Επειδή κλειδώθηκε.....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Επειδή κλειδώθηκε.....

Περίφημα! :114:
Μιας και δεν μπορεί να συμμετέχει πλέον ο ΚΔ (για 3 μέρες), θα ήθελα το θέμα να κλείσει εδώ.

Ευχαριστώ.

Αυτο που εγραψε ο ΑΓΔ δεν σου λεει τιποτα?

Reaction score
10
Φιλε HV εννοειται οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να γραφει οπου θελει, αλλωστε και εγω γραφω και στα δυο φορουμ. Απλα το εβαλα γιατι μου φανηκε λιγο αστειο για πρωτο μηνυμα σε φορουμ.

Reaction score
164
Θα υπενθυμίσω την παράκληση του ΓΔ και θα διευκρινήσω στον HV ότι επιτρέπεται η παράθεση γραφόμενων από άλλο forum, από την στιγμή μάλιστα που αναφέρεται η πηγή.

Reaction score
8
[QUOTE το "ονειρο" οπως μαθαινουμε απο μικροι του Ελληνα ειναι να γινει Δημοσιος υπαλληλος. Αυτο εγω το θεωρω τραγικη ειρωνεια][/QUOTE]

Aπο τοτε που ο τραγος μπηκε στο δημοσιο επαψε να βατευει

νεοελληνικη παροιμια

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Επειδή κλειδώθηκε.....

Νομίζω ότι ζητήθηκε απο τον Νίκο το θέμα να κλείσει εδώ μιας και ο Κωνσταντίνος δεν είναι εδώ να "υπερασπιστεί" τον εαυτό του...

Reaction score
0

Η συζήτησις εστί κενή περιεχομένου.

Reaction score
0

Νομίζω ότι ζητήθηκε απο τον Νίκο το θέμα να κλείσει εδώ μιας και ο Κωνσταντίνος δεν είναι εδώ να "υπερασπιστεί" τον εαυτό του...
+1

Και χωρίς εισαγωγικά.

Reaction score
10
Και φιλε HV πιστεψε με το "ονειρο μου" δεν ειναι να μπω στο Δημοσιο. Θελω σαν ανθρωπος και επαγγελματιας να εξελισσομαι, να προσφερω στο κοινωνικο συνολο και οχι να κοπροσκυλιαζω ολη μερα οπως πολυ Δημοσιοι υπαλληλοι κανουν.

HV

Reaction score
0
Μα τωρα δουλευομαστε ? Προσπαθουμε να διαγραψουμε ενα απο τα πιο κοινα Ελληνικα ρητα ? Εγω το ακουγα απο την μερα που γεννηθηκα και ακομα το ακουω πολλες φορες, και αλλοι οχι ? Οπως ειπε και ο Κωνσταντινος ποσοι απο εδω μεσα εχουν κανει αιτησεις για δημοσιο και την ιδια στιγμη το κατακρινουν ? Ειμαστε Ελληναρες πανω απο ολα αλλα λιγη ειλικρινεια δεν βλαπτει ποτε.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παιδιά, σεβαστές όλες οι απόψεις και εν πολλοίς σωστές, αλλά πολλά posts πιο πριν έγινε μία παράκληση από τον ΑΓΔ. Ας τη σεβαστούμε όλοι...

HV

Reaction score
0
( Δεν αναφερομαι στον Κωνσταντινο με βαση την παρακληση του Νικου, απλα σε κατι που ειπε ο ιδιος γιαυτο συνεχισα. )

Reaction score
5
Είπαμε να μην το συνεχίσουμε. Σας παρακαλώ σταματήστε το θέμα.

Δεν θέλω να δω άλλη απάντηση σχετικά με το Κωνσταντίνο όσο ο ίδιος ΔΕΝ είναι εδώ.

Reaction score
10
Μα τωρα δουλευομαστε ? Προσπαθουμε να διαγραψουμε ενα απο τα πιο κοινα Ελληνικα ρητα ? Εγω το ακουγα απο την μερα που γεννηθηκα και ακομα το ακουω πολλες φορες, και αλλοι οχι ? Οπως ειπε και ο Κωνσταντινος ποσοι απο εδω μεσα εχουν κανει αιτησεις για δημοσιο και την ιδια στιγμη το κατακρινουν ? Ειμαστε Ελληναρες πανω απο ολα αλλα λιγη ειλικρινεια δεν βλαπτει ποτε.
Φιλαρακι εμενα ο πατερας μου, οπως και πολλων αλλων, δουλευε απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ και ηταν αυτοδημιουργητος. Ποτε μου δεν μου εμαθαν να εχω ονειρο να παω στο Δημοσιο, ουτε το ακουγα απο μικρος.

HV

Reaction score
0
Δεν ειπα πως το ακουγα μεσα στην οικογενεια μου, γενικα αναφερομαι...Γενικα εσυ δεν το ακουσες ποτε ? Αν οχι παω πασο και παραδεχομαι πως εκανα λαθος.

Reaction score
164
Ο επόμενος που θα απαντήσει, αν δεν είναι συτονιστής, θα φάει infraction από μένα προσωπικά. :141:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ευχαριστώ για την κατανόηση... :121:

Το θέμα κλειδώνεται μέχρι να επιστρέψει ο ΚΔ (αν επιστρέψει διότι αν επιμείνει στις απειλές δεν θα επιστρέψει)...

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος