντυπώσεις:

- Οταν την τοποθέτησα στο χώρο μου έδειξε πολύ επιβλητική και πολύ πιο όμορφη και σικάτη απ'ότι φαινόταν στις φωτογραφίες και στα reviews. Βέβαια πολύ πλαστικό αλλά δε με χάλασε καθόλου.
- Βρήκε μόνη της όλα τα κανάλια (αναλογικά & DVB) αλλά η ταξινόμηση ηταν λίγο δύσκολη καθώς κάνοντας κλικ στο κανάλι δεν εμφάνιζε review του καναλιού όπου επέλεγες να μετακινήσεις παρά μόνο τη συχνότητα αυτού.
- Η μόνη ρύθμιση που έκανα αρχικά ήταν να χαμηλώσω τη φωτεινότητα και λίγο το χρώμα και από κει και πέρα απόλαυσα την τηλεόραση σε όλα.
- Τα αναλογικά κανάλια είναι αξιοπρεπέστατα και μέχρι τώρα η θέαση δε με έχει κουράσει καθόλου. Η μόνη ένσταση είναι στην εναλλαγη των καναλιών η οποία είναι λίγο αργή.
- Τα χρώματα και η κίνηση είναι πολύ φυσική χωρίς κοψίματα ή τεχνουργήματα, τουλάχιστον εμφανή σε μενα, ενώ δεν υπάρχει ανομοιογένεια στην φωτεινότητα της εικόνας. Υστερα από τις βασικές ρυθμίσεις αποφάσισα να περάσω τις ρυθμίσεις που πρότεινε το CNET όσον αφορά τα HDMI inputs. Ε, λοιπόν, με ικανοποίησαν στο έπακρο...μέχρι τώρα.
- Το μαύρο είναι καταπληκτικό.
- Επαιξα υλικό HD 1080p από media player τόσο με ένοντα χρώματα όσο και με σκοτεινά, εναλλαγές μαύρο-γκρί-λευκό κλπ. Τεχνουργήματα δεν είδα, η εικόνα ήταν άψογη και γεμάτη, η λεπτομέρεια εξαιρετική.
- Τα ηχεία και ο ήχος δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά είναι αξιοπρεπέστατα. Βέβαια αν υπάρχει ένας AV ενισχυτής για την ψηφιακή έξοδο του ήχου από τις πηγές θα ήταν προτιμότερο.
- Πάνω στη τηλεόραση συνδέθηκαν επίσης ένα XBOX1 και ένα Nintendo Wii. Kαι οι δύο κονσόλες έδωσαν πολύ καλή απόδοση χρωμάτων και κίνησης και βέβαια χορταστική εικόνα παιχνιδιού. Input lag δε παρατήρησα.
- Από το USB κατάφερα να δω χωρίς πρόβλημα μουσικη, φωτογραφίες και ταινίες.

Αυτές λοιπόν ήταν κάποιες από τις εντυπώσεις μου.ύστερα από 4 μέρες συνύπαρξης με την LH9000. Γενικά, είναι μια τίμια επιλογή, σε εξαιρετική τιμή και με χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν πολύ ακριβότερες τηλεοράσεις της αγοράς.

Περιμένω και τις δικές σας εντυπώσεις......

Reaction score
0

Εδώ τίποτα ακόμα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
Τι γίνεται ένα ένα τα στέλνουν τα κομμάτια..;

Reaction score
0

Παιδιά, τελικά ρωτήσατε για την τηλεόραση..;

Reaction score
8

Μηπως έχουν καλύψει ένα κομμάτι των παραγγελιών και αναμένονται κι άλλες εντός των ημερών;
Κάνε ένα τηλέφωνο στην LG να δεις τι γίνεται....

Reaction score
0

Λοιπόν, ύστερα από 3 μήνες αναμονής, και μεγάλης υπομονής, πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα από το οποίο παράγγειλα την τηλεόραση, δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω πιο, και μου είπανε πως η LG τους είπε ότι το μοντέλο καταργήθηκε και μου κάνανε πρόταση για τα καινούργια τους μοντέλα...
Δεν νομιζω να το ακούτε για πρώτη φορά...Μπράβο LG...

Reaction score
8

Μήπως να αρχίσεις να παίρνεις τηλέφωνο άλλα καταστήματα; Είναι σίγουρο πως θα βρεις κάποιο κομμάτι που έχει ακυρωθεί. Η LG σίγουρα έχει κομμάτια αφού αυτά που ήρθαν μέσα στον Απρίλιο ήταν κατασκευής Απρίλιος 2010.
Ισως το συγκεκριμένο κατάστημα να είδε πως το συμφέρει περισσότερο να πουλάει τη νέα σειρά λόγω κέρδους.
Εμένα πάντως το κατάστημα με πήρε τηλ και μου επιβεβαίωσε την παραγγελία πρώτα και μετά την έφερε από την LG. Για κάνε μια δοκιμή λοιπόν.
Αν θέλεις σου στέλνω και με ΠΜ το κατάστημα που πήρα τη δική μου.

Reaction score
0

Ξέρω εγώ ρε φίλε, εγώ είμαι Κατερίνη, αν μου στείλεις να αγοράσω απο e-shop που βρίσκεται αθήνα, θα πληρώσω πολλά στα έξοδα..Αλλά πες μου το κατάστημα, δεν χάνω τπτ..

Reaction score
0

Παιδιά, μία ερώτηση. Μπορώ να πάρω την προκαταβολή πίσω, τώρα που μου είπανε ότι καταργήθηκε;;

Reaction score
8

Αν δε θες να προχωρήσεις σε αγορά άλλου μοντέλου, φυσικά και μπορείς να πάρεις την προκαταβολή σου πίσω.

Reaction score
0

Πήγα στο κατάστημα σήμερα και μου είπανε πως η προκαταβολή δεν επιστρέφεται λόγο πολιτικής του καταστήματος και μου είπαν ότι σε όλα τα καταστήματα έτσι γίνεται... Στην απόδειξη όμως λέει πως εγώ έδωσα προκαταβολή για την LH 9000 και μου είπαν πως καταργήθηκε...Μου λένε πως μπορώ μόνο να αγοράσω κάτι άλλο, μάλιστα μου έκαναν και πλάκα οι μ....ς, πως μπορώ να πάρω ένα φούρνο μικροκυμμάτων...έχουν χιούμορ τουλάχιστον οι λοποδίτες...

Reaction score
0

Ωραίο κόλπο πάντως, γιατί τους συμφέρει να αγοράσω κάτι από τα καινούργια μοντέλα της LG...Όχι μόνο τους ανθρώπους της LG...Αν είχα τα μέσα θα το έψαχνα πιο βαθιά το θέμα...αν πάλι ξέρετε κάτι εσείς στα σίγουρα..παρακαλω..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Δλδ αρνούνται να σου δώσουν τα λεφτά ΣΟΥ..

Για κοίτα εδώ και εδώ.Πάρε από ένα τηλεφωνάκι και εξήγησε τους την κατάσταση.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.135

...μάλιστα μου έκαναν και πλάκα οι μ....ς, πως μπορώ να πάρω ένα φούρνο μικροκυμμάτων..

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το φούρνο μικροκυμάτων

και θα τους το φόραγα ''καπέλο'':141:

Πες μας και ποιο είναι αυτό το ''καταπληκτικό'' μαγαζί

να τους κάνουμε και την απαραίτητη διαφήμιση!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp