Επιλογή Τηλεφώνου!!! ..please!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Τηλεφώνου!!! ..please!

Κανεις απιστιες στη Νοκια;
ακριβώς, τα σιχαθηκα τα κολοσύμπιανζ

Ολο κολάνε και αμα λένε 3.2μεγαπίξελζ είναι σαν να εχουν 2. Οπότε τι να το κάνω το Ν85 με τα ψευτοπέντε του???

Δούλεψα στο Πλαισιο εχθές το viewty και επαθα πλάκα. Είναι μαμάτο!!!! Και η touch οθόνη του είναι τέλεια.:cool_4:

Reaction score
2.749
Απάντηση: Επιλογή Τηλεφώνου!!! ..please!

Έχω το m600i , το οποίο είναι ίδιο με το P1 χωρίς κάμερα και wifi .
Σαν τηλέφωνο είναι άριστο με πολύ εύκολη αναζήτηση στο ευρετήριο , χωρίς καν πενάκι αλλά μόνο με το πλαινό ροδάκι και αυτό αν θέλεις το χρησιμοποιείς και πολύ καλή οθόνη .
Σε άνοιγμα word - excel - pdf ικανοποιητικό .
Η SE το υποστηρίζει σε αναβαθμίσεις μέσω WEB και με οδηγίες στα 'Ελληνικά(το αναφέρω γιατί ένα V3i έπρεπε να το πάω στο service για αυτό τον σκοπό )
Και από αυτονομία ... εκεί δεν συγκρίνεται με κανένα .

Υ.Γ. Σχετικά με το παλιό σου , το V3i που είχα το πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός για αναβάθμιση γνωρίζοντας πως υπάρχει νέο firmware , έχοντας όμως σημειώσει τον αριθμό του παλιού .
Όταν τελείωσαν διαπίστωσα πως το firmware ήταν το ίδιο , αφού όμως το τηλέφωνο δεν είχε πρόβλημα , είπα να μην το κάνω θέμα .
Δεν πρόκειται όμως να ξανααγοράσω κινητό , αν η αναβάθμισή του δεν μπορεί να γίνει (και εύκολα μάλιστα) από εμένα .

Καλή επιλογή .

Reaction score
0

Παντως απο τοτε που αγορασα το πρωτο μου κινητο σε WINDOWS MOBILE 6 εχω ξεχασει ολα τα αλλα τηλεφωνα . Κανουν οτι θες απλα θελουν λιγο χρονο στην αρχη να τα συνιθισεις.

Αν παρεις ενα τετοιο τα πιο απλα που θα χρειαστεις να βαλεις ειναι:

1. Ενα σημειωματαριο για να γραφεις καποιοες γρηγορες σημειωσεις χωρις το πληκτρολογιο αλλα με την γραφιδα σαν να εχεις ενα κομματι χαρτι και στυλο

2. Να σεταρεις σωστα τον υπολογιστη να συχρονιζει επαφες και ραντεβου. Ειναι πολυ καλο γιατι οτι περνας στον υπολογιστη σου σε ραντεβου μεσω του outlouk περναν αυτοματα στο κινητο.

3. Πας ενα ταξιδακι στο εξωτερικο ή στην Ελλαδα και εχεις πλοηγηση σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου.

4. Και αφου μετα απο καιρο θελεις να δοκιμασεις διαφορα αλλα προγραμμα τοτε εχεις τα παντα. Μπορεις να βαλεις χιλια δυο.

Ετσι οπως ειναι φτιαγμενα τα WM6 στο θεμα χρηση σαν απλου κινητου ειναι ευκολα και δεν χρειαζονται γραφιδα για την ευρεση γρηγορα καποιας επαφης κλπ

Και να σου πω το αλλο , οταν χρειαζετε να γραψεεις κατι (ενα μυνημα , μια καινουρια επαφη, ενα ραντεβου, μια σημειωση) πιο ευκολα το κανεις με την γραφιδα παρα με τα δακτυλα και πατα πατα τα κουμπια για να βρεις το γραμμα. Με την γραφιδα εχεις μπροστα σου στην οθονη ενα πληκτρολογιο οπως αυτο του υπολογιστη και απλα με την γραφιδα χτυπας τα γραμματα γρηγορα αφου την διαταξη του πληκτρολογιου την γνωριζεις καλα απο την ενασχοληση σου στο PC (bebaia εδω υπαρχει προβλημα πρεσβυωπιας , αλλα δοκιμασε μηπως σε βολεψει)

Αν ενδιαφερει τοτε θα γραψουμε μερικα καλα wm6 κινητα

Reaction score
2.749

Ρε συ john , όταν ψάχνεις στις επαφές με το πληκτρολόγιο πρέπει όπως στα απλά κινητά , για να βρείς το Ελληνικό γράμμα να περνάς όλα τα άλλα ?

Ρωτώ γιατί έλεγα να την ψάξω για κινητό με wm6 , αλλά στο m600i που έχω το πρώτο γράμμα που σου βγάζει πατώντας κάποιο στο πληκτρολόγιο , είναι το Ελληνικό και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα , πράγμα που σημαίνει πως για να γράψω κάτι πατώ το κάθε πλήκτρο μια φορά .
Αν δεν γίνεται αυτό στα wm6 τότε να τα αγνοήσω τελείως .

Reaction score
0

Ρε συ john , όταν ψάχνεις στις επαφές με το πληκτρολόγιο πρέπει όπως στα απλά κινητά , για να βρείς το Ελληνικό γράμμα να περνάς όλα τα άλλα ?

Ρωτώ γιατί έλεγα να την ψάξω για κινητό με wm6 , αλλά στο m600i που έχω το πρώτο γράμμα που σου βγάζει πατώντας κάποιο στο πληκτρολόγιο , είναι το Ελληνικό και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα , πράγμα που σημαίνει πως για να γράψω κάτι πατώ το κάθε πλήκτρο μια φορά .
Αν δεν γίνεται αυτό στα wm6 τότε να τα αγνοήσω τελείως .
Οταν πατας τις επαφες εμφανιζονται αλφαβητικα ολα απο τα ξενα πρωτα και μετα τα ελληνικα ονοματα. Αλλα ποτε δεν κανω τηλεφωνο με αυτον τον τροπο αφου υπαρχει ο καλυτερος. Δηλαδη αν πατησεις το κουμπι της κλησης σου εμφανιζει τις προσφατες εξερχομενες και εισερχομενες. Που συμαινει τηλεφωνα που γινονται συχνα τα βρισκεις ευκολα μπροστα σου. Αν παλι καποτε χρειαστεις να κανεις τηλεφωνα σε ανθρωπους που τους περνεις μια στο τοσο εεεε τοτε βγαλε μια γραφιδα και γραψε λιγα γραμματα απο το ονομα και θα στα εμφανισει ολα. Ή ακομα και μεσα απο ολα τα contact χωρις γραφιδα με τον κερσορα προς τα κατω θα πας σιγα σιγα στο ονομα που θες.

Σε αυτο το θεμα τα wm6 εκαναν προοδους

Reaction score
2.749

Τώρα χαλάστηκα , κρίμα .

Έτσι ήταν το m600i αλλά με το τελευταίο firmware όταν η συσκευή έχει τα μενού στα Ελληνικά , προτεραιότητα έχουν οι Ελληνικοί χαρακτήρες .
Το έχω συνηθίσει τώρα ρε συ , αφού για να καλέσω κάποια επαφή 3 πλήκτρα είναι αρκετά .

Reaction score
173

Παντως απο τοτε που αγορασα το πρωτο μου κινητο σε WINDOWS MOBILE 6 εχω ξεχασει ολα τα αλλα τηλεφωνα . Κανουν οτι θες απλα θελουν λιγο χρονο στην αρχη να τα συνιθισεις.

Αν παρεις ενα τετοιο τα πιο απλα που θα χρειαστεις να βαλεις ειναι:

1. Ενα σημειωματαριο για να γραφεις καποιοες γρηγορες σημειωσεις χωρις το πληκτρολογιο αλλα με την γραφιδα σαν να εχεις ενα κομματι χαρτι και στυλο

2. Να σεταρεις σωστα τον υπολογιστη να συχρονιζει επαφες και ραντεβου. Ειναι πολυ καλο γιατι οτι περνας στον υπολογιστη σου σε ραντεβου μεσω του outlouk περναν αυτοματα στο κινητο.

3. Πας ενα ταξιδακι στο εξωτερικο ή στην Ελλαδα και εχεις πλοηγηση σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου.

4. Και αφου μετα απο καιρο θελεις να δοκιμασεις διαφορα αλλα προγραμμα τοτε εχεις τα παντα. Μπορεις να βαλεις χιλια δυο.

Ετσι οπως ειναι φτιαγμενα τα WM6 στο θεμα χρηση σαν απλου κινητου ειναι ευκολα και δεν χρειαζονται γραφιδα για την ευρεση γρηγορα καποιας επαφης κλπ

Και να σου πω το αλλο , οταν χρειαζετε να γραψεεις κατι (ενα μυνημα , μια καινουρια επαφη, ενα ραντεβου, μια σημειωση) πιο ευκολα το κανεις με την γραφιδα παρα με τα δακτυλα και πατα πατα τα κουμπια για να βρεις το γραμμα. Με την γραφιδα εχεις μπροστα σου στην οθονη ενα πληκτρολογιο οπως αυτο του υπολογιστη και απλα με την γραφιδα χτυπας τα γραμματα γρηγορα αφου την διαταξη του πληκτρολογιου την γνωριζεις καλα απο την ενασχοληση σου στο PC (bebaia εδω υπαρχει προβλημα πρεσβυωπιας , αλλα δοκιμασε μηπως σε βολεψει)

Αν ενδιαφερει τοτε θα γραψουμε μερικα καλα wm6 κινητα

:bravo: Ετσι μπραβο γιατι νομιζα πως μονο εγω ειμαι τρελος.

Reaction score
173

Τώρα χαλάστηκα , κρίμα .

Έτσι ήταν το m600i αλλά με το τελευταίο firmware όταν η συσκευή έχει τα μενού στα Ελληνικά , προτεραιότητα έχουν οι Ελληνικοί χαρακτήρες .
Το έχω συνηθίσει τώρα ρε συ , αφού για να καλέσω κάποια επαφή 3 πλήκτρα είναι αρκετά .

Κακως χαλαστηκες.
Ολοι ξερουμε οτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
Υπαρχει και το pocketCM που σου βγαζει τη λιστα σου και μπορεις ανετα και γρηγορα η να ζητησεις ενα γραμμα η να κατεβασεις τη λιστα σου ολοκληρη μονο με το δαχτυλο.Και φυσικα μπορεις να βαλεις αγαπημενα σου νουμερα στην επιφανεια εργασιας.

Reaction score
2
Αλήθεια έχεις χειριστεί ποτέ ένα iPhone? Γιατί και εγώ το έκραζα μέχρι τη μέρα που το έπιασα στα χέρια μου και έπαθα πλάκα με το UI και την σφαιράτη απόκριση....τουλάχιστον σε PPC δεν έχω δεί τόσο εύχρηστο και smooth Interface....Τώρα για κάποιον που θέλει 3G ναί όντως δεν κάνει.
Όταν το 2008 ένα τηλέφωνο δεν έχει καλή κάμερα, δε τραβάει βίντεο, δεν έχει MMS, δεν είναι καν 3G (πόσο μάλλον HSDPA), δε μπορείς να αγοράσεις 2η μπαταρία γιατί απλά δεν μπορείς να του τη βάλεις εσύ, δεν έχει σημαντικά για κάποιους αξεσουάρ (όπως car kits κανονικής ενσύρματης εγκατάστασης), έχει service σε ελάχιστα σημεία (ποια, αλήθεια;), δεν μπορείς να του βάλεις μη εγκεκριμένες από την Apple εφαρμογές (και πόσες είναι αυτές σε σχέση με symbian/WM;) και πολλά άλλα, τι να το κάνω; Για ΚΙΝΗΤΟ μου είναι άχρηστο, ας μη το βάζουμε λοιπόν σε αυτή την κατηγορία...

Reaction score
7
Όταν το 2008 ένα τηλέφωνο δεν έχει καλή κάμερα, δε τραβάει βίντεο, δεν έχει MMS, δεν είναι καν 3G (πόσο μάλλον HSDPA), δε μπορείς να αγοράσεις 2η μπαταρία γιατί απλά δεν μπορείς να του τη βάλεις εσύ, δεν έχει σημαντικά για κάποιους αξεσουάρ (όπως car kits κανονικής ενσύρματης εγκατάστασης), έχει service σε ελάχιστα σημεία (ποια, αλήθεια;), δεν μπορείς να του βάλεις μη εγκεκριμένες από την Apple εφαρμογές (και πόσες είναι αυτές σε σχέση με symbian/WM;) και πολλά άλλα, τι να το κάνω; Για ΚΙΝΗΤΟ μου είναι άχρηστο, ας μη το βάζουμε λοιπόν σε αυτή την κατηγορία...
Οι ανάγκες του καθενός και οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές...πάντως μόνο πρωτόγονο δεν είναι...ας υπήρχε έστω και μια συσκευή WM που να έχει τέτοιο UI και μηδαμηνά Lags και μετά το συζητάμε αν τα τύπου HTC κινητά θα μπορούσαν να είναι οι απόλυτα καλύτερες συσκευές. Προσωπικά πάντα είχα WM και Symbian...ποτέ και καμία συσκευή δεν δούλευε τόσο καλά και δεν σε εντυπωσίαζε με το Interface όσο το iPhone. Προσωπικά τα θέλω και τα δύο το καθένα για τα καλά που μου προσφέρει. Και όσο για δυνατότητες, μπαταρίες που δεν αλλάζουν κ.τ.λ. τα ίδια έλεγαν και για το iPod και όλοι σιγά σιγά άρχιζαν να τα αγοράζουν και όχι μόνο άτομα που ακολουθούν τη μόδα αλλά και συνειδητοποιημένοι χρήστες που ξέρουν τι θέλουν....μα γιατί όμως; Φυσικά για το εξαιρετικό User Interface που είχαν....και αυτό όσο και αν δεν σε αγγίζει εσένα για καποιους είναι σημαντικό...Όσο για αξεσουάρ ανοικτής συνομιλίας κ.τ.λ. θα σου αναφέρω πάλι το iPod που έχει πλέον άπειρα αξεσουάρ όσο κανένα άλλο MP3 Player...και η τάση φυσικά αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι να βγαίνουν και συνεχώς αξεσουάρ για iPhone.

Reaction score
52
Μα νόμιζα ότι ο φίλος μας ως πρώτη προϋπόθεση έθεσε την εύκολη χρήση του ως τηλέφωνο. Μη με τρελλάνετε με τα P1/W960. Ειδικά το πρώτο είναι βασανιστικό ως τηλέφωνο, μην πω για τη σύνταξη μυνημάτων...Μέχρι να μάθεις το πληκτρολόγιο θα θέλεις να πάρεις άλλο κινητό!
Έχω και το P1 και το LG και περιμένω και το W960. Από τα 3 μόνο το τρίτο είναι σχετικά πρακτικό και ως τηλέφωνο, λόγω του κανονικού πληκτρολογίου.
Αν όμως θέλεις ένα πραγματικά όμορφο κινητό, εύκολο στη χρήση, χωρίς κανένα κόλλημα, 3G και HSDPA, ένα κινητό που δε θα θέλεις να πουλήσεις ποτέ, τότε δες το Nokia 6500 Classic Bronze. Για μένα που τα έχω σχεδόν όλα στη συλλογή μου, ρίχνει στα αυτιά πολύ ακριβότερων τόσο στην ποιότητα κατασκευής, όσο και στην εμφάνιση (π.χ. Luna, Sirocco κλπ).
Αν πάλι θέλεις smartphone και δε θες να ξοδέψεις μια περιουσία, δες και το καταπληκτικό νέο μικρούλι Nokia E51 που ίσως είναι το πιο σταθερό S60 που έχει βγάλει η Nokia μέχρι σήμερα (χώρια που έχει και πολύ όμορφη εμφάνιση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής).
Κατά τη γνώμη μου, τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν θα τα βαρεθείς γρήγορα (και θα σε κουράσουν αφάνταστα).
Για το iPhone δε θα εκφράσω άποψη, καθώς το μισώ, γιατί από απόψεως λειτουργιών είναι πρωτόγονο!!!
..Τα είδα και τα δύο και ομολογώ πως μου άρεσαν πολύ!!!!:cool_4:

Απλώς δεν μπόρεσα να βρώ όμως αν έχουν ρυθμιζόμενα fonts (small, medium, large ειδικά)...πρεσβυωπία γάρ!!!

Κατα τα άλλα με εντυπωσίασαν και τα δύο!!
Ειδικά το 6500 σε slide αλλά και το Ε51!!!:bravo:

Reaction score
2.749

Υπαρχει και το pocketCM που σου βγαζει τη λιστα σου και μπορεις ανετα και γρηγορα η να ζητησεις ενα γραμμα η να κατεβασεις τη λιστα σου ολοκληρη στην επιφανεια εργασιας.

Δηλαδή ?

Reaction score
2.749

Πρέπει να βρω demo κινητό να το δοκιμάσω .

Reaction score
50
Μια ψήφος για το 6500 slide. Πολύ στιβαρή κατασκευή και μια χαρά στις λειτουργίες του. Σαν πρόβλημα βέβαια έχω ακούσει ότι αν θες ν' απαντήσεις ανοίγοντας το slide το κινητό απαντάει σε 2-3 sec. Αν όμως απαντάς με πλήκτρο είσαι ok! Άσε που και το άλλο πρόβλημα μάλλον θα λυθεί με κάποιο firmware...

Reaction score
2
Ναι, ωραίο και το 6500 Slide, αλλά εγώ πρότεινα το Classic Bronze, γιατί όπως και να το κάνουμε η Nokia πάσχει λίγο στην κατασκευή slide μηχανισμών. Χώρια που το Classic έχει το μισό πάχος και πολύ πιο sic design.
Ρυθμίσεις για τo μέγεθος των fonts έχει, αλλά για συγκεκριμένα μενού (Contacts, messages και web), εκείνα όπου είναι απαραίτητη η μεγαλύτερη γραμματοσειρά δηλαδή.

Reaction score
2
Οι ανάγκες του καθενός και οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές...πάντως μόνο πρωτόγονο δεν είναι...ας υπήρχε έστω και μια συσκευή WM που να έχει τέτοιο UI και μηδαμηνά Lags και μετά το συζητάμε αν τα τύπου HTC κινητά θα μπορούσαν να είναι οι απόλυτα καλύτερες συσκευές. Προσωπικά πάντα είχα WM και Symbian...ποτέ και καμία συσκευή δεν δούλευε τόσο καλά και δεν σε εντυπωσίαζε με το Interface όσο το iPhone. Προσωπικά τα θέλω και τα δύο το καθένα για τα καλά που μου προσφέρει. Και όσο για δυνατότητες, μπαταρίες που δεν αλλάζουν κ.τ.λ. τα ίδια έλεγαν και για το iPod και όλοι σιγά σιγά άρχιζαν να τα αγοράζουν και όχι μόνο άτομα που ακολουθούν τη μόδα αλλά και συνειδητοποιημένοι χρήστες που ξέρουν τι θέλουν....μα γιατί όμως; Φυσικά για το εξαιρετικό User Interface που είχαν....και αυτό όσο και αν δεν σε αγγίζει εσένα για καποιους είναι σημαντικό...Όσο για αξεσουάρ ανοικτής συνομιλίας κ.τ.λ. θα σου αναφέρω πάλι το iPod που έχει πλέον άπειρα αξεσουάρ όσο κανένα άλλο MP3 Player...και η τάση φυσικά αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι να βγαίνουν και συνεχώς αξεσουάρ για iPhone.
Εν μέρει συμφωνώ σχετικά με τα γούστα και σαφώς μου αρέσει και εμένα το design των iPods, αλλά και του iPhone. Αυτό που θέλω να πω είναι απλά ότι δε μου αρκεί αυτό και το UI του για να μπορώ να το συγκρίνω με τα πραγματικά μεγαθήρια (σε λειτουργίες) του χώρου. Γι' αυτό και το βάζω σε μία κατηγορία μόνο του (ένα iPOD που μπορεί να πάρει και τηλέφωνο)...

Reaction score
17.730
..Τα είδα και τα δύο και ομολογώ πως μου άρεσαν πολύ!!!!:cool_4:

Απλώς δεν μπόρεσα να βρώ όμως αν έχουν ρυθμιζόμενα fonts (small, medium, large ειδικά)...πρεσβυωπία γάρ!!!

Κατα τα άλλα με εντυπωσίασαν και τα δύο!!
Ειδικά το 6500 σε slide αλλά και το Ε51!!!:bravo:

Γιωργο,αν τελικα καταληξεις στο Ν65 της Νοκια,8α κυκλοφορουμε με το ιδιο κινητο!

Σε δυο χρονια θα ειμαι σε θεση να σας πω αν εμεινα ευχαριστημενη απο τις λειτουργιες του.:lol:

Με πικρανε η κορη μου μονο, οταν μου ειπε οτι ειναι ανδρικο αυτο το κινητο.....:-(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535