Επειδή έχει παραγίνει το κακό...

Reaction score
1.213
Εγώ προτείνω να βάλετε ένα sticky που να εξηγεί την κατάσταση (ότι δηλαδή δεν παίζει Link για την ταινία) και ότι θα υπάρχουν κυρώσεις. Από κει και πέρα να σβήνετε επι τόπου τα "ευχαριστώ" και να μοιράζετε infractions, ε πιστεύω μετά από αυτό δε θα αργήσουν να το καταλάβουν.

+1

Αυτο να κανετε...ετσι και αλλιως δεν τιθεται θεμα διαγραφων..εδω μιλαμε για ενα ξεκαρφωτο μηνυμα στο πουθενα με σκοπο ..λινκ.

Τωρα για infraction δεν ξερω...αλλα σιγουρα πρεπει να σταλει ενα μηνυμα..(το ιδιο σε ολους αυτους )..που να εξηγει (οχι καμμια τσατισμενη παρατηρηση ).. οτι ο σκοπος της database δεν ειναι αυτος.

Ε μια δυο..καποια στιγμη θα το παρουν ολοι αποφαση.Οσο για την ανακοινωση του jim..μπορει ο αλλος να μην την προσεξει...καλυτερα ενα μηνυμα επεξηγηματικο.

GTX

Reaction score
39
GTX Εχω βαλει με το που μπαινεις στο ευρετηριο ταινιων ανακοινωση μονο αμα ειναι καποιος θεοστραβος δεν το βλεπει !!!!

Ναι αλλά αν κάποιος μπεί όπως εγώ κατευθείαν στο thread της ταινίας δε θα το δει ποτέ.
Καλό θα ήταν επίσης στο ευρετήριο να άλλαζες το χρώμα της ανακοίνωσης από κόκκινο σε κάτι άλλο γιατί στο default theme δεν είναι ότι καλύτερο.

Γιατί δεν τα σβήνετε τα "ευχαριστώ", υπάρχει λόγος να μένουν εκεί και να τα διαβάζουν και άλλοι και να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση??

Reaction score
59
Ναι αλλά αν κάποιος μπεί όπως εγώ κατευθείαν στο thread της ταινίας δε θα το δει ποτέ.
Καλό θα ήταν επίσης στο ευρετήριο να άλλαζες το χρώμα της ανακοίνωσης από κόκκινο σε κάτι άλλο γιατί στο default theme δεν είναι ότι καλύτερο.

Γιατί δεν τα σβήνετε τα "ευχαριστώ", υπάρχει λόγος να μένουν εκεί και να τα διαβάζουν και άλλοι και να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση??
Δεν μπορουμε να κανουμε παρα μονο soft delete οποτε θα φαινονται ποστ κενα και δεν ειναι καλο αισθητικα για το thread !!!

Οκ για το χρωμα θα το κανω ΠΡΑΣΙΝΑΚΙ !!

Reaction score
2
Ρε jim, ελεος, τα σβησμενα ποστ φαινονται μονο απο συντονιστες και πανω.

GTX

Reaction score
39
Δεν μπορουμε να κανουμε παρα μονο soft delete οποτε θα φαινονται ποστ κενα και δεν ειναι καλο αισθητικα για το thread !!!

Αν κάνεις soft delete, μόνο οι συντονιστές της κατηγορίας βλέπουν τα άδεια posts για να μπορούν να τα επαναφέρουν αν χρειαστεί :126:
Οι υπόλοιποι δεν τα βλέπουν καν.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Επειδή έχει παραγίνει το κακό...

Πως δεν το ήξερες; Δεν διάβασες το εγχειρίδιο του Συντονιστή; :142:
Eιχε τελειωσει οταν με προτειναν για συντονιστη !!

Περιμεναν παραλαβες απο δευτερα !!! :137:

GTX

Reaction score
39

Eιχε τελειωσει οταν με προτειναν για συντονιστη !!

Περιμεναν παραλαβες απο δευτερα !!! :137:

Το΄χω σε PDF να στο στείλω???

Ρίξε κανένα ευχαριστώ πρώτα όμως για να μπορέσω να σου δώσω το link :142::142::142::142:

Reaction score
59

Το΄χω σε PDF να στο στείλω???

Ρίξε κανένα ευχαριστώ πρώτα όμως για να μπορέσω να σου δώσω το link :142::142::142::142:
MONO 1 EYXAΡIΣTΩ ????

1000000 !!!!!!!!!!!! Αλλα θα κατσεις να τα μετρησεις μπας κι εχω ξεχασει κανενα !!!! :137::126:

http://www.yonkis.com/mediaflash/unmillon.htm

Reaction score
1.213
Παρακαλώ μπορω να εχω και εγω ενα αντιγραφο ?

Θελω να μεγαλωσω την συλλογη των e-books μου !! :204::204::204::204:

Ευχαριστω

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514