Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Συγκεκριμενοποίησες και εκτίθεσαι!! Μίλησα γενικά, μίλησες για μία! Το "υπέστη βαρύ πλήγμα" ήταν γενικά για όλα όσα συνέβησαν.
Και αν το πάρεις και έτσι, η Fedra είχε μια σοβαρότατη παρουσία στη μουσική κατηγορία, πράγμα που λείπει από πολλούς εδώ μέσα!
Έχω το θάρρος των λόγων και της γνώμης μου.Τις ευθύνες τις αναζητώ μονάχα από τον εαυτό μου και όχι από τους άλλους.Πού βρίσκεις το κακό;Νομίζεις ότι το να τα λέω όπως τα σκέφτομαι δεν είναι τιμητικό;Τη διγλωσσία πάντοτε τη μισούσα...
κ.Ιδρυτά, δεν είναι όμως μόνο αυτά τα 2 μέλη... Είναι και μία διαχειριστής, που λείπει πολύ από συγκεκριμένη θέση...!!!!!
Θεωρώ ότι το avsite γενικά, υπέστει βαρύ πλήγμα και δεν βλέπουμε εδώ και καιρό διορθωτικές κινήσεις από κανέναν...:104:
Το τσεκάρισμα των όσων λέμε είναι ό,τι καλύτερο...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Re: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Δεν μπαίνω στην λογική Γιώργο να κατηγορήσω κανέναν συγκεκριμένα! Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει...Λυπάμαι πάρα πολύ που ακόμα και τώρα, μετά από τόσο καιρό, υπάρχουν πληγές που δεν έχουν κλείσει... Γιατί δεν έγινε σωστή προσπάθεια για να κλείσουν (άποψή μου)...Ο anemelos το πήρε σωστά... Μήπως να το παίρναμε όλοι σωστά?
Δεν μπαίνεις,αλλά κατ αυτόν τον τρόπο τσουβαλιάζεις πολλούς..
Το ότι δεν έχουν αναπληρωθεί κάποιες θέσεις δεν πάει να πεί ότι το θέμα έχει αμεληθεί.Απλά η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος:126:
Επίσης πέραν της διαδυκτιακής μας υπόστασης υπάρχει και η πραγματική.Η οποία είναι ΠΟΛΥ σημαντικότερη.
Οπότε μην πυροβολείτε τους πιανίστες.

Reaction score
10
κ.Ιδρυτά, δεν είναι όμως μόνο αυτά τα 2 μέλη... Είναι και μία διαχειριστής, που λείπει πολύ από συγκεκριμένη θέση...!!!!!
Θεωρώ ότι το avsite γενικά, υπέστει βαρύ πλήγμα και δεν βλέπουμε εδώ και καιρό διορθωτικές κινήσεις από κανέναν...:104:
Πως αλλιώς να το γράψει κάποιος για να το καταλάβεις??? Μίλησα για zoglair, wanda, Fedra! Ο anemelos γιατί το κατάλαβε σωστά? Μήπως επειδή δεν έβγαλε από μέσα του τις όποιες συμπάθειές του και σκέφτηκε αντικειμενικά?

Reaction score
10

Δεν μπαίνεις,αλλά κατ αυτόν τον τρόπο τσουβαλιάζεις πολλούς..
Το ότι δεν έχουν αναπληρωθεί κάποιες θέσεις δεν πάει να πεί ότι το θέμα έχει αμεληθεί.Απλά η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος:126:
Επίσης πέραν της διαδυκτιακής μας υπόστασης υπάρχει και η πραγματική.Η οποία είναι ΠΟΛΥ σημαντικότερη.
Οπότε μην πυροβολείτε τους πιανίστες.

Η αναπλήρωση των θέσεων είναι το πρόβλημα??? Τότε ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Πως αλλιώς να το γράψει κάποιος για να το καταλάβεις??? Μίλησα για zoglair, wanda, Fedra! Ο anemelos γιατί το κατάλαβε σωστά? Μήπως επειδή δεν έβγαλε από μέσα του τις όποιες συμπάθειές του και σκέφτηκε αντικειμενικά?

Για ποιές συμπάθειες μιλάς?
Ηταν αντιπαθείς οι αποχωρήσαντες?

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Συγκρίνεις ανόμοια άτομα.Ο Γκάλης ήταν παγκοσμίως γνωστός παίκτης που τίμησε την Ελλάδα συμβάλλοντας σε πολλές διεθνείς διακρίσεις.Μήπως η Fedra ήταν αντιστοίχου βεληνεκούς και δεν το ξερα;Από πότε;
Ας πουμε λοιπον οτι το παραδειγμα ηταν ατυχες, However, το νοημα το "πιασαμε" ολοι εκτος απο σενα?
Και ναι, πιστευω πως η Fedra στην κατηγορια της ηταν τετοιου βεληνεκους.
Διαφωνει καποιος γι' αυτο?
Η μουσικη κατηγορια εχει πεσει αισθητα και ο λογος ειναι η απουσια μιας "Fedra".

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Η αναπλήρωση των θέσεων είναι το πρόβλημα??? Τότε ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
Όχι,η ανάπληρωση είναι ήσσονος σημασίας.
Το ότι έφυγαν κάποιοι οι οποίοι ήταν στυλοβάτες και εμένα με λυπεί ιδιαίτερα..

Reaction score
10

Για ποιές συμπάθειες μιλάς?
Ηταν αντιπαθείς οι αποχωρήσαντες?
κ.Νίκο, αν μου ήταν αντιπαθείς, θα έμπαινα στον κόπο να κάθομαι και να γράφω και να επαναφέρω νήματα "παρωχημένα"??

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Aπό πότε αλήθεια είναι επιλήψιμες οι όποιες συμπάθειες;Το θάρρος να τις κατονομάζεις παίζει ρόλο...Τ'άλλα υπάγονται σε διπλωματικό επίπεδο που δεν μου ΄΄πάει΄΄ προσωπικά...Έχω ήδη αποδείξει ότι ζήτησα μέσω του φόρουμ να μείνει και να μας εξηγήσει.Γιά να μην παραμείνει,σημαίνει ότι δεν τη συγκινούσε πιά ο ρόλος της εδώ.Όσο γιά τους υπολοίπους,δεν έδωσαν καμιά δακρύβρεχτη ανακοίνωση που να οριστικοποιεί την αποχώρησή τους...Δεν μπορώ να θίξω εικασίες.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

κ.Νίκο, αν μου ήταν αντιπαθείς, θα έμπαινα στον κόπο να κάθομαι και να γράφω και να επαναφέρω νήματα "παρωχημένα"??

Το ίδιο λέμε .
Είναι συμπαθείς σε όλους,

Reaction score
10
@Bhutia
Τότε δεν είσαι σωστά ενημερωμένος... Διότι το συγκεκριμένο νήμα δεν ξεκινάει με εικασίες αλλά με συγκεκριμένες θέσεις!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Ας πουμε λοιπον οτι το παραδειγμα ηταν ατυχες, However, το νοημα το "πιασαμε" ολοι εκτος απο σενα?
Και ναι, πιστευω πως η Fedra στην κατηγορια της ηταν τετοιου βεληνεκους.
Διαφωνει καποιος γι' αυτο?
Η μουσικη κατηγορια εχει πεσει αισθητα και ο λογος ειναι η απουσια μιας "Fedra".
Έκτακτα...Εξήγησέ μας τώρα και σε τι ωφέλησε την Ελλάδα και γιά πόσους ανθρώπους έγινε ιδανικό πρότυπο όπως ο Γκάλης...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

@Bhutia
Τότε δεν είσαι σωστά ενημερωμένος... Διότι το συγκεκριμένο νήμα δεν ξεκινάει με εικασίες αλλά με συγκεκριμένες θέσεις!
Κι εγώ με συγκεκριμένες αντιθέσεις απαντώ...:126:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Όχι,η ανάπληρωση είναι ήσσονος σημασίας.
Το ότι έφυγαν κάποιοι οι οποίοι ήταν στυλοβάτες και εμένα με λυπεί ιδιαίτερα..
Έχεις δίκιο. Η δυσκολία αναπλήρωσης είναι μείζονος σημασίας.
Έχω την εντύπωση ότι ενδέχεται κάποιους καθόλου να μην τους λύπησε όμως ....
... Όσο γιά τους υπολοίπους, δεν έδωσαν καμιά δακρύβρεχτη ανακοίνωση που να οριστικοποιεί την αποχώρησή τους... Δεν μπορώ να θίξω εικασίες.
Στο 1ο μήνυμα του θέματος γράφει:
Αυτό που μπορώ να δώσω, και το έχω ήδη δώσει στον Ανδρέα, είναι οι παραιτήσεις μας, η δική μου και της wanda
Απορώ πως σου διέφυγε. :109:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Έκτακτα...Εξήγησέ μας τώρα και σε τι ωφέλησε την Ελλάδα και γιά πόσους ανθρώπους έγινε ιδανικό πρότυπο όπως ο Γκάλης...
:142::142::142:
Ειπαμε κυριε Bhutia...στην κατηγορια της εδω μεσα, στο AVsite, ηταν παρα πολυ καλη!
Επισης, ειπα οτι το παραδειγμα ηταν ισως ατυχες.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Έχεις δίκιο. Η δυσκολία αναπλήρωσης είναι μείζονος σημασίας.
Έχω την εντύπωση ότι ενδέχεται κάποιους καθόλου να μην τους λύπησε όμως ....
Στο 1ο μήνυμα του θέματος γράφει:
Απορώ πως σου διέφυγε. :109:
Η ψηφος μου αντιθετως παει στον zoglair, η παραιτηση του
δεν ειναι αποδεκτη απο εμενα και οσο για την wanda δεν το
συζητω καν.
Ειναι γλυκυτατη και αρεστη σε ολους!
Δεν γνωριζω εαν θα αλλαξουν την αποφαση τους και πιθανοτατα
να μην αλλαξουν γνωμη.
Προσωπικα υποσχομαι πως θα δοκιμασω τα παντα για να το κανουν
και θα συνεχιζω να δοκιμαζω ...
Διοτι πανω απο ολα ειναι φιλοι μου και φιλοι σας!
Δεν είδα πουθενά τον ιδρυτή να τις κάνει δεκτές...Μάλλον αυτό διέφυγε από σένα.Εξάλλου και η ΄΄παραίτησή΄΄ τους δεν κατάντησε ΄΄μελό΄΄:126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Μιλάμε Bhutia, η επικοινωνία μαζί σου ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ (σειρά μου)!!!
Είναι καλύτερο πάντως από την ... ανώμαλη προσγείωση.Αποφεύγονται έτσι τα θύματα:142:

Reaction score
10
Για να λήξει εδώ η συζήτηση για το παράδειγμα, το συγκεκριμενοποιώ στον κ.zoglair, που έδωσε ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ για να μπορείτε κ.Bhutia να γράφετε ότι θέλετε σε αυτό το φόρουμ, και τελικά έφυγε με σκυμένο κεφάλι όπως ο Γκάλης! Κοίταξε μια τελευταία φορά το AvSite και αποχώρησε!! Δεν προσέφερε στην Ελλάδα όσα προσέφερε ο Γκάλης, αλλά ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ στο Avsite ΜΑΣ!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Για να λήξει εδώ η συζήτηση για το παράδειγμα, το συγκεκριμενοποιώ στον κ.zoglair, που έδωσε ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ για να μπορείτε κ.Bhutia να γράφετε ότι θέλετε σε αυτό το φόρουμ, και τελικά έφυγε με σκυμένο κεφάλι όπως ο Γκάλης! Κοίταξε μια τελευταία φορά το AvSite και αποχώρησε!! Δεν προσέφερε στην Ελλάδα όσα προσέφερε ο Γκάλης, αλλά ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ στο Avsite ΜΑΣ!!!!!
Γιατί κάνεις λοιπόν το serial με το zoglair που ΄΄αποχώρησε΄΄ με το κεφάλι ψηλά;Δεν αναφέρθηκα στο άτομό του.Ήμουν συγκεκριμένος στα σχόλιά μου.Μίλησα γιά άλλα άτομα;Τί ΄΄ταχυδακτυλουργικό΄΄ είναι αυτό;Το θέμα γίνεται πολύ ΄΄προσωπικό΄΄ κι εγώ δεν αισθάνομαι ΄΄κ.Bhutia΄΄,αλλά μιά κουκίδα που μπορεί να μην αξίζει και τίποτα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης