Ηρθε η ώρα της αντικατάστασης του πιστού -κρατηθείτε- NOKIA 9600S μετά από 15 (!) ολόκληρα χρόνια. Ο δυστυχής μετά από των παθών του τον τάραχο που τράβηξε αυτή την 15ετία, αρνήθηκε προχθές να ανοίξει και το ίδιο κάνει έως και σήμερα. Επειδή λοιπόν είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει πεισματικά να μην ακούει τις προσταγές μου, αποφάσισα να τον αποσύρω με τις τιμές που του αρμόζουν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα πιστών υπηρεσιών: Θα κρατήσει τη θέση του στο rack-έπιπλο.
Βάζοντας λοιπόν τους συναισθηματισμούς στην άκρη, είμαι σε έρευνα αγοράς για την αγορά του αντικαταστάτη του.
Προφανώς δεν προσδοκώ σε τόσο μακροχρόνια σχέση με τον επόμενο. :102:
- Το βασικότερο κριτήριο είναι η ποιότητα της εικόνας.
Θα προσμετρηθούν θετικά:
- Η ύπαρξη ή δυνατότητα προσθήκης δέκτη DVB-T
- Η ευελιξία επιλογής λειτουργικού ή image -κι ο 9600 με το firmware του Uli δούλευε.:126:
- Η δυνατότητα να βλέπεις ένα κανάλι και να μαγνητοσκοπείς ένα ή περισσότερα άλλα.
- Η σύνδεση με pc μέσω ethernet.
Το budget μου είναι κοντά στα 400€ -τραβηγμένο απ' τα μαλλιά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους κάνουν τον κόπο να απαντήσουν.
Βάζοντας λοιπόν τους συναισθηματισμούς στην άκρη, είμαι σε έρευνα αγοράς για την αγορά του αντικαταστάτη του.
Προφανώς δεν προσδοκώ σε τόσο μακροχρόνια σχέση με τον επόμενο. :102:
- Το βασικότερο κριτήριο είναι η ποιότητα της εικόνας.
Θα προσμετρηθούν θετικά:
- Η ύπαρξη ή δυνατότητα προσθήκης δέκτη DVB-T
- Η ευελιξία επιλογής λειτουργικού ή image -κι ο 9600 με το firmware του Uli δούλευε.:126:
- Η δυνατότητα να βλέπεις ένα κανάλι και να μαγνητοσκοπείς ένα ή περισσότερα άλλα.
- Η σύνδεση με pc μέσω ethernet.
Το budget μου είναι κοντά στα 400€ -τραβηγμένο απ' τα μαλλιά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους κάνουν τον κόπο να απαντήσουν.